Találatok a következő kifejezésre: Mire vágyhat terén (1 db)

Mire vágyhat szex terén?

Tudom volt hasonló kérdés nem olyan rég.A lényeg h vmelyik nap akció közben lefogtam a kezét és nem nagyon hagyta aztán megkérdeztem t?le h nem szereti ha irányítják erre a válasz az volt h az életben nem de a szexben igen,és h azért nem hagyja mert azt akarja h nekem legyen jó,ahoz meg segítség kell.De én nem várom el t?le mindig.Komolyan megküzd sokszor:). Én képes lennék dolgokra de nem nagyon merem elmondani bár 2 dologra céloztam is mondjuk elég egyértelm? volt.Rá is kérdezett aztán nem válaszoltam és ? nem kérdezett.Mit csináljak h hagyja h én irányítsak néha?Mindig belenyúl a dolgokba.:P Hogy lépjek ilyenkor?Vaduljak be?

Legjobb válasz: Igen kissé vadulj be a pasik imádják a vad nöket!Kötözd meg a kezét! Lehet kapni direkt erre a célra billincset!(csak jól dugd el a kulcsát)

Igen kissé vadulj be a pasik imádják a vad nöket!Kötözd meg a kezét! Lehet kapni direkt erre a célra billincset!(csak jól dugd el a kulcsát)
Azért ilyesztgetni se kell, ha beállítasz egy bilincsel nem biztos, hogy tetszeni fog neki. Legközelebb légy vad, fogd le, harapd meg, de ha egy verebet nem tudsz lelõni csúzlival, ne rögtön az ágyút vedd elõ, csak fokozatosan!:)

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Milyen külsővel rendelkeznek az itt ismerkedő lányok?

Egy nemrég kiírt kérdés mintájára kérdezem, csak megfordítva :)
Szóval azokat a fiúkat/férfiakat kérdezném, akik szoktak itt ismerkedni és láttak már lányokat innen élőben, vagy akár képen, hogy hogy néznek ki? Kíváncsi vagyok :)

11

Komoly válaszokat adnátok a következőre?

Szerintetek szégyen ha valaki művaginát használ mert nincs nemi élete ? Mennyiben másabb egy nővel létesített aktushoz képest ?

7

Mi a félrelépéshez vezető út, mi vezet odáig?

8

Szerintetek a csillagjegyek befolyásolják a kapcsolatokat?

mindenkitől ezt hallom...bár nekem is van egy ilyen példán:volt kedvesem ikrek volt én meg rák vagyok az utóbbi időkben a szakításunk előtt nem egyeztünk sokat vitáztunk és most nem rég utána olvastam ennek az egész horoszkópos dolognak és ott írták hogy a rák nem jön össze hosszútávon az ikrekkel...:( 27L

15

Reggeli merevedés?

(Lány vagyok, ezért nem tudom.) Sok fiúnak van reggel merevedése, de ez minden reggel van, vagy csak akkor, ha olyat álmodnak, amire feláll, vagy pl a barátnőjükkel alszanak és felizgulnak rá?
Tudom h hülye kérdés, de tényleg nem tudom és kíváncsi vagyok.

11

Nudisták! Benne lenne valaki egy skype konferenciában, ahol mindenki meztelen?

Group cam szexről is lehet szó...

4

Srácok! Nektek már volt éjszakai magömlésetek?

nekem még egyszer se volt pedig már 2 3 héve már van spermám és szoktam erotikusat álmodni de soha nem volt ez kiknek van ?

7

Kicsapnak a suliból ha kiderül, mit csináltam a tanárom feleségével vagy ez magánügynek számít?

Az a helyzet, hogy már jó ideje ismerem a nőt. Még táncoltunk is együtt. Nagyon jóba lettünk és múltkor kicsit többet ittunk a kelleténél. Az ágyban kötöttünk ki. Mi lesz, ha a nőnek eljár a szája? Sajnos gyakran kap őszinteségi rohamot...

4

Szexuálisan kiábrándító és vajon nevetséges is ha egy 20 év körüli fiúnak bajusza van?

nem akarok megválni tőle.....hozzám nőtt

19

Lányok! Ki mennyi ideje járt a partnerével amikor először lefeküdt vele? Szüzekre gondolok inkább

10

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!