Találatok a következő kifejezésre: Mire való hüvelygyűrű (4 db)

Mi az a hüvelygyűrű? Mire való?

Legjobb válasz: Egy hormont kibocsájtó fogamzásgátló eszköz. Úgy hat, mint a fogamzásgátló tabletták, tehát az ovulációt gátolják meg, csak nem beszedi az ember, hanem feldugja a hüvelyébe. De egyébként ezt egyetlen egy google kereséssel magad is megtalálhattad volna.

Egy hormont kibocsájtó fogamzásgátló eszköz. Úgy hat, mint a fogamzásgátló tabletták, tehát az ovulációt gátolják meg, csak nem beszedi az ember, hanem feldugja a hüvelyébe. De egyébként ezt egyetlen egy google kereséssel magad is megtalálhattad volna.
A kérdező hozzászólása: oszinten nem jutott eszembe ez a lehetoseg :) ) de azert koszi avalaszt :)

Használ valaki hüvelygyűrűt? Ha igen milyet és mik a tapasztalatok?

légyszi adjatok pontos beszámolókat! : )

Legjobb válasz: Szia!26 vagyok, 2 hete használom és eddig semmi nem történt, mellékhatásokra gondolok.Viszont a használata egyszerûbb mint gondoltam.Nem akar kipottyanni, semmilyen esetben.A párom sem érzi, pedig õ elég kényes.teljesen jó!Várom már hogy olyanok is válaszoljanak akik nem 2 hete használják, hanem régebb óta!

Szia!26 vagyok, 2 hete használom és eddig semmi nem történt, mellékhatásokra gondolok.Viszont a használata egyszerûbb mint gondoltam.Nem akar kipottyanni, semmilyen esetben.A párom sem érzi, pedig õ elég kényes.teljesen jó!Várom már hogy olyanok is válaszoljanak akik nem 2 hete használják, hanem régebb óta!
Én már kb másfél éve használom és semmi negatív tapasztalatom nincs szerencsére. Minden rendben van, barátomnak sem kellemetlen, nem is érzi, mellékhatásai sem jelentkeztek nálam Úgyhogy én csak dicsérni tudom.Remélem neked is beválik hosszútávon:)

Mire való a hüvelygyűrű?

Legjobb válasz: a punci eljegyzésére.

a punci eljegyzésére.
Hát fogamzásgátlásra, de ezzel nyilvánvalóan te is tisztában vagy, mivel a Fogamzásgátlás témakörben nyitottad meg a kérdést. A hüvelygyûrût a hüvelybe kell helyezni, és ott fejti ki a hatását a szervezetbe adagolt hormonokkal.

Részletezné nekem valaki, hogy a hüvelygyűrű miben jobb, mint a szájon át szedhető fogamzásgátló tabletta?

Átálltam a hüvelygy?r?re, de abban jóval több a hormon, mint a fogamzásgátlóban, amit szedtem.

Legjobb válasz: állitólag kevesebb benne a hormon, meg másként szivódik fel, nincs kontaktusban a májjal.

állitólag kevesebb benne a hormon, meg másként szivódik fel, nincs kontaktusban a májjal.
Állítólag ez nem mérgezi a májat mert helyileg hat!
Hüvelygyûrû nincs összeköttetésben az emésztõrendszerrel, ami a szájon át bevett fogamzásgátlónál megvan.Így nem károsítja a májat és nem függ attól sem, hogy volt-e hasmenésed vagy hánytál-e, mivel a hüvelyben fejti ki a hatását.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!