Találatok a következő kifejezésre: Mire van hogy (23850 db)

Mikor a minecraft-os szerverre szeretnék csatlakozni ezt írja ki? "Internal exception: java. Net. Socketexecption: software caused connection abort", ilyenkor mi van, hogy tudnám ezt helyrehozni?

Nem szerverrel van a hiba aq n?vérem gépe teljesen viszi. Próbáltam már újratelepíteni a játékot és a javát is megtettem min. 3-szor de nem jó!?

Legjobb válasz: Elõször is: megtetted a javát? tippmixen? na jó, szar vicc volt. Honnan tudod hogy nem a szerverrel van hiba? Hogy néz ki a hálózatotok felépítése? Belsõ szerver (LAN) vagy TCP-IP/UDP alapú szerver? Ha van routered, kapcsold ki a tûzfalát és a Windows tûzfalat is (mert gondolom Windows-t használsz)... ...és mindenféle vírusirtót is kapcsolj ki... Jöhet az error-diagnózis: SocketException akkor lép fel, mikor a szerver amire csatlakozol, nem tudja ellenõrizni a minecraftod hitelességét. Szóval a következõ dolgok történhettek amikor SocketException hibával dob ki: -a szervernek túl nagy a pingje -a szerver offline -a szerver portja nem megfelelõ vagy nem nyitott -a szerver ip-je nem létezik -a szervernek él a tûzfala/egyéb védelmi mechanizmusa. Amit csináltál hülyeség. Újratelepíteni? 3x? És hogyan? Delete a mappát, vagy vezérlõpultból? Gondolom a registry-hez hozzá sem nyúltál - ne is, mert mégjobban tönkretennéd a gépedet -. Szedj le egy registry-cleaner programot (google.com), vagy egy multifunkciós uninstallert (google.com-> revo uninstaller), ami ért is az uninstallhoz, nem úgy mint a windows-installer. Ha ezekre válaszoltál, ezeket ellenõrizted, akkor utána menj végig rajtuk mégegyszer. Ha nem megy, akkor

Elõször is: megtetted a javát? tippmixen? na jó, szar vicc volt. Honnan tudod hogy nem a szerverrel van hiba? Hogy néz ki a hálózatotok felépítése? Belsõ szerver (LAN) vagy TCP-IP/UDP alapú szerver? Ha van routered, kapcsold ki a tûzfalát és a Windows tûzfalat is (mert gondolom Windows-t használsz)... ...és mindenféle vírusirtót is kapcsolj ki... Jöhet az error-diagnózis: SocketException akkor lép fel, mikor a szerver amire csatlakozol, nem tudja ellenõrizni a minecraftod hitelességét. Szóval a következõ dolgok történhettek amikor SocketException hibával dob ki: -a szervernek túl nagy a pingje -a szerver offline -a szerver portja nem megfelelõ vagy nem nyitott -a szerver ip-je nem létezik -a szervernek él a tûzfala/egyéb védelmi mechanizmusa. Amit csináltál hülyeség. Újratelepíteni? 3x? És hogyan? Delete a mappát, vagy vezérlõpultból? Gondolom a registry-hez hozzá sem nyúltál - ne is, mert mégjobban tönkretennéd a gépedet -. Szedj le egy registry-cleaner programot (google.com), vagy egy multifunkciós uninstallert (google.com-> revo uninstaller), ami ért is az uninstallhoz, nem úgy mint a windows-installer. Ha ezekre válaszoltál, ezeket ellenõrizted, akkor utána menj végig rajtuk mégegyszer. Ha nem megy, akkor
A kérdező hozzászólása: bocs, más a probléma mostmár belépek multiplayer menübe, elkezd LAN-világokat keresni, aztán végülis fölötte a multiszerver is, arra kattintok, aztán a töltés félbeszakad, és ezt írja: "A szerver szétkapcsolt; Outdated server." A másik szobában ugyanez a szerver megy, tökéletesen, itt már kikapcsoltam minden tûzfalat, vírusirtót, etc. A hálózat felépítése: DSL bejön, és egy router osztja szét (WIFI-vel is rendelkezik) két számítógéphez vezetékkel, a harmadikhoz meg ugye wifi. A szerver TCP-IP/UDP alapú.
A kérdező hozzászólása: ilyenkor hogyan tudom meg, hogy milyen a szerver? Le lehet szedni a korábbi klienset valahogyan?
Nagyjából biztos vagyok benne hogy 1.2.5 a szervered, mert ha korábbi lenne, már 1.2.5-el sem tudtál volna felmenni. Menj fel a piratebay-re (google, mert nem tudok ide linkelni piratebay torrentet), és írd be hogy minecraft 1.2.5, ott van olyan hogy "Minecraft 1.2.5 Cracked", azt leszeded, felrakod, az nem fog updatelni szóval tudsz játszani amíg nem lesz 1.3.1-es stabil szerver.
A kérdező hozzászólása: Most peig azt a klienst szdtem le, amit mondtál, próbáltam a .minecraft mappában levõ játékot elindítani de azt írja: "az alkalmazás incializálása nem megfelelõ (0xc0000135). Az alkalmazás befejezéséhez kattintson az OK gombra. Ezzel mit lehet tenni?
Van router? A te gépednek arra kéne csatlakozni, esetleg tûzfal, de én nem értek lanhoz.
Outdated server = a szerver alacsonyabb verziószámú mint a kliensed. Pl: 1.2.5 szerverre nem tudsz 1.3.1-es klienssel felmenni.
Kell a Microsoft .NET Framework legalább 3.5-ös verziója.

Mi az a CH? Miben van, hogy kell kiszámolni hogy miben mennyi van, mi a szerepe?

annyi helyen látom de nem tudom mi az.

Legjobb válasz: látszik nem figyeltél anno kémia órákon. szénhidrát, gondolom

látszik nem figyeltél anno kémia órákon. szénhidrát, gondolom
szénhidrát néven fut, CarboHydrate az angol megfelelõje, abból származik. fel van tüntetve a csomagoláson minden esetben
A kérdező hozzászólása: bocsi de én még csak 7.-es vagyok és nem tanulunk ilyeneket.
Ha pontosak akarunk lenni, akkor szénhidrogént jelent. Ezek a legegyszerûbb szerves vegyületek. Csak szenet és hidrogént tartalmaz, pl metán. A szénhidrátok pedig olyan szerves anyagok amelyekben oxigén is található. Mindenfajta cukrok, keményítõ.

Szerintetek miért van az, hogy egy lány szakítás után (õ akart szakítani) azt is elutasítja, hogy emberileg tartsuk a kapcsolatot. Kivel mi van, hogy van, hogy mennek a dolgai, stb?

A szakítás után még 2,5 fél hétig próbálkoztunk az én javaslatomra és végleg le lett zárva. Utána mondtam, hogy beszélhetnénk néha, ha nem is személyesen vagy telefonon, de azon a .... facebook-on (mivel azóta mindig ott lóg) lehetne hetente 1-2 normális üzenetet váltani. Nem volt a válasz. Ha én ráírtam általános témában, hogy megy az új munka, hogy érzi magát, jött néha egy pár szavas válasz, de néha az sem. Azt írta végül, hogy ezt így nem lehet csinálni, hogy írogatok neki, pedig tényleg nem akartam gyõzködni, csak beszélgetni. Nekem fura, hogy elõtte hónapokig mindig volt kihez szólnom, most meg a nagy üresség. Ugyanez lehet nála is, mert amíg együtt voltunk alig volt face-s aktivitása, azóta meg legalább 10 poszt egy pár nap alatt, szóval õ is oda menekül a magány elõl, akkor meg azt nem értem, hogy miért nem lehet egymáshoz szólni. Az, hogy bekattant és egyik napról a másikra rájött, hogy ez a kapcsolat nem pálya neki, még lehetne jó emberi-baráti kapcsolatunk szerintem....Lányok, mi a véleményetek? (Úgy szakítottunk, hogy õ még mindig szeret, csak össze van zavarodva. Talán ez a magyarázat?)

Legjobb válasz: Velem is volt ilyen és direkt utáltam, amikor tovább erõltette a srác a maradjunk barátok témát. Nem szeretem, amikor nem hagynak békén, pláne, hogy direkt megmondtam, hogy nem kívánatos számomra a társasága.

Velem is volt ilyen és direkt utáltam, amikor tovább erõltette a srác a maradjunk barátok témát. Nem szeretem, amikor nem hagynak békén, pláne, hogy direkt megmondtam, hogy nem kívánatos számomra a társasága.
Barátnõm is zsibbaszt ilyesmivel, mivel nagyon úgy tûnik, hogy a végét járja a kapcsolatunk. Kérdeztem is tõle, hogy õt komolyan érdekelné, hogy én kivel hányszor mennyit? Mondta, hogy õt érdekelné, de mondtam, hogy én sajnos tudni se szeretnék róla, ha esetleg szakítanánk.
Épp ebben a helyzetben vagyok, csak én vagyok a lány. Egy hete szakítottunk, borzasztó érzés azóta is, mert szeretem. Õ hangoztatta már a szakítás alatt is , hogy azért maradjunk barátok, meg vegyük egymást emberszámba, mert 2 év azért nem kevés. Aztán a héten én írtam neki, mivel nálam maradt pár cucca.Aztán elkezdtünk beszélgetni, s újra ez jött fel, hogy idõvel talán minden rendbejön, csak kell egy kis szünet, és hátha rendbe jönnek a dolgaink, de addig is néha dumálhatunk. Hidd el, ez így a lánynak nagyon rossz!Mi az, hogy nem vagyunk együtt, de beszélgetünk, mint addig? Ezzel azt éred el, hogy nagyobb sebeket okozol, nehezebben felejt el, esetleg olyan kép alakul ki benne is, mint bennem, hogy nem szállsz le róla, nehezíted azt a dolgot, hogy végleg lezárjátok, közben meg te vígan éldegélsz és csinálsz amit akarsz, barátként kezeled õt. Ebbõl meg az jöhet le, hogy nem is táplálsz érzelmeket már iránta.Õ tudja, hogy még szereted? Egy ideig ne beszélj vele. És kb egy hónapon belül, gondold át a dolgot, és ha tényleg szereted keresd fel és mond el neki, hogy mit érzel iránta, mennyire szeretnéd vele folytatni. Én is erre várok. Egy hónapot kb fogok várni rá, ha ennyi idõ alatt rájött, hogy újrakezdené oké, ha nem, minden kapcsolatot megszakítok vele. Ez így nem mûködik, hogy hiteget, hogy beszéljünk és hátha(!) lesz valami, közben én meg nem tudom elfelejteni.
Nem értelek kérdezõ. Nem értem miért szólnál bele a kövekezõ kapcsolatába, nem értem miért erõlteted rá magad, ha õ nem akarja. Miért érzed, hogy jogod van beleszólni az õ életébe? Értem az elveidet, de egy igazi férfi azt is belátja, ha éppen veszített és méltósággal tûri azt. Nekem volt ilyen exem, mint te és a végére az ilyen viselkedése miatt megutáltam és tiltottam minden honnan, mert úgy éreztem, hogy megfojt. És ha a kapcsolat is ilyen akaratos voltál, akkor mostmár tudod miért lett vége.
A kérdező hozzászólása: Õ akarta ezt a kapcsolatot ennyire komollyá tenni, én az elején sodródtam, de annyit változtam jellemben általa, hogy a végére már teljesen átszellemültem és tényleg házasság, család volt a fejemben. Az elején részérõl volt komolyabb a kapcsolat, õ várt rám az ismerkedés szakaszában másfél hónapot, amíg bele vertem a fejembe, hogy nincs több csajozás, hanem megvan az igazi, aki életem végéig... stb, stb. Ehhez képest pár nap alatt kidob mindenféle értelmes, elfogadható indok nélkül, veszekedés, vita nélkül, mert egyszerûen csak bekattant neki valami vagy megijedt vagy nem tudom, de egyszerûen egy szót sem tudtam kihúzni belõle. A szakítás idõszakában én beszéltem órákat, hogy hogyan látom, hogy miben hibázhattam. Semmit nem mondott, csak ennyiket, hogy "lehet", "talán ez is benne volt", de egy értelmes mondatot nem tudott összerakni, sõt beszélni sem akart az egészrõl, csak vége és kész. Szerinted tudja, hogy mit csinál és hogy miért? Mert szerintem nem. Õ maga is mondta, hogy ne akarjam megérteni, mert jelenleg õ sem érti saját magát. Ezért formálok jogot, hogy beleszóljak...
Szerintem meg egyedül õ tudja, hogy neki mi a jó. Te nem vagy az. Elmondta. Ne vergõdj tovább, hanem lépj túl az egészen. A zaklatást büntetik, csak szólok.
A kérdező hozzászólása: Minden egyes szavadat értem, kijózanító és ezt köszönöm, de ettõl függetlenül nem leszünk barátok. Egy pár ellenvélemény. 1. nem zaklatom, mert tudom, hogy hol a határ 2. nem mondott el semmit sem, csak makogott végig, "nem tudom", "nem érzem", "nem látom", ... A szakítást se bírta kimondani, végigsírta, nekem kellett kimondani. 3. Hónapokig jó voltam neki, a szakítás elõtt két héttel még annyira várta, hogy összeköltözzünk, a szakítás elõtt egy héttel még napi kétszer vallott szerelmet. Õ maga mondta el többször (nem én akaratoskodtam ki), hogy fényévekkel jobb ez a kapcsolata, mint eddig bármelyik és olyan magasra tettem a lécet, hogy nem tudja, valaha valaki más át tudja-e ugrani. Továbbra is mondom, minden egyes szavadat értem, felfogom a logikáját, de továbbra is az a kérdés, hogy egy ennyire értelmetlen dolgot hogy lehet feldolgozni?
A kérdező hozzászólása: 13-as, Neked sajnos nincs idõm válaszolni, mert lépnem kell, de reflektálni fogok az általad felvetett dolgokra is, amint gép elé kerülök.
Az elsõ gondolatom az volt, hogy mert ezt még neki is fel kell dolgoznia, le kell tisztulniuk az érzelmeknek, addig meg jobb nem is tudni a másikról. Legalábbis nálam így szokott lenni, mégha én szakítok is (mert szakítani is nehéz, fõleg komoly kapcsolatot). Utána egyébként több exemmel is jóba lettem, csak kellett ez az x hónap. Ahogy olvastalak, akkor meg az jutott eszembe, hogy talán te jársz utána túl sokat, és ezért (meg ezzel együtt az elõbbi miatt) tiltott el teljesen. Talán tényleg terhes vagy neki, talán csak látja, hogy te ezt nehezen dolgozod föl, és így akar könnyíteni a helyzeteden (ha állandó kapcsolatba maradtok, akkor sose tudod/tudjátok ezt lezárni).
A kérdező hozzászólása: Kizárt. Az elõttem lévõ exe iszonyatosan átvágta, az az elõtti már családapa. Megkérdeztem, nyilván hazudhat is, de azt a hazugságot nem sírva mondaná el, a másik, hogy nagyon hülyének kellett volna lennem, hogy ne vegyem észre, amikor állandóan együtt voltunk ha én vagy õ nem dolgozott. Nekem más elméletem van, amit elõször tagadott, majd részben elismert, mégpedig a "fej-tele-beszélés" az anyja és a nõvére részérõl, akik végig túlságosan kedvesek és túl jó fejek voltak és ez nem szúrt szemet, csak így utólag.
Nincs véletlen másik pasi a háttérben? Vagy esetleg egy ex, aki újra jelentkezett a lánynak? Nekem tisztára ez ugrott be a szöveg alapján, de lehet tévedek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, értem! Itt csak az a fura, hogy a legnagyobb szerelembõl 6 nap alatt jutott el a szakításig, de ez már más téma, szóval hogy nem kívánatos lennék, azt soha sem mondta, sõt még szeret állítólag...
Egyik exemmel sem beszéltem mióta szakitottam velük....hála az égnek mindegyik megutált amiért véget vetettem a kapcsolatnak. nem is bánom mert szerintem nem lehet normálisan lezárni ugy egy kapcsolatot h még mindig beszélgettek
Felesleges erõltetni a beszélgetést. Ha nem megy, nem megy. Én sem szeretem, ha nyaggatnak. Lehet, hogy õ is magányra vágyik, szeretne kicsit egyedül lenni a gondoltaival. Majd õ keres ha akar. :) 21/L
A kérdező hozzászólása: Igen, tudom, hogy taktikailag ez a helyes (érzelmi ügyekben taktikázni, ettõl egyébként hányingerem van), de ez sajnos ellentétben áll az "egy igazi férfi az utolsó leheletéig harcol a szerelméért" elvvel, ami lehet, hogy nõi szemmel nevetséges, de sajnos vagy nem sajnos, így van. Legalább is az én értékrendem szerint, ami valószínûleg így 30 évesen túl romantikus és már maradi és a mai értékrenddel szemben.
Ez teljesen normális dolog, az exekkel nem tartjuk a kapcsolatot! Ez egy szabály ami sok fejfájástól megszabadíthat. Nincs semmi közötök már onnantól kezdve egymáshoz. Te csak azért akarod vele tartani mert abban reménykedsz hogy visszamegy hozzád. De ha neki lesz ujj pasija akkor te beleszólnál... ezért sem akarja, másrészt mert már nincs értelme hogy dumcsizzatok. Évente egyszer még azt mondom talán vagy ha valami olyan van amit õ tud, de amúgy semmi.
A kérdező hozzászólása: Ez õszinte válasz volt, köszönöm! Egyetlen egy dolog miatt nehéz megemészteni és elfogadni, hogy nem tudta megmagyarázni értelmes kézzelfogható indokkal. Még csak veszekedés sem elõzte meg. Hogy hogyan tud egy-két hét alatt egy ekkora érzelmet úgy kivenni magából, hogy hozzá sem szól a másikhoz és magasról le...ja, hogy akit elõtte szeretett-imádott, nem is tudja, hogy mi van vele, hogyan élte túl. De mindegy, ez már tényleg más kérdés lenne.
A kérdező hozzászólása: (Csak zárójelben jegyzem meg már így teljesen szétcsúszva, hogy igazad van, bele is fogok szólni a kapcsolatiba, mert az hogy tõlem akart gyereket, velem akart összeházasodni és együtt élni és minden indok nélkül eldobja magától a felépített jövõképét, az nem teljesen normális, akárhogy próbálom megérteni, elfogadni.)
A kérdező hozzászólása: ....miközben az elõttem lévõ exének mindig széles vigyorral integetett az utcán, miközben velem sétált kézenfogva....
Azért mert így képtelenség lezárni a kapcsolatot és az érzelmeket.... Én is minden kapcsolatot megszakítottam mindig az expasijaimmal, mert nekem így könnyebb volt. Valószínûleg az exed is ilyen típus.

Üdvözlöm Doktor Úr! Szeretnénk harmadik babát, és az a kérdésem, hogy rendszertelen ciklusomra jó lenne ha szedném a premens tablettát? Előző két terhességemnél sem volt egyszerű összehozni, mivel van, hogy 35, 28, de van, hogy 40 napos a ciklus. Köszönöm

Üdvözlöm Doktor Úr! Szeretnénk harmadik babát, és az a kérdésem, hogy rendszertelen ciklusomra jó lenne ha szedném a premens tablettát? Előző két terhességemnél sem volt egyszerű összehozni, mivel van, hogy 35, 28, de van, hogy 40 napos a ciklus. Köszönöm segítségét. Brigitta

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Bizonyos vérzészavarok esetében a Premens tabletta is segíthet. Azt sajnos nem tudom megállapítani, hogy az Ön esetében pontosan milyen hormonális problémáról van szó, ezt csak ilyen jellegű kivizsgálással lehetne tisztázni. A Premens tablettát legalább 3 hónapig javasolt szedni ahhoz, hogy a hatást le lehessen mérni. Ezen idő alatt védekezés javasolt, mert a várandósság …

Olvass tovább »

Tisztelt Hölgyem! Bizonyos vérzészavarok esetében a Premens tabletta is segíthet. Azt sajnos nem tudom megállapítani, hogy az Ön esetében pontosan milyen hormonális problémáról van szó, ezt csak ilyen jellegű kivizsgálással lehetne tisztázni. A Premens tablettát legalább 3 hónapig javasolt szedni ahhoz, hogy a hatást le lehessen mérni. Ezen idő alatt védekezés javasolt, mert a várandósság … Olvass tovább »

Üdvözlöm Doktor Úr! Szeretnénk harmadik babát, és az a kérdésem, hogy rendszertelen ciklusomra jó lenne ha szedném a premens tablettát? Előző két terhességemnél sem volt egyszerű összehozni, mivel van, hogy 35, 28, de van, hogy 40 napos a ciklus. Köszönöm

Üdvözlöm Doktor Úr! Szeretnénk harmadik babát, és az a kérdésem, hogy rendszertelen ciklusomra jó lenne ha szedném a premens tablettát? Előző két terhességemnél sem volt egyszerű összehozni, mivel van, hogy 35, 28, de van, hogy 40 napos a ciklus. Köszönöm segítségét. Brigitta

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Bizonyos vérzészavarok esetében a Premens tabletta is segíthet. Azt sajnos nem tudom megállapítani, hogy az Ön esetében pontosan milyen hormonális problémáról van szó, ezt csak ilyen jellegű kivizsgálással lehetne tisztázni. A Premens tablettát legalább 3 hónapig javasolt szedni ahhoz, hogy a hatást le lehessen mérni. Ezen idő alatt védekezés javasolt, mert a várandósság …

Olvass tovább »

Tisztelt Hölgyem! Bizonyos vérzészavarok esetében a Premens tabletta is segíthet. Azt sajnos nem tudom megállapítani, hogy az Ön esetében pontosan milyen hormonális problémáról van szó, ezt csak ilyen jellegű kivizsgálással lehetne tisztázni. A Premens tablettát legalább 3 hónapig javasolt szedni ahhoz, hogy a hatást le lehessen mérni. Ezen idő alatt védekezés javasolt, mert a várandósság … Olvass tovább »

Ez mire van, hogyan kell bekötni a ventilátort?

van ez zalman pc ház amiben van harom ventilator.

Legjobb válasz: Az molex -et a táphoz kell, a másik kettõt mez az alaplapi CHA_FAN vagy PWR_FAN csatlakozókra. Az mindegy, hogy a 3 pin -ból csak kettõ van bekötve. Valószínûleg nem PWM -esek a ventik, így nem biztos, hogy tuja majd szabályozni õket az alaplap.

Az molex -et a táphoz kell, a másik kettõt mez az alaplapi CHA_FAN vagy PWR_FAN csatlakozókra. Az mindegy, hogy a 3 pin -ból csak kettõ van bekötve. Valószínûleg nem PWM -esek a ventik, így nem biztos, hogy tuja majd szabályozni õket az alaplap.
Mért van rajtad gumikesztyû?
#2: ESD védelemrõl még soha nem hallottál? :D Nagyon helyes, hogy így nyúl hozzá.
Eddig csak csuklópántos megoldást láttam, ez nekem új. Szerintem, ha nem mûszálas ruhában rakja össze valaki a gépet, akkor ettõl nem kell félnie.
A kérdező hozzászólása: Ez most nemertettem meg :S :D Szoval ez amit lefenykepeztem ez a ventiatorokra van? ebbe a ket kis kockaba szurjam a venti 3pinjet es plusz ez a teglalap alaku kis muanyagot is ami a kepen van azt is raszurom majd a tapegysegre .... ? vagy ne ide szurjam a ventiket hanem az alaplapon levo SystemFAN tuskeire ? koszonom ! megj: volt regen csuklopantom is de elveszett :(

A The walking Dead sUrvival instict nem akar tölteni ha utazok ez minek van hogy lehet rajta segiteni?

Legjobb válasz: a legtöbb laptop úgy van beállítva hogyha nincs hálózatra dugva, akkor alacsony teljesítményen mûködik, hogy tovább bírja az aksija.

a legtöbb laptop úgy van beállítva hogyha nincs hálózatra dugva, akkor alacsony teljesítményen mûködik, hogy tovább bírja az aksija.
A kérdező hozzászólása: Köszi
A kérdező hozzászólása: már kitöröltem a kérdések közül , csaj sajnálattal látom hogy itt megmarad attól még ...

A virágföldben pici fehéres bogarak vagy mik vannak. Hogy tüntessem el? Átültetni most nem akarom a virágot. Valami permetszer esetleg?

Legjobb válasz: Túlöntözted a virágot,attól vannak rajta.Én átültetném a helyedben,ideiglenesen akármilyen föld megteszi.Ezek a bogarak nem csak a tetején vannak,hanem az egész földben a gyökereknél is,és gondolom oda nem jut el a permet.Nekem legalább is voltak a földben is,csak akkor láttam meg amikor kiszedtem a cserépbõl...

Túlöntözted a virágot, attól vannak rajta.Én átültetném a helyedben, ideiglenesen akármilyen föld megteszi.Ezek a bogarak nem csak a tetején vannak, hanem az egész földben a gyökereknél is, és gondolom oda nem jut el a permet.Nekem legalább is voltak a földben is, csak akkor láttam meg amikor kiszedtem a cserépbõl...
szórj bele kis kávézaccot, távoltartja a bogarakat
Pont a héten fedeztem fel én is az egyik virágomnál, nekem azt javasolták, hogy gyufaszálakat szúrjak le és egy darabig ne locsoljam - tényleg tocsog a vízben. Egyelõre nem látom eredményét...
A kérdező hozzászólása: A gyufaszálat fejjel lefelé kell beleszúrni?
Igen.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Ugróvillások http://enfo.agt.bme.hu/drupal/sites/default/files/imagecache... A földet tartsd lehetõleg szárazon és elütnek.

Most mi van? Hogyan tovább?

3hétig állandóan smseztünk meg beszélgettünk, minden... úgy volt összejövünk, és sztem tudja, h tetszik nekem- s?t... de most hirtelen semmi, egyik napról a másikra megváltozott... bunkó velem, nem ír, stb... mi van? magába bolondított és otthagyott? v csak szexet akart?

Legjobb válasz: hm hát érdekesek a pasik..sokszor van, hogy csak játszanak a nõkkel.. Szerintem beszélj vele, hogy miért ilyen most veled.De az is lehet, hogy semmit nem akar ahogyan írtad.. Sok sikert..

hm hát érdekesek a pasik..sokszor van, hogy csak játszanak a nõkkel.. Szerintem beszélj vele, hogy miért ilyen most veled.De az is lehet, hogy semmit nem akar ahogyan írtad.. Sok sikert..
velem ugyanez volt..1évig..utána közli hogy csaja lett és nem tud neten át semmilyen kapcsolatot kialakítani ilyenek a fiúk...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!