Találatok a következő kifejezésre: Mire mondják hogy egy (605 db)

Ebben a kérdésben is lényeges hogy hány évesek vagytok??
Hány éves vagy?

Mire mondják, hogy egy ló domináns?

A ló csõdör, ha számít.

Legjobb válasz: A dominancia a szociális rangsorban a magasabb rangú (fölérendelt) egyénre jellemzõ viselkedés. Az hogy csõdör, annyiban számít hogy a ménesekben mindig a legdominánsabb csõdörnek van joga háremet tartani (vagyis szaporodni). A fiatal mének az ivarérettségük elérésekor elhagyják a csapatot (vagy elüldözik õket) és csatlakoznak a többi ménhez. Ebben az új csapatban is kialakítják a rangsort, megerõsödnek és egy idõ után saját kancákat szereznek. A domináns ló (legyen az csõdör vagy kanca) magabiztos, az alárendeltek helyet adnak neki (ezt el is várja), mindig az elsõk között jut az élelemhez/vízhez és ha ellenkeznek vele akkor keményen fegyelmez (odaharap, rúg...). A legdominánsabb a vezérkanca, aki a vágtázó ménesben legelõl halad. Vagyis az ilyen lovak vezéregyéniségek: tereplovaglás során szeretnek elõl menni, a többi lóval szemben gyakran agresszívak (fõleg ha a másik ló egy alárendelt vagy még új és nem ismeri), és sokszor feszegetik a határaikat az emberrel szemben is.

A dominancia a szociális rangsorban a magasabb rangú (fölérendelt) egyénre jellemzõ viselkedés. Az hogy csõdör, annyiban számít hogy a ménesekben mindig a legdominánsabb csõdörnek van joga háremet tartani (vagyis szaporodni). A fiatal mének az ivarérettségük elérésekor elhagyják a csapatot (vagy elüldözik õket) és csatlakoznak a többi ménhez. Ebben az új csapatban is kialakítják a rangsort, megerõsödnek és egy idõ után saját kancákat szereznek. A domináns ló (legyen az csõdör vagy kanca) magabiztos, az alárendeltek helyet adnak neki (ezt el is várja), mindig az elsõk között jut az élelemhez/vízhez és ha ellenkeznek vele akkor keményen fegyelmez (odaharap, rúg...). A legdominánsabb a vezérkanca, aki a vágtázó ménesben legelõl halad. Vagyis az ilyen lovak vezéregyéniségek: tereplovaglás során szeretnek elõl menni, a többi lóval szemben gyakran agresszívak (fõleg ha a másik ló egy alárendelt vagy még új és nem ismeri), és sokszor feszegetik a határaikat az emberrel szemben is.
A többi lóval szemben domináns, tehát nem õ lesz az akit elhajtanak a többiek a szénától, víztõl a karámban. De ez nem jelenti mindig azt, hogy õ maga agresszívan lép fel, vagy hogy állandóan elhajtja a többi lovat, hogy bizonyítsa a dominanciáját. Aztán gondolhatnak arra is, pontatlanul megfogalmazva, hogy nehéz fejû, makacs, ebben az is közre játszhat, hogy dominánsnak tekinti magát az ember felett és nem ismeri el a gazdáját dominánsnak. Attól függ mire gondol, aki mondja.

Mire mondják, hogy "egy fiú kóstolgat egy lányt"?

Legjobb válasz: szó szerint: ebbe most ne menjünk bele...:) átvitt értelemben szerintem azt, hogy flörtöl, tapizás, felméri a terepet, hogy meddig mehet el, illetve hogy van-e esélye a lánynál

szó szerint: ebbe most ne menjünk bele...:) átvitt értelemben szerintem azt, hogy flörtöl, tapizás, felméri a terepet, hogy meddig mehet el, illetve hogy van-e esélye a lánynál
Nem tudom pontosan hogy értetted a kérdést, de szerintem, kezd el nyalogatni ahol akarod. Akkor már kóstolgattad! Amúgy szerintem abból ered a kefejezés, hogy nem mindegy milyen, mit eszik az ember mert a különbözõ ételek más más ízt eredményeznek. Fontos hogy szeresd kielégteni a párod...

Mire mondják, hogy egy nő "fullos"?

Legjobb válasz: A "fullos" nem jelent mást, minthogy jó csaj. Hogy a pornószínésznõk, azért tetszenének nekünk, jobban mert szétkúrták aligha, csak rengeteg esetben gyönyörû arc, fullos test és és ez beindítja egy férfi fantáziáját, akár akarja, akár nem.

Kb. azt jelenti, hogy hibátlan, vagy közel az. Megvan mindene ami kell. Nem belsõ értékekre értik.:)
A "fullos" nem jelent mást, minthogy jó csaj. Hogy a pornószínésznõk, azért tetszenének nekünk, jobban mert szétkúrták aligha, csak rengeteg esetben gyönyörû arc, fullos test és és ez beindítja egy férfi fantáziáját, akár akarja, akár nem.
Uram atyám, az elsõ válaszoló nagyon el van tévedve. Fullos azt jelenti, hogy nagyon jó csaj. A fullos kocsi is tele van tömve akkor, vagy mi? Istenem...
Az angol FULL szó jelentése tele, teli. Tehát annyian "jártak" már benne, hogy tele van minden testnyílása spermával. Ne kezdj ilyen nõvel!
Full extrás, dupla légzsák, automata szívató, meg ilyenek.
Tudat alatti párosítás: Pornószínésznõ = Pornósnak/[email protected] öltözõ nõ Persze ez csak azokra van hatással akik kizárólag a külsõ alapján ítélnek.
Ahogy mondani szokták, a k.rva tudja hova nyúljon
A kérdező hozzászólása: Szóval azért vonzóbb a férfiaknak egy pornósztár, mert szanaszét d.gatta magát?
Kedves kérdezõ 1 - Az, hogy férfi vagy nõ vagy ebben a kérdésben nem releváns. 2 - Persze, hogy nem következik! De a szleng már csak ilyen.
A kérdező hozzászólása: Az egyik kérdésre adott válaszok közt olvastam, hogy valaki szerint azért tetszenek jobban a pornószínésznõk a férfiaknak a barátnõiknél, mert "fullosak", míg az állítólagos barátnõk nem azok. Ilyen vonatkozásban mit akar ez jelenteni? 1 - mibõl gondolod, hogy férfi vagyok? 2 - tudok angolul, de ebbõl nem következik egyértelmûen, hogy mire vonatkozik az a bizonyos full :)
A kérdező hozzászólása: Hmm... erõs volt bennem a gyanú, hogy valami másról lesz itt szó. Köszönöm a válaszaitokat!

Holnap randizok egy nővel. Társkeresőn ismertem meg. Úgy tudja, hangmérnök vagyok. Valakinek nincs valami jó ötlete, hogy mit mondjak, hogy hol is dolgozok pontosan (bp-i vagyok)?

Igazából azt szeretném, ha valaki leírná, hogy pontosan mivel is foglalkozik egy hangmérnök. Milyen végzettség kell hozzá, és hogy mit tudnék kamuzni, ami olyan meló, hogy nap mint nap bejárok egy munkahelyre? :D Tudom, hogy gáz a szitu, de id?sebbnek mondom magam, mint amennyi vagyok, és szeretném, ha ez most összejönne... Úgy tervezem, hogy kb. úgy a 3.-4. randi után megmondom neki az igazat, de addig kéne valami tuti story! Segítsen aki tud, és megköszönném, ha nem jönnének olyan jelleg? kommentek, hogy szemét vagyok, vagy épp gyerekes... Stb...

Legjobb válasz: Holnap találkozom egy hangmérnök sráccal, akivel társkeresõn ismerkedtem meg. Mondjem el neki, hogy én meg fiu voltam a mûtétem elõtt?

Holnap találkozom egy hangmérnök sráccal, akivel társkeresõn ismerkedtem meg. Mondjem el neki, hogy én meg fiu voltam a mûtétem elõtt?
sztem inkább az igazat mondd meg neki, egy indokkal h miért is kellett hazudnod.. ééés még egy indok h miért nem ismerkedek neten...-.-
Szerencsétlen nõ...... Nem lennék a helyében!
A kérdező hozzászólása: Megvolt a randi... Elég jól sikerült! :P De az igazságot még nem tudja... Viszont szeretném elmondani neki minél elõbb... Végülis minden másban igazat mondtam, csak a koromat illetõen meg a foglalkozásomat tekintve nem... 26-nak hisz, de amúgy 20 vagyok... :)
Bocsánat, elfelejtettem, hogy azt írtad holnap lesz a randi. Tehát már meg volt. De azért remélem tisztáztad vele a dolgokat. :) )
Szerintem mondd meg neki, bár így sem biztos, hogy összejönne a dolog, viszont talán nagyobb rá az esélyed. Nem valami szerencsés dolog rögtön hazugsággal kezdeni egy találkozást... A magam nevében beszélek. Mert én aztán elég nagyot csalódnék abban az embernek, aki rögtön hazudik a munkájával kapcsolatban. De, ha elmondod mért tetted meg ezt stb. és nagyon bejössz neki, akkor szerintem megbocsát. De, majd mondd el, hogy sikerült. :) És egyet értek az elõzõ hozzászólókkal, pont az ilyenekért nem jó a társkeresõ oldal. Nem szabad hazudni, de ha mégis megteszed, tisztázd rögtön az elején.
Na, megvolt a randi?
Hangmernok:D az ide irokkal ne foglalkozz en max nevetnek rajta ha kiderülne nem is tudod mi az
na pont az ilyen srácok miatt szólja le mindenki a társkeresõt. arra nm gondoltál, hogy az igazat mondd? de ha õ hazudna, gondolom fel lennél háborodva, hogy hazug k*rva. és még ráadásul gyökér is vagy, hogy kitalálsz egy olyan sztorit, amirõl fogalmad sincs. gratulálok. lúzer.
3.-4. randi után nem lesz semmi ha ekkorát kamuztál :DD
A kérdező hozzászólása: Ezen jót nevettem! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Végre egy hasznos, és korrekt válasz!
Mond neki, hogy télen holt szezon van így a színházakban szoktál dolgozni, de inkább beugró jelleggel, nyáron pedig fesztiválról fesztiválra jársz, de már igazából unod, mert qrva nagy a hajtás. De nagyon jó pénz, így télen simán el vagy a kis melókkal.
az igazat mondd meg neki. vicces lesz, ha esetleg esküvõtökön derül ki, h nem is az vagy, amit mondtál neki.
A kérdező hozzászólása: Olyan jó, hogy a kérdésemre nem kapok választ...
szánalmas vagy xd
Ja, tök szar dolog h hazudozol össze-vissza.. így akarsz te rendes párkapcsolatot? Normális vagy??
Akkor tisztázd vele minél elõbb a dolgokat. Egy kapcsolat lehetõleg ne hazugságon, hanem õszinteségen épüljön. (Ez kedves tanács akart lenni, de most egy picit durván fogalmaztam.)

Van egy osztálytársam és úgy veszem észre hogy tetszek neki! Mit mondjak hogyan hívjam el randira? Vagy hogyan mondjam meg neki hogy szeretem?

Legjobb válasz: Hát próbálj meg vele minél többet beszélgetni. Aztán egyszer suli után hívd el mondjuk fagyizni.

Hát próbálj meg vele minél többet beszélgetni. Aztán egyszer suli után hívd el mondjuk fagyizni.
Elõttem lévõnek igaza van, beszélgess vele minél többet aztán suli után együtt mentek haza...menjetek fel bulizni..és onnan már jön magától=)
megírhatnád hogy mi lett :D kíváncsi vagyok

Milyen esetben mondják azt, hogy problémás egy fiatal, illetve mikor mondják, hogy 'látszik' rajta, hogy nincs minden rendben vele?

14-18 éves korosztály érdekel leginkább

Legjobb válasz: nem te vagy a problémás, csak a helyesírásod.

nem te vagy a problémás, csak a helyesírásod.
gratulálok az elsõ válaszolónak, ezzel a , , nézd, különleges vagyok!" hozzászólással biztosan sokat segítettél a kérdezõnek. szerintem hogy mi a problémás, az egy elég szubjektív dolog. az iskolapszichológus már rám is rám fogja, hogy , , problémás" vagy , , antiszociális személyiségzavarokkal küzdõ gyerek". szerintem meg ez úgy baromság, ahogy van. vannak introvertált és extrovertált emberek, intelligensebbek és lassabb felfogásúak, kedvesek, arrogánsak, miegymás. a probléma ott kezdõdik, ha a gyerek közveszélyesen viselkedik, sorozatosan törvényt szeg, ilyesmi. attól, hogy valaki kellemesebb társaságnak találja a kutyáját és jobban elszórakoztatják a könyvei, mint egy zajos, dübörgõ szórakozóhely, szerintem kár rányomni a pecsétet, mert még elhiszi a szentem.
Rám pl. ezt mondják! 16/L
Hát nem hogy gratulálj, hanem tettem egy figyelmesztetést hogy ha érdekli akkor írjon privátot biztos nem teszem kõz híré az életem!
Nehéz ha hisztizik a baby ;)
Engem is problémásnak tartanak, bár meg is van rá az okuk és igazuk is van. Velem spec. az a probléma h lógok az iskolából elég sokat és éjszaka elmászkálok bulizni akár másik városba is. Vannak gondjaim az alkohollal és most már a cigivel és a fûvel is. A jegyeim is elég rosszak ami ezek után nem túl meglepõ. A szüleimet nem nagyon érderdekli h ezeket csinálom szóval valószínûleg nem csak velem vannak gondok :D 16/L
Na már ha mással van/volt ilyen.. akkor detto ugyan az voltam csak plusz + gyermekotthonban is voltam, de kénytelen voltam változtatni a 8 hónapos babám miatt :)
6.válaszoló :) kérlek lásd be hogy ez így helytelen, most tudom hogy jól érzed magad így, csak aztán nehogy függõvé válj, elbaltázva ezzel az egész életedet!!! nem tapasztalatból beszélek, csak amit a környezetemben észlelek... aztán nehogy gyerek legyen a vége!!! tanulj, utána ráèrsz kiélni a hóbortjaidat, netán addigra már olyan szinten érett leszel hogy arra nem is kerül sor nagy mértékben :) 16/l és ha már a témához írok, akkor szerintem ezek problémák
Hááát én járok pszichológushoz. Velem is vannak alkohol és cigiproblémák, füvet csak egyszer szívtam. Utáltam szûznek lenni, már lassan egy fél éve nem is vagyok az. Régebben sokat vagdostam magam, de mára abbahagytam, mert a barátomnak és a fiúbarátaimnak sikerült jobb belátásra bírniuk. Ha ideges vagyok inkább belebszok egy hatalmasat a falba. Lehet azt se tartják éppen normálisnak, hogy inkább fiúkkal jövök ki, lányokkal inkább felszínes barátságaim vannak, kivéve a legjobb barátnõmmel, de õ is elég fiús. Smároltam már csajjal, általában piros vagy lila a hajam de volt már kék is. A jegyeim viszont jók tavalyhoz képest. 4 db 3-asom volt most már csak 2. Ja meg szoktam bulizni de csak egyszer voltam részeg (pont tegnap), inkább becsípni szoktam, leginkább töménytõl szeretek :) Lehet, hogy problémámsak tartanak de így vagyok boldog. Tetoválni szeretnék késõbb. 14/L

A fül piercingemről leesett az egyik bogyó (patkó alakúról) és szerintetek mit mondjak hogy miért megyek vissza meg nem néznek hülyének hogy ezért vissza megyek? !

Legjobb válasz: Azt mond, hogy a fül piercingemrõl leesett az egyik bogyó. Miért néznének hülyének? Nem is értem ezt minek kellett ide kiírni.

Azt mond, hogy a fül piercingemrõl leesett az egyik bogyó. Miért néznének hülyének? Nem is értem ezt minek kellett ide kiírni.
Velem is megesett és nem néztek hülyének nyugi!
ezerszer vissza mentem már golyóért. bemész, veszel egy újat és fel is teszik neked.

Szerintetek mit ől szerencsétlen egy pasi vagy egy nő? Mire mondják, hogy idegesítően szerencsétlen.

Mindíg panaszkodik?Pesszimista?

Legjobb válasz: Nem feltétlenül a pesszimizmus és a panaszkodástól szerencsétlen valaki. Ez csak világnézet kérdése, illetve tapasztalatoké (fõleg rossz). Valódi értelmében az a szerencsétlen, aki egyszerûen hülye az élethez. Nincs képben a világgal, a hétköznapi dolgokkal, naivan elhisz sokmindent, könnyen átverhetõ, ügyetlen mind a szellemi, mind a gyakorlati dolgokhoz - pl. egy szeget nem bír beütni, vagy egy csekket elintézni.

Nem feltétlenül a pesszimizmus és a panaszkodástól szerencsétlen valaki. Ez csak világnézet kérdése, illetve tapasztalatoké (fõleg rossz). Valódi értelmében az a szerencsétlen, aki egyszerûen hülye az élethez. Nincs képben a világgal, a hétköznapi dolgokkal, naivan elhisz sokmindent, könnyen átverhetõ, ügyetlen mind a szellemi, mind a gyakorlati dolgokhoz - pl. egy szeget nem bír beütni, vagy egy csekket elintézni.
Igen. Panaszkodik, nem veszi észre a szépet hanem mindig csak a rosszra hívja fel a figyelmet, nem hálás semmiért... És fõleg mindig ki akar bújni a felelõsség alól. Mintha nem õ tehetne arról ami vele történik, hanem tehetetlen áldozatnak állítja be magát. Ezek nagyon rossz tulajdonságok szerintem. Én az ilyen embert elkerülöm. Nem azt mondom hogy én soha nem mentegetõzöm ha valami problémám van, de igyekszek a másiknak jó dolgokról beszélni mint problémákról...
Ja és nem attól szerencsétlen valaki ami történik vele, hanem attól ahogy azt megéli, feldolgozza, beállítja a külvilágnak.
A kérdező hozzászólása: Végülis õk saját magukat teszik áldozattá mert az ilyen ember provokálja a többit.Utána sajnáltatja magát mert senki sem szereti.
Ez érdekes, a hozzászólásom nagy részét eltüntette a rendszer. :?

Mit jelent az, amikor azt mondják, hogy egy terhes ne emeljen nehezet? Ez pontosabban mit jelent? Hány kiló?

Legjobb válasz: Akkor mi a helyzet, ha már van egy kisgyermek otthon, akik cipelgetni kell néha???

Akkor mi a helyzet, ha már van egy kisgyermek otthon, akik cipelgetni kell néha???
Hát igen, ekkor a picirõl azt szokták mondani, hogy guggoljunk le hozzá, és fogjuk a kezét, de hát annyi cigányasszonyt látni nagy hassal meg mindkét oldalán egy-egy kölyökkel ... ki tudja, mi az igazság. Nehéz kérdés.
Én is ölbe veszem, sõt! Az enyém még szinte karon ülõ, nem tehetem meg azt, hogy leguggolok hozzá és megfogom a kezét. Most 6 és fél hónapos és 8, 5 kg és most nagyon anyás idõszaka van, mert jön a fogacska. Nincsen semmilyen segítségem a férjemen kívül, de õ sokat dolgozik, így hát ha a gyermek igényli akkor természetesen felveszem! 7 hetes kismama
Ha nem veszélyeztetett terhes, akkor a fizikai munka egyáltalán nem tilos, sõt!Nagyon sokat kell mozogni, aktívnak maradni, mert aztán majd jönnek a fölösleges kilók.Nekem is ez lesz a második babám idáig 8kg-t híztam.A kisfiam 2éves 7hós és bizony ölbe veszem, ha úgy van pedig már 16kiló.36hkm:) )
A barátnõmnek azt mondta az orvosa, hogy onnan tudja, hogy még nem feszül a karizma - egy kiló kenyér meg egy üccsi max. De a francia ágy ágynemûtartója egy arra érzékenynek már necces. Én nem fogok kockáztatni. Max. 5 kiló.
nekem se szabad emelnbi semmit, mert görcsölget a méhem. 20 hetes vagyok, itthon vagyok, de minden házimunkát meg csinálok, el is felejtem hogy baba van, emelgetem a mosogépet arrébb teszem, meg van egy 13 kg-s kiskutyám, ölembe veszem, arra figyelek, hogy ne hasbol emeljek, inkább a karom feszüljön, és nem görcsöltetem be a hasam. nekem hajolgatni nehéz, meg guggolni

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!