Találatok a következő kifejezésre: Mire utal ha szinte minden (2 db)

Mire utal az, ha szinte minden egyes vérnyomásnál azt tapasztalom, hogy a felső (szisztolés, azt hiszem) értékem mindig kicsit magas, az alsó (diasztolés, azt hiszem) pedig normális, vagy inkább alacsonyabb?

A fels? értékemre a 130-140 közötti mért érték a jellemz?, és ritkán, de el?fodul, hogy 145-ig is felmegy, viszont az alsó értékem mindig 80-90 közötti, id?nként 70-80 közé esik. Mit jelenthet ez 30 éves korban?

Legjobb válasz: 120-130/70-80 vérnyomás az szerintem jó! +, -, 10 az nem baj! a pulzus meg kb 80-95 ig jó. a 145 vérnyomásnak kicsit magas!orvost ajánlok miatta! idõváltozás.stb... okozhat ilyesmit!

120-130/70-80 vérnyomás az szerintem jó! +, -, 10 az nem baj! a pulzus meg kb 80-95 ig jó. a 145 vérnyomásnak kicsit magas!orvost ajánlok miatta! idõváltozás.stb... okozhat ilyesmit!

Ha mindennél és mindenkinél jobban szeretek egy lányt de ô nem szeret szinte utál akkor mit tegyek?

Legjobb válasz: csendben szenvedsz ket es fel vagy harom honapig, elso feleben olyan dalokat halgatsz amik ra emlekeztetnek, kisirod magad, megunod a dalokat, belefasulsz, elmulik beleszeretsz egy masikba, kezded elolrol.

csendben szenvedsz ket es fel vagy harom honapig, elso feleben olyan dalokat halgatsz amik ra emlekeztetnek, kisirod magad, megunod a dalokat, belefasulsz, elmulik beleszeretsz egy masikba, kezded elolrol.
felejts:) :/
én is így voltam 1 évvel ezelõtt.. nehéz kiheverni, de mást nem tehetsz. Felejtsd el és kész, jobbat érdemelsz. :) 14/L
A kérdező hozzászólása: tudja hogy szeretem es nem nem iszom le magam 14 vagyok
az utálat, ami egy erõsebb érzelem, azért sokkal jobb, mint a közöny, szóval ha jól játszod ki a lapjaidat, akkor lehet fordítani. persze ha õ tudja hogy így oda vagy, akkor fuccs neki persze.
Igyál sokat!:D
Hugyozz a szájába, mikor alszik.
mond a lánynak hogy: rossz vagy
igazából semmit
A mai fiataloknál nem szokott gondot okozni, hogy 14 évesek.Szóval olcsó kifogás.:D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!