Találatok a következő kifejezésre: Mire utal hőm (5 db)

Mire utal a hőm? Lehet terhesség?

Máj 16-án volt az utolsó mensim els? napja.

Legjobb válasz: Bocsi, múlt hét hétfõ óta...

A kérdező hozzászólása: Bocsi, múlt hét hétfõ óta...
kinn 30 fok van tesó menj a teszkóba lékkondihoz
A kérdező hozzászólása: Komolyabb választ vártam, és egyébként nem vagyok a tesód!!!
KI EZ AHÜLYE VÁLASZOLÓ!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi...
Nincs mit én tudom, hogy ilyenkor az ember minden válaszban reménykedhet akár tovább, én is már egy csomó kérdést tettem fel ami lehet értelem szerû de jobb ha megerõsítik az embert.De még mindig nem olyanokat teszünk fel, hogy "a zuhanyrózsától lehetek terhes":) !Szóval nem hülyeségeket kérdezünk csak azt amire nemtudjuk a választ...Puszi!

A ciklusom első felébe vagyok 13. napon eddig 36, 3-36, 4 volt a hőm ma felment 36, 7-re ez mire utal lehet hogy nem lesz pé-sem ebbe a hónapba?

Legjobb válasz: A peteérés az utolsó alacsony hõmérsékletû napon van! De ahoz, hogy ezeket pontosan ki tudd számolgatni, több hónapon keresztül kell mérned a hõt! Én már 3 hónapja mérem, és nekem mindig ugyanakkor megy fel a hõ, tehát ugyanakkor van pé. Sok sikert Neked!

A peteérés az utolsó alacsony hõmérsékletû napon van! De ahoz, hogy ezeket pontosan ki tudd számolgatni, több hónapon keresztül kell mérned a hõt! Én már 3 hónapja mérem, és nekem mindig ugyanakkor megy fel a hõ, tehát ugyanakkor van pé. Sok sikert Neked!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ. tegnap voltam nögyógyásznál és megútrahangozott és azt mondta lát valamit a bal petefészekbe pé-re közelettére gondolt ezért nem értem most miért ment fel ilyen magasra arra számítottam hogy holnap vagy holnapután leesik és.... de ez nem megy olyan egyszerûen okár hogy nekem és még sok sorstársamnak meg kell küzdenünk a babáért

Mi lehet az oka hogy ebben a honapban alig van nyákom? Lehet hogy nem volt peteérésem? A höm viszont, arra utal hogy volt.

Legjobb válasz: Légyszi tedd fel a görbid, hogy elemezhessük. Ez nagyon kevés info.

Légyszi tedd fel a görbid, hogy elemezhessük. Ez nagyon kevés info.
A kérdező hozzászólása: Ime a görbém:hozzá teszem, hogy alig tudtam meghatározni, hogy volt-e egyáltalán folyásom vagy nem, talán egy ici-pici krémes volt.A tojásfehérje is csak egy pici volt.Sajnos ez az 1.görbém amit igy vezetek, igy nem tudok megmutatni régebbit, de az biztos hogy ilyen száraz honapom még nem volt.http://www.ciklus.hu/images/diagramok/97c82873775ed0b65bdbb1..
A kérdező hozzászólása: Még azt hozzá teszem hogy most mértem elöszõr szájban, azelõtt mindig hüvelybe szoktam mérni, és a két mérési hely közt kb.0.8-1 celsius fok különbség van.Tehát hüvelyben magasabb.
Szinte majdnem 100%-ban mondhatom, hogy a 17 cn-on volt péd, ez nagyon eggyértelmûen látszik. Nekem sem szokott lenni olyan elönt nyákom soha. ugyhogy biztos volt péd és ugy nézem tüszõrepid is. Nyugi a 18-as is jó helyen van.


Ma kéne megjönnie, viszont semmi erre utaló jelet nem érzek magamon. Minden apróságon sírni tudnék, nem vagyok jól. Krémes folyásom van és nagyon fájnak a melleim. A reggeli hőm még mindig 37C. Mit jelezhet a testem? Talán állapotos vagyok?

Ma kéne megjönnie, viszont semmi erre utaló jelet nem érzek magamon...minden apróságon sírni tudnék, nem vagyok jól...krémes folyásom van és nagyon fájnak a melleim...a reggeli h?m még mindig 37C...

Legjobb válasz: Szerintem kisbabát vársz! Dettó ugyanez volt velem! 6 hetes kismama

Szerintem kisbabát vársz! Dettó ugyanez volt velem! 6 hetes kismama
Hát tobb mint valószínu, ez a terhesség vele járója de biztosat tesztelés után fogsz tudni..én minden esetre gratulálok, remélem igazam lesssszzz...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!