Találatok a következő kifejezésre: Mire van egy két (695 db)

Videókat szeretnék nézni a neten, de nem tudok. Letöltöttem az adobe flash playert, de van egy két oldal, ahol nem mutat semmit. Mit kellene letöltenem? Mit kellene állítsak az internet beállításoknál?

Ha egy videót szeretnék megnézni 1-2 oldalon ennyit ír: Kattintson ide a vezérl? aktiválásához és használatához", kattintok, de semmi sem történik.

Legjobb válasz: Illetve, van egy két videó pld, amit behoz, de kismillió helyen nem mutat semmit, semmilyen képet, semmit sem. ez miért van?

A kérdező hozzászólása: Illetve, van egy két videó pld, amit behoz, de kismillió helyen nem mutat semmit, semmilyen képet, semmit sem. ez miért van?
Arra gondolok, hogy valóban letöltötted az Abode flash playert, de nem sikerült telepítened.Ez sokszor gond másoknál is . Magyarul : Ha le van töltve a gépre a progi, akkor ki kell lépni a böngészõbõl, majd telepíteni a progit.Ezek után már lejátsza a böngészõd a videókat. Ha kérdeznél írhatsz privit is.
A kérdező hozzászólása: megoldódott, köszönöm :)
lealltak. a 404 szerveroldali hiba, nem talalja a kert oldalt.
A kérdező hozzászólása: létezhet, hogy egyszerre három ilyen oldal is leállt?
Beszélgess vele.Majd mond el mit érzel
A kérdező hozzászólása: de nem érdekli a véleményem
hát ha nem érdekli a véleményed akkor hagyd..mert akkor nem nagyon tetszel neki :S

Van egy két hónapos oroszlánfejű törpenyuszim aki az elmúlt két napban nagyon sokat tüsszögött. Mit tehetek ez ellen?

Legjobb válasz: Nem poros a széna és igen...Minden nap kitakarítom. De semmiféle vegyszert nem használok. De kipróbálom a kamillateát. És köszönöm a segítséget :)

A kérdező hozzászólása: Nem poros a széna és igen...Minden nap kitakarítom. De semmiféle vegyszert nem használok. De kipróbálom a kamillateát. És köszönöm a segítséget :)
Nem túl poros a széna, amit kap? Gyakran takarítod? Használsz a takarításhoz valamilyen vegyszert? Ha nem, akkor megfázhatott. Napi 2-3x mosd le az orrát kamillás teás vattával. De ha nem javul 2 napon belül, vidd állatorvoshoz!!
Én is csak azt tudom ajánlani, amit az elõttem szóló, de vigyázz ne fázzon meg! Egyébként nekem is két hónapos oroszlánfejû nyuszim van :)

Az alacsony vérnyomás (70-80 as körüli) befolyásolja a szülés menetét? Mármint, hogy sima vagy császár. Már van egy két éves fiam. ő császárral született. Téraránytalanság miatt. (nem fért ki) 17 hetes vagyok. Mire számíthatok

Legjobb válasz: Én is 17 hetes vagyok, ugyancsak alacsony vérnyomással küszködök. Utoljára 78/56 volt. Õ a 3. babánk. Az elõzõ két terhességemnél azt figyeltem meg, hogy ahogy haladtam elõre a terhességi korban, annál magasabb lett, a végére már elérte a 100/60-at is. Mindkettõ simán született. Én úgy tudom, hogy az alacsony várnyomás nem veszélyezteti a sima szülést, a magas annál inkább.

Én is 17 hetes vagyok, ugyancsak alacsony vérnyomással küszködök. Utoljára 78/56 volt. Õ a 3. babánk. Az elõzõ két terhességemnél azt figyeltem meg, hogy ahogy haladtam elõre a terhességi korban, annál magasabb lett, a végére már elérte a 100/60-at is. Mindkettõ simán született. Én úgy tudom, hogy az alacsony várnyomás nem veszélyezteti a sima szülést, a magas annál inkább.
Szia! Csak a magas vérnyomás miatt szoktak császározni, alacsony miatt nem. De ha neked már volt egy császárod sanszos, hogy ez a baba is császáros lesz.
ha mar csaszaroztak utanna is fognak akarhanyatszulsz...

Mikor vállaljak Babát a párommal nagyon szeretnének gyereket? De van egy két hátrány

1 nincs most munkám csak a páromnak kb 110. ezret hoz haza havonta .... nincs 365 nap munkaviszonyom itt Magyarországon az elmúlt 2 évben ... de akarunk babát .. mit tegyek vállaljak, vagy nagyon nagyon nehéz lenne anyagilag ezért ne vállaljak

Legjobb válasz: Attól függ. Ha a 110 ezer forint csak a rezsire és az ételre megy, akkor szûkösen, de belefér. Végülis nem eget rengetõ összeg egy gyermek. Ha viszont van esetleg még + albérlet költség vagy hitel a nyakatokon, és így is épp hogy kijöttök a pénzbõl, akkor inkább keress valami megoldást, hogy legyen egy kis + bevételetek. Hány nap hiányzik, hogy meglegyen pl. a 365 nap munkaviszony? Ha nem sok, vállalj 1-2 hónap munkát, hogy meglegyen, mert nem mindegy, hogy fél évig vagy 3 évig kapsz juttatást, még ha kevés is az összeg.

Attól függ. Ha a 110 ezer forint csak a rezsire és az ételre megy, akkor szûkösen, de belefér. Végülis nem eget rengetõ összeg egy gyermek. Ha viszont van esetleg még + albérlet költség vagy hitel a nyakatokon, és így is épp hogy kijöttök a pénzbõl, akkor inkább keress valami megoldást, hogy legyen egy kis + bevételetek. Hány nap hiányzik, hogy meglegyen pl. a 365 nap munkaviszony? Ha nem sok, vállalj 1-2 hónap munkát, hogy meglegyen, mert nem mindegy, hogy fél évig vagy 3 évig kapsz juttatást, még ha kevés is az összeg.
Elõször is ezt a pároddal kell megvitatnod nem velünk, persze azért próbálok tanácsot adni. Szerintem egy gyerekre nincs jó vagy rossz idõpont kifogásokat mindig lehet találni. Másodszor ha racionálisan végig gondolod akkor szerintem vissza kellene menned dolgozni, akármilyen munkát amit kapsz és bejelentenek, hogy meg legyen a kellõ idõ, mert hidd el aza kis pénz is sokat számít és nem szabad ezt eldobni magadtól. Nehéz lenne különben ha kiszámolod mennyi minden kell a picinek és szûkösöne bele is férne, nem tudhatod milyen váratlan kiadások jöhetnek, akkor mit csinálsz honnan szerzel pénzt, dolgozni nem tudsz elmenni a picitõl, párodra meg így sok teher fog hárulni hogy egyedül pénz keresõ, én még várnék vele.
szia!szó szerint ebben a helyzetben voltunk mi is! a párom ugyanennyit keresett, én meg sajnos semmit....vacilláltunk nagyon sokáig, én munkát kerestem közben...Aztán félig tervezve/félig nem pozitívat teszteltem:) nagyon-nagyon örültünk!és hát szépen megéltünk amire kelet jutott, még magánorvosra is félretudtunk tenni!megszületett a pici tavaly április 27, én onnantól kaptam a családit+gyest ez fedezte a baba költségeit teljes mértékben, és mindene megvolt , maradt is a pénzbõl!Igaz használt ruhákat kapott ezen spóroltunk nagyon sok pénzt!3 hónapos volt a fiam amikor az akkora már férjemmé vállt apuci új munkahelyet talált..itt 180 ezret keres, viszont 10 órát dolgozik!Így szépen megélünk még egy lakáshitelt is bevállaltunk...szerintem vágjatok bele ha mindketten készen vagytok rá!!!!sok sikert!üdv egy 11 hónapos kisfiú anyukája!
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a hozzászólásokat. Még lenne egy kérdésem mennyi a gyes vagyis összesen mennyi pénzt kap az ember a baba után ilyen helyzetben mint én ?
én pontosan meg tudom neked mondani mert ugyanilyen helyzetben vállaltuk be a kisfiunkat.a családi pótlék összege 12200Ft ehhez jön a gyes ami 28000 forint(de ebbõl vonnak nyugdíjjárulékot így kb 25500 marad, tehát egy hónapban 37750 forintot kapsz a gyerkõc után.
igen annyi amit az utolsó írt, de kiegészíteném avval, hogy kapsz egy úgynevezett anyasági támogatást is ez egyszeri juttatás!ez 65000 ft!és egyes kerületekben az önkormányzat is ad babakelengye pénzt nálunk ez 23000 ft-volt!utolsó elõtti voltam!

Az iskolában most lesz farsang, és mi szervezzük. Nekem játékokat kéne kitalálnom, és habár már van egy-két ötletem, jól jönne még pár. Valami?

Olyan ötletek kellenének amik lehetnek akár szivatósak, de attól még élvezzék a kicsik. (5-7 osztályosokról van szó).

Legjobb válasz: Egy cipõben járunk.Idén mi szervezzük a suliban a farsangot (7.o.) a felsõsöknek.Nálunk lesz:tombola,karaoke,jelmezes felvonulás.Bár a jelmzf. se tetszik senkinek mert "gyerekes beoltözni" (7-es en!?).XD

Egy cipõben járunk.Idén mi szervezzük a suliban a farsangot (7.o.) a felsõsöknek.Nálunk lesz:tombola, karaoke, jelmezes felvonulás.Bár a jelmzf. se tetszik senkinek mert "gyerekes beoltözni" (7-es en!?).XD
A kérdező hozzászólása: :) ) ja én se szeretem ha vki játsza az eszét h 13-14 évesen õ milyen "nagy" gyerek már. nálunk már lezajlott a farsang úgyh tudom ajánlani: 1. cetlikre felírsz kajákat, és összeturmixolod õket (azt nm én csináltam hanem másk de lvileg nagy sikere volt. undorító volt pl. a cékla, chips, narancslé, chili banán, nutella párosítás. 2. hozol pelenkát (tisztát!) beleöntesz almalevet (egy kicsit csak a hatás kedvéért) és a tetejére pedig raksz nutellát, amit kikell nyalni. 3. jó még a mûanyag kesztyû "leszopása" amiben tej van, mert akinek egy kicsi agya is van rájön h elég undorító, tekintve h olyan mintha a tehén tõgyérõl innád a tejet. fúúúj.

Van egy két éves kislányom. Eddig 2-3 szor szopizott, de november óta csak reggelente. Észrevettem hogy jelentősen csökkent a tejem. A menzeszem eddig rendszeres volt, de most 10 napja késik. Csináltam tesztet, negatív lett. Mi lehet a bajom?

Történt már valakivel ilyen?

Legjobb válasz: Elõfordulhat sok minden mástól is, hogy késik vagy kimarad. Stressz, betegség, fogyókúra... Várhatsz még (türelmeden áll, meddig) vagy elmehetsz nõgyógyászhoz. Én nemrég voltam ugyanígy (szoptatás után egy évig rendszeres volt, majd kimaradt egy), azt mondta miután mindent rendben talált: "jah kérem, a menzesz nem svájci óra".

Elõfordulhat sok minden mástól is, hogy késik vagy kimarad. Stressz, betegség, fogyókúra... Várhatsz még (türelmeden áll, meddig) vagy elmehetsz nõgyógyászhoz. Én nemrég voltam ugyanígy (szoptatás után egy évig rendszeres volt, majd kimaradt egy), azt mondta miután mindent rendben talált: "jah kérem, a menzesz nem svájci óra".
Ez totál természetes, persze hogy csökken, sõt ha egy két nap szopizás kimarad teljesen el is apad. Ez a természet rendje. Te még jól jártál, hogy két évig volt tejed, van akinek fél évig sem tart ki.
A menszeszt nem tudom, lehet újra babát vársz.
A kérdező hozzászólása: Nem a tej csökkenésével van bajom, hanem az elmaradt menzesszel...
A szopi alatti terhességet nem mindig mutatja ki rögtön a teszt, ez tapasztalat. Az én lányom is így választotta végül el magát - viszont 2 hónapja történt, és nekem azóta is van tejem, csöpög éjjel, fõleg, ha ráfekszem, még a tejadó reflexet is érzem, ha idebújik. Szóval ettõl nem fog elapadni a tejed. ÉS simán lehetsz terhes is, csak lassabban termelõdik a prolaktin miatt a HCG. Én a helyedben 1 hét múlva megint tesztelnék.
Èn 2 hetehagytam abba aszoptatást, és már egyhete késik..nem értem miért.eddig rendszeres volt...görcsölök, de semmi más...remélem neked kiderül mitõl van...én még várok, hátha mégis megjön.de szerintem a tejcsökkenéssel, és akevesebb szopizással van összhangban...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!