Találatok a következő kifejezésre: Mire utal ha szinte (9 db)

Mire utal ha a prolaktin szintem magasabb a normálnál? Mi az a prolaktin? Miért felelős?

Legjobb válasz: Ezt olvasd el, minden benne van: http://www.hipofizis.hu/prolaktin.php Egy ismerõsöm meddõségének vizsgálatakor derült ki, hogy magas a prolaktinja és azt mondta neki a doki, hogy a szervezete azt úgy reagál, hogy terhes vagy szoptat és ezért nem esik teherbe. Gyógyszert szed rá.

Ezt olvasd el, minden benne van: http://www.hipofizis.hu/prolaktin.php Egy ismerõsöm meddõségének vizsgálatakor derült ki, hogy magas a prolaktinja és azt mondta neki a doki, hogy a szervezete azt úgy reagál, hogy terhes vagy szoptat és ezért nem esik teherbe. Gyógyszert szed rá.
a tüszõrepedést gátolja. azt olvastam, hogy a barátcserje kapszula jó erre, mert csökkenti a prolaktin szintet. netrõl a barátcserjérõl: Kifejezetten nöi bajokra van, kapszula vagy tabletta formájában lehet kapni. Ez rendbeteszi a hormonháztartást, föleg a ciklus második felében segíti a sárgatest müködését (a kilöködött petesejt helyén képzödik a sárgatest, aminek az elegendö müködése vagy mennyisége segít megtartani a babát, ha megfogant, vagyis segíti a beágyazódást). Van még egy jótékony hatása: leviszi a magas prolaktin szintet, amely szintén felelös lehet a tüszörepedés elmaradásáért. Alapvetõen a hipotalamuszra és a hipofízis tevékenységére hat. Ennek eredményeképpen képes normalizálni más hormonok mûködését, például csökkenti a prolaktin termelést és az ösztrogén-progeszteron arányt. A barátcserje kivonat hasznos lehet menstruáció elmaradása esetén is, aminek az egyik leggyakoribb oka a prolaktin túltermelése. DE ne várjon azonnali eredményt, a barátcserjének legalább három hónapra van szüksége, hogy csökkenteni tudja a prolaktin szintet. Tea formájában 2-3 csészével fogyasztanak belöle az egész ciklusban. Tabletta formában hatásosabb és egyenletesebb a szedése, azért is, mert a barátcserje termésének hatóanyagai vízben nem oldódnak, így a tea nem olyan hatásos. A tea elkészítése: csészénként 1-2 teáskanálnyi bogyót leforrázunk és 10 percig állni hagyjuk. Kapszula: serkenti a nõi szervezetet a több progeszteron termelésére. Elsõ alkalommal ajánlatos a készítményt huzamosabb ideig, 1 - 2 hónapig folyamatosan szedni, késõbb 10 -15 napos kúrák is elegendõek a kedvezõ hatáshoz.
A prolaktin nevû hormon termelõdik nagy mennyiségben szoptatáskor pl. , gátolja a peteérést. Ha valaki meddõ, ennek a hormonnak a vizsgálata az elsõk közé tartozik, amit a doki megnéz. Túltermelõdésének több oka lehet. Lehet hipofízisben lévõ kis tumor is, amit el kell távolítani. Lehet, hogy ezért MRi-re is beutalnak. Legtöbb esetben azonban gyógyszeresen kezelhetõ. A gyógynövények jók, de erre a problémára nem megfelelõek. Ha babát szeretnétek, akkor kövesd az orvosod utasításait! Különben csak a drága idõ megy..

Mit tegyek, ha utálok játszani és menekülök szinte, ha játszanom kell?

Imádom a kisfiam és nagyon sajnálom emiatt, de bekattanok, ha játszanom kell és tologatni az autókat...Ti hogyan csináljátok ezt? Hogyan tudtok órákat önfeledten játszani a kicsikkel? Én gyerekkoromba se nagyon játszottam, ezért lehet ez, de ez nem vígasztal...:(

Legjobb válasz: Nekem ez akkor van, ha éppen minden más gondon töröm a fejem. Nem tudok odakoncentrálni, nincs türelmem... Most úgy csinálom, hogy amíg alszik, addig ideülök, ha ébren van, jön velem mindenhová, segít, beszélgetünk, de az alvásidõben nem dolgozok szinte semmit. Akkor kikapcsolok, kávézok, netezek, telefonálok, olvasok. Ha ébren van, és éppen nincs munka, akkor próbálom lekötni, hogy leüljön, és játsszon egyedül. Általában 10 perc után megunja. Akkor lefekszek mellé az ágyra és könyveket nézegetünk, formabedobózunk, hozza az autóit, szerszámait. 2 éves múlt. Megfogadtam, hogy ha csak napi egy órát is, de akkor teljesen az övé akarok lenni, aztán jönnek haza a tesók a suliból. Utána velük is tud játszani.

Nekem ez akkor van, ha éppen minden más gondon töröm a fejem. Nem tudok odakoncentrálni, nincs türelmem... Most úgy csinálom, hogy amíg alszik, addig ideülök, ha ébren van, jön velem mindenhová, segít, beszélgetünk, de az alvásidõben nem dolgozok szinte semmit. Akkor kikapcsolok, kávézok, netezek, telefonálok, olvasok. Ha ébren van, és éppen nincs munka, akkor próbálom lekötni, hogy leüljön, és játsszon egyedül. Általában 10 perc után megunja. Akkor lefekszek mellé az ágyra és könyveket nézegetünk, formabedobózunk, hozza az autóit, szerszámait. 2 éves múlt. Megfogadtam, hogy ha csak napi egy órát is, de akkor teljesen az övé akarok lenni, aztán jönnek haza a tesók a suliból. Utána velük is tud játszani.
hát én is ilyen vagyok, van, hogy napokig nincs kifejezetten "játszás" de szerintem nem csak úgy lehet játszani, foglalkozni vele, ha a szõnyegen autókat tologatunk:)
Én se szeretek így játszani vagy hogy mondjam, persze ráveszem magam de úgy érzem hamisat mutatok. Szerintem azt a pici gyerek is megérzi ha nem vagyok ott szívvel lélekkel. Így mi is olyat játszunk együtt amit szeretek/szerettem rajzolás-festés-gyurmázás, puzzle. Legózni is csípok:) A lányom babázásában is szívesen részt veszek (egy bizonyos szintig), de autótologatásban meg ilyesmiben nem. Egyébként mindkét gyerekem szeret egyedül játszani, tud is, együtt pedig még annál is jobban. Hálistennek.
Én is utálom ezt magamban.... Én olyat szoktam együtt-játszani amit én is élvezni tudok.pl:kirakó, memóriakártya, rajzolás, társasjáték.Autókat nem tologatok...
Semmiképp ne utáld ezt magadban - fogadd el, akkor jöhet a változás:) Az fontos, hogy olyasmit kezdj el próbálgatni vele, amit Te is tudsz élvezni! Ne tologass autót, azt majd õ elintézi egyedül. Viszont lehet, hogy isteni mesélõ vagy, dramatizálva adsz elõ meséket, és Te is beleéled magad, lehet, hogy kiváló a kézügyességed, vagy pogácsát gyúrsz remekül - akkor ezekbe vond be! És még néhány ötlet: http://kreativfigura.blogspot.com

Mire utal az, ha szinte víz állagú enyhén barnás/sárgás orrváladékom van?

Nem állandó jelleggel a megfázás alatt, csak egyszer-egyszer nem tudnám megmondani milyen gyakorisággal. Szóval ez nagy baj lehet?

Legjobb válasz: Ha csak egyszer -egyszer reggelre lesz ilyen, akkor lehet besûrûsödik szimplán éjjel az orrváladékod. Amúgy a színe általában a baktériumtól, vírustól függ, ezért kéri az orvos, hogy fújd ki az orrod mikor megcizsgál.

Ha csak egyszer -egyszer reggelre lesz ilyen, akkor lehet besûrûsödik szimplán éjjel az orrváladékod. Amúgy a színe általában a baktériumtól, vírustól függ, ezért kéri az orvos, hogy fújd ki az orrod mikor megcizsgál.
Mondjuk egy melléküreg gyulladásra - amennyiben náthás voltál az elmúlt idõszakban.
Ha esetleg füstös helyen dolgozol, az is elszínezheti, ha pedig nem, akkor valamilyen gyulladás, fertõzés.

Ki mikor vette észre, hogy terhes? És mi utalt rá ha nem volt semmi jele, hogy az vagy szinte ki is zártátok?

Legjobb válasz: Szia! Én csak akkor vettem észre mikor nem jött meg, pedig bizony már elõbb észre vehettem volna. A szagoktól egybõl rosszul lettem, nem tudtam húst fõzni mert majdnem elhánytam magam, pedig akkor még 4 hetes sem voltam. Szóval abból gondolhattam volna.

Szia! Én csak akkor vettem észre mikor nem jött meg, pedig bizony már elõbb észre vehettem volna. A szagoktól egybõl rosszul lettem, nem tudtam húst fõzni mert majdnem elhánytam magam, pedig akkor még 4 hetes sem voltam. Szóval abból gondolhattam volna.
Vedekezes mellett lettem terhes. A menstruaciom hormonproblemak miatt mindig is rendszertelen volt, igy nem tunt fel, hogy gaz van. Hanem egy nap elkezdtem istentelen mennyisegben hanyni, azt hittem, etelmergezesem van (hipochonder vagyok), rohantam a korhazba, az orvos jol korberohogott, majd kozolte velem a hirt. Ja, meg hogy ketten vannak bent.
A kérdező hozzászólása: hány hetes voltál amikor kiderült??
Nekem izomlázam volt a hasamban (torna nélkül). Más különösebb tünetem nem volt. :) A ciklusom 26-27. napján vettem észre, 2 nap múlva teszteltem - pozitívat! :)
akkor mikor kimaradt. 5 hetes voltam.
Szintén csak akkor, amikor kimaradt, mivel fog gátlót szedtem és eszembe se jutott ez a lehetõség. 5 hetes vagyok :) (a lányom 9 hós múlt tegnap, õ tervezett baba volt, nála mensi elõtt 3 nappal már teszteltem) Szagérzékenységen, farkaséhségen és állandó aludhatnékon kívül semmi más tünetem nincs, de ez elsõre is így volt.
Szia! Én pont elõtted írtam, hogy semmit nem érzek, de a teszt pozitív.Szerintem nem mutat tévesen pozitívat, de tudja fene.
A kérdező hozzászólása: nekem a teszt soha nem tévedet. ott babó van az tuti!
a nemvárt napján már tudtam, sose szokott késni. CSak másnap teszteltem

Mit tegyek ha egy rokon nagyon szeret, én pedig szinte utálom?

Kicsi koromban nagyon szerettem,ő volt a példaképem de felnőve nagyon megváltoztam.Kedves velem,viccelődik,mindig segíteni akar,ha valami bajom volt mindig kitalált valamit,de rájöttem hogy mindenki más életét darabokra szaggatja,és azt hiszi jót csinál.A saját fia és lánya életét eleven pokollá tette(és még mindig ezt teszi)és őket hibáztatja érte,mert a fiú nem bunkó a nőkkel és munkanélküli,a lány meg nem lett prostituált. Azt vallja szent meggyőződéssel hogy a k*rvák az élet császárai és ők csinálják jól,a lányát 14 éves kora óta szabályosan kínozza ezzel(már 25)az a lány annyira utálja már magát is,mindig az volt a fejébe verve hogy sose jó amit csinál,sose volt elég szép,12 éves kora óta fogyóztatva van,mert hogy annak a nőnek fontos a szépség(őszerinte nem felszínes,szerinte nagyon mélyre lát az emberekbe)de a lány már szinte lázadásból rosszul evett hogy ne legyen vékony,nem akart megfelelni egy olyan embernek aki nem érdemli meg a próbálkozást,és jól tette! A fiúról meg ne is beszéljünk,mindennek lehordja aminek lehetséges,egy anya egyszerűen nem beszélhet ÍGY a gyerekével,én is rondán beszélek,nem ítélem el a káromkodást,de az a nő a 27 éves fiát is sírva fakasztotta.Olyanokat mond neki amiket egy EMBERI LÉNYNEK nem kéne a másik szájából hallani,nem hogy egy gyereknek az anyjától!Öngyilkos akart lenni,az az izé meg 2 órán keresztül ecsetelte hogy milyen béna pancser az ő fia és hogy jól teszi ha megöli magát!És mindez azért mert nem irányította a barátnőit és mert nincs állása. A saját anyámnak is ő tette tönkre az életét!Mindig úgy állítja be hogy ő az ő megmentője,meg semmire se menne nélküle,pedig pontosan ő miatta ilyen depressziós és gyenge az anyám!Nincs olyan rész anyu életében ahol az a szörnyeteg ne nyomta volna el és nem alázta meg.Miatta van kisebbségi komplexusa,miatta rontja el még az alap dolgokat is,miatta hiszi azt hogy semmire se képes,mert ezt is akarta elérni,hogy felsőbbrendűnek érezhesse magát. Minden pillanatban figyeli anyut,és akkor is kommentálja hogy mit csinál rosszul amikor abszolút SEMMIT SEM CSINÁL ROSSZUL.Olyanokba köt bele a nap minden percében hogy ne fésüld így a hajad,miért ilyen a körmöd,ne így vágd a hagymát,ne így keverd a tésztát,nem így kell fogni a poharat,ne úgy gyújtsd be a gázt,ne így vegyél levegőt(komolyan)miért teszed így le a lábad,ne ülj így,és ezekben egyébként tudjátok mi a legrosszabb?Még elviselném ha csak mondaná ezeket...de nem. MINDEN.SZÓT.ÜVÖLT.Nem,nem csak hangosan beszél mint a halláskárosult öregasszonyok,ÜVÖLT.KIABÁL.Az az ér pattanós kiabálás.Egyébként egyfajta trauma is ért engem ezzel kapcsolatban,ha valaki kiabál,nem is kell dühösnek lennie,elég egy hangos HÉÉÉ,mindig a gyerekkoromra emlékeztet és nagyon megijedek egy pillanatra.A rémálmaimban a szörnyek az ő hangján ordítanak. Mindent megszab.Mindent az ő szabályai szerint kell csinálni.Nem ölelhetem meg anyám,mert az a nő nem szereti a kényeskedést.Nem lehetek lelki beteg őszerinte,merthogy az ő zseniális logikája szerint akkor már szép vékony és jobb lennék. Ha anyu nem csinál mindent pontosan mint ő,ráüvölt és lehordja mindennek,de akkor is ha jól csinálja,neki csak az számít hogy amíg anyu lélegzik addig tiporhassa. A legkisebb dolgai is felhúzzák már az agyam,ahogy erőltetetten nevet ha másokkal beszél,ahogy minden egyes tanácsát amit az évek alatt adott 600-szor elismétli mintha újdonság lenne,és mintha annyira jó tanácsok lennének,ahogy ül,ahogy finom modorral eszik mintha arisztokrata lenne,ahogy ártatlannak gondolja magát,minden. Csak akkor vagyok boldog ha ő nincs ott. De az a baj hogy ő ott akar lenni,és akármennyire is undorítónak látom,valahol mélyen szeretem,és nem akarom ugyan úgy tönkre tenni az életét ahogy ő tette másokéval.

Legjobb válasz: Rugd ki mert gyogyithatatlan. Ha nem teszed meg akkor megteszi õ az arisztokrata modorával de olyan módon,hogy mind ahányan vagytok a zártosztályra kerûltök. Inkáb sirjon õ mint sirjon neked az egész családod.

Rugd ki mert gyogyithatatlan. Ha nem teszed meg akkor megteszi õ az arisztokrata modorával de olyan módon, hogy mind ahányan vagytok a zártosztályra kerûltök. Inkáb sirjon õ mint sirjon neked az egész családod.
Én egyszer jól visszaüvöltenék neki, az összes hibáját megkapná, és ha nem változik, mehetne amerre lát.
Miért engeditek be a házatokba? És a saját házatokban hogy engedhetitek meg, hogy egyáltalán megszólaljon, és véleménye legyen arról, hogy ti egymást megölelitek-e vagy sem. Nem értelek téged.
Ha valóban szeretne, nem pedig a szeretet nevében terrorizálna, akkor te is szeretnéd. Ha utálod, akkor ott nincs szeretet. Ha pedig utálod - és teljesen érhetõ a leírásodat olvasván, hogy utálod-, akkor nem kell vele foglalkozni, és nem is szabad hagyni, hogy az életedbe bármilyen módon is beleavatkozzon.
És miért vagytok vele mindig? Meg miért szólhat bele az életetekbe ne is haragudj... Nála laktok?
A kérdező hozzászólása: Igen, amióta az eszemet tudom vele élünk.Nem tudom mit csináljak, õ fizeti a lakbért, a gázt, a vizet, mindent, nem dobhatjuk csak úgy ki...
És ti kajak ingyen ott laktok vagy mi? Nem godolod hogy már rég el kellett volna költözni?
El kell döntenetek anyukáddal. Jótékonykodtok egy olyan emberrel, aki ennyi fájdalmat okozott nektek, vagy megpróbáljátok a boldogságot? Ha jótékonykodni akartok, akkor hagyjatok mindent így, tûrjétek meg továbbra is a lakásotokban és hagyjátok, hogy uralkodjon felettetek, hogy nyomorba döntsön benneteket. Ha a boldogság mellett döntötök, akkor ki kell tenni a szûrét a lakásból. Meg kell neki modani, hogy kicsi lett ez a lakás/ház 3 (vagy ahányan vagyok) felnõtt számára, legyen szives elköltözni. Adni neki haladékot a cuccolásra és hogy lakást keressen magának. Mindkettõben lehet neki segíteni. Aztán ha elment, akkor felszabadultok testileg, lelkileg. Bár idõ lesz míg ennyi sérelmet feldolgoztok, és végre normális életet tudtok élni. Ez másként nem megy!

Mit tegyek, ha az anyám szinte utál, de ezen változtatni szeretnék?

Az anyámmal teljesen tönkrement a kapcsolatom,mert az utóbbi éveken megváltoztam.Tudom,hogy nem vagyok tökéletes,mert tényleg voltak és lesznek is kicsit durva dolgaim és nagyon szeretek bulizni,amit ő nehezen tolerál.De úgy néz ki,hogy a nyarat nem itthon fogom tölteni és nem akarok úgy eltűnni hetekre,hogy rossz a kapcsolat köztünk.Mit csináljak,hogy egy kicsit változzanak a dolgok? 17L

Legjobb válasz: Bulizz kevesebbet.

Bulizz kevesebbet.
Hogy mit tegyél? Javuljál meg!
A kérdező hozzászólása: Nincs velem semmi baj, hogy meg kéne javuljak.Nem olyan vagyok, mint az anyám és õ ezt fogadja el.
Beszélgess vele, kérdezd meg hogy van, segíts neki otthon és mondd, hogy SZERETED!
Ezt írtad: "voltak és lesznek is kicsit durva dolgaim", aztán meg, hogy "nincs velem semmi baj". Csak én érzem ebben az ellentmondást? Ha már 17 vagy, akkor lassan ideje felnõni. Ami azt is jelenti, hogy elkezdesz odafigyelni a másikra is. Nem feltétlen csak a te vágyaidat kergeted, hanem hajlandó vagy kompromisszumot kötni bizonyos dolgokban másokkal. Ha pesze nem akarsz semmiben változni, akkor meg ne várd azt, hogy anyukád a nyakadba fog ugrani.
Ha 17 vagy, akkor úgy-e nem 18? Tényleg fékezni kellene magadat egy idõre, önmagadban kisimítani, megváltoztatni a dolgokat. És ha az anyukádat szereted, ne titkold ezt elõtte. Inkább add valami jelét a szeretetnek. Lehet, hogy õ el van keseredve, mert azt hiszi, hogy a lánya nem szereti.
szimplán beszélj vele többet, és tegyél meg olyan dolgokat amiket szeretne, de amik nem hátráltatnak téged : házimunka, tanulás, jövõdre gondolás

Mire utal az, ha szinte minden egyes vérnyomásnál azt tapasztalom, hogy a felső (szisztolés, azt hiszem) értékem mindig kicsit magas, az alsó (diasztolés, azt hiszem) pedig normális, vagy inkább alacsonyabb?

A fels? értékemre a 130-140 közötti mért érték a jellemz?, és ritkán, de el?fodul, hogy 145-ig is felmegy, viszont az alsó értékem mindig 80-90 közötti, id?nként 70-80 közé esik. Mit jelenthet ez 30 éves korban?

Legjobb válasz: 120-130/70-80 vérnyomás az szerintem jó! +, -, 10 az nem baj! a pulzus meg kb 80-95 ig jó. a 145 vérnyomásnak kicsit magas!orvost ajánlok miatta! idõváltozás.stb... okozhat ilyesmit!

120-130/70-80 vérnyomás az szerintem jó! +, -, 10 az nem baj! a pulzus meg kb 80-95 ig jó. a 145 vérnyomásnak kicsit magas!orvost ajánlok miatta! idõváltozás.stb... okozhat ilyesmit!

Csajok mit esztek az olyan pasikon akiken egy szem izom sincs, olyan soványak mintha most jöttek volna ki a kriptából, emó beütésűre van megcsinálva a hajuk és szinte semmi férfiasságra utaló jel nincs bennük?

A mostani csajok szinte 90% ban az ilyen pasikra buknak tapasztalataim szerint.Mi ezekben az illet?kben a jó??nem tudom megérteni miért jobb egy sovány,el?refésült hajú, vizipipázó,damkóros kinézet? pasi egy sportoló,izmos normális hajú,nem cigiz?,vizipipázó esetleg nem alkoholizáló(vagy csak kis mértékben) pasinál akinek semmilyen nemnormális stílusbeütése sincs??

Legjobb válasz: 1,az emo-nak köze nincs a vizipipához 2,hogy miben jobb? talán, de csak talán abban h sokkal normálisabbak mint az olyan izomagyú [email protected] 3,jobban is néznek ki mint pl az olyan emberek akiknek csak 1-2-3 cm-es hajuk van és azon is 1 kg zselé meg mindenük az izom póló ja és még valami:tapasztalatból mondom h sokkal "hûségessebbek" is... és most nyugodtan le lehet pontozni ;)

1, az emo-nak köze nincs a vizipipához 2, hogy miben jobb? talán, de csak talán abban h sokkal normálisabbak mint az olyan izomagyú [email protected] 3, jobban is néznek ki mint pl az olyan emberek akiknek csak 1-2-3 cm-es hajuk van és azon is 1 kg zselé meg mindenük az izom póló ja és még valami:tapasztalatból mondom h sokkal "hûségessebbek" is... és most nyugodtan le lehet pontozni ;)
mert a csajok 90%-a nem ribanc? nalátod...
ilyen késõn:D sok értelmes ember válaszait és kérdéseit szenvedjük meg :D
én azért örülök, hogy nem a rajos, köcsög kategóriába tartozol:D és nem is a kocka típusba(legalábbis így vettem észre:P)
Kérdezõ minemtetszik? Talán féltékeny vagy a másik végletre. h hiába erõlködsz nincs normális nõd még izmosan se? Jobb ha nem kritizálod a másikat mert itt nálunk az általad megfogalmazott "elõre fésült hajú b*zis gyerekek" szarrá verik az olyan nagypofájú majmokat mint te vagy. 18/F
én speciel semmit sem:) az oltalmazó férfiak híve vagyok, aki izmos mégis kicsit mackó beütése van:) amúgy lány vagyok nem asszony:D
aztakrvag*cisbugyio.o..az emonak meg a vizipipának mi köze egymáshoz?meg úgy az egész összevetésnek?súlyos problémáid vannak ember
Én semmit se, nekem nem tetszenek.
damkór XD
Az én barátom is nagyon vékony, és félreértés ne essék, nem dohányzik, nem vizipipázik, nem alkoholizál, és sportoló(boxoló) És nekem sem az ilyen votl eleinte az esetem, így szerettem belé és így tökéletes!!
A kérdező hozzászólása: Kérdezõ minemtetszik? Talán féltékeny vagy a másik végletre. h hiába erõlködsz nincs normális nõd még izmosan se? Jobb ha nem kritizálod a másikat mert itt nálunk az általad megfogalmazott "elõre fésült hajú b*zis gyerekek" szarrá verik az olyan nagypofájú majmokat mint te vagy. 18/F XD háhá:D:D Mi ez talán a hónap vicce???:D még a majom is kinevetne a fán ha arramennél már bocsi:Dcsak nem ideges lettél??XD mert nagyon ugy tünik:D, de hiába nyugtatod magad azzal hogy most húú de nagyon leoltottál mindenkit aki nem olyan nyomorék mint te, mert sztem kb annyira semmibe vesznek itt is mint a való életben.Annak örülj amíg nem fújja szét a szél a kis vasalt hajad mert akkor ajjaj ujra kell csinálni.Féltékenység??:D tudod te mirõl beszélsz??:D még egy lábgombás szívritmuszavaros gerincferdüléses elefánt se lenne rád féltékeny vagy irigy mert az legalább van vagy 4 tonna nem ugy mint te, hogy rádõl véletlen a sarokból a seprûnyél a lábadra és már fél óráig csak sikítozol:D sztem többet ért volna ha nem irsz ide mert itt csak nevetség tárgya lettél, de mondjuk gondolom már hozzászoktál:DXD
Már ne is haragudj de ha hozzám oda jönne egy ilyen diszb*zi aki vasággyal eggyütt 30 kiló és kötekedne akkor pofán röhögném az biztos :D ja meg hogy a haverjaiddal szét ütnéd a kérdezõ pofáját.. akkor szólj az összes b*zis hajú hülyegyereknek h mindenki jöjjön mer egyedül kevesek lesztek , , Kérdezõ minemtetszik? Talán féltékeny vagy a másik végletre. h hiába erõlködsz nincs normális nõd még izmosan se? Jobb ha nem kritizálod a másikat mert itt nálunk az általad megfogalmazott "elõre fésült hajú b*zis gyerekek" szarrá verik az olyan nagypofájú majmokat mint te vagy. 18/F"
07:50 lemaradt a 16/L
Jól néznek ki. Szerintem több lánynak ez jön be. De nekem nem :D nem jártam még soha ilyen fiúval, és nem is fogok. Nekem a normális fiúk jönnek be, nem kell, hogy legyen rajt izom, de még is tudom, hogy ha valami gond van meg tudna védeni :) Jobban biztonságban érzem magam a normális fiúk mellett, mint a kérdésben megemlítettek mellett.
Aki vékony az nem feltétlenül emós. Én is nagyon vékony vagyok, nem vagyok emós és semmilyen stílust nem szeretnek úgy különösen hogy aszerint öltözködjek. Nem rohangálnak utánam a csajok, úgyhogy úgy döntötem hogy erõsítek egy kicsit.
A kérdező hozzászólása: Nem a sportolók ellen irányult ez a kérdés hanem a semmitevõk ellen:Daki sportol az megérdemli a jót!!:D

Ha mindennél és mindenkinél jobban szeretek egy lányt de ô nem szeret szinte utál akkor mit tegyek?

Legjobb válasz: csendben szenvedsz ket es fel vagy harom honapig, elso feleben olyan dalokat halgatsz amik ra emlekeztetnek, kisirod magad, megunod a dalokat, belefasulsz, elmulik beleszeretsz egy masikba, kezded elolrol.

csendben szenvedsz ket es fel vagy harom honapig, elso feleben olyan dalokat halgatsz amik ra emlekeztetnek, kisirod magad, megunod a dalokat, belefasulsz, elmulik beleszeretsz egy masikba, kezded elolrol.
felejts:) :/
én is így voltam 1 évvel ezelõtt.. nehéz kiheverni, de mást nem tehetsz. Felejtsd el és kész, jobbat érdemelsz. :) 14/L
A kérdező hozzászólása: tudja hogy szeretem es nem nem iszom le magam 14 vagyok
az utálat, ami egy erõsebb érzelem, azért sokkal jobb, mint a közöny, szóval ha jól játszod ki a lapjaidat, akkor lehet fordítani. persze ha õ tudja hogy így oda vagy, akkor fuccs neki persze.
Igyál sokat!:D
Hugyozz a szájába, mikor alszik.
mond a lánynak hogy: rossz vagy
igazából semmit
A mai fiataloknál nem szokott gondot okozni, hogy 14 évesek.Szóval olcsó kifogás.:D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!