Találatok a következő kifejezésre: Mire számítsak Magzati (2 db)

6 hónapos kisfiam jobb heréje nem szállt le a magzati lét során. Az orvosok szerint műteni kell, mivel túl magasan van. Mire számítsunk?

Els?sorban olyanok válaszoljanak, akik átestek már ezen a bevatkozáson.

Legjobb válasz: Nem, Õ Kiss Imre, és az I-es gyerekklinikán dolgozik. Judy

Nem, Õ Kiss Imre, és az I-es gyerekklinikán dolgozik. Judy
A kérdező hozzászólása: Kedves Judy! Köszönöm a részletes választ! Kiss doktor az a Kiss András, aki a Heim Pál Urológiáján rendel? Mi nála jártunk, õ mondta, hogy mûtétre lesz szükség, de majd csak egy éves kora körül.
Szia! Judy vagyok, és csak érdeklõdnék, hogy mi van veletek?
A kérdező hozzászólása: Kedves Judy! Mindjárt küldök Neked privát e-mailt, remélem megkapod, abban részletesen elmesélem, milyen fejlemények vannak nálunk a feltett kérdésben. Egyébként köszönöm az érdeklõdést és Boldog Új Évet Kívánok!

Mire számítsak a Magzati Diagnosztikai Központban (Bolgárkerék u.) genetikai és 4D ultrahangon?

Legjobb válasz: Én ott voltam, nagyon kedvesek, alaposak és szuper képeket kaptunk! Csak ajánlani tudom! :) Nagyon alaposan megnézték a Babócát genetikailag, nem teljesen babamozi volt a 4D, inkább a genetikára ment rá a doki!

Én ott voltam, nagyon kedvesek, alaposak és szuper képeket kaptunk! Csak ajánlani tudom! :) Nagyon alaposan megnézték a Babócát genetikailag, nem teljesen babamozi volt a 4D, inkább a genetikára ment rá a doki!
Magyarországon egyedülálló legmodernebb készülékkel csinálják az UH-t. Nekem a 12. heteset ott csinálták, nagyon szuper volt, a dolgozók kedvesek. Úgy érzed magad ott, mintha te lennél mindenki számára a legfontosabb. Én csak ajánlani tudom, nincs jobb hely. Én most megyek vasárnap megint (genetikaira). Amúgy az Uh 10000Ft, és dvd felvételt + képeket adnak!
Én egy Dr. H.L. monogrammú férfi dokinál voltam (2008-ban) és végtelenül nagy csalódást okozott. Igazán a pénzemért semmi választ nem kaptam a kérdéseimre viszont hazahozhattam egy olyan amatõr ultrahangfelvételt dvd-n, amit akár én magamnak is csinálhattam volna ha a kezembe adják az eszközt. Csak arra biztatok mindenkit, hogy kérdezzen rá ha bejelentkezik ki az ultrahangos orvos és kerülje ezt az amatõrt! Viszont ugyan itt a magzati szívuh-t nagyon ajánlom, mert tényleg jó a gépük és egy végtelenül profi, kedves és elismert doktornõ végzi a vizsgálatot.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!