Találatok a következő kifejezésre: Miskolcon a melyik orvos (3 db)

Miskolcon a megyeiben melyik orvost ajánljátok?

Legjobb válasz: Nekem Meskó fõorvost ajánlotta a védõnõm. De én inkább azt tudom mondani, hogy kihez ne menj, Gubás õ jó, csak nagyon pénzre hajt, nyíltan meg is mondja, hogy 100 alatt szülést nem vállal. Cziákyról is jókat hallottam.

Nekem Meskó fõorvost ajánlotta a védõnõm. De én inkább azt tudom mondani, hogy kihez ne menj, Gubás õ jó, csak nagyon pénzre hajt, nyíltan meg is mondja, hogy 100 alatt szülést nem vállal. Cziákyról is jókat hallottam.
Én Dr. Bikki Bélához járok. Õ sem olcsó, viszont nagyon jó. Neki köszönhetem, hogy másfél év után végre pozitívat teszteltem a héten. :)
Dr. Sándor Zsolt is nagyon rendes, odafigyelõ szerintem. Anyagi vonzata persze van. Ti róla hallottatok valamit?
Az elõzõek is jók, én Dienesrõl is csupa jót hallottam és õ nem pénzéhes. Amikor én szültem, akkor a szobatársamnak õ volt a dokija, ráadásul az elsõ baba mesterséges megtermékenyítéssel fogant nekik, õ csinálta az egész procedúrát és azt mesélte, hogy a vizsgálatok alatt sem mindig fogadta el a pénzt, tegyék el a kicsinek. Szülésért meg annyit adtak, amennyit gondoltak, de minden nap meglátogatta a kórteremben is...
3. vagyok. Engem õ császározott, mármint Sándor Zsolt. Nem volt fogadott dokim. Rendes volt, bejött másnap a kórterembe, megkérdezte, hogy vagyok, aztán mikor rájött, hogy nem kap pénzt, onnantól már bunkó volt, a folyosón még a fejét is elfordította, ha köszöntem, mikor meg hazaengedett, nagyon flegma volt... De egyébként a császáros hegem már nem is látszik, szépen dolgozott, csak hát nem tellett rá, hogy fizessek...

Miskolcon a Semmelweissben melyik orvos a legjobb? Mit lehet tudni Török Pálról?

Legjobb válasz: Szerintem Vrastyák Péter jó orvos .Kedves ,meghallgatott és válaszolt minden kérdésemre. Igaz csak párszor voltam nála tanácsadáson,de a többiekhez viszonyítva õ volt a legjobb. Török Pált nem ismerem.

Szerintem Vrastyák Péter jó orvos .Kedves , meghallgatott és válaszolt minden kérdésemre. Igaz csak párszor voltam nála tanácsadáson, de a többiekhez viszonyítva õ volt a legjobb. Török Pált nem ismerem.
Én nem szültem nála, de egy nõgyógyászati mûtétet õ csinált nekem, amin minden nõdoki csodálkozik, hogy olyan szépen csinálta, hogy ha nem mondanám el, hogy volt, nem jönnének rá. Az õ sikere is, hogy most babát várhatok... Nekem szimpatikus volt, szerintem lelkiismeretes, ha még Mc-on élnék, szülnék nála.
Nekem Dr. Dudás Ernõ fõorvos-aneszteziológus a szülészem. Még csak most vagyok 8 hetes, már voltam nála, nagyon kedves, a párommal is nagyon figyelmes és nem csak magánrendelése van, hanem a normál kórházi rendelési idõben is ellát, így olcsóbb jóval. Nekem ajánlották többen és be is jött. Bármikor fel lehet hívni, hétvégén és szabadság alatt is. Ha gondolod szívesen megadom privi a tel. számát.

Melyik orvost ajánlanátok a miskolci Semmelweis Kórházban?

Természetesen szülész-n?gyógyászt keresek. :-) Második babánkat várjuk, az el?z? nem a Semmelweis-ben született, így ott nem is nagyon ismerünk senkit.

Legjobb válasz: Szia!Én 8 éve járok Dr.Szemán Györgyhöz,nagyon meg vagyok vele elégedve!Nemsokára 3 éves lesz a kisfiam,õt nála szültem.Nem egy olyan orvos,aki csak a végén van veled.Én reggel fél 9-kor mentem be 10 perces fájásokkal,õ 2 körül jött be,éjfél után 2 perccel lett meg a kisfiam és bent volt velem fél 2 -ig.Aztán reggel 7-re jött vissza dolgozni.Az EDA-t is õ adta be nekem,igazi megváltás volt.Most 8 hetes a tesó a pocakomban és semmi pénzért nem mennék máshoz:)Nagyon alapos és jópofa doki!Koleszár doktornõrõl is sok jót hallottam!Ha érdekel a magánrendelõje vagy a mobilszáma Szemánnak,akkor szívesen válaszolok még.Üdv.Viki.Bocsi,ha hosszú lett:D

Szia!Én 8 éve járok Dr.Szemán Györgyhöz, nagyon meg vagyok vele elégedve!Nemsokára 3 éves lesz a kisfiam, õt nála szültem.Nem egy olyan orvos, aki csak a végén van veled.Én reggel fél 9-kor mentem be 10 perces fájásokkal, õ 2 körül jött be, éjfél után 2 perccel lett meg a kisfiam és bent volt velem fél 2 -ig.Aztán reggel 7-re jött vissza dolgozni.Az EDA-t is õ adta be nekem, igazi megváltás volt.Most 8 hetes a tesó a pocakomban és semmi pénzért nem mennék máshoz:) Nagyon alapos és jópofa doki!Koleszár doktornõrõl is sok jót hallottam!Ha érdekel a magánrendelõje vagy a mobilszáma Szemánnak, akkor szívesen válaszolok még.Üdv.Viki.Bocsi, ha hosszú lett:D
Szia!Dr.Koleszár Andrea.:) A legszuperebb orvos egész miskolcon.(Legalábbis nekem):) Fiatal nagyon, de ha az idõsebbeket kedveled, akkor Dr.Hajas Lászlót ajánlom csak vele meg az a baj, hogy sok betege van.:)
A kérdező hozzászólása: Hû, ez érdekes, nem is gondoltam arra, hogy nõhöz is mehetnék... Eddig csak férfi orvosaim voltak. Nm furcsa egy nõi nõgyógyász? Esetleg "tarifákat" írnátok? Bár nem hiszem, hogy túl nagy lenne az eltérés köztük.
Én 4 hónapja szültem Koleszár Andinál és 40 ezret adtunk neki.Neki nincs megszabott tarifája.A Szemán is jópofa doki.:) Mikor szültem viccelõdött velem.:)
Szia!A magánrendelõben a vizsgálat 6000, ha cytológia is kell, akkor 7000.Mi 3 éve 30.000-et tudtunk neki adni, elõtte nem kérdeztem meg, hogy mennyi lenne a szülés.De szerintem nem pénzéhes doki!Viki.
Dr. Spák László! Igazi úriember :-) fiatal, nagyon közvetlen és mindent meg lehet vele beszélni. Én eddig csak jókat hallottam róla!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!