Találatok a következő kifejezésre: Mire van szüksége (749 db)

Ha a barátom nem magyar (Németországban él) és ha eljön Magyarországra, akkor az országon belüli utazáshoz neki mire van szüksége? Illetve nekem van 90%-os kedvezményű kártyám akkor vele, mint kísérőm, érvényes a kedvezményes jegy?

Ha egyedül utazok nagy városban (pl. Budapest) akkor sem nagyon tudom, hogy ez engem is mire jogosít?! Mármint helyi járaton, metrón, stb. lehet használni? Vagy csak távolsági járatoknál?

Legjobb válasz: " az országon belüli utazáshoz neki mire van szüksége?" - bérletre vagy vonaljegyre van szüksége "Illetve nekem van 90%-os kedvezményû kártyám akkor vele, mint kísérõm, érvényes a kedvezményes jegy?" - nem,érvényes, mert õ nem családtag.

" az országon belüli utazáshoz neki mire van szüksége?" - bérletre vagy vonaljegyre van szüksége "Illetve nekem van 90%-os kedvezményû kártyám akkor vele, mint kísérõm, érvényes a kedvezményes jegy?" - nem, érvényes, mert õ nem családtag.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :) De akkor ha van, pl. neki is kell hozni diákot, hogy igazolja a korát, és akkor rá is ugyanazok érvényesek, mint egy magyarra?! :)
A BKV és Vasút honlapján minden kérdésedre megkapod a választ.
én már többször utaztam barátnömmel, akinek van 90 %-os kártyája, nálunk mindig elfogadták..
A kérdező hozzászólása: köszönöm! :) mert most meg olyat olvastam, hogy azzal ott akkor ingyen lehet utazni?! :/:)
Leginkább pénzre. Vegyen rendes jegyet, abból nem lehet baj, és valószínûleg nem fogja anyagi csõdbe taszítani a jegyár, ha Németországban él.
nem ingyenes, jelképes. A 10%-t kell kifizetnem, ha vele utazok, de ez általában alig pár forint.
Ha a barátodnak van diákigazolványa, ugyanúgy igénybe veheti az 50%-os jegyeket, mint a magyar diákok.

Az Eu erős országainak mire van szüksége, erős versenytársakra akikkel osztozni kell egy adott piacon, vagy önellátni teljes egészében nem képes fogyasztókra, olcsó munkaerőre?

Csak logikusan az Eu imádók is! Persze én meggy?zhet? vagyok, csak érvek szükségesek hozzá!

Legjobb válasz: Mivel az EU országaiban kapitalista piac gazdaság van,ugyanarra van szüksége(legalább is kellene lennie) az erõs és a gyöngye tagoknak is: Olyan termékeket elõállítani,szolgáltatást nyújtani,amely árban és minõségben jobb,mint a versenytársaké. Azonfelül szüksége van fizetõképes keresletre,hogy az árút eltudja adni. Ami az olcsó munkaerõt jelenti: minden vállalkozás a termékeit a lehetõ legolcsóbban akarja elõállítani.(Magyarországon is). A munkabér az árnak egyik függvénye. Ha talál olcsó munkaerõt,akkor szolidaritásból nem fog drágábbat foglalkoztatni. Ez az érdekeivel nem egyezne meg. Egy vállalkozás nem jóléti intézmény,hanem piac orientált.

Mivel az EU országaiban kapitalista piac gazdaság van, ugyanarra van szüksége(legalább is kellene lennie) az erõs és a gyöngye tagoknak is: Olyan termékeket elõállítani, szolgáltatást nyújtani, amely árban és minõségben jobb, mint a versenytársaké. Azonfelül szüksége van fizetõképes keresletre, hogy az árút eltudja adni. Ami az olcsó munkaerõt jelenti: minden vállalkozás a termékeit a lehetõ legolcsóbban akarja elõállítani.(Magyarországon is). A munkabér az árnak egyik függvénye. Ha talál olcsó munkaerõt, akkor szolidaritásból nem fog drágábbat foglalkoztatni. Ez az érdekeivel nem egyezne meg. Egy vállalkozás nem jóléti intézmény, hanem piac orientált.
Az EU és kitalálói szerint szabad versenyre.
Nincs szükség erõs versenytársakra. Az erõsebb országok mind specializálódtak valamire mind termelésben mind iparban (pl. Franciaország mezõgazdaság/könnyû ipar, Németország energiaipar/nehézipar, Olaszország textil és ruhaipar, stb.) Elég arra gondolni, hogy az EU Szén és Acélközösségként kezdte, megszabták, hogy ki mit termeljen ki és mennyit. Ahol versenyzés van, az az agrár terület, ott szokott is néha súrlódás lenni a tagok között. Természetesen olyan országokra mint a miénk 2 dologból van szükség: felvevõ piac a termékekre + brain draining ("agyelszívás", képzett munkaerõ külföldre csábítása képzési költségek nélkül alacsonyabb fizetéssel).
Csak a piacunk kellett nekik. Számtalan céget ismerek, amit csak azért vettek meg, hogy rögtön be is zárják, és külföldrõl lássák el a piacát. A kicsi piac is jó piac, ha olcsón meg lehet szerezni.

Mire van szüksége egy menhelynek?

Sajnos van, hogy nekünk sincs mit ennünk ezért nem sok mindent tudok venni a menhelynek de vettem 10kg rizst és 10doboz kutya konzervet valamint szomszédoktól és ismer?sökt?l összeszedtük a régi nem használt takarókat párnákat és kabátokat valamint van még hullámpala faros lemez és hungarocel amit tudnék vinni. Ezekre lehet szükségük? Mit tudnék még adni nekik?

Legjobb válasz: Szerintem már ezek is nagyon sokat segítenek. Nagyon szép dolog tõled, hogy gondolsz az állatokra is. Ezeket vidd el, és kérdezd meg, hogy mi az amiben még segíthetnél. És akkor meg tudod konkrétan, hogy az adott helynek mire lehet szüksége, mert egyéni is lehet. Legközelebb pedig vihetsz nekik olyat, amire azt mondták, hogy szükség lenne rá.

Szerintem már ezek is nagyon sokat segítenek. Nagyon szép dolog tõled, hogy gondolsz az állatokra is. Ezeket vidd el, és kérdezd meg, hogy mi az amiben még segíthetnél. És akkor meg tudod konkrétan, hogy az adott helynek mire lehet szüksége, mert egyéni is lehet. Legközelebb pedig vihetsz nekik olyat, amire azt mondták, hogy szükség lenne rá.
Szia! A Noénak elég jó listái vannak arról, hogy mire van szükségük, ha azt átnézed, eszedbe fog jutni, hogy mi az ami lehet otthon, felesleges. Nagyjából minden menhelynek ugyanezekre a dolgokra van szüksége, tehát amit ezeken a listákon látsz, az mind jó másnak is: http://www.noeallatotthon.hu/index.php?pid=2&cid=4
szerintem amit írtál, annak nagyon fognak örülni, nagy segítség. Kutyáknak étel mindig jól jön, ilyenkor hidegben meg a takaróknak, meleg cuccoknak is nagy hasznát veszik. Ami közelünkben van menhely, azok ilyet szoktak kérni általában, szóval szerintem ez mind jó lesz. Aztán ha elviszed, kérdezz rá, õk tudják, hogy ott épp mibõl van hiány. Meg sokszor az is nagy segítség, ha bevállalsz kutyasétáltatást például - és az nem is kerül semmibe.


Mi kell egy újszülöttnek, mit kell megvenni az érkezése előtt? Mire van szüksége? És mi mennyibe kerül? Milyen támogatás jár egy gyermek után?

Legjobb válasz: Egy gyereknek szüksége van megfelelö lakásra. itt legyen meleg, hidegvíz, fütés és fözésre alkalmas hely, villany. aztán kell neki egy ágy, pelenka, pár ruha, kabát, takaró és ennyi. ezek a legfontosabbak. aztán még egy halmo dolog amit megvezsünk a kénylemünk miatt. támogatás csak a családi pótlék van és ha dolgoztál vagy valami módon bizotsított voltál akkor gyes, gyed.

Egy gyereknek szüksége van megfelelö lakásra. itt legyen meleg, hidegvíz, fütés és fözésre alkalmas hely, villany. aztán kell neki egy ágy, pelenka, pár ruha, kabát, takaró és ennyi. ezek a legfontosabbak. aztán még egy halmo dolog amit megvezsünk a kénylemünk miatt. támogatás csak a családi pótlék van és ha dolgoztál vagy valami módon bizotsított voltál akkor gyes, gyed.
Kiságy, babakocsi, ruhák, pelenkák. A doki ad recepteket, amit ki kell váltani (köldökápolásra alkohol-hintõpor, D-vitamin, Konakion). A gyerek után mindenképpen kapsz családi pótlékot és gyest - akkor is, ha sosem dolgoztál.
Elõzõ vagyok. Pelenkázó vagy legalább pelenkázó lap. Kiskád. A szükséges "pipere" dolgokat felírja az orvos. Kell még eldobható pelus és popsitörlõ. Lázmérõ. Én még mindenképp vennék légzésfigyelõt, akár használtan is. Vagy bérelnék. Van aki ragaszkodik a mérleghez, nekünk ez nincs és nem is kellene.
gyes is csak akkor jár ha valami módon biztosított volt elötte. ha nem volt vagy nem járt minimum 4x terhesgondozáson akkor nem jár a gyes sem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Aranyosak vagytok! Nagyjából én is ezekre gondoltam! :)
Ma 14.28 butaságokat írsz. A gyes alanyi jogon jár, nem kell hozzá elõzetes munkaviszony, az a gyed, amihez kell. A gyeshez az sem kell, hogy 4 alkalommal megjelenj terhesgondozáson, az az anyasági támogatáshoz kell. Kérdezõ: csp gyes jár.

Hogy kezdjek bele egy autó szalon megnyitásába? Mire van szükségem hozzá és a legfontosabb hogy mennyi pénz kell az induláshoz? Ja és mekkora haszon van benne?

Legjobb válasz: Ha autó szalon, akkor az azt jelenti, hogy vadiúj autókat akarsz árulni. Ehhez elõször a megfelelõ márka forgalmazójával kellene felvenned a kapcsolatot. De számoljunk: 1 db. új autó eladási ára cca 3-5 millió körül van, akkor a beszerzési ára minimum 2,5 - 4,5 milla. Ezt szorozd be, hogy induláskor hány db-bal akarsz nyitni. Ehhez kell kb. 2,5 - 3,0 milla, mire a márkakereskedõ által diktált elõírások szerint megcsinálod a szalont. Ha van ennyi pénzed, akkor a részleteket nem ezen az oldalon, hanem a konkrétan kiválasztott könyvelõvel kellene átbeszélni. Amennyiben használt-autókereskedésben gondolkodol, akkor ott már elegendõ kevesebb induló-tõke is, de akkor is szükség van egy pár millióra = ez is megérne annyit, hogy könyvelõvel beszéld át, és ne olyan helyen, ahol nem biztos, hogy teljeskörû, minden részletre kiterjedõ információhoz jutsz.

Ha autó szalon, akkor az azt jelenti, hogy vadiúj autókat akarsz árulni. Ehhez elõször a megfelelõ márka forgalmazójával kellene felvenned a kapcsolatot. De számoljunk: 1 db. új autó eladási ára cca 3-5 millió körül van, akkor a beszerzési ára minimum 2, 5 - 4, 5 milla. Ezt szorozd be, hogy induláskor hány db-bal akarsz nyitni. Ehhez kell kb. 2, 5 - 3, 0 milla, mire a márkakereskedõ által diktált elõírások szerint megcsinálod a szalont. Ha van ennyi pénzed, akkor a részleteket nem ezen az oldalon, hanem a konkrétan kiválasztott könyvelõvel kellene átbeszélni. Amennyiben használt-autókereskedésben gondolkodol, akkor ott már elegendõ kevesebb induló-tõke is, de akkor is szükség van egy pár millióra = ez is megérne annyit, hogy könyvelõvel beszéld át, és ne olyan helyen, ahol nem biztos, hogy teljeskörû, minden részletre kiterjedõ információhoz jutsz.
Telített a piac, nincs értelme válaszolni.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm az elsõ válaszoló válaszát. A gazdasági válság végeztével meg fog ugrani az új autók íránti kereslet.
Kereslet most is van az új autókra, csak pénze nincs az embereknek. Ez itt Mo-n 3-5 éves távlatban 100%, hogy nem fog változni.
A kérdező hozzászólása: Én nagyon gondolkozom rajta hogy beindítsak egy szalonba bele kellene kezdeni, de sajnos nincs tõkém és nem tudom hogy hogyan kezdjem el így.
Ha nincs is tõkéd és semmi szaktudásod a vállalkozásokhoz akkor nincs értelme errõl beszélni

700 c 23 road bike gyorszaras elso kerek csereje fixre. Mire van szuksegem? Eleg a tengelyt cserelni, vegy az egesz kereket kell? Sokba kerul?

Legjobb válasz: A legegyszerûbb megoldás az imbuszos gyorszár, ~1000 forint és egyszerû cserélni. [link] Lehet szükséged lesz egy 5ös vagy 4es imbuszkulcsra (ha esetleg most nincs), ami 2-300 Ft. Van egy olyan gyorszár is, amit csak akkor lehet oldani, ha megfordítod a biciklit, az olyan 4-5ezer körül van, ha jól emlékszem. Ha mindenképp menetesre szeretnéd kicserélni, az sem drága, csak egy szerelt elsõ tengely kell kónuszokkal, mert a gyorszáras nagyobb átmérõjû kicsit. Ennek a cseréjéhez már némi gyakorlat szükséges.

A legegyszerûbb megoldás az imbuszos gyorszár, ~1000 forint és egyszerû cserélni. [link] Lehet szükséged lesz egy 5ös vagy 4es imbuszkulcsra (ha esetleg most nincs), ami 2-300 Ft. Van egy olyan gyorszár is, amit csak akkor lehet oldani, ha megfordítod a biciklit, az olyan 4-5ezer körül van, ha jól emlékszem. Ha mindenképp menetesre szeretnéd kicserélni, az sem drága, csak egy szerelt elsõ tengely kell kónuszokkal, mert a gyorszáras nagyobb átmérõjû kicsit. Ennek a cseréjéhez már némi gyakorlat szükséges.

Nem tudom mire van szüksége 1 lánynak meg mire van szükség ahoz hogy elhódítsam?

Legjobb válasz: elhódítsd? ugyan kitõl? mert akkor annyi kell csak,h jobban szeressen.

elhódítsd? ugyan kitõl? mert akkor annyi kell csak, h jobban szeressen.
A kérdező hozzászólása: a kacsalábon forgó palotájából :D
UHH semi esélyyedddd....
Elhódítsd?Esetleg meghódítsd nem?:D Am. meg sokmindentõl függ.:D

Mopszokról vélemény, tapasztalat? Milyen kutyák ezek, mire van szükségük?

Szeretnek futkározni,meg játszani vagy inkább lusta,otthon ülő tipusok? Mennyire szeretik a gazdit a többi "ölebhez" képest. Csakmert eddig minden álmom volt egy nagy,erőteljes őrző-védőre alkalmas kutya,erre megláttam egy kis mopszot a szomszédban,annyira okos volt,és ugy figyelt,hogy egyből beleszerettem**

Legjobb válasz: Mopszok alapvetõen nagyon értelmes és okos,barátságos kutyák de ha kell házõrzésre is megállják a helyüket. Egyáltalán nem otthonülõ típus, inkább olyan örökmozgó szerû(30fokos melegben nem olyan mozgékony) Ha megfelelõen van ellátva, és jólnevelt, bevan tanítva stb. akkor hihetetlenül jó kutyus. Ugyanarra van szükségük mint bármelyik kutyunak.Étel ital,nevelés,alvóhely,mozgás,simizés.és a gazdi szeretete :)

Mopszok alapvetõen nagyon értelmes és okos, barátságos kutyák de ha kell házõrzésre is megállják a helyüket. Egyáltalán nem otthonülõ típus, inkább olyan örökmozgó szerû(30fokos melegben nem olyan mozgékony) Ha megfelelõen van ellátva, és jólnevelt, bevan tanítva stb. akkor hihetetlenül jó kutyus. Ugyanarra van szükségük mint bármelyik kutyunak.Étel ital, nevelés, alvóhely, mozgás, simizés.és a gazdi szeretete :)
Mopsz az tökéletes családi kutya:) Imádja az embereket, más állatokkal is általában jól kijön, és nagyon jó természete van kis bohócok tudnak lenni:) De nem örzõ védõre az biztos..Persze minden kutya elmehet örzõ-védõre de egy mopsz elõbb megy haza a betõrõvel mondjuk mint hogy megtámadná :) ) Ki lehet képezni de ha házõrzõt akarsz, vagy kerti kutyát nem ajánlom semmiképp a mopszot! Mopsz az lakásba való kizárólag, nem is bírja a szélsõséges idõjárást a nehéz légzése miatt! Ápolása nem nehéz feladat, persze vedlésre hajlamos kutya, és a redõit ki kell tisztítani rendszeresen! Figyelni kell még nagyon a nyakára is nem szabad megszorítani, mondjuk nyakörvvel mert kieshet sajnos a szem e! Futkározni is szeret, játszani meg pláne, de nagy melegben majd ha lesz mopszod, ne terheld túl soha, mert nehezen kapnak olyankor levegõt! ÖSszefoglalva tehát, igen embercentrikus, játékos kutya aki tökéletes családi kedvenc lehet mivel gyorsan tanul és mindig a gazdi kedvébe akar járni:)
Nekem van mopszom és nagyon okos, a gyerekeket is szereti, akármie belehet tanitani.Nem tudom, hogy a többi mopsz kutyus, hogy van, de az enyém mindent megeszik.Én megtanitottam arra, hogy más kezébõl ne egyen csak is az enyémbõl igy elkerülhetõ a mérgezés, mert sajnos volt már rá példa...Hamar barátkozik ugyhogy nem érdemes házörzõnek.Nem szeret egyedül lenni, legalábbis az enyém nem, mert akkor ugy sir mint egy kisgyerek.A szemére különösen oda kell figyelni, evésnél vagy játszásnál könnyen megsérülhet, ami nagyon fájdalmas lehet neki, és más kutyákkal való verekedést elkell kerülni, mert igy is sérülhet.Erõs ütéstõl a fejére ki is folyhat a szeme. A mopsz nagyon jó barátja az embernek és nagyon hozzá lehet szokni, de vigyázni kell rá, mert azért elég kénnyes természet.

Romaniaban mire van szukseg ideiglenes rendszam igenylesehez?

Legjobb válasz: Romániában az ideiglenes rendszám igényléséhez szükség van: 1. eredeti autó törzskönyvére abból az országból ahol legutóbb be lett íratva, plusz errõl egy fénymásolat 2. a vásárláskor kapott számláról egy másolatra 3. Egy személyigazolvány másolatra 4. Két nyugta idegiglenes rendszám igénylésre egyik a helyi tanácsnál befizetve ahol kérik a rendszámot másik a CEC-banknál(összesen 20 lej értékû) 5. Kitölteni az igénylésre egy formanyomtatványt (lehetõleg helyesen) 6. kötni egy hónapos biztosítást az autóra Ezek után ha minden rendben van azonnal adják is kézbe az ún. piros számot 30napra érvényes, ennek az ára 40 lej ja és bocs ha késõn válaszoltam, sok a hülye ezen az oldalon, mostanában ritkán nézem :)

Romániában az ideiglenes rendszám igényléséhez szükség van: 1. eredeti autó törzskönyvére abból az országból ahol legutóbb be lett íratva, plusz errõl egy fénymásolat 2. a vásárláskor kapott számláról egy másolatra 3. Egy személyigazolvány másolatra 4. Két nyugta idegiglenes rendszám igénylésre egyik a helyi tanácsnál befizetve ahol kérik a rendszámot másik a CEC-banknál(összesen 20 lej értékû) 5. Kitölteni az igénylésre egy formanyomtatványt (lehetõleg helyesen) 6. kötni egy hónapos biztosítást az autóra Ezek után ha minden rendben van azonnal adják is kézbe az ún. piros számot 30napra érvényes, ennek az ára 40 lej ja és bocs ha késõn válaszoltam, sok a hülye ezen az oldalon, mostanában ritkán nézem :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szepen koszonom a segitseget!
Én annyit szeretnék még kérdezni a témával kapcsolatban, hogy ezzel a , , piros'' rendszámmal el lehet hagyni az országot, vagy erre csak akkor van lehetõség ha már megkapta az autó a rendes fekete rendszámot? Magyarországon szeretnénk céges autót vásárolni ami Romániában lenne forgalomba helyezve, de Magyarországon is kellene használni, már a forgalomba helyezés után.

Mire van szüksége egy 6 hetes cicának (ha a leválasztás már alkalmas)?

Mi neki az ideális fekhely? Milyen tálka kell neki, hány részes? Naponta hányszor kell őket etetni, és mivel ( ha meg lehet oldani valami nem túl drága kajával)? Milyen játékokkal játszanak szívesen? (A mű egér az előző macskáimnál nem jött be).Macska/bolha nyakörv közt van különbség? És melyiket érdemes? Mikortól? Mivel lehet őket hazahozni? Ha kinti macskák(csak bent alszanak)kell a kaparófa?

Legjobb válasz: http://www.haziallat.hu/macska/taplalkozas/macska-etetese-ma.. http://www.haziallat.hu/macska/taplalkozas/kismacska-etetese.. http://www.haziallat.hu/macska/gondozas/kiscica-kolyok-macsk.. De a 6 hetes még nagyon pici, azt nem szabad még elhozni az anyja mellõl. Igazából még 8 hetesen is korai. Ha olcsón akarsz neki jó kaját adni, akkor farhátat, csirkenyakat vegyél nekik és belsõségeket, májat szívet, de májból nem szabad neki túl sokat adni, egyszer-kétszer egy héten. Ezekkel a nyers húsokkal jársz legjobban. A parizer és májkrém semmiképpen sem megfelelõ, azok nem kaják. Néha egy-egy falatot kaphatnak belõlük, mert szokták szeretni az ízét, de ne ezekkel lakjon jól. Feküdni, aludni úgyis ott fog, ahol akar, meg ahol engeditek neki. Játéknak legjobbak az egyszerû dolgok, papírgalacsin pl. Kicsire még nem szabad bolhairtó vegyszereket tennni. Ha kint járkálnak eleget, akkor nem nagyon van szükségük kaparófára, de jól teszed ha tartasz nekik egyet vagy egy régi bútort, amit kaparhatnak, mert a macskák már csak ilyenek, mindig kapargatnak, így boldogok.

http://www.haziallat.hu/macska/taplalkozas/macska-etetese-ma.. http://www.haziallat.hu/macska/taplalkozas/kismacska-etetese.. http://www.haziallat.hu/macska/gondozas/kiscica-kolyok-macsk.. De a 6 hetes még nagyon pici, azt nem szabad még elhozni az anyja mellõl. Igazából még 8 hetesen is korai. Ha olcsón akarsz neki jó kaját adni, akkor farhátat, csirkenyakat vegyél nekik és belsõségeket, májat szívet, de májból nem szabad neki túl sokat adni, egyszer-kétszer egy héten. Ezekkel a nyers húsokkal jársz legjobban. A parizer és májkrém semmiképpen sem megfelelõ, azok nem kaják. Néha egy-egy falatot kaphatnak belõlük, mert szokták szeretni az ízét, de ne ezekkel lakjon jól. Feküdni, aludni úgyis ott fog, ahol akar, meg ahol engeditek neki. Játéknak legjobbak az egyszerû dolgok, papírgalacsin pl. Kicsire még nem szabad bolhairtó vegyszereket tennni. Ha kint járkálnak eleget, akkor nem nagyon van szükségük kaparófára, de jól teszed ha tartasz nekik egyet vagy egy régi bútort, amit kaparhatnak, mert a macskák már csak ilyenek, mindig kapargatnak, így boldogok.
6 hetes cicát leválasztani még nagyon-nagyon korai! Ne csináljatok ilyent kérlek! ha meg nem tudod rászoktatni az alomra ilyen picin, akkor meg kivágod az utcára. Hihetetlen! ideálisan a 10. héttõl lehet leválasztani, de a 8 hetet mindenképp meg kell várni! 6 hetesen került hozzám korábban egy cica, ha nincs mellette egy másik nagyobb, akkor soha a büdös életben nem tanult volna meg mosakodni, az alomra szoktatás bár egyszerû volt az õ esetében, de még a mai napig képes nem betakarni, és még mindig elvárja, hogy a nagyobbik takarítson utána, pedig már lassan 4 éves! szóval tényleg csak jó indulatból mondtam el ezeket!!!
A kérdező hozzászólása: Én semmi rosszat nem akarok egy kiscicának. Szeretném minél hamarabb elhozni a helyérõl, igazából a gazdái is siettetik. Viszont semmi szociális bajt nem akarok ezzel okozni, és soha nem lennék képes egy cicát se kirakni az utcára, és ha most azt mondod, hogy ha részem lesz abban, hogy nem lesz szobatiszta, vagy összekarmol mindent, akkor se raknák ki egyet se mert már volt részem is az ilyen "rossz" helyzetekben. Én csak úgy érzem õket biztonságban, ha itt látom a szemem elõtt õket. Nem mintha ott nem lenne rossz helyük ahol most vannak. Tényleg nem akarok rosszat nekik, éppen ezért várok akkor, és nem fogom elsiettetni a dolgot .Köszönöm a válaszokat, linkeket, sokat tanultam :-))
Én sem úgy gondoltam, bocsi, csak annyi rossz történik az állatokkal és féltem õket!
A kérdező hozzászólása: elhiszem, én se akartalak így letámadni :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!