Találatok a következő kifejezésre: Mire számíthatok Már (107 db)

Holnap vizsgázok rutinból. Mire figyeljek? Mire számíthatok? Már most izgulok. Pedig, tudom, hogy nem kéne.

Legjobb válasz: Óvatosan kezeld a pedálokat, ne kapkodj. Ismételd át magadban a mûszaki részt.

Óvatosan kezeld a pedálokat, ne kapkodj. Ismételd át magadban a mûszaki részt.
csak szépen finoman és magabiztosan, akkor tuti sikerülni fog:) soksikert!
ne parázz nagyon könnyû.. csak ha pl pont a patka mellé ûlsz majd be 30cm-re.. akkor lássa rajtad az oktato hogy akarod meg nézed, meg amikor a gyorsításból tolatsz vissza akkoris.. fordulj hátra meg nézegess... vagyis érted :D lényeg hogy lássa rajtad hogy te nagyon akarod.. marmint nekem ezt tanacsolta az oktatom, , , nem mintha [email protected] vezettem volna... csak én tenyérrel kormanyoztam meg lazan csinaltam... na szoval össze irtam most sok hulyeséget.. de biztos vagyok benne hogy sikerülni fog a vizsgád.. nem egy nagy durranás.. csak ne görcsölj rá légy nyugodt figyelj oda mindenre.. sok szerencsét
most rutinra megy nem?????XD
Én is holnap megyek :) Sok sikert sorstárs :)
pf elnéztem XD akkor olvasd vissza a forgalminál :)
Tegnap 19:23-as vagyok. Most értem haza, nekem sikerült! :) Neked hogy sikerült?
Banyek mindenki ennyire be volt parázva, te is ne tagadd.Figyelj a záróvonalra, már nem lehet átmenni a sárgán, az oldaltávolságra a parkoló autóktól, A sebességre, irányjelzõzz mindig amikor kanyarodsz, ne kapkodj, mindig cikázzon a szemed a tükrök közt(ezt nagyon nézik)Ha nem kapkodsz akkor nem lesz semmi baj csak gondold át logikusan pl ha balra kell kanyarodni a keresztezõdésben valószínû a külsõ sávból nem tudsz, ezért idejében sorolj be a helyes sávba.ja ha lehet mindig a külsõ sávban menj tudod tanuló autónak ott a helye :) csak nyugodtan nem kapkodva és rendben lesz!Írd meg holnap , hogy sikerült!sok sikert4
Ha ennyire be vagy parázva szerintem nem árt ha van nálad egy boríték:P

Mire számíthatok az első uh-n? Mit fogunk látni? Lehet hogy már lesz szívhang is?

6hetes+1napos terhesen megyünk el?ször uh-ra dokihoz, úgy örülnék ha mindent rendben találnának, és tán már lehetne szívhang is? 28napos ciklusaim voltak és szinte bizti, hogy középid?ben fogant, mert mértem h?t. köszönöm

Legjobb válasz: szia! elvileg igen, már kell lenni szívhangnak is. hiszen már dobog a pci kis szivecskéje.én mikor az elsõ babámnál meghallottam, elsírtam magam, annyira boldog voltam :) jó egészséget nektek!

szia! elvileg igen, már kell lenni szívhangnak is. hiszen már dobog a pci kis szivecskéje.én mikor az elsõ babámnál meghallottam, elsírtam magam, annyira boldog voltam :) jó egészséget nektek!
A kérdező hozzászólása: Szia és te mikor mész, vagy nálad a mi a helyzet?
szia! én kértem, hogy meséld el, mi volt, és nagyon kedves tõled, hogy ezt megtetted! további jó egészséget kívánok nektek!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok ma voltunk, menzi szerint 6hetes+1napos terhes lennék uh szerint viszont: 6, 7 mm petezsák, benne szikhólyag! Szívhang még nem volt! Ez olyan 5 és fél hetesnek felel meg, doki szerint ez a fél hét eltérés a ciklusba is belefér! Mivel kis barnát tapasztaltam, kaptam utrogestan gyógyszert is támogatásnak, és egy hét múlva újra benézünk és remélhetõleg akkor már lesz szívhang is és minden rendben lesz!
Remélem, elmeséled, milyen volt az elsõ uh! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat holnap után megyünk, nagyon izgulok, bízok abban, hogy minden rendben lesz!
Utolsó vagyok, bocsi, mindent írtam, csak azt nem, hogy mit fogtok látni. :-) Hát egyelõre "csak" egy szikhólyagot, ami nem egy nagy kunszt, az UH-on csak egy nagyobbacska pötty, attól is függ, hogy milyen az Uh-gép, de baba-formára még ne számíts!
Szia! Nekem 6 hetesen még nem volt szívhang, 2 hét múlva kellett visszamennem, addigra volt :-) Nagyon megható hallani... Hát még az utána levõ Uh-ok, mikor látod a kis testét kirajzolódni, kalimpál a kis kezével...hihetetlen. Utána meg mikor megmozdul...na jó...remélem majd Te is megtudod, sok sikert!!! 26hetes km
Szerintem is, de nem biztos. Az elso babamnal 5 hetesen es 6 naposan mar volt szivhang, szinten 28 napos ciklus 14. napjan fogant. De mivel ilyen kis terhessegnel a napok is szamitanak, igy nem 100%. Mert pl a beagyazodas idotartama nem egyseges, lehet 7 nap, de lehet 10 is. Ha mondjuk nalad epp hosszbb volt, akkor lehet, hogy epp emiatt az 1-2 nap miatt a szivmukodes is kesobb indul. Szerintem. Tehat ne keseredj el, ha meg nem lesz.
szia! ha a legutóbbi kérdés nekem szólt, mert hogy én vagyok az a kíváncsi-fáncsi, aki kérdezte, mi volt az uh-n, akkor nálam az a helyzet, hogy nekem már van 3 kisfiam, és a pici is már 18 hónapos. Így rám már ez nem vonatkozik. :( :) De neked és minen kismamának lennék a helyében, mert imádtam terhes lenni. Szerintem a világ legszebb dolga, és hát a legizgalmasabb is! Jó egészséget nektek!

Februárban jelentkeztem a toborzóban katonának azóta semmi hír felőlük, mire számíthatok? Mikor mehetek már alkalmasságira?

Legjobb válasz: Én 1 éve jelentkeztem és csak most tudtak felajánlani számomra egy állást.Nézik a képzettségedet is. Már nagyon kevés hely szabadul fel,mivel ha lejár a szerzõdése egy katonának rögtön meghosszabbítja.Kevesen hagyják ott.Biztosan várnod kell rá min egy évet.

Én 1 éve jelentkeztem és csak most tudtak felajánlani számomra egy állást.Nézik a képzettségedet is. Már nagyon kevés hely szabadul fel, mivel ha lejár a szerzõdése egy katonának rögtön meghosszabbítja.Kevesen hagyják ott.Biztosan várnod kell rá min egy évet.
A kérdező hozzászólása: Amúgy több mint egy éve várok, mert már voltam alkalmasságin is ami sikerült, csak az novemberben lejárt.Ezét kellett most újra jelentkeznem... :(
van aki 2 évet is vár mire állományba kerül.
A kérdező hozzászólása: Csak ha jelentkeztem akkor tuti nem felejtenek el szólni ugye???Már kezdek begolyózni.... Nagy álmom lenne.
Álmodsz a halálról, vagy az ölésrõl?
A kérdező hozzászólása: Arról hogy a hazámat szolgáljam.

Eddig minden rendben volt. Már a 40. hétben vagyok. Toxémia gyanús lettem: fehérje a vizeletben-halványan opaleszkál, cukor a vizeletben, 140/90 vérnyomás, lábdagadás. Mire számíthatok?

Legjobb válasz: Szia! Nem vagyok szakértõ, de a 40. héten te már mindennapos vagy.A vérnyomás is ezért változhat pl. a vizesedés miatt. Én nekem is feldagadt a bokám és rá 2 hétre megszültem.A cukor meg már ilyenkor valószínû mindegy. Nem tudom, én már ilyenkor nem ijedeznék különösebben, hiszen nem sok idõ és ott a baba...

Szia! Nem vagyok szakértõ, de a 40. héten te már mindennapos vagy.A vérnyomás is ezért változhat pl. a vizesedés miatt. Én nekem is feldagadt a bokám és rá 2 hétre megszültem.A cukor meg már ilyenkor valószínû mindegy. Nem tudom, én már ilyenkor nem ijedeznék különösebben, hiszen nem sok idõ és ott a baba...
Gondolom, ha tényleg toxémia gyanús vagy, beindítják a szülést. Attól nem kell félni, legfeljebb pár nappal elõbb szülsz. Sok sikert és jó babázást!
A kérdező hozzászólása: Igen hétfõre vagyok kiírva, és most az utolsó hétre jöttek elõ a problémák sajnos. Remélem hamarosan kibújik a kislányom és minden rendben lesz vele, és akkor már tényleg nem kell félnem. Azért köszi szépen!
Nekem annyi volt a vérnyomásom, mint neked, plusz vizesedés.4 napom volt még hátra és hétvége jött, a vérnyomás miatt nem mertek hazaengedni.még az nap OPT-s terhelésen beindult a szülés, azóta már 14 hónapos nagyfiú.Könnyû szülést kívánok!De hogy hogy hazaengedtek, a CTG-d jó volt?Azért otthon mérd a vérnyomásod, nehogy felmenjen, mert akkor azonnal menj a kórházba!!Sok boldogságot a babához!!

Végrehajtást érdemes olyan adós (cég) ellen beadni, ami már felszámolás alatt áll? Ha beadom mire számíthatok?

Megvan a bírósági végzésem is, de nem fizetett a cég semmit. Sokat vártam, de most már nagyon szükségem lenne a pénzemre. 6 példányos végrehajtási lapot készülök beadni a Munkaügyi Bíróságra, de igazából a kitöltés is nehézkes, ha egyáltalán érdemes még beadni így is a végrehajtást. Lenne pár kérdésem: Hogy ha sikerül kitöltenem a lapot és visszaviszem a bíróságra a végrehajtási lapokat, az jár valamilyen költséggel (teljes költségmenetességem van); ott kinek viszem vissza; valakivel ott majd megtudom beszélni a vh lap pontjait, ha valami nem tiszta és kitöltetlenül hagytam? Illetve a végrehajtónak mennyi lesz a költsége, amit nekem meg kell elõlegeznem (a behajtandó összeg 1-5M között van)? Elõre is köszönöm a segítséget, válaszokat!

Legjobb válasz: Hogy érdemes-e még beadnom... Úgy értem, hogy már így is sokat buktam a több éves pereskedés során, nem akarom elbukni a végrehajtói és egyéb költségeket, ha behajtatlan marad a dolog, mert ugye ha jól tudom, felszámolásnál erre nagyobb az esély?

A kérdező hozzászólása: Hogy érdemes-e még beadnom... Úgy értem, hogy már így is sokat buktam a több éves pereskedés során, nem akarom elbukni a végrehajtói és egyéb költségeket, ha behajtatlan marad a dolog, mert ugye ha jól tudom, felszámolásnál erre nagyobb az esély?
Nincsen helye végrehajtási eljárásnak felszámolás alatt lévõ cég ellen. Hitelezõi igényt kell benyújtani a cég ellen a felszámolóbiztosnak. A kijelölt felszámolóbiztosról a cégjegyzékben található hirdetményben értesülhetsz.
A kérdező hozzászólása: Rosta Roland: Idõközben mát beadtam a végrehajtási lapokat, amiket a bíróság gondolom így vissza fog utasítani, vagy hasonlóan jár el. De! A cégjegyzékben is utánanéztem, megtaláltam a kellõ információkat a felszámolásról és szerencsére még bõven bele esek a 40 napos határidõbe a közzététel idõpontjától! Már a felszámoló cégtõl is informálódtam és intézem a dolgokat! Hálás köszönet az információért, még idõben jött és nagyon hasznos volt! :)

Felvettek a T-Mobile-ba dolgozni (mint termék és szolgáltatás értékesítő) Mire számíthatok? Dolgozott már ott valaki? Nagyon stresszes?

Legjobb válasz: Leadtam az önéletrajzom,és nekem ma írtak vissza,hogy 24.-én keresni fognak. Úgyhogy most én is ezt kérdezném,de akkor akár már tõled is,mert valószínûleg már dolgozol :)

Leadtam az önéletrajzom, és nekem ma írtak vissza, hogy 24.-én keresni fognak. Úgyhogy most én is ezt kérdezném, de akkor akár már tõled is, mert valószínûleg már dolgozol :)

Húztak valakinek olyan fogat ami nagyon el volt szuvasodva? Elég nagy gyökerekkel rendelkeznek a fogaim. Lényegében már csak a gyökér van mire számíthatok a húzásnál?

Legjobb válasz: Szia Valószínüleg szájsebész fogja kiszedni,és elmondom neked,hogy egyáltalán nem fog fájni a folyamat,mert tõbb és hatékonyabb érzéstelenítõt kapsz majd mint egy fogorvosnál.Nekem is most húztak egy rágófogam és azzal is az volt a helyzet,hogy nem volt rajta fogás,ugyhogy kivésték,szerintem rád is ez vár. De ajánlom,hogy már a húzás után vegyél be fájdalomcsillapítót,mert utánna eléggé fájni fog [nekem 6 napig ]sajnos a vésés eléggé megviseli az álkapcsot,és az fáj egy darabig,szóvaljól tárazz be fájdalomcsillapítóból. Üdv: aki már túlesett rajta :D

Szia Valószínüleg szájsebész fogja kiszedni, és elmondom neked, hogy egyáltalán nem fog fájni a folyamat, mert tõbb és hatékonyabb érzéstelenítõt kapsz majd mint egy fogorvosnál.Nekem is most húztak egy rágófogam és azzal is az volt a helyzet, hogy nem volt rajta fogás, ugyhogy kivésték, szerintem rád is ez vár. De ajánlom, hogy már a húzás után vegyél be fájdalomcsillapítót, mert utánna eléggé fájni fog [nekem 6 napig ]sajnos a vésés eléggé megviseli az álkapcsot, és az fáj egy darabig, szóvaljól tárazz be fájdalomcsillapítóból. Üdv: aki már túlesett rajta :D
Hát valszeg több darabban fogják kiszedni. Nem 5 perc lesz, meg kellemes se, de el lehet viselni (tapasztalat). Ha ügyes kezû, sokszorosan kipróbált és megnyugtató személyiségû doki érdekel, írj a privátomra, és összehozlak vele.
nekemis ilyen volt, lényegében csak gyökér volt, meg vmi fekete csonk mi kiállt kicsit az ínybõl. nekem sztk-s fogorvos húzta....kalapálta meg véste, de aztán kihúzta egy darabban az egészet. ügyes volt. énmeg ebbõl semmit sem éreztem az ég világon, az érzéstelenítõ szurinak hála. ettõl az esettõl szeretem a fogorvosokat, azaz csak õ, és bátran megyek hozzá, akármi bajom is van. és eddig még sosem csalódtam.
Nekem is volt egy ilyen. Baromi nagy lyuk volt rajta, az sztk-n a szájsebész nõ pikk-pakk kiszedte.
Na most akkor elmondanám, hogy mind nem törvényszerû, amit írtatok. "Valószínüleg szájsebész fogja kiszedni" Nekem fogorvos szedte ki, és nem hinném, hogy van különbség az éréstelenítõk között. "nem volt rajta fogás, ugyhogy kivésték, szerintem rád is ez vár." Korszerûen felszerelt rendelõben már nem kalapálnak-vésnek, hanem ún. csontfúrót használnak, ettõl nem kell megijedni, ugyanolyan fúró, mint amivel a fogban dolgozik, és nem érezni semmit. "De ajánlom, hogy már a húzás után vegyél be fájdalomcsillapítót, mert utánna eléggé fájni fog [nekem 6 napig" Egyáltalán nem biztos! Nekem egy óra hosszat dúlt a doki az állkapcsomban, és párszor bizony fájt, amikor az emelõvel feszegette (nem kibírhatatlanul), de utána SEMMI! Szóval lehet így is meg úgy is. Mintha elvágták volna, a húzás után több éve tartó kínjaimnak vége volt, kiállt az érzéstelenítõ, és semmiféle fájás nem jött vissza többet! (elsõ válaszoló voltam)
utolsó kedves..te fogorvos vagy? Mert az én nagyapám az, és én is az leszek. Nyilván egy MAGÁNrendelõben lehet ki tudják szedni, de egy kõrzeti fogorvos beutalja a szájsebészhez. Sokkal hatékonyabb érzéstelenítõt használnak, mivel ott mûtéteket is végeznek..tudod szájSEBÉSZ. És a vésés után igenis, tovább fáj, mivel nincs fogás a fogon, ezért az íny alá nyúlnak és úgy feszegetik fel.Ha szerencséd van egyben kijõn..nekem 4 felé tõrt. Nézz utána nyugodtan :D
Kedves elõzõ, nem vagyok fogorvos, de KERESZTÜLMENTEM A MONDOTT PROCEDÚRÁN, úgyhogy oszd ki nyugodtan az észt, mit kellett volna éreznem :) ))) Szétbarmolták a csontot az állkapocsban, de sajna nem tudta, hogy fájnia kell, így nem tette... Talán ha elõbb szóltál volna, akkor jobban koncentrálok...
Te kezdted, leszóltál mindent amit írtam...neked is szólnod kellett volna hogy mirõl mit szabad tudnom. És mivel neked nem fájt, legkõzelebb én is koncentrálok, hogy majd ne fájjon. :D nem gúnyos hangnemben olvasni :D

Volt ez már mással is így? A kalkulátor szerint 8 hetes kismama vagyok. Ma voltam a nőgyógyásznál, szerinte 6 hetes lehet a terhesség, vagy fejlődési lemaradás van. Mire számíthatok? Félek.

Legjobb válasz: Szia Én 6 hetesen voltam elõször dokinál azt mondta 5 hetes vagyok és sorolta vagy elhalt vagy nem jól fejlõdik vagy késöbb jött össze hát persze én nagyon be pánikoltam hiszen elõtte 4 hónappal volt egy vetélésem egy hét múlva kellet volna vissza mennem de 5 nappal késöbb rózsaszín folyásom volt már mindenre felkészültem csak arra nem amit a doki mondott van szívhangja és nagyot nõtt :) azóta is nagyon szépen fejlõdik csak 1 héttel kisebbek vagyunk az utolsó mensi idejétõl Ne aggódj simán elõfordulhat hogy nem középidõbe hanem késöbb van peteérésed és úgy már nem stimmel a kor a mensi idejéhez 31 hetes

Szia Én 6 hetesen voltam elõször dokinál azt mondta 5 hetes vagyok és sorolta vagy elhalt vagy nem jól fejlõdik vagy késöbb jött össze hát persze én nagyon be pánikoltam hiszen elõtte 4 hónappal volt egy vetélésem egy hét múlva kellet volna vissza mennem de 5 nappal késöbb rózsaszín folyásom volt már mindenre felkészültem csak arra nem amit a doki mondott van szívhangja és nagyot nõtt :) azóta is nagyon szépen fejlõdik csak 1 héttel kisebbek vagyunk az utolsó mensi idejétõl Ne aggódj simán elõfordulhat hogy nem középidõbe hanem késöbb van peteérésed és úgy már nem stimmel a kor a mensi idejéhez 31 hetes
Szia! Én mikor két pozitív teszt után elmentem dokihoz, akkor számítás szerint nyolc hetes voltam. Az orvos meg se kérdezte mikor volt az utolsó mesim, csak csinált egy hasi ultrahangot, közölte, hogy 4-5 hetes lehetek mennyek vissza két hét múlva. Gondolhatod, hogy nem hozzá mentem. Mást nem is mondott. Aztán leközelebbi ultrahangon kiderült, hogy az az orvos, aki mellesleg még papírt sem adott nagyon félrediagnosztizált, négy héttel kisebbnek mondta, de valójában csak két héttel volt kisebb, mint ahogy számoltuk. Valószínüleg késõbb volt peteérésem és késõbb estem teherbe. Ne aggódj! 1-2 hét eltérés sokaknál elõfordul! :-) 14 hetes Km
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válasizod. Én is reménykedem, de azért nyugtalanná tett. Nem tudok aludni. Mostmár dühös is vagyok. Tudja, hogy elsõ baba, hogy volt több veszítésem, miért kellett nyugtalanítson?! Kétszer csinált ultrahangot. Elõször abortuszról beszélt. Az elsõ gépén nem látta, hogy dobog a szivecske. A másodikan már egyértelmû volt. Miért nem azon nézte már elõbb is?!
A kérdező hozzászólása: Két hét a lemaradás. Neked gratulálok!
Szia! Nekem tuti, hogy késõbb volt peteérésem, azt is tudom melyik nap, ráadásul tudom mikor szexeltünk utoljára.Mégis a babám 10 nappal kisebb.Hol ide raknak hol oda , mármint a szülés napját.Én is nagyon megijedtem amikor elõször 2 éttel kissebbnek mondták, de emiatt már nem aggódom.Tudom jól van a babám, és tudom mikor fogant :) ) 20 heteske
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm. Reméltem, hogy ékeznek ilyen válaszok, mert nagyon akarom hinni, hogy minden rendben.
Látom, hogy még mindannyian az elsõ/második trimeszterben vagytok. Én is hasonló helyzetben voltam. Az utolsó menstruációm 2008.04.10-én volt (nem volt rendszeres). Ez alapján január közepén kellett volna szülnöm. A doki az elsõ (6.heti)ultrahang alapján február 3-ra írt ki, és máig még mindig nem szültem meg. Az eredményeim (ctg, méhlepény, babamozgás...) rendben vannak, de engem az idegbaj kerülget. Attól félek, hogy túlhordom a babámat, és valami baja lesz. A doki nyugtatgat, hogy ha akar, jönni fog, de én nagyon aggódom. Ha tudjátok, próbáljátok meg mihamarabb tisztázni a teherbeesés idõpontját - akár genetikai uh-val, mert lehet, hogy most még nem tûnik olyan fontosnak az az 1-2 hét, de a végén nagyon sok aggodalomtól óvhatjátok meg magatokat. Az embernek egyébként is minden perce arról szól, hogy mikor tarthatja már a kezében a babóját, de így meg pláne.
Ne aggódj! Nálunk is 2 hét diferencia van már a kezdetektõl ( én mondjuk azért nem aggódtam, mert szinte biztosra tudtam hogy nem középidõben fogant Babóka, hanem 2 héttel késõbb ) A 12. heti uh-ot fogják mérvadónak tekinteni a méretek alapján ( legalábbis nálunk úgy volt ) és azóta fixen ahhoz van mérve minden, és így minden tökéletes hála égnek. Így nem volt gond az afp mérés idõpontjával és a többi vizsgálattal sem. Minden jót nektek is!
A kérdező hozzászólása: Megnyugtató. köszi szépen. voltam egy másik orvosnál is. Megnyugtatott, hogy minden rendben, és szerinte ne a hetekkel foglalkozzunk, örüljünk és ne aggodjunk. Boldog babavárást mindnyájunknak!

5 hetesen HASI uh-n látszik már a baba? Mire számíthatok? A doki azt mondta hogy hasit fog csinálni. Látható lesz már valami a babából? Petezsák esetleg?

Legjobb válasz: Igen már lehet látni ,de nem minenkinél.Nekem 5 hetesen 10 mm volt a petezsák.Ilyenkor a babából még nem látszanak részletek csak a petezsák méretét állapítják meg.

Igen már lehet látni , de nem minenkinél.Nekem 5 hetesen 10 mm volt a petezsák.Ilyenkor a babából még nem látszanak részletek csak a petezsák méretét állapítják meg.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, tudom mikor volt pé-m így akkor leszek 5 hetes + 2 napos. Nagyon várom már, remélem hogy látni fogok legalább egy pacát a hasi uh-n! :)
Lehet hogy tudod mikor volt peteérésed, de a terhességet mindig az utolsó menstruáció elsõ napjától számítják.
A kérdező hozzászólása: Azt tudom hogy onnan számolják, csak azért tettem hozzá, hogy kizárhassam, hogy pl "ha nem látják, lehet késõbb fogant..." (LH teszt hõ, folyás...-ból tudom) Ha valaki ilyenkor volt hasin akkor leírná hogy mit láttak, ill. láttak-e egyátalán valamit?
Tehát konkrétan: a terhességnek látszania kell, hogy ott a petezsák. Látható, hogy nem méhenkívüli. De maga a baba még nem, és szívhang sincs még általában, valszeg visszahívnak majd 2 héttel késõbbre.
Szia! Én voltam hasin. Azt hittem, hogy 7 hetes vagyok, de kiderült, hogy valószínûleg maximum csak 6. Mi petezsákot láttunk. "Szabályos petezsák a méhben, benne embrionális elem még nem látható." Ezt írták a papíromra. 2 hét múlva kell visszamennem. Vagyis jövõ hét szerdán. :) Ha tényleg 5-6 hetes, akkor is kell látni petezsákot hasival is. De persze, ha egy kisváros ezer éves hasi UH-ján nézik, akkor még az is elõfordulhat, hogy a petezsák kezdeményét látod, - gestaciós gyûrû. Szóval, sok függ az UH géptõl is. Soks ikert!
5 hetesen mi 9 mm-ek voltunk, hasi UH-on semmi, csak hüvelyin látszódott a petezsák. 17 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Gratulálok a babához! :) Hát remélem hogy legalább egy kis pacát látok majd... Amúgy egy nagyon jó dokihoz megyek, és elég jó (azt hallottam) a gép is. Bízom benne...
Látom, aki érdemleges választ ad, azt lepontozzák... barmok...

2 napja Methotrexat injekciót kaptam méhenkívűli terhességem van! Tapasztalatokat szeretnék, hogy ki kapott már injekciót, és mire számíthatok? Mire kell figyelnem? Valaki átélte már ezt?

Legjobb válasz: Szia! Én augusztusban kaptam methotrexát injekciót, mivel méhen kívüli terhességem volt. Az orvos azt mondta, ha az injekció segít, elöli a hcg-sejteket és nem lesz szükség mûtétre. Szerencsére 2 héten belül teljesen nullázódott a hcg szintem. Az injekciótól nem volt semmilyen problémám, nem volt mellékhatása. Persze pihenni kellett amíg meg nem oldódott a "dolog". 1 hónap múlva pedig egészségesnek nyilvánított az orvos. Szerencsém volt, mert idejében észrevettük a bajt. Sajnos találkoztam olyan lánnyal, akinek nagymûtét lett a vége és az injekció nem segített. Azért mindenképpen bízni kell benne, hogy a természet és az injekció segít! Én legalábbis így próbáltam átélni ezt a korántsem kellemes néhány hetet.Amit javasolni tudok,az a sok-sok pihenés, nem szabad semmi megerõltetõt csinálni!!! Remélem hamar rendbe jösz!

Szia! Én augusztusban kaptam methotrexát injekciót, mivel méhen kívüli terhességem volt. Az orvos azt mondta, ha az injekció segít, elöli a hcg-sejteket és nem lesz szükség mûtétre. Szerencsére 2 héten belül teljesen nullázódott a hcg szintem. Az injekciótól nem volt semmilyen problémám, nem volt mellékhatása. Persze pihenni kellett amíg meg nem oldódott a "dolog". 1 hónap múlva pedig egészségesnek nyilvánított az orvos. Szerencsém volt, mert idejében észrevettük a bajt. Sajnos találkoztam olyan lánnyal, akinek nagymûtét lett a vége és az injekció nem segített. Azért mindenképpen bízni kell benne, hogy a természet és az injekció segít! Én legalábbis így próbáltam átélni ezt a korántsem kellemes néhány hetet.Amit javasolni tudok, az a sok-sok pihenés, nem szabad semmi megerõltetõt csinálni!!! Remélem hamar rendbe jösz!
szia Igen, a barátnöm kapott v.milyen injekciot.Azt azért adták neki hogy széthajtsa a babát.DE õt nemsokára rá operálták....
A kérdező hozzászólása: :(((( köszönöm!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!