Találatok a következő kifejezésre: Mire lehet az intim torna És (2 db)

Mire lehet jó az intim torna? És az intim torna alatt végülis mit érthetünk?

Legjobb válasz: Intim torna: A medencefenék izmait erõsítõ gyakorlatok, leginkább az urológia, a nõgyógyászat és az andrológia területén alkalmazott terápiás módszer. Különféle betegségek kezelésére alkalmas a kismedencei szervek süllyedéseitõl a stressz inkontinenciáig. Az orvostudományban a mai napig nem létezik hivatalos, nemzetközi standard a módszertan és az alkalmazás tekintetében, a kutatások során így különféle típusú istrukciók, eltérõ ismétlésszám és idõtartam alkalmazása figyelhetõ meg adott kutató által meghatározott intervencióként. A http://www.intimtorna.hu/ oldalon sokmindent olvashatsz róla. Az oldal ugyan egy adott módszernek van szentelve, de történeti áttekintést és ízelítõt is kaphaszt más módszerekrõl.

Intim torna: A medencefenék izmait erõsítõ gyakorlatok, leginkább az urológia, a nõgyógyászat és az andrológia területén alkalmazott terápiás módszer. Különféle betegségek kezelésére alkalmas a kismedencei szervek süllyedéseitõl a stressz inkontinenciáig. Az orvostudományban a mai napig nem létezik hivatalos, nemzetközi standard a módszertan és az alkalmazás tekintetében, a kutatások során így különféle típusú istrukciók, eltérõ ismétlésszám és idõtartam alkalmazása figyelhetõ meg adott kutató által meghatározott intervencióként. A http://www.intimtorna.hu/ oldalon sokmindent olvashatsz róla. Az oldal ugyan egy adott módszernek van szentelve, de történeti áttekintést és ízelítõt is kaphaszt más módszerekrõl.
Pl ha (bár nem tudom hány éves vagy) szülés után ha gondjaid vannak a szexuális élettel a hüvely tágulása miatt, vagy vizeletcsepegés fordulna elõ, erõsíteni jó a hüvelyfal izmait, ill. a hólyag záróizomzatát.
Pasiknál növeli a potenciát, segít leküzdeni a korai magömlést.
Mi az intim torna? A Kriston intim torna módszer a medencealapon elhelyezkedõ izmok edzésén túl a tudatos egészségvédelem része, ami minden nõ számára szükséges. A gát - a húgycsõ, a hüvely, a végbél területén lévõ rejtett izmok -erõsítése mellett megtanít a medence és a hasi szervek védelmére. A foglalkozásokat ne úgy képzeljük el, hogy óra elején elkezdjük a záróizmainkat szorítani és az óra végéig szorítunk. Elõször is megtanuljuk megérezni, és tudatosan kimozdítani a gát piciny izmait, majd egyre finomabb ügyesítõ és erõsítõ gyakorlatokkal ismerkedünk meg. Mivel ezek az izmok hamar fáradnak, néhány perces edzés után pihenésre van szükségük, ez alatt a tanítványokat igyekszünk ráébreszteni azokra a helyes és helytelen szokásainkra, amelyek befolyásolják szervezetünk nõi erejét. Célunk visszaszerezni a tudatosságot a medencénk területén, ami segít nõi létünk boldogabb megélésében. http://intimtorna.lapunk.hu/

Mivel lehet egy férfit teljesen lenyûgözni az ágyban? Intim tornával lehet fejleszteni magunkat, és ha igen, akkor hogyan?

Nem vagyok rossz az ágyban,csak szeretném a leendõ partneremet meglepni.Tudnátok ötleteket adni,tippeket,miket szerettek a legjobban?:)

Legjobb válasz: Pisi-kaki?

Pisi-kaki?
Ezek titkok. A titkokat nem tesszük közszemlére:)
Adj neki egy 3.000.000 forintos Rolexet, amit a párna alól húzol elõ.
Szerintem, ha egymásra vagytok hangolódva, akkor egyhullámhosszon sikerül együtt lenni, mindenféle nagyobb praktika nélkül :) de az intimtorna nagyon fejleszti a hüvelyizmokat, amelyeket könnyen bevethetsz szex közben(pl összeszorítod a hüvelyizmokat-megfeszíted lehet finoman és erõsebben is, de mindenféleképp közben kérdezz rá a párodnál, hogy jó-e ez neki!) A kommunikáció a legfontosabb, hogy elmondja õ is mit szeret, hogyan csinálj.
Csinalj ugy hogy elkaphon hogy masztizil... Attol tuti begerjed!
Mondjuk ezzel a hozzáállással már fél úton jársz a totális siker felé ;)
2 másik csaj is elõbújik a szekrénybõl!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!