Találatok a következő kifejezésre: Miskolcon a kórházban mennyit (11 db)

A miskolci Semmelweis kórházban mennyibe kerül most az eldobható steril ruha az apukának?

Legjobb válasz: apa állítja,h. 2500-ért vette,mimdenki más szerint 3000 :) áprilisban szültem.

apa állítja, h. 2500-ért vette, mimdenki más szerint 3000 :) áprilisban szültem.
Pedig szamlat akart irni bent a szuloszoban.. En nem tudom hogy megy ez, szamlatombot hozott, kerdezte hogy apuka bent lesz-e, valaszoltam hogy igen, elkezdett volna irni bele, es ugy mondtam neki hogy nem kell, mert van mar ruhank. En csak a tapasztalatomat irtam le.
Számlát a ruháról??? Egy gépbe kell bedobni a pénzt (mint az italautomatánál) ami aztán kiadja a ruhát, nincs számla.
Ja, és én is úgy tudtam ezt meg, hogy nemkell kiadni érte 3000ft-ot hogy az egyik kismamával beszélgettem Nst-n. Már õ másodszor szült, és mindkétszer így csinálta. Így volt merszem nekem is bejátszani, és igaza volt. :)
Na szóval, én Augusztus végén szültem, amikor már szólni lehetett az apukának hogy jöhet lassacskán Mert mostmár tényleg indul a buli, ( 26 órát vajúdtam) akkor akarta nekem írni a számlát a ruháról a szülésznõ. Két fájás közt mondtam neki, hogy nincs rá szükség, mert van nekünk. Apuka beért, átöltözött, ott volt velem, és ennyi. Senki nem kötekedett, de ha a párod nagy darab, (az enyém 2m és 110kg) akkor a legnagyobb méretet vedd, de neki még ez is szûk volt egy kicsit. :) Egy szó mint száz, friss tapasztalattal mondva nekünk nem kötekedtek, egy rossz szót nem kaptunk érte.
nekem a szülészeten azt mondták, hogy csak ottanit fogadnak el. a dokim azt mondta, vihetek máshol vásároltat is, csak ne a szar hálós anyagú legyen. ezért inkább nem kockáztattunk, nehogy a ruha miatt ne engedjék be, ott vettük meg. erre nem azt a hálós anyagút adta a gép? azt javaslom ha tudsz (én sehol nem kaptam, amikor kerestem, bár a tiszainál pont nem voltam)vegyél egy olcsót, aztán legyen nálatok pénz, ha kötekednének.
A kérdező hozzászólása: És azt is elfogadják? Nem baj, hogy nem ott veszed?
A kórházban 3000, de ha gondolod a tiszainál lévõ munkaruha boltba 650ft, ugyanaz a steril Ruha :)
Decemberben 3000 volt.
Én is épp ma hallottam, hogy nem kell ott megvenni, hanem lehet máshol is. Pont a Tiszai felé lévõ boltot említették, 650 ft.

A miskolci Semmelweis kórházban átlagban mennyi a tarifájuk az orvosoknak szülésnél? Mennyit "illik" adni?

Legjobb válasz: Nem tudom, melyik orvosnak mennyi, én 3 éve 50-et adtam a dokimnak, most is annyit fogok.

Nem tudom, melyik orvosnak mennyi, én 3 éve 50-et adtam a dokimnak, most is annyit fogok.


Miskolcon a megyei kórházban mennyit "illik", szokás adni, ha van az embernek fogadott orvosa, de nincs egy előre meghatározott tarifa?

Legjobb válasz: Nagy Gábor nem tartozik éppen az "olcsó" orvosok közé... Mármint, ahhoz õ már "nagy" ember. Szerintem, ha minden alkalommal adtál neki pénzt amikor megvizsgált, no meg az UH-ok után is , akkor az a 40000 elegendõ lesz. Én is a megyeibe járok, én sem tudom még mennyit adjak az orvosomnak, de ez a magánrendelõ tarifa X 10-el, jó megoldásnak tünik...

Nagy Gábor nem tartozik éppen az "olcsó" orvosok közé... Mármint, ahhoz õ már "nagy" ember. Szerintem, ha minden alkalommal adtál neki pénzt amikor megvizsgált, no meg az UH-ok után is , akkor az a 40000 elegendõ lesz. Én is a megyeibe járok, én sem tudom még mennyit adjak az orvosomnak, de ez a magánrendelõ tarifa X 10-el, jó megoldásnak tünik...
Hát ez jó kérdés.Mennyit adsz neki a magánrendelésen? Ez amúgy orvosfüggõ is.Melyik dokihoz jársz? Én baráti alapon járok a dokimhoz és amit elkér egy rendelésen annak a 10-szeresét adom.Ezt illik.Na meg attól is függ mennyi van a te pénztárcádban.
A kérdező hozzászólása: Szia! Nagy Gáborhoz járunk. Az elsõ vizsgálat volt a magánrendelõben az 6000 Ft-ba került. UH ott nincs, így az a kórházban van, minden 2. alkalommal adunk 5000-et. A párom olyan 40000 gondolt, én 50-60000-re. De az a baj, hogy ebben a kérdésben elég tapasztalatlanok vagyunk. Te kihez jársz, és mennyit gondoltál adni, még ha baráti alapon is? Köszi a választ!
Szia.Én vagyok az elsõ író.Én Bikki Bélához járok.Nála egy vizsgálat 8000.-, de én 4000.-et fizetek.Vagyis én baráti alpon fogok neki 40.000.-adni.De amúgy amit írtál szerintem elegendõ.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Mindenkinek szép szülést, és egészséges babát kívánok!
Es aki csak magan rendelobe jar a terhesseg alatt, annak a szuleskor mennyit illik adni?

Miskolcon a megyei korházban mennyibe kerül a ruha az apás szüléshez?

Legjobb válasz: Szegeden 1000ft.Viszonyitásként.De hivd fel õket,biztos segitenek.

Szegeden 1000ft.Viszonyitásként.De hivd fel õket, biztos segitenek.
Szia. Novemberben szültem Miskolcon a megyeiben, 1000 ft-ba kerül! Kinél szülsz?
Szia! 2. vagyok. Szerintem jól döntöttél, szint kivétel nélkül nagyon rendesek az orvosok!
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszi a válaszokat. Nincs fogadott orvosom. Ismerek olyat akinek volt, és nem tudott bemenni az orvosa. Aki bennt lessz, majd annak adok pénzt.
Én Ózdon szültem 2 hete. Apás szülés volt és nem kellett fizetni a ruháért.

Mennyi Sándor Zsolt szülési tarifája? Milyen tapasztalatok vannak a Miskolc Megyei Kórházzal kapcsolatban? Csiszár Zsuzsanna szülésznővel szült már valaki?

36 hetes miskolci kismama vagyok. Sándor Zsoltnál fogok szülni, minden vizsgálat a magánrendelőjében történt, 6.000 Ft-ért rendel. Azt hallottam, hogy a 10x-esét szokták adni szüléskor, mi azonban sokalljuk egy kicsit ezt az összeget, 40.000 Ft-ra gondoltunk. A szülésznőt a doki ajánlotta, de a neten nem találtam róla semmit. Neki olyan 20.000 Ft-ot gondoltunk. Szerintetek milyenek szüléskor és az összeg nem lesz sértő? Köszönöm szépen a válaszokat :)

Legjobb válasz: Szia! Áprilisban szültem a megyeiben, teljesen meg voltam elégedve, mindenki nagyon kedves és figyelmes volt, tisztaság van. Mindenki el van ájulva a semmelweistöl mert most az fel van újítva viszont a megyeiben vannak a jó orvosok. Sándor Zsoltot nem ismerem, de ahogy hallottam a többi anyukát mindenki 30-50 ezer ft között adott.

Szia! Áprilisban szültem a megyeiben, teljesen meg voltam elégedve, mindenki nagyon kedves és figyelmes volt, tisztaság van. Mindenki el van ájulva a semmelweistöl mert most az fel van újítva viszont a megyeiben vannak a jó orvosok. Sándor Zsoltot nem ismerem, de ahogy hallottam a többi anyukát mindenki 30-50 ezer ft között adott.
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszönöm szépen a válaszod. Esetleg még megkérdezhetném, hogy miket vittél be a kórházba, mit tartalmazott a kis csomagod? Gondolok itt a babának kellett-e body, ...?
Babának nem kell ruha, mert a kórházit adják rá, neki csak pelenka kell (naponta kb 5) és popsitörlõ. Magadnak hálóing nem kell mert azt is adnak minden nap ujat, egyébként meg törölközõ, papucs, evõeszköz, betétek, wc papír stb stb ami ilyenkor kellhet.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a választ

A miskolci Semmelweis Kórházban általában mennyit kérnek/adnak manapság (2013 nyarán) egy szülésért az orvosnak? Tökéletesen tájékozatlan vagyok, kérem és várom a segítő válaszokat! Köszönettel.

Legjobb válasz: Semennyit nem kell adni hacsak nem magánorvost fogadtál. Én tavaly szültem ott, meg voltam elégedve a szülésznõvel, a dokival kevésbé, de úgysem volt bent sokat. Senkinek nem adtam semmit, nem is terveztem, így is maximálisan elláttak. Alapból ellenzem a hálapénzt.

Semennyit nem kell adni hacsak nem magánorvost fogadtál. Én tavaly szültem ott, meg voltam elégedve a szülésznõvel, a dokival kevésbé, de úgysem volt bent sokat. Senkinek nem adtam semmit, nem is terveztem, így is maximálisan elláttak. Alapból ellenzem a hálapénzt.
Én itt szültem. Ha nem lett volna fogadott orvosom nem adtam volna semmit. A szülésznõm nem volt fogadott nem is kapott egy vasat sem. Nagyon bunkó és lekezelõ volt velem.
Ha ügyeletesnél szülsz semmit nem kell adnod...én se adtam semmit és nem bántak velem másképp...és nem is néztek rám mint a véres rongyra h nem adok... Ha magándokid van akkor vagy amennyit õ mond, azt tudom h 1-2 doki megszabja az árat de ha nem mond semmit akkor amennyit gondolsz és amennyire elégedett voltál a munkájával. :)
Ja am nincs 5 hónapja h ott szültem utolsó voltam :)
2, 5 hónapja szültem ott, fogadott dokim volt, 30-at adtunk.
A kérdező hozzászólása: Kedves Zsófi! Megkérdezhetem, hogy ki volt a fogadott orvosod?
Gubás Péter
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!

Miskolcon a Semmelweis Kórházban melyik szülésznőt ajánljátok? Mennyiért vállalja, hogy segít a szülésnél? Szülés előtt mennyivel javasoljátok a találkozást?

Harmadik babánkat várjuk március elejére. Választott orvosom van, teljesen meg is vagyok vele elégedve, de most szülészn?t is szeretnénk fogadni. A tarifákkal vagyok bajban.

Legjobb válasz: Szia..én is ott szültem...igaz császárral. Megkérdeztem akkor az orvosomat,hogy kell e fogadni..és,hogy ajánlana e valakit. Õ akkor azt mondta,hogy teljesen felesleges..akkor aki ott lesz ugy fogja végezni a munkáját,ahogy kell(gondolom a "köszönet"reményében)...nem is fogadtunk és a hugom sem,aki elõttem szült pár hónappal szintén itt és u.a.-nál az orvosnál. Persze ha te úgy érzed biztosabbnak .... Minden jót Neked!!!

Szia..én is ott szültem...igaz császárral. Megkérdeztem akkor az orvosomat, hogy kell e fogadni..és, hogy ajánlana e valakit. Õ akkor azt mondta, hogy teljesen felesleges..akkor aki ott lesz ugy fogja végezni a munkáját, ahogy kell(gondolom a "köszönet"reményében)...nem is fogadtunk és a hugom sem, aki elõttem szült pár hónappal szintén itt és u.a.-nál az orvosnál. Persze ha te úgy érzed biztosabbnak .... Minden jót Neked!!!
Elsõ válaszadó vagyok.. 10-15-20...ft-ot hallottam...meg tudod..a csillagos ég...:)
Nem tudom ottvan-e még, de nekem 4 éve Czingula Mónika volt. Mi 15.000-t adtunk. Amúgy örülök hogy fogadtam, mert aki mellettem szült az összehányta magát, aztán jól le is cseszte az ügyeletes, aki tévézett, és nem hallotta hogy szólt neki. Mert éppen rossz napja volt a kedves ügyeletes szülésznõnek, és [email protected] unta az egészet, hogy az õ szavaival éljek.
Szerintem ott, akkor is le lehet tárgyalni velük...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat, mérleglem õket.
Én a megyeiben szültem, így ajánlani nem tudok senkit. Az viszont biztos, hogy a legjobb döntés volt elõre szülésznõt fogadnunk, annak ellenére hogy az én dokim szerint sem szükséges, mert az épp ügyeletes is tökéletesen ellát majd... Végig ott volt velem, leste minden kívánságom és sok olyan dolog történt amivel az ügyeletes nem foglalkozott volna. Mi 20e Ft-ot adtunk.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!