Találatok a következő kifejezésre: Mire utalnak tüneteim (51 db)

Mire utaló tünetek ezek? Nehéz beszéd, elnehezült karok, fájó nyak, néha nem tudok nyelni, a vállamat nyomás éri, stb.

Néha pöszén beszélek és a szemeim is elnehezülnek. Hallottam már az alagút szindrómáról, erre gyanakodtam, de úgy érzem mégsem az. Orvosok elküldenek, szerintük semmi bajom, csak kifáradtam. Ez már 6 hónapja tart. Vettem ki 2 hónap szabadságot, de miután visszamentem utána se javult semmi. Mi lehet ez? Minden válaszolónak zöld!

Legjobb válasz: Ilyen tünetek mellett ne hagyd annyiban hogy elzavart az orvos! Csak van egy aki kideríti mi van ! Súlyos dolgok elõjele is lehet ez,nem játszanék ezzel.

Ilyen tünetek mellett ne hagyd annyiban hogy elzavart az orvos! Csak van egy aki kideríti mi van ! Súlyos dolgok elõjele is lehet ez, nem játszanék ezzel.
Keress meg privátban, ismerek 2 alternatív orvost, valamelyik biztosan szakítana rád idõt. Nem tudom hol laksz, de ha más nincs, akkor telefonon mondana rá valamit. Nagyon lelkiismeretes, és a tanácsadásért soha nem kér egy fillért sem. Igaz, hogy nem ez a szakterülete, hanem daganatos betegekkel foglalkozik, de ismeri a homeopátiás szereket is, talán azok között tud olyat ajánlani, ami segíthet.
http://www.hazipatika.com/betegsegek_a_z/myastenia_gravis/2 Ezt olvasd el, kicsit hasonlítanak a panaszaid, de ha nem is ez a gond, akkor se hagyd annyiban, vannak normális, alapos orvosok is, remélem találsz ilyet és kapsz segítséget.

Ha az LH értékem nagyon magas, az PCO-ra utal? Mik a tünetei, és hogyan kezelhető?

Mennyi az esélyem,hogy PCO-val teherbe essek?

Legjobb válasz: Én is pco-s vagyok. Az LH értékhez nem értek, de azt tudom,hogy a pco egyik tünete a nem rendszeres menstruáció. A pattanásos bõr is egy tünet, de a hüvelyi uh-on észre veszik. Kaphatsz rá gyógyszert, ami ugyan tüneti kezelés ,de az én dokim utána jár, hogy mi az oka a pcomnak. Jó esélyed van teherbeesni.

Én is pco-s vagyok. Az LH értékhez nem értek, de azt tudom, hogy a pco egyik tünete a nem rendszeres menstruáció. A pattanásos bõr is egy tünet, de a hüvelyi uh-on észre veszik. Kaphatsz rá gyógyszert, ami ugyan tüneti kezelés , de az én dokim utána jár, hogy mi az oka a pcomnak. Jó esélyed van teherbeesni.
második válaszoló vagyok. elfelejtettem mondani, hogy ha magas az inzulinszinted, metforminnal rendezhetõ, de a pco nem gyógyítható. petesejtérésre clostilbegitet adnak. én 3 hónapot kaptam clostival, és ha nem esek teherbe, akkor laparaszkópiára küldenek, de az is 1 évig ad lehetõséget a babára. sajna, é teljesen el vagyok keseredve, mert félek és nem látom az esélyeimet.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.Tehát a lényeg, hogy kezeléssel lehet teherbeesni, még ha nehezebben is.. Egyébként a tünetek egyeznek, mert rendszertelen a menszim, mostanában meg elõjöttek a pattanások is, és majdnem egy éve próbálkozunk hiába a babával:( Akkor már csak arra válaszoljon valaki, hogy hüvelyi uh-n MIÉRT NEM láttak semmit??
Szia. Én is pcos vagyok. Rendszertelen a menzim és a hajam is hullik. De más bajom nincs. Nekem is hüvelyi uh-val vették észre hogy mi a helyzet. A 3. doki!!! Esély van a babára, csak kicsi. Sajnos. Az orvosok tudnak adni gyógyszert ami a peteérést segíti, de a pcoval (ha jól tudom) az a baj hogy van peteérés csak nem reped meg és a megérett petesejt betokosodik ami ciszta "lesz". Mi is babát szeretnénk és jövöhéten megyek vissza a dokimhoz a vérvétel (amit a ciklus 3.napján csinálnak) eredményével. Drukkolok hogy Nálad ne pco legyen!
A kérdező hozzászólása: Köszi, köszike mindenkinek a segítõkész válaszokat..:(
szia! szegény, biztos nem volt pcos aki tegnap válaszolt volna. én os pcos vagyok. hüvelyi uh-on észreveszik a pcot, meg a vérképbõl is ami hormonlabor kell hogy legyen. rendszertelen a menszesz, nekem nincs is gyógyszer nélkül, magas inzulinszint, ami nekem nincs, de ez jellemzõ. pattanásos bõr, szõrzet erõsödés, hajhullás. ezek a tünetek, ja és a legfontosabb, hogy nincs peteérés, és a teherbeesés esélye? nem valami sok beavatkozás nélkül.nekem eddig nem jött még össze:-((de sok sikert neked!és fel a fejjel!
elsõ válaszoló: tudod már mi az oka a te pcodnak? mert én nem vagyok elhízva, jó a cukor és inzulineredményem, tehát tanácstalan vagyok.
elsõ válaszoló vagyok. Én sem vagyok elhízva, a véreredményem jövõ héten hétfõn lesz meg. azt tudom, hogy a pajzsmirigyemmel nincs gond. A többi hétfõn kiderül. Írok ha gondolod!
Nekem most esik le, hogy nekem hasi uh-on vették észre a PCO-t. A ciklusod egy meghatározott napján kell menni, legalábbis nekem így volt. Hátha nem pco-d van!

Mire utalnak ezek a tünetek? Hogyan tudom kezelni? Mit tehetek?

Nos, ma pár percig fájt a fejem, tompán halottam. Látni csak foltokban láttam, aztán szerencsére elmúlt, a hányinger viszont a történtek lefolyása után megmaradt. Ettem rendesen, éhes nem voltam, sokat sem ettem. Viszont éppen testnevelésórám volt, elfáradtam a futásban, szúró érzés volt a lapockáim között. Esetleg pubertáskornak is lehet mindezen dolgokhoz köze?

Legjobb válasz: Migrén kísérõ tünetei is lehetnek ezek.

Migrén kísérõ tünetei is lehetnek ezek.
Nekem a front okoz ilyet. A nem látást, a hallás vesztést, bizsergést a fél arcon. Jobb esetben csak migrénem van. Rosszabb esetben ilyen, és ehhez hasonló félelmetes tünetek. Nem hiszem, hogy a testnevelés óra okozza, inkább csak fokozza. Ha nekem ezek elõfordulnak, sötétség, és nyugalom tesz jót, nem a mozgás. Az többnyire fájdalmas.

Nem merek orvoshoz menni félek a válaszoktól. Szerintetek ezek a tünetek mire utalnak?

21éves lány vagyok,kb már 3 hete van olyan panaszom hogy fáj mind 2oldalt a petefészkemm,de a méhem is ,a hasam alja is de eléggé ..nyilallik a hasamba sokszor,kb 1héten keresztül mikor mentem pisilni olyan érzésem volt mintha lezsibbadtam volna ott lent és alig bírtam pisilni a görcsökr?l meg nyilallgatásokról nem is beszélek inkább mert sokszor meg kell valahova kapaszkodnom míg el nem múlik a méhemben a nyilallás ..mensesem is elég furcsán volt meg a hónap elején...most meg már a melleim is fájnak kb.2napja...tartok terhességr?l,nem védekezünk de viszont nem megy belém a párom...ma meg a szívem alatt a hasamban éreztem fájdalmat,meg a köldökömb?l is szokott valami fehér váladék jönni mintha be lenne gyulladva....tele vagyok panasszal nem tudom hova forduljak félek hogy valami komolyabb baj van a méhemmel,vagy hogy mell rákom van,na meg ott a terhesség is....

Legjobb válasz: Elsõsorban menj nõgyógyászhoz. A homokba dugom a fejem mentalitás itt bazira nem fog segíteni, ilyen tüneteket akár egy sima petefészek gyulladás is okozhat, aztán verheted a fejed a falba, hogy minek húztad ennyi ideig a szenvedésed. Ha meg komolyabb lenne a baj, hát nagyon fog segíteni ha ülsz a problémán és várod, hogy elburjánzon. A terhességre is igaz ez. Ha nem veszel tudomást róla majd, nem is lesz belõle semmi... És ismét el kell mondani, hogy a megszakításos védekezés nem védekezés... Második körben meg egy pszichológust ajánlok hipochondria miatt.

Elsõsorban menj nõgyógyászhoz. A homokba dugom a fejem mentalitás itt bazira nem fog segíteni, ilyen tüneteket akár egy sima petefészek gyulladás is okozhat, aztán verheted a fejed a falba, hogy minek húztad ennyi ideig a szenvedésed. Ha meg komolyabb lenne a baj, hát nagyon fog segíteni ha ülsz a problémán és várod, hogy elburjánzon. A terhességre is igaz ez. Ha nem veszel tudomást róla majd, nem is lesz belõle semmi... És ismét el kell mondani, hogy a megszakításos védekezés nem védekezés... Második körben meg egy pszichológust ajánlok hipochondria miatt.
A kérdező hozzászólása: :) Tudom igazad van húzom halasztom az az igazság dolgozok és azért sem volt eddig idõm elmenni de holnap el megyek a nõgyógyászhoz bár szerintem magán orvoshoz kellene mennem mert az egészségügyi központban leszarják az embert...a pszichológusról meg annyit hogy pánikbetegséggel küzködök már kb 4éve szóval ez nálam nem meglepõ ha beképzelek magamnak betegségeket, de hidd el a pszichológus nem volt nagy segítségemre minden az agyban dõl el :)
Az egészséged mindennél fontosabb legyen! Ha halogatod a dolgot, akkor a kisebb bajból lehet nagyobb, amit már nehezebb gyógyítani. Minél hamarabb mész el, annál könnyebben rendbe jössz.
Csinálj egy terhességi tesztet, akkor megnyugodhatsz, hogy valószínû petefészek gyulladásod van. Mondjuk ez sem megnyugtató, de fogsz rá kapni gyógyszert és rendbejössz.
A kérdező hozzászólása: Voltam tegnap nõgyógyásznál...ultrahangra küldött holnap megyek És kiderül :)
Na, mi volt a dokinál?

Mire utalnak ezek a tunetek?

eszketes,neha eros szivdobogas(nehez lelegzetvetellel tarsul ez),szedules,enyhe fejfajas,neha erotlenseg...mi lehet ez?gyakrabban fordul elo reggelente!

Legjobb válasz: Nézesd meg a vérnyomásod,lehet,hogy ilyenkor felmegy,azért vannak ezek a tünetek.Nekem is szokott ez lenni,én szedek csökkentõt is,néha mégis elõfordul.Az is lehet,hogy a szervezeted nehezen alkalmazkodik ehhez a frontos idõhöz,ezt érzed meg így.

Nézesd meg a vérnyomásod, lehet, hogy ilyenkor felmegy, azért vannak ezek a tünetek.Nekem is szokott ez lenni, én szedek csökkentõt is, néha mégis elõfordul.Az is lehet, hogy a szervezeted nehezen alkalmazkodik ehhez a frontos idõhöz, ezt érzed meg így.

A mensim egy hete késik. Két terhességi tesztet csináltam, mindkettő negatív lett. Az egyik Gabrielle a másik Lily. Terhességre utaló tüneteim nincsenek. Kezdek aggódni hogy mi a bajom, vagy mi lehet, dokihoz csak kedden megyek. Mit csináljak most?

Legjobb válasz: Most várj. A doki ultrhanaggal és vérvizsgálattal meg tudja állapítani, hogy terhes vagy-e, vagy sem. Az normális, ha a teszt most még negatívat mutat, olvastam itt olyan nõrõl, akinek csak a nyolcadik héten lett pozitív a tesztje. Vagy csak szimplán sztresszelsz, és azért késik. Nekem volt egyszer, hogy nem is voltam együtt a párommal, mégis késett hat napot. Persze nem lettem terhes, mert mitõl lettem volna...

Most várj. A doki ultrhanaggal és vérvizsgálattal meg tudja állapítani, hogy terhes vagy-e, vagy sem. Az normális, ha a teszt most még negatívat mutat, olvastam itt olyan nõrõl, akinek csak a nyolcadik héten lett pozitív a tesztje. Vagy csak szimplán sztresszelsz, és azért késik. Nekem volt egyszer, hogy nem is voltam együtt a párommal, mégis késett hat napot. Persze nem lettem terhes, mert mitõl lettem volna...
A terhességi teszt csak egy valószínû helyzetet mutat, még akkor is ha pozitív, a biztos az amit az orvos mond.
Várj keddig , ha bízol a dokidban Õ mindent megvizsgál és elmondja mi a , , baj, , vagy nembaj.Lehet késõi ovuból baba ami nem régen ágyazódott be, a teszt azért nem mutatja még.

Tisztelt Doktor Úr! 18 éves vagyok. Pár nappal ezelőtt chlamydiára utaló tüneteim voltak és még mindig vannak. Ma lementem a patikába és vettem egy bizonyos Urzinol nevű készítményt, mivel az orvosom csak csütörtökön rendel. Azt szeretném megtudni, hogy m

Tisztelt Doktor Úr! 18 éves vagyok. Pár nappal ezelőtt chlamydiára utaló tüneteim voltak és még mindig vannak. Ma lementem a patikába és vettem egy bizonyos Urzinol nevű készítményt, mivel az orvosom csak csütörtökön rendel. Azt szeretném megtudni, hogy milyen hatással van ez a fogamzásgátlásra (mistral) és mit tanácsol a tünetek megelőzésére? Sajnos nálam ez szinte elég gyakori, utoljára decemberben fordult elő, akkor orvosnál is voltam ahol kiderült, hogy petefészekcisztám, hüvely és hólyaggyulladásom ill. gombás fertőzésem is van. Válaszát előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Az Urzinol tabletta hólyaghurut kezelésére javallt. Az Ön által említett kórokozó esetében – amennyiben annak jelenléte bizonyított – antibiotikumkezelés javasolt. Mindenekelőtt tehát azt kellene tisztázni, hogy az Ön panaszai hátterében mi áll pontosan. Amennyiben hólyaghurut valószínű (égő, csípő érzés, vagy fájdalom a vizelés kapcsán), akkor javasoljuk az Urzinol szedését. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Az Urzinol tabletta hólyaghurut kezelésére javallt. Az Ön által említett kórokozó esetében – amennyiben annak jelenléte bizonyított – antibiotikumkezelés javasolt. Mindenekelőtt tehát azt kellene tisztázni, hogy az Ön panaszai hátterében mi áll pontosan. Amennyiben hólyaghurut valószínű (égő, csípő érzés, vagy fájdalom a vizelés kapcsán), akkor javasoljuk az Urzinol szedését. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! 18 éves vagyok. Pár nappal ezelőtt chlamydiára utaló tüneteim voltak és még mindig vannak. Ma lementem a patikába és vettem egy bizonyos Urzinol nevű készítményt, mivel az orvosom csak csütörtökön rendel. Azt szeretném megtudni, hogy m

Tisztelt Doktor Úr! 18 éves vagyok. Pár nappal ezelőtt chlamydiára utaló tüneteim voltak és még mindig vannak. Ma lementem a patikába és vettem egy bizonyos Urzinol nevű készítményt, mivel az orvosom csak csütörtökön rendel. Azt szeretném megtudni, hogy milyen hatással van ez a fogamzásgátlásra (mistral) és mit tanácsol a tünetek megelőzésére? Sajnos nálam ez szinte elég gyakori, utoljára decemberben fordult elő, akkor orvosnál is voltam ahol kiderült, hogy petefészekcisztám, hüvely és hólyaggyulladásom ill. gombás fertőzésem is van. Válaszát előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Az Urzinol tabletta hólyaghurut kezelésére javallt. Az Ön által említett kórokozó esetében – amennyiben annak jelenléte bizonyított – antibiotikumkezelés javasolt. Mindenekelőtt tehát azt kellene tisztázni, hogy az Ön panaszai hátterében mi áll pontosan. Amennyiben hólyaghurut valószínű (égő, csípő érzés, vagy fájdalom a vizelés kapcsán), akkor javasoljuk az Urzinol szedését. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Az Urzinol tabletta hólyaghurut kezelésére javallt. Az Ön által említett kórokozó esetében – amennyiben annak jelenléte bizonyított – antibiotikumkezelés javasolt. Mindenekelőtt tehát azt kellene tisztázni, hogy az Ön panaszai hátterében mi áll pontosan. Amennyiben hólyaghurut valószínű (égő, csípő érzés, vagy fájdalom a vizelés kapcsán), akkor javasoljuk az Urzinol szedését. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Mi a kiszáradás tünetei, mikor utalnak korházba?

Legjobb válasz: Miért, kórházba akarsz kerülni kiszáradással? Nem hibádzik ott neked valami, nyakon felül?

Miért, kórházba akarsz kerülni kiszáradással? Nem hibádzik ott neked valami, nyakon felül?
A kiszáradás tünetei: kínzó szomjúságérzés, szájszárazság, ráncos bõr, fejfájás, szapora szívdobogásérzés, a vizelet mennyiségének csökkenése, ájuláshajlam vagy ájulás. A kiszáradás súlyosbodásával a teljesítmény csökkenése, gyengeség, kábultság, zavartság, tartós eszméletvesztés, kóma alakulhat ki. Kórházba csak súlyos kiszáradás miatt kerülsz (zavartan viselkedsz, elveszted az eszméleted, kómába esel).

Ezek a tünetek mire utalnak? Autista is lehetek, vagy mi?

Eléggé zárkózott vagyok, nincs egy barátom sem, és ha egy kis közösségbe kerülök, akkor szinte alig szólok 1-2 szót, csak egyetlen egy közeli emberrel tudok úgy folyamatosan beszélni mert régóta ismerem, de vele is csak felszínes témákról. (szinte teljesen mások vagyunk)

Legjobb válasz: Introvertált vagy és szorongsz. Nem hinném, hogy autista lennél. Ha zavar vegyél erõt magadon és változtass. Ha nagyon nem megy és szenvedsz tõle, akkor keress fel szakembert.

Introvertált vagy és szorongsz. Nem hinném, hogy autista lennél. Ha zavar vegyél erõt magadon és változtass. Ha nagyon nem megy és szenvedsz tõle, akkor keress fel szakembert.
Inkább valami szociális fóbia, amit megfelelõ módon fel lehet oldani.
Én elõször csak pszichológust ajánlanék.
