Találatok a következő kifejezésre: Mire való bluetooth Nokia telefonnal (2 db)

Mire való a bluetooth? Nokia telefonnal lehet használni? Ha igen, hogyan kell?

holt találok leírást róla? milyet érdemes venni ami nem túl drága? (max5000ft)

Legjobb válasz: Vezeték nélküli adatkapcsolat, pl. telefonok és számítógépek közötti adatkapcsolat egyik formája. Ha számítógépkez akarod kapcsolni a telefont bluetoth-on keresztül, akkor a gépben kell hogy legyen ilyen port, ha nincs akkor lehet venni USB-n keresztül csatlakoztatható adaptert. És persze kell olyan program ami a telefont tudja kezelni. A Noki ad a telefonjai mellé programot, de lehet az internetrõl is letölteni. Bluetooth adapter tipus? Elméletileg bármelyik jó, de azért egy noname vagy ismeretlen kínai vagy tajvani gyártmánytól én óvakodnék, nem biztos, hogy beválik!

Vezeték nélküli adatkapcsolat, pl. telefonok és számítógépek közötti adatkapcsolat egyik formája. Ha számítógépkez akarod kapcsolni a telefont bluetoth-on keresztül, akkor a gépben kell hogy legyen ilyen port, ha nincs akkor lehet venni USB-n keresztül csatlakoztatható adaptert. És persze kell olyan program ami a telefont tudja kezelni. A Noki ad a telefonjai mellé programot, de lehet az internetrõl is letölteni. Bluetooth adapter tipus? Elméletileg bármelyik jó, de azért egy noname vagy ismeretlen kínai vagy tajvani gyártmánytól én óvakodnék, nem biztos, hogy beválik!
A Bluetooth bekapcsolása Nokia telefonokon: 1. Ha Nokia készülékünk támogatja a Bluetooth vezeték nélküli kapcsolatot, akkor azt általában a Kapcsol. vagy Kapcsolatok menü Bluetooth pontjában tudjuk bekapcsolni. 2. Bluetooth bekapcsolása – A Bluetooth funkció bekapcsolásához válasszuk az Igen lehetõséget. 3. A telefon láthatósága – Ha azt szeretnénk, hogy a készüléket más Bluetooth-készülékek megtalálják, válasszuk a Mindenki látja lehetõséget. Ha a Rejtett lehetõséget választjuk, akkor a készülékünket más készülék nem fogja megtalálni. 4. Saját Bluetooth-név – Ebben a pontban adhatunk nevet a készülékünknek.

Seecode Vossor tükörre szerelhető bluetooth kihangosítót használok, eddig Huawei telefonnal működött. Azonban most szeretném csatlakoztatni rá a Nokia Lumiámat, de nem sikerül. Van valakinek ötlete, mi lehet a hiba?

Megtalálja a telefon a seecode-ot, koppintok, hogy csatlakozás, megjelenik egy képernyő, hogy adjam meg a PIN kódot (a huawei-nél ilyet nem kért). Megadom (a SIM kártyámét. Gondolom az kell), de a válasz: "sikertelen csatlakozás.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!