Találatok a következő kifejezésre: Miskolcon csinálnak A (14 db)

Miskolcon csinálnak Inszeminációt? A gyógyszerek mennyibe kerülnek egy inszeminációnál?

Legjobb válasz: kérdésedre csak kérdést tudok irni .Honan tudod hoggy nektek Inszeminácio kell?

kérdésedre csak kérdést tudok irni .Honan tudod hoggy nektek Inszeminácio kell?
Szia! én 10-12e fizettem max.

Hol lehet Miskolcon olyan gyújtót venni, amin szőke nő van, és ha vmit csinálunk a gyújtóval, akkor leöltözik a csaj?

Legjobb válasz: Szerintem a neten keress ilyet és rendeld meg postai kiszállítással.

Szerintem a neten keress ilyet és rendeld meg postai kiszállítással.

Írjatok légyszi! Jár valaki a miskolci Semmelweis kórházban Dr. Hardonyi András szakrendelésére? Milyen orvos? Megbízható? Jól csinálja a terhes UH-ot is? Nem hentes módjára nyúl a nőkhöz, kismamákhoz?

N?gyógyászt akarok váltani a terhességem idejére,és az interneten ?t látom kiírva a szakrendelésekhez.És érdekl?dnék,hogy ? milyen orvos?

Legjobb válasz: Hát én nem hozzá járok, de azt tudom, hogy van egy stílusa. Meg elég nagyok a kezei, néha durván vizsgál. Az igaz, hogy szakmailag jó, de nemcsak õ van szakrendelésen, sõt õ elég keveset. Osztályvezetõ fõorvos így mindenki odafigyel a betegeire, viszont szerintem már túl öreg, ahhoz, hogy rábízzam magam. De ez az én véleményem. Én elég problémás eset vagyok, de sikerült odafigyelõ, rendes, megbízható orvost találnom, aki a legjobb az uh-on, és nem pénzéhes. Kihez jártál eddig?

Hát én nem hozzá járok, de azt tudom, hogy van egy stílusa. Meg elég nagyok a kezei, néha durván vizsgál. Az igaz, hogy szakmailag jó, de nemcsak õ van szakrendelésen, sõt õ elég keveset. Osztályvezetõ fõorvos így mindenki odafigyel a betegeire, viszont szerintem már túl öreg, ahhoz, hogy rábízzam magam. De ez az én véleményem. Én elég problémás eset vagyok, de sikerült odafigyelõ, rendes, megbízható orvost találnom, aki a legjobb az uh-on, és nem pénzéhes. Kihez jártál eddig?
õ a fõgóré a semmelweisben. szörnyen drága lesz! :S
A kérdező hozzászólása: Hát akkor majd nézek mást.A nõgyógyászati UH-on keddenként ki szokott akkor lenni?Mert 3 hét múlva, kedden mennem kell UH-ra, és senkit nem ismerek a Semmelweis-ben, soha nem jártam oda.NEM AKAROK FOGADOTT ORVOST, AZÉRT IS ÍRTAM ÚGY, HOGY SZAKRENDELÉSRE AKAROK JÁRNI!!Nem magánra!!Eddig Szerencsre jártam az Sztk-ba, ott volt a nõgyógyom, akihez területileg tartozom, de mivel lekerültem Tiszaújvárosba lakni, így 40km van közöttünk, és mivel nincs autónk, így nem tudok 2-3 hetente járni hozzá, viszont Miskolcra van buszjárat, ezért szeretnék a Semmelweis-be járni vizsgálatokra.Amúgy is ott fogok szülni.
Elsõ vagyok. Azt nem tudom melyik nap ki van, számomra ez elég zavaros amit ott csinálnak, úgy értem, hogy mindegyik ki be szaladgàl. De nem kell aggódni, akárkivel találkoztam ott, eddig mindenki normálisan beszélt velem. Pedig én is most járok oda ennél a terhességnél. Akárki lesz is biztos jó szakember, ott nem igazán hallottam, hogy bunkók lennének. Egyedül Hardonyi kicsit keményebb.
Nekem csütörtökönként kell járnom akkor vagy Pócsi Tamás van a másik doki neve nem jut eszembe :/ de az is rendes nagyon. Egyébként ha nem akarsz fogadott orvost akkor lakcím alapján sorolnak majd be h hova kell járnod. Ultrahangot meg nem õk végzik hanem a folyosó elején van egy szoba ott egy nagyon kedves nõ van aki csinálja. Legalábbis amikor én megyek mindig õ van. Hihetetlen kedves.
A kérdező hozzászólása: Hát..a párommal Tiszaújvárosban lakom, de ez csak a tartózkodási hely..és a tiszaújvárosiakat a Semmelweis kórházba viszik szülni.Úgyhogy valószínû, hogy én is ott fogok. :) Ezért is akarok oda járni vizsgálatokra.
Szia! Én Hardonyihoz járok, igaz magánrendelésre. Nagyon csípem, nekem semmi rossz tapasztalatom nem volt vele eddig. Tényleg úgy néz ki, mintha egy mogorva, bunkó lenne, de ha megismered, teljesen más kép jön le róla. Vicces, normális... Vizsgálatkor nem durva, nem hentes módjára nyúl az emberhez. Az is egy nagy hülyeség, hogy baromi drága! Én csak ajánlani tudom! Az uh-ot legtöbbször szonográfus csinálja, nagyon kedvesek, aranyosak. A 18 hetest csinálja rendes doki (nekem Hajas volt).
Szia! Dr.Szemán György is abba a kórházba rendel nagyon rendes!Csütörtök és azt hiszem pénteken van ott!


Milyen a pylorusszűkület vizsgálat? Miskolcon milyen a vizsgálat? Ha nem jó az eredmény mit csinálnak majd a babámmal? Mennyi idő a vizsgálat? Mikor voltatok, hány hónaposan?

Legjobb válasz: Szia. Azt nem tudom, hogy Kiskolcon milyen a vizsgálat, csak arról tudok írni ami nekünk volt. Bár gondolom közel egyforma mindenhol a babáknak. Elõször is az én kisfiamnak már 2 hetesen kiderült a szûkület, pedig azt mondták, hogy csak 6 hetes korban szokott mutatkozni. Csináltak uh-ot és utána valami nyeletes vizsgálatot azt hiszem így mondták. Itt meg kellett volna inni neki egy csomó löttyöt, és után valami röntgen féle géppel csinálták. Nekünk sajnos mûtét lett a vége, de az esetek többségében lehet kezelni. Után Beba HA/AR tápszert ettünk, de már 2 hónaposan kellett szoktatni a minél sûrûbb ételekhez, mert így is sugárban hányt. Ne ijedj meg. Megkérdezhetem nektek mi a baj. Jó egészséget kívánok, és nagyon sok kitartást.

Szia. Azt nem tudom, hogy Kiskolcon milyen a vizsgálat, csak arról tudok írni ami nekünk volt. Bár gondolom közel egyforma mindenhol a babáknak. Elõször is az én kisfiamnak már 2 hetesen kiderült a szûkület, pedig azt mondták, hogy csak 6 hetes korban szokott mutatkozni. Csináltak uh-ot és utána valami nyeletes vizsgálatot azt hiszem így mondták. Itt meg kellett volna inni neki egy csomó löttyöt, és után valami röntgen féle géppel csinálták. Nekünk sajnos mûtét lett a vége, de az esetek többségében lehet kezelni. Után Beba HA/AR tápszert ettünk, de már 2 hónaposan kellett szoktatni a minél sûrûbb ételekhez, mert így is sugárban hányt. Ne ijedj meg. Megkérdezhetem nektek mi a baj. Jó egészséget kívánok, és nagyon sok kitartást.
Nagyon azért ne keseredj el, ez azért egy jól orvosolható problémának tûnik, ami babáknál elõfordulhat. Általánosságban ennyit találtam: http://www.pirula.net/temak/gyermekek/gyomorkapuszukulet/gyo..
A kérdező hozzászólása: 7 hónaposak múltunk és még mindig nagyon sokat bukik. Mindig azt mondták, hogy elfog múlni majd a hozzátáplálással, de nem múlik sõt a rendes étel is vissza jön. Hát ezért kell menni a vizsgálatra.Remélem nekünk nem kellasz müteni. De majd megírom.Jövõhónapra kaptunk idõpontot és azt mondták vigyünk teát magunkkal.
Szia. Ne aggódj biztosan nem lesz semmi komoly, mert akkor sûrgõsre kérték volna a vizsgálatot. Minket 2 nap után kórházba utaltak és ott csinálták a vizsgálatokat. Igen úgy emlékszem, hogy talán a saját teánkba raktak valamit. Egyébként a kisfiam a mûtét után egészen 8 hónapos koráig hányt. Sok gyereknek a gyomorszáj nem zár rendesem és azért buknak olyan sokáig. Azt ki kell nekik felõdni. Nekünk is ki kellett várni, míg fejlõdik a gyomorszáj. Már 4 hónaposan minden fõtt kaját és minden ennivalót ismert a kisfiam amit mi ettünk, de még így sem volt jó, mert hányt. Majd írj, hogy mi az eredmény. Ha valami kérdésed van szívesen segítek amennyire még emlékszem, mert már nemsokára 4 éve lesz, hogy megmûtötték. Jó egészséget kívánok.

Miskolcon a Diósgyõri sztk-ban csinálnak ultrahangot?

Legjobb válasz: szerintem igen,mert mindenhol sztk-ban is, csinálnak ultrahangokat

szerintem igen, mert mindenhol sztk-ban is, csinálnak ultrahangokat

A miskolci Semmelweis Kórházban csinálnak beöntést szüléskor?

Pár éve hallottam azt,hogy már ,,nem divat,, és nem csinálnak már.

Legjobb válasz: csak akkor nem csinálnak,ha gyorsan történnek a dolgok. annyi,hogy már kúpot kapsz,nem meleg vizet :)

csak akkor nem csinálnak, ha gyorsan történnek a dolgok. annyi, hogy már kúpot kapsz, nem meleg vizet :)
Pár hete voltam szülõszobalátogatáson, ott azt mondták, hogy én döntöm el, kérek-e.
A kérdező hozzászólása: Értem.Szülõszoba látogatásra én is akarok majd menni.Hát azért csak jó lenne kérni, mivel nem szeretném lekakálni a gyereket :D
Ha lesz rá idõ kérheted, szerintem én is fogom. Persze sajnos ettõl függetlenül még jöhet kaki...
A kérdező hozzászólása: Hát max szerencsésen indul az élete ha sikerül , , lekakilnom, , :) De persze nem szeretném.

A miskolci Kaáliban csinálnak ICSI-t, vagy lombikot inszeminációt vagy csak az előkészítést?

Illetve még azt szeretném kérdezni hogy herebiopsziát hol csinálnak és melyik kórházat,orvost ajánlanátok?

Legjobb válasz: Inszeminációt csinálnak, lombikot nem. A lombikosok csak vérvételre, uh-ra, stb. járnak oda, a leszívásra, beültetésre Debrecenbe kell menni. Legalábbis 2011 decemberben így volt.

Inszeminációt csinálnak, lombikot nem. A lombikosok csak vérvételre, uh-ra, stb. járnak oda, a leszívásra, beültetésre Debrecenbe kell menni. Legalábbis 2011 decemberben így volt.

Miskolcon a Semmelweies kórház területén a rendelöintézetben (sztkb-ban) csinálnak hüvelyi ultrahangot?

Legjobb válasz: sya! én úgy tudom,hogy csak a megyei kórházban csinálnak ilyet. de sztem kérdezd meg a védõnõdet,neki minden ilyet tudnia kell.

sya! én úgy tudom, hogy csak a megyei kórházban csinálnak ilyet. de sztem kérdezd meg a védõnõdet, neki minden ilyet tudnia kell.
A kérdező hozzászólása: És akkor így hogy állapítanak meg az SZTK-ban terhességet?
Van.
Igen, csinálnak.

Miskolcon a plázában csinálnak köldök piercinget, ha 15 éves vagyok? Kell valamilyen nyomtatvány?

Szeretném egyszerre letudni az ilyeneket, mert nem miskolci vagyok és kellemetlen lenne sokszor bejárni..:S

Legjobb válasz: én 14 évesen csináltattam,nem kértek semmit, de szerintem azért elötte menj be megtudni :)

én 14 évesen csináltattam, nem kértek semmit, de szerintem azért elötte menj be megtudni :)
A kérdező hozzászólása: köszi:) amúgy valakitõl azt hallottam, hogy 16 év alatt nem csinálnak, szülõi beleegyezéssel sem :S
szerintem az butaság :S
facebookos oldalukon tudod csekkolni, egyébként kell 18 év alatt:) van, hogy nem kérdezik meg, hogy hány éves vagy, de jobb ha viszel, igazából õk adják a nyomtatványt, vagy írj nekik facen, hogy küldjenek egyet e-mailben, otthon kinyomtatod és beviszed:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!