Találatok a következő kifejezésre: Miskolcon adnak a (30 db)

A miskolci Semmelweis Kórházba mit kell vinni a babának, milyen cuccokat? És magamnak? És a miskolci Megyeibe mit kell vinni? Mit ad a kórház és mit nem?

Legjobb válasz: Semmelweis: Popsitörlõt vigyél, meg pár db pelust. Minden nap adnak tiszta hálóinget, habár gomb az nem sok van rajta. :D

Semmelweis: Popsitörlõt vigyél, meg pár db pelust. Minden nap adnak tiszta hálóinget, habár gomb az nem sok van rajta. :D
A Semmelweisbe ruhát csak azt kell vinni, amiben hazaviszed. Magadnak vihetsz hálóinget, de adnak is ha kell.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm csajok, nagyon aranyosak vagytok!!! És nekem tetszik, hogy humort is vittetek a témába :) ) :D :D
Semmelweisbe mindenképp vigyél popsitörlõt, meg pelenkát. A szülõszobalátogatáson is mondták, hogy vigyünk, mert csak napi 2 pelust adnak. A váróban egy kismama azt mondta, hogy õ ott szült, még napi kettõt sem adnak, csak egyet. A Felicitas csomagban kapott pici tégely Sudokrémet is beviheted, mert elvileg van a szobákban kitéve pár termékminta (amit mindenki közösen használhat), de van amikor elfogy/ellopják. Magadnak vigyél be poharat, étkészletet.
hehe kell egy kis szín vinni a témákba :P :D Dr Szabó Zsolt a dokim. TE kihez jártál?
Akár hiszed, akár nem, megfordult a fejemben a gomb-tû cérna dolod. :D Na jó, befejezem, mert teljesen szétOFFolom a témát. :) Amúgy ki a dokid?
ha vkit meg zavar ennek tudatában vigyen magával tût, cérnát és néhány gombot :D :D :D de mit várunk minden nem lehet :P am meg miért is zavarna bárkit is úgyis egymás elõtt szoptat az ember... :)
Örülök. :) De ez az igazság. Na mondjuk engem annyira nem izgatott. (mást sem) :D
A kérdező hozzászólása: Ez tényleg jó volt :D :D :D
Kedves utolsó olyan jót kacagtam az utolsó mondatodon :D :D :D "bár gomb nem sok van rajta" :D :D :D nem ide tartozik de gondoltam leírom h én olyan jó nevettem :D :D :D 26hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat :)
A Megyeibe nem lehetsz saját hálóingbe szülés után. Minden nap tisztát adnak, ha kell. A babának érdemes pelust és popsitörlõt vinni. Pelusból napi 3-at adnak, ami kevés. Adnak popsikrémet és köldökhintõport. A baba is a kórház ruháit viseli bent.
A kérdező hozzászólása: Értem Nincs fogadott orvosom, majd az ügyeletes orvosnál fogok szülni.Sajnos fogadott orvost nem engedhetünk meg magunknak anyagilag!!
Ha jól emlékszem törlõkendõt nem árt vinni, mert azt nem adnak, csak vizes vatta van, illetve pelust is vihetsz be, mert napi x-et adnak (nem emlékszem pontosan), és lehet hogy az nem lesz elég nektek... Kinél szülsz?
A kérdező hozzászólása: Tehát akkor adnak ott mindent??Amíg bent vagyunk adnak ruhát is, meg pelust is adnak minden napra??
Én Hardonyihoz járok. :-D A lányomat is nála szültem. Én kifejezetten csípem, szerintem nagyon jó fej!

Nyiregyházán illetve Miskolcon hol adnak a legtöbbet az aranyért? (zálog)

Sziasztok! Zálogba szeretnék adni kb 60gr arany ékszert!Szeretném kérdezni h Miskolcon illetve Nyiregyházán hol érdemes beadni?

Vasárnap Miskolcon bababörze? Univer akciósan adja a bébiételeket, gondoltam szólok Nektek anyukák!

A legutóbbi börzén 4 hónapos kortól 140ft,6 hónapos 160,8 hónapos kortól 180 ft a bébiétel!Remélem most is ennyi lesz,max egy picit emelnek sztem rajta,de még így is megéri,s nagyon hosszú lejárata is van!

Legjobb válasz: Köszi!

Köszi!
Nálunk Zalaegerszegen két hete volt börze, és nem drágultak az árak, annyi volt most is mint, amit leírtál.
Szia!Köszi.Szuper nagyon.:) :)


Miskolcon adnak képet a 12. heti uh-on?

Legjobb válasz: én nem kaptam a semmelweissbe szerintem azt kérni kell és vmi 500 ft

én nem kaptam a semmelweissbe szerintem azt kérni kell és vmi 500 ft

Miskolcon melyik zálogházban adnak a legtöbbet a beadott cuccért?

2 pár aranyfülbevalót szeretnék beadni.

Legjobb válasz: azt nem tudom de ha Budapesten a royal zalog nagyon jó

azt nem tudom de ha Budapesten a royal zalog nagyon jó
Sagáthék Zálogházát ajánlom! A legtöbbet általában õk szokták adni. Miskolcon kettõ helyen van üzletük. -Széchenyi utca 20. Belsõ udvar (a vikingel szemben) -Szentgyörgy út 16. Avas (Zöldséges mellett) És van még Tiszaújvárosban is üzletük. -Mátyás Király út 4. Remélem segítettem :)
A csirkés cézár saláta az 770Ft és az öntet külön van, az pedig 100 Ft :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! :)

Miskolc Vasgyáriba nem kell vinni semmit a babának sem és magunknak sem, ugye? Jól tudom, hogy adnak mindent?

Költözésr?l esetleg új info?

Legjobb válasz: Hogy érted azt,hogy semmit? Ott szültem júniusban,leirom mit adnak,mert mindent nem: babának adnak pelenkát,napi 5-öt,popsikrémet,gézt,alkoholt,hintöport,ruhát. Nem adnak popsitörlöt,azt vigyél,vagy marad a vizes vatta. Én pelenkát is vittem,nem tuti,hogy elég az 5. Magadnak vigyél betétet,meg legalább 1 hálóinget,mert azzal igen spórolnak. Úgy kellett mindig kérnem,mert nem osztogatták. Kb ennyi.

Hogy érted azt, hogy semmit? Ott szültem júniusban, leirom mit adnak, mert mindent nem: babának adnak pelenkát, napi 5-öt, popsikrémet, gézt, alkoholt, hintöport, ruhát. Nem adnak popsitörlöt, azt vigyél, vagy marad a vizes vatta. Én pelenkát is vittem, nem tuti, hogy elég az 5. Magadnak vigyél betétet, meg legalább 1 hálóinget, mert azzal igen spórolnak. Úgy kellett mindig kérnem, mert nem osztogatták. Kb ennyi.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Már be is teszek a kórházi csomagba néhány pelust és törlõkendõt :) Hálóinget is vinni kellene? Nekem nincs, mert sosem használok, és tuti, hogy nem is fogok a kórház után sem. Vegyek a biztonság kedvéért? :( Hány ágyasak a kórtermek?
Én 5 ágyas kórteremben voltam és ahogy láttam a többi szobában is 5-6 ágy volt. Én vittem hálóinget, de inkább az ottanit vettem fel, inkább azt "koszoltam". Ha nem viszel nem baj, adnak ha kérsz. Orvosod van?
A kérdező hozzászólása: 5-6 ágy, 5-6 síró baba... Túl sok pihenés akkor nem lesz. Nincs orvosom, az ügyeleten fogok szülni.
A kérdező hozzászólása: Azért nem bánnám, ha gyorsan visszaköltöznének! :)
Pihenésröl ne is álmodj :D Az én babám az elsö 2 napot végigüvöltötte, amig nem indult be a tejem. Szinte semmit nem aludtam. A köv. 2 nap valamivel könnyebb volt, de akkor meg az új kicsik sirtak. De hamar elmegy az a pár nap, meg nekem a szobatársaim is rendesek voltak.
A kérdező hozzászólása: A kislányommal 3 ágyas szobában voltunk, és éjszaka nem is voltak velünk a babák, akkor tudtunk aludni is :) Most akkor kialszom magam elõre :DDD
Szia! Én 3 ágyasban voltam, szeptember 4-én szültem. Pihenni azt nem lehet, mindig szerveznek valamilyen programot :) Gátkezelés, zuhanyzás, vizit, vérvétel, lázmérés a leglehetetlenebb idõpontokban :) 6-kor elviszik a picurkákat és csak 9-kor hozzák vissza. Amúgy egymást nem ébresztették fel a babák, csak minket :) Költözés jövõre. Könnyû szülést!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! :-)

Miskolcon a Balogh Ádám 4. szám alatti cégrõl hallott valaki, valamit?

Hostess diákmunkára jelentkeztem, ma este hatra hívtak állásinterjúra. Nem egyedül, hanem egy barátnõmmel megyek, de azért kíváncsi vagyok a véleményekre. Szerintetek normális munkát ajánlanak, vagy valami szexuális jellegût? A jobdiák iskolaszövetkezeten keresztül találtam meg a hirdetést... szerintetek? Esetleg járt már itt valaki?

Legjobb válasz: Nem vagyok miskolci, de a Google térkép szerint ezen a címen egy Dell Computer Szerviz van...

Nem vagyok miskolci, de a Google térkép szerint ezen a címen egy Dell Computer Szerviz van...
Na? Szexmeló volt?
Engem is érdekelne, hogy mi volt. Megírnád?
A kérdező hozzászólása: Nem... Nem szexmeló :) Tök normálisak voltak, ha felvesznek akkor tényleg értékesítéssel kell foglalkozni. Beszélgettünk kb. negyed órát, aztán mehettünk utunkra. És egy Bell Computer szerviz van az utcában, a 3. Szám alatt. Ennyit a Google térképedrõl...
Há drága szép tezsvirem azt milyen hitel köllene? Adok Én néked kamatos pínzt csak aztán vissza fizessed ám......:)
Hitel: - csak pénzügyi intézet (aka bank) adhat, magánszemély nem - BAR lista azért van, hogy NE KAPHASSON több hitelt a listán szereplõ (ami amúgy már KRH lista vagy valami hasonló). Ergo csak uzsorás fog neked pénzt adni, de az nem küld felszólító levelet ha nem fizetsz...

Miskolcon, a megyei kórházban terheléses cukorvizsgálatnál reggelit adnak, vagy szirupot?

Legjobb válasz: reggelit tudtommal sehol nem adnak, max elküldenek, hogy reggelizz.. :)

reggelit tudtommal sehol nem adnak, max elküldenek, hogy reggelizz.. :)
A kérdező hozzászólása: Úgy gondoltam, bocsi :)
Nem tudom, hogy a Megyeiben ez konkrétan hogy mûködik, de terheléses cukorvizsgálatnál általában a legtöbb helyen reggel 7-kor éhgyomorra, éjszakai éhezés után kb 75 g cukrot tartalmazó vizes oldatot itatnak meg a kismamákkal és 2 óra múlva mérik a cukorszintet, ami nem lehet 7, 8-nál magasabb. A baj ezzel csak az, hogy sokan kihányják a cukrot és meg kell ismételni. Van, ahol vizes zsömlét és 2 dl tejet itatnak, aminek a szénhidráttartalma miatt emelkedik a cukorszint és ilyenkor 7-nél nem lehet magasabb. És persze van egy nagyon egyszerû teszt is, amit bármikor el lehet végezni, evés után is, bármelyik napszakban, a "loading test", de ezt itthon nem nagyon alkalmazzák. Szóval reggelit nem adnak sehol :( , csak jó nagy adag cukros vizet. :S


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!