Találatok a következő kifejezésre: Mire van egy kezdő (105 db)

Ez valóban működhet? Akár gyerekkorunk egy időpontjába is visszarepülhetünk vele? És az ameglehet, hogy valaki nem talál ki a baralnagból? Olyankor mi van? Még kezdő vagyok ezen a téren :-).

Reinkarnációs meditáció

Legjobb válasz: "Akár gyerekkorunk egy idõpontjába is visszarepülhetünk vele?" Az biztos, hiszen minden emlékünk rögzítve van valahol, így kellõ tudatállapotban elõhívható. Nem mindenki tud emlékezni az elõzõ életére, és természetszerûleg akad olyan is, akinek még nem volt. A gyakorlás szó itt szerintem több éves, mindennapos, mély meditáció-sorozatot jelent. Ez már nagyon magas szint.

"Akár gyerekkorunk egy idõpontjába is visszarepülhetünk vele?" Az biztos, hiszen minden emlékünk rögzítve van valahol, így kellõ tudatállapotban elõhívható. Nem mindenki tud emlékezni az elõzõ életére, és természetszerûleg akad olyan is, akinek még nem volt. A gyakorlás szó itt szerintem több éves, mindennapos, mély meditáció-sorozatot jelent. Ez már nagyon magas szint.
Nem lehet bajod , mert bem tehetsz kart magadba ezzel.
és ha visszamegyünk meg lehet-e változtatni valamit ?
Az ezosok legnagyobb meglepetésére, én kipróbáltam!Eredmény :elaludtam mindig(nekem nem müködött) pedig szoktam meditálni!
"Az ezosok legnagyobb meglepetésére, én kipróbáltam!Eredmény :elaludtam mindig" Örülök, hogy végre valaki nem csak a levegõbe beszél, hanem tesz is valamit. Mondom, szerintem ehhez már irdatlanul sok gyakorlás szükséges.
"és ha visszamegyünk meg lehet-e változtatni valamit ?" És nem lehet megváltoztatni semmit. Valószínû egyszerre leszel saját magad és egy külsõ megfigyelõ. (Ez szokott történni a hipnózisokon és a halálközeli élmények során.)
Lehetséges, bár nem ismerem ezt a módszert. Meditációval és hipnózissal lehetséges visszamenni az elõzõ életbe is, de az szerintem butaság, hogy vannak emberek, akiknek nem volt elõzõ életük. Minden embernek volt, maximum nem emberként élt akkor, hanem állatként. De attól még lehet rá emlékezni.
A kérdező hozzászólása: Engem inkább a saját feledésbe merült emlékeim érdekelnének :) . Ahhoz is ilyen hosszú idõ szükséges. És ez nem veszélyes? Mi történik ha nem sikerül megfelelõen kontrolálni a dolgot? Vagy komolyabb baj nem lehet? :)
A kérdező hozzászólása: Hát a jelen gondolom nem lesz más tõle, de ha lelki gondokkal küszködsz szerintem segíthet, ha felnõtt szemmel nézed végig mit ronthattál el. Vagyis csak remélem, mert generalizált szorongásom van ... így nagyon elkellne valami gyógyír :) .

Szerelemnek nevezik ezt az érzést mikor van egy srác aki tök bunkón, flegmán viselkedik velem, de közben vannak rá utalások hogy tetszek neki, de kezdem úgy érezni hogy hiányzik akárhogy is viselkedik velem? Jah és osztálytársam.

A barátjaim meg azt mondják hogy nem szép stb. de mégis megfogott valamivel.Mit tegyek? :$

Legjobb válasz: élõ példa vagy hogy vonzod a bunkókat! emberek legyen mindenki bunkó a csajokkal, és mindenkinek lesz csaja! kész ennyi, ez a tény. ha kedves vagy eláshatod magad! megyek meg is ásom sírom.

élõ példa vagy hogy vonzod a bunkókat! emberek legyen mindenki bunkó a csajokkal, és mindenkinek lesz csaja! kész ennyi, ez a tény. ha kedves vagy eláshatod magad! megyek meg is ásom sírom.
Az igaz szeretet/szerelem SOSEM BUNKÓ! fõképp nem a kapcsolat elején. VAgy szeret, vagy nem.
Úgy látszik ma már úgy lehet a csajokat meghódítani, ha bunkón viselkedik velük a férfi. Mi a fene van ezzel a világgal? Lassan elcsattan a randin egy pofon és akkor teljesedik be a szerelem.
A kérdező hozzászólása: nem az tetszett meg benne hogy bunkó..hanem a személyisége.. mondták is egy páran h tetszek neki..de mégis bunkón viselkedik vm egy ideje
És ha már most bunkó veled, akkor mit vársz késõbb? Nem fog tisztelni soha!
A kérdező hozzászólása: ez is igaz..:/ köszi a válaszokat.
Lehet h van valami baja! Csak ugy bunko lenne!? De az is lehet h így fejezi ki az érzéseit ...a fiuk sokszor furák...tapasztaltam már 1 párszor...Amugy ha szereted nem engeded el! Lehet h megbántottad vmivel azért bunko v féltékeny!...sztem derítsd ki h mi baja! Sok sikert!:)

Van egy 2éves kapcsolatom és egy ugyanannyi ideje meg lévő legjobb barátom akivel még nem nem találkoztam, de kezdem úgy érezni, hogy kezdek bele szeretni. Mit tegyek?

Legjobb válasz: te vágyódsz arra a fiúra és amit jelenleg érzel az nem jó...szóval szerintem nem igazi a jelenlegi kapcsolatod, se így se úgy! akkor sem lesz jobb ha nem találkozol ezzel a sráccal és sosem beszélsz vele többet, akkor is egyre rosszabb lesz a kapcsolatod...mert ilyen érzéseid vannak...

te vágyódsz arra a fiúra és amit jelenleg érzel az nem jó...szóval szerintem nem igazi a jelenlegi kapcsolatod, se így se úgy! akkor sem lesz jobb ha nem találkozol ezzel a sráccal és sosem beszélsz vele többet, akkor is egyre rosszabb lesz a kapcsolatod...mert ilyen érzéseid vannak...
A kérdező hozzászólása: ezt már én is tapasztaltam, de a bizonytalan is bevált.mind kettõt áttéltem már. ezért kértem segítségeteket. de ti is csak ezzel a két lehetõséggel tudtok szolgálni :D azért köszi neked is a választ :)
Ha nem lattad meg a masik felt akkor ne add fel a biztost a bizonytalanra! Sajat tapasztalatbol tudom, hogy nem kell mindig kockaztatni neha ugy a jobb ha nem teszuk meg !
A kérdező hozzászólása: okés, köszi =)
ha kérdésed van írj nyugodtan akár privátban...
igen tudom...voltak hasonló eseteim..
A kérdező hozzászólása: igazad van. sajnos :/
A kérdező hozzászólása: igazad van. sajnos.
1.vok háát lehet h szereted, de az is tuti, hogy nem úgy ahogyan azt kéne...ha már máfelé kacsintgatsz az már árulkodik arról...hogy "jajjj dejó lenne megismerni, lehet h tök jó fej, lehet h vele nagyon jó lenne jobb mint a jelenlegi pasimmal, ajj...de nem tudom..."
A kérdező hozzászólása: szóval rossz a kapcsolatom úgy ahogy van. ha nem a jelenlegi legjobb barátom akkor majd más. van benne valami. de úgy érzem, hogy szeretem a jelenlegi páromat! Akkor mivan? sorozatba illõ egy sztorim van. dehát mit lehet tenni :) köszönöm válaszod
Igazabol hasonlo a helyzetem mint a tied csak annyiban hogy en mind a kettovel talalkozom en is megingottam :) tudom hogy nehez donteni hallgas a szivedre !!!

Mi van akkor ha a fogamzásgátlót a mensim után egy héttel kezdem el szedni? Mikortól leszek akkor védett?

Legjobb válasz: De miért utána 1héttel kezded el szedni? Benne van a tájékoztatóban, h ha elõször szedsz, akkor a menzesz elsõ napjával kell, ha pedig gyógyszert váltasz, akkor a szokásos módon folytatni.

De miért utána 1héttel kezded el szedni? Benne van a tájékoztatóban, h ha elõször szedsz, akkor a menzesz elsõ napjával kell, ha pedig gyógyszert váltasz, akkor a szokásos módon folytatni.
A kérdező hozzászólása: Demondom nem volt igx konkrétan ráirva, hát elolvastam kétszer is. Ilyenkor akkor a második hónaptól leszeek védett, nem?
Ha nem lenne benne amit kétlek akkor kérdezd meg a dokit ennyit megér visszamenni csak bekopogsz, h ennyit akarsz v nézz utána neten... Az elsõ hónapban sosem vagy védett csak a másodikban, szóval a második levél tabi a biztos védelmet nyújtja ha rendszeresen szedted... Mensi után 1 héttel nem jó, v elsõ nap v utolsó nap szokták de ezt meg kell nézni kérdezni mert nem mind1... Ha kezded ahogy kéne lõttek az egésznek kár elkezdeni tudatlanul!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. A lényeg az hogy a második hónaptól védjen.

Mi van akkor, ha az elfelejtett 1. tabletta szemét nem pótolom, hanem egy nappal később kezdem el?

Szex is volt a napokban..

Legjobb válasz: Kiesett a tabletta szeme? Ilyenrõl sem hallottam még. Nem teljesen értem a kérdést, de pótold a tablettát, és a következõ csomagot semmiképp se kezdd el késõbb szedni. Korábban elkezdheted, késõbb NEM.

Kiesett a tabletta szeme? Ilyenrõl sem hallottam még. Nem teljesen értem a kérdést, de pótold a tablettát, és a következõ csomagot semmiképp se kezdd el késõbb szedni. Korábban elkezdheted, késõbb NEM.
A dobozban találsz egy olyan dogot, hogy "betegtájékoztató". Minden gyógyszernél leírják arra a kis papírkára, hogy mit kell tenni, ha vki kihagy egy szemet. Vhol még hetekre is le van bontva. Tessék elolvasni!!!!

Van egy srac az evfolyamon, es egy ideje joban vagyunk (szerintem), hulyeskedunk meg minden. De kezdem azt hinni, hogy nala ez mar nem csak hulyeskedes....szoval akkor most mi is van? !

egebben csak latasbol ismertem, es akkor is azert mert ha talalkoztunk nagyon bamult, aztan, hogy elkezdtunk beszelgetni kiderult, hogy nagyon edes, aranyos gyerek. en termeszetemnel fogva olyan ember vagyok aki spontan megolelek masokat, megpuszliom, hozzabujok ha beszelgetunk. nalam ez olyan termeszetes barati kedveskedes. de azt hiszem felreertette, es most jobban bejovok neki, mint akkor amikor csak bamult. de nekem baratom van! mar 2 eve! ezt meg nem volt alkalmam neki elmondani, mivel rettentoen elveztem ahogyan tetszeni probal:)..de most rajottem, hogy ez igy nem vicces, nem szeretnem megbantani, es beszelni szeretnek vele,, de mikor kerdezem h mikor lesz ram ideje h egyet beszelgessunk komolyabban, akkor mindig tala valami kifogast( a srac baratai is azt mondtak h total elvarazsoltam...)

Legjobb válasz: Lehet, hogy most lepontoztok, de akkor is elmondom, mit gondolok: 1. Te vagy a "hibás", hogy beléd szeretett. Ha van barátod, miért ölelgetsz és puszilgatsz más fiúkat? Joggal hiheti, hogy vonzódsz hozzá. (Személyes megjegyzés: talán prûdnek tûnök, de engem mindig is taszítottak azok az emberek, akik annak ellenére puszilgatják és fogdossák egymást, hogy a hét minden napján találkoznak, stb. - Szóval, ez számomra taszító, és összekapcsolódik a fejemben még egyéb tulajdonságokkal meg viselkedéssel, ami "bizonyos" lányokra jellemzõ. Tudom, hogy nem minden "puszilgatós-ölelõs" lányt vezérel hátsó szándék, ezért elnézést kérek tõled, ha ez nálad egy abszolút ártatlan, baráti megnyilvánulás! ... Mert ez utóbbi is lehet, csak számomra tényleg furi egy kicsit.) 2. A barátod miatt vissza kéne fognod magad. Szerintem nem esne neki jól, ha megtudná, hogy idegen fiúkkal ennyire közeli kapcsolatot ápolsz. (Fordított esetben - ha a bartod nyakán csimpaszkodnának lányok - te vajon hogyan reagálnál?) 3. Ha kitartó vagy, elõbb-utóbb úgyis sort tudsz keríteni egy beszélgetésre ezzel a "pórul járt" fiúval: mondd meg neki, hogy nem akarsz tõle semmit, és érj tõle elnézést, hátha félreérthetõ volt a viselkedésed. Sok sikert, biztosan lehet tisztázni a helyzetet! U.i.: Ha esetleg kemény volt a hangnem, akkor elnézést! Személyes sérelmek miatt viszonyulok az átlagosnál ellenségesebben az ilyen módon barátkozó emberekhez.

Lehet, hogy most lepontoztok, de akkor is elmondom, mit gondolok: 1. Te vagy a "hibás", hogy beléd szeretett. Ha van barátod, miért ölelgetsz és puszilgatsz más fiúkat? Joggal hiheti, hogy vonzódsz hozzá. (Személyes megjegyzés: talán prûdnek tûnök, de engem mindig is taszítottak azok az emberek, akik annak ellenére puszilgatják és fogdossák egymást, hogy a hét minden napján találkoznak, stb. - Szóval, ez számomra taszító, és összekapcsolódik a fejemben még egyéb tulajdonságokkal meg viselkedéssel, ami "bizonyos" lányokra jellemzõ. Tudom, hogy nem minden "puszilgatós-ölelõs" lányt vezérel hátsó szándék, ezért elnézést kérek tõled, ha ez nálad egy abszolút ártatlan, baráti megnyilvánulás! ... Mert ez utóbbi is lehet, csak számomra tényleg furi egy kicsit.) 2. A barátod miatt vissza kéne fognod magad. Szerintem nem esne neki jól, ha megtudná, hogy idegen fiúkkal ennyire közeli kapcsolatot ápolsz. (Fordított esetben - ha a bartod nyakán csimpaszkodnának lányok - te vajon hogyan reagálnál?) 3. Ha kitartó vagy, elõbb-utóbb úgyis sort tudsz keríteni egy beszélgetésre ezzel a "pórul járt" fiúval: mondd meg neki, hogy nem akarsz tõle semmit, és érj tõle elnézést, hátha félreérthetõ volt a viselkedésed. Sok sikert, biztosan lehet tisztázni a helyzetet! U.i.: Ha esetleg kemény volt a hangnem, akkor elnézést! Személyes sérelmek miatt viszonyulok az átlagosnál ellenségesebben az ilyen módon barátkozó emberekhez.
De nagyon vigyázz, hogy mit és hogyan mondasz el neki, mert egy szerelmes embernek sajnos sokszor teljesen mindegy, hogy mit mondasz, úgyis szeretni fog, nem fogja föladni (legfeljebb emészti magát, hogy mit rontott el), az életkedve pedig el fog menni... Ha tényleg szerelmes persze. (Magamból indultam ki, én is hasonló helyzetben vagyok egy lánnyal, ugyanígy reménytelenül szeretem.)

Nem tudom mit tegyek mert az van hogy van egy lány akivel nagyon jó barátságban vagyunk tudjuk egymás titkait szinte mindig együtt vagyunk meg minden és ahogy kezdem meg ismerni úgy egyre jobban tetszik és nem tudom hogy mit csináljak?

és nem tudom hogy elmondjam-e neki azt hogy tetszik és megkockáztassam hogy véget érjen a barátságunk e miatt vagy inkább hagyjam az egészet és ne is törõdjek ezzel és maradjunk barátok vagy most mit csináljak?

Legjobb válasz: Ha nem szeretnéd, hogy a barátságotok végetérjen, akkor felejtsd el. Énnem kockáztatnám meg a barátságot, mert a kapcsolatnak elöbb-utóbb vége lesz.

Ha nem szeretnéd, hogy a barátságotok végetérjen, akkor felejtsd el. Énnem kockáztatnám meg a barátságot, mert a kapcsolatnak elöbb-utóbb vége lesz.
kerüld a tejtermékeket, a leves az jó lesz
Ha már nem zsibbadsz, akkor egyél levest, vagy fõzeléket, puha ételt, igyál gyümölcslevet, 4-5 napig került a tejtermékeket.
Lehet, hogy kicsit szokatlanul hangzik, de egyél baba kajákat. Tápláló és csak nyelni kell. Akár egy kis vízzel fel is hígíthatod, és esetleg egy kis sót még tehetsz bele, ha túl sótlannak találod.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget!:) akkor valószínû marad a leves:D
Kedves kerdezo! Hamar helyrejottel?
A kérdező hozzászólása: Mihez képest hamar:D. A dagadás azért volt, mert egy idióta voltam és nem jegeltem elég sokszor. De másnapra majdhogynem teljesen leapadt. De még egy hét után is fájt azon az oldalt rágni.

Van egy blogom, ahol a látogató linkek között találtam 2 érdekeset. Ha rákattintok, ellenőrzésképpen, akkor 404-es hibát ír ki. Így kezdődnek: www3. és www4. Mi lehet ez? Valami ártalmas hely?

Legjobb válasz: Egy www elõtagból nem derül ki még semmi. A számok azt jelzik, hogy a cím egy azonos domain-hez tartozik, a kiszolgáló gépek egy hálózatba vannak kötve, és abból 3-as és 4-es géprõl történt a látogatás. Nagyobb cégek, amiknek saját szerverparkjuk van, azoknál szokott ez a számozás megjelenni. Így látatlanban azt mondanám, hogy egy Google robot volt a látogató. Konkrét elérhetõségük nincs, így 404-et ad a böngészõ, ha megnyitnád.

Egy www elõtagból nem derül ki még semmi. A számok azt jelzik, hogy a cím egy azonos domain-hez tartozik, a kiszolgáló gépek egy hálózatba vannak kötve, és abból 3-as és 4-es géprõl történt a látogatás. Nagyobb cégek, amiknek saját szerverparkjuk van, azoknál szokott ez a számozás megjelenni. Így látatlanban azt mondanám, hogy egy Google robot volt a látogató. Konkrét elérhetõségük nincs, így 404-et ad a böngészõ, ha megnyitnád.
"A számok azt jelzik, hogy a cím egy azonos domain-hez tartozik, a kiszolgáló gépek egy hálózatba vannak kötve, és abból 3-as és 4-es géprõl történt a látogatás." Még csak ez sem biztos, bár igaz, ez a "szokás". Nem feltétlenül ártalmas, bárki bejegyezhet bármilyen aldomaint. (Márpedig ez is az.)
A kérdező hozzászólása: Akkor megnyugodtam. Köszi a válaszokat! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!