Találatok a következő kifejezésre: Mire vágyhat terén (1 db)

Mire vágyhat szex terén?

Tudom volt hasonló kérdés nem olyan rég.A lényeg h vmelyik nap akció közben lefogtam a kezét és nem nagyon hagyta aztán megkérdeztem t?le h nem szereti ha irányítják erre a válasz az volt h az életben nem de a szexben igen,és h azért nem hagyja mert azt akarja h nekem legyen jó,ahoz meg segítség kell.De én nem várom el t?le mindig.Komolyan megküzd sokszor:). Én képes lennék dolgokra de nem nagyon merem elmondani bár 2 dologra céloztam is mondjuk elég egyértelm? volt.Rá is kérdezett aztán nem válaszoltam és ? nem kérdezett.Mit csináljak h hagyja h én irányítsak néha?Mindig belenyúl a dolgokba.:P Hogy lépjek ilyenkor?Vaduljak be?

Legjobb válasz: Igen kissé vadulj be a pasik imádják a vad nöket!Kötözd meg a kezét! Lehet kapni direkt erre a célra billincset!(csak jól dugd el a kulcsát)

Igen kissé vadulj be a pasik imádják a vad nöket!Kötözd meg a kezét! Lehet kapni direkt erre a célra billincset!(csak jól dugd el a kulcsát)
Azért ilyesztgetni se kell, ha beállítasz egy bilincsel nem biztos, hogy tetszeni fog neki. Legközelebb légy vad, fogd le, harapd meg, de ha egy verebet nem tudsz lelõni csúzlival, ne rögtön az ágyút vedd elõ, csak fokozatosan!:)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Nudisták! Benne lenne valaki egy skype konferenciában, ahol mindenki meztelen?

Group cam szexről is lehet szó...

4

Srácok! Nektek már volt éjszakai magömlésetek?

nekem még egyszer se volt pedig már 2 3 héve már van spermám és szoktam erotikusat álmodni de soha nem volt ez kiknek van ?

7

Kicsapnak a suliból ha kiderül, mit csináltam a tanárom feleségével vagy ez magánügynek számít?

Az a helyzet, hogy már jó ideje ismerem a nőt. Még táncoltunk is együtt. Nagyon jóba lettünk és múltkor kicsit többet ittunk a kelleténél. Az ágyban kötöttünk ki. Mi lesz, ha a nőnek eljár a szája? Sajnos gyakran kap őszinteségi rohamot...

4

Szexuálisan kiábrándító és vajon nevetséges is ha egy 20 év körüli fiúnak bajusza van?

nem akarok megválni tőle.....hozzám nőtt

19

Lányok! Ki mennyi ideje járt a partnerével amikor először lefeküdt vele? Szüzekre gondolok inkább

10

Mi az első reakciója annak akit rajta kapnak a házasságtörésen?

12

Milyen átlagára van ma egy prostinak? Alap menetre gondolok, nem sok extrával.

23

Lányok ti miért barátkoztok meleg fiúkkal szívesebben?

8

Lányok? Szerintetek is ő tökéletes?

Nem ismerem a zenéjüket meg róla sem tudok sokat, de szerintem ő 10/10. Ti mit gondoltok?


Na? Ti lefeküdnétek vele?? :D Szerintem külsőre tökéletes.

24

Mit akar tőlem?

Van egy fiú, akivel már korábban lefeküdtünk párszor, jól éreztük magunkat. Ritkán találkozunk, megbeszéltük, hogy nem akarunk komoly kapcsolatot. Mostanában amikor összefutunk (mert rendszerint keres)láthatóan nagyon élvezi a társaságom, elvisz étterembe, kedvemben jár, hozzám ér, nagyon figyelmes, de úgy érzem, hogy nem akar szexelni, nem hív át magához, ha megkérdezem este akar e találkozni, fáradt. Viszont az elköszönés is nagyon gyengéd.

14

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!