Találatok a következő kifejezésre: Miskolcon, Dr. Tamás (2 db)

Ne menj hozzá!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Ez tömör és velõs válasz volt... Mi volt a gond vele?
Aranyos, kedves, de nem ért a szakmájához, vagy legalábbis, nincs túl nagy érzéke hozzá. (kicsit bénácska, ha õszinte akarok lenni). Nem szeretném részletezni (jobb, ha nem tudod)... Még akkor is jobban jársz, ha nem fogadsz meg orvost, a legtöbb doki jó szakember ott. Könnyû szülést kívánok neked!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, kedves vagy! :-)))

Dr Cziáky Tamás vagy dr Fenesi István? Melyik dokit javasolnátok? Most keresek magán nőgyógyászt MISKOLCON! Tapasztalatok velük kapcsolatban? Hogy bánnak a "betegiekkel"? Tarifák?

Legjobb válasz: Szia!Én Dr Fenesit nem ismerem, de Dr Cziáky Tamásnál szültem két gyereket.Velem nagyon korrekt volt, nem az a mézes mázos, de kedves.A "tarifáiról" mindenféle hírek terjengenek, amik szerintem nem valósak.Az én tapasztalatom az, hogy nem mond összeget.Én jártam a magánrendelésére, és a szüléskor 50 ezret adtam mind a két gyereknél.Császármetszés volt,az egyik 2008-ban, a másik 2011-ben. Én ajánlom, ha korrekt, "óvatosan vizsgáló" dokit keresel!!!

Szia!Én Dr Fenesit nem ismerem, de Dr Cziáky Tamásnál szültem két gyereket.Velem nagyon korrekt volt, nem az a mézes mázos, de kedves.A "tarifáiról" mindenféle hírek terjengenek, amik szerintem nem valósak.Az én tapasztalatom az, hogy nem mond összeget.Én jártam a magánrendelésére, és a szüléskor 50 ezret adtam mind a két gyereknél.Császármetszés volt, az egyik 2008-ban, a másik 2011-ben. Én ajánlom, ha korrekt, "óvatosan vizsgáló" dokit keresel!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!