Találatok a következő kifejezésre: Mire lehet az (24738 db)

Mit tegyek? Mi lehet az? Mit ajánlotok? Mitől lehet? Tippek? Valami amivel kezelni lehet?

Kis, apró hólyagocskák vannak a talpamon már 3 éves koromtól, nem fáj se semmi csak nagyon zavar. Pár éve megjelentek a tenyeremen is és attól félek hogy máshova is elfog terjedni.Voltunk már orvosnál is, de nem segített.Ha kipukkasztom a hólyagokat akkor átlátszó, nyúlókás anyag folyik ki belőle.Mi lehet az?

Legjobb válasz: Valami vírusos dolog lehet, amikor kilyukasztottad a talpadról lehet hozzáért a tenyered és átterjedt oda is. Olyasmi mint a szemölcs terjedése. Régebben volt nekem is hasonló eset én kilyukasztottam és házi pálinkával mostam mikor megint megjelent rajta a hólyag megint házi pálinkával toltam fél év után vagy még annyi se kellet és eltûnt magától. De mindig vigyáztam h nehogy hozzáérjen v melyik testrészem nehogy átterjedjen.

Valami vírusos dolog lehet, amikor kilyukasztottad a talpadról lehet hozzáért a tenyered és átterjedt oda is. Olyasmi mint a szemölcs terjedése. Régebben volt nekem is hasonló eset én kilyukasztottam és házi pálinkával mostam mikor megint megjelent rajta a hólyag megint házi pálinkával toltam fél év után vagy még annyi se kellet és eltûnt magától. De mindig vigyáztam h nehogy hozzáérjen v melyik testrészem nehogy átterjedjen.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Én már sok mindennel próbálkoztam, de egy idõ után újra elõjött! :(

Egy negyven éves férfit le lehet választani az anyjáról vagy az anyját a fiacskájáról? Mi lehet az oka, hogy egy anya, nem veszi észre, hogy mennyire rátelepszik a már felnőtt fiacskájára, ezzel lehetetlenné téve a párkapcsolatát?

Legjobb válasz: ha eddig ez nem történt meg automatikusan,akkor már nem is fog.A "fiú" lelkiekben függõségi viszonyban maradt az anyjával,azaz nem történt meg a felnõtté válási folyamat.Ilyenkor már olyan függõségi viszony alakult ki oda-vissza,hogy ezzel nem lehet mit kezdeni,el lehet fogadni.Változni nem fog,aki ebbe a megbonthatatlan kapcsolatba úgy akar beékelõdni,hogy ezt a két embert egy fikarcnyit is el akarja távolítani egymástól,az ellenség,sajnos,ezt elõbb-utóbb nem csak az anya,hanem a fiú is így fogja gondolni,ha már elmúlt az ujdonság varázsa.Ha ilyen kapcsolatban áll a párod az anyjával,két lehetõséged van:elfogadni,hogy mellékszereplõ vagy, vagy pedig mindnyájatok kárára nekiállni rombolni,ami csak megkeserít, de nem lehet sikeres.

Ne dünnyögj magadban. Itt egy megrögzött mama kedvencérõl van szó. Lépj, keress egy olyan pasit aki független. Ne pazarolj idõt a semmire.
ha eddig ez nem történt meg automatikusan, akkor már nem is fog.A "fiú" lelkiekben függõségi viszonyban maradt az anyjával, azaz nem történt meg a felnõtté válási folyamat.Ilyenkor már olyan függõségi viszony alakult ki oda-vissza, hogy ezzel nem lehet mit kezdeni, el lehet fogadni.Változni nem fog, aki ebbe a megbonthatatlan kapcsolatba úgy akar beékelõdni, hogy ezt a két embert egy fikarcnyit is el akarja távolítani egymástól, az ellenség, sajnos, ezt elõbb-utóbb nem csak az anya, hanem a fiú is így fogja gondolni, ha már elmúlt az ujdonság varázsa.Ha ilyen kapcsolatban áll a párod az anyjával, két lehetõséged van:elfogadni, hogy mellékszereplõ vagy, vagy pedig mindnyájatok kárára nekiállni rombolni, ami csak megkeserít, de nem lehet sikeres.
ezer oka lehet. konkrétabban? kicsit vázolhatnád a helyzetet...
Hát igen, ez a kapcsolat csak arra jó, hogy te folyton dühöngj, és ennek nem lesz se vége, se hossza. Szerintem kezd el új pasit keresni és ha találtál, akkor hagyd ott.
A kérdező hozzászólása: Néhány éve megbocsátottam a mamusnak, hiszen õ csak szereti a gyerekét, és lássuk be ezért senkit nem tehetünk felelõssé, ám azért már igen, hogy a pasi, nem vállal föl semmit az anyjával szemben! Szóval nem tekintek senkit ellenségnek, de birkaként sem tudnám folytatni az életemet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hozzászólást, szomorú volt olvasni, ám elgondolkodtató, és talán a továbblépésen kell gondolkodnom, mert bár, nem zavarnának a konfliktus megoldások, éppen csak a másik nem is érzi, hogy ez éppen az :-)
Igen.Hiszen kettejük közé akarsz állni.Szerintem ne akarj, nem fog sikerülni.És nem éri meg.Ha kell neked ez a férfi, így kelljen.Merthogy ez van.Szóval ha te is ellenségként tekintesz az anyjára, aki el akarja venni tõled a szerelmedet, ez már most visszafordíthatatlan.
ezt a pasit már csak mamuskával együtt lehet szeretni! azért is ad "ilyen válaszokat" a saját párjának az anyja mellett. õ eldöntötte magában, h olyan párt fog találni, akinek ez így megfelel, harmóniában vele és az édesanyjával. nem fog változtatni. látod, hagyja is a lánynak, h ha menni akar, had menjen. õ még akkor sem változtat a lány kedvéért, hanem "a mamával marad". a lány ha akar visszajöhet, de a mama mellé. sajnálom, ha rólad van szó, lehetetlen, megoldhatatlan helyzet. elnézést a kifejezsért, de ezt a köteléket már csak a halál szakítja el. az is csak látszólag
A kérdező hozzászólása: Valóban ellenségnek tekint, miközben szeretne velem lenni, ám a mamuska lénye, mindenek felett áll. Õ átrendelheti a fiát ebédre, miközben én nála fõzök, és mivel képtelen nemet mondani, át is megy. Mivel nem szeretem magam rosszul érezni, én meg hazajövök tõle, és persze én vagyok a hibás, hogy kettejük közé akarok állni.
A kérdező hozzászólása: Az édesanya már hosszú ideje csak a felnõtt gyerekeivel él, elõbb a fiával, majd a lányával, majd miután a fiú külön költözik, teszi ezt az anyukája mellett 5 percre, ahová a mama átsétálhat bármikor a saját kulcsával.Valójában nem a szülõ attitûdje a probléma, hanem az erre adott válaszok a negyven éves fiú gyermeknek :-( amivel többször megõrjítette a párját! Aki megunva ezt az áldatlan helyzetet, folyton elszerelmesedik, ám annak rendje módja szerint, mindig rájön, hogy szeretné a pasit, de mamuska nélkül!
Mem! Már késõ!

Ballagási ajándéknak meglepetést szán a családom de nem tom elképzelni mi lehet az. Nem jogsi, nem autó, nem laptop, nem pénz. Azt mondják számomra hasznos lesz (bár ezeken kivül másra nincs szükségem). Szerintetek mi lehet az? 18/L

Legjobb válasz: Bocsi,de honnan tudjam ha még te se tudod? Szerinted mi láthatatlanban,jobban fogjuk tudni mira van szükséged. Mondjam,azt,hogy telefont kapsz? De lehet,hogy már van! Mondja,hogy kiskutyát kapsz? De lehet,hogy nem szeretnél vagy már van. Bocs,de én tényleg így láttom.javitsatok ki ha tévedek :)

Bocsi, de honnan tudjam ha még te se tudod? Szerinted mi láthatatlanban, jobban fogjuk tudni mira van szükséged. Mondjam, azt, hogy telefont kapsz? De lehet, hogy már van! Mondja, hogy kiskutyát kapsz? De lehet, hogy nem szeretnél vagy már van. Bocs, de én tényleg így láttom.javitsatok ki ha tévedek :)
Ne találgass, mert elrontod a meglepetést, amire ki tudja mióta készülnek! Bírd még ki azt az egy hetet! :-)
Szerintem is maradjon meglepi
A kérdező hozzászólása: Jó jó köszi! kivárom....
De aztán el ne felejtsd leírni mit kaptál.:D
A kérdező hozzászólása: Oké.:) majd megírom!
De rég is volt a sajátom! Nekem is meglepetés volt - két hét egy rajzos szabadiskolában.
Amelyik Zebegényben volt anno
na.. mit kaptál ?: )


Az elso ket fogamon feher foltok vannak NAGYON reg ota mindig kereste m hogy mi lehet az oka es hogy mit lehet tenni hogy elttunjon, de meg mimdig semmi, lehet ezellen tenni?

Mar nagyon nsgyon zavar es tenyleg mindig mosdtam fogat es megis itt van. Mar mosolyogni se merek kerlek segitsetek. Egyebkent most elkezdtem szedni ilyen kalcium pezsgotablettat ha esetleg kalcium hiany hatha segit, de ha igen kb mennyi ido? Koszonom elore is!

Legjobb válasz: Sok oka lehet, egy fogorvosi vizsgálattal ki lehet deríteni. Persze ne az sztk-ban várd a csodát... Egészségtelen életmód, belsõ rendellenességek, fluorózis, valami gyógyszer, savas ételek... sok dolog okozhatja. Sajnos van, ami nem is visszafordítható, de az biztos, hogy midnenképp rendellenes, és fogászati kezelést igényel.

Sok oka lehet, egy fogorvosi vizsgálattal ki lehet deríteni. Persze ne az sztk-ban várd a csodát... Egészségtelen életmód, belsõ rendellenességek, fluorózis, valami gyógyszer, savas ételek... sok dolog okozhatja. Sajnos van, ami nem is visszafordítható, de az biztos, hogy midnenképp rendellenes, és fogászati kezelést igényel.
Nem lerakódás?
A kérdező hozzászólása: biztos hogy nem lerakodas!:/ mar nagyon regota megvan de a fogorvos sem mondott ra semmit akkor lehet hogy vissz se fordithato?
Nem is olyan régen azt hitték, hogyha valami tablettát (nem tudom pontosan, mit) rendszeresen adnak a gyereknek, akkor az a fogait erõsebbé teszi. Csak aztán amellett megjelentek ezek a fehérebb részek. Aztán rájöttek erre, és már nem ajánlják az orvosok az anyukáknak. Nekem is van ilyen folt a fogamon. Ui: Csak mértékkel a Ca tablettákkal, az nem jó ha túl sokat eszel/iszol belõle.
A kérdező hozzászólása: es neked hogy tuntek el a foltok?
Sehogyan, sajnos. De nekem annyira nem feltûnõ. Ha téged nagyon zavar akkor szerintem meg kéne kérdezned egy fogorvost, hogy mit lehet vele tenni.
A kérdező hozzászólása: okes koszonom, vegulis akkor lehet tenni ellene hogy eltunjon igazz?:)

Szülés után volt már valakinek hasonló alul? Mi lehet az?

A gátvarrásnál(ami szépnek számít,alig látszik),vagyis ott a gát részen van egy kis borsónyi pukli.Nem nagy,de érezhető ha tapintom.Aranyér lenne?Vagy az csak a végbélkörnyéken van?(az is van de nem vészes).Dokihoz 1 hónap múlva lesz időm,csak kíváncsi vagyok esetleg másnál nem volt-e ilyen jellegű probléma.14 hónapja szültem.

Legjobb válasz: Nekem is volt ott egy kis csomó-pukli...minek nevezzem ÉN felhívtam a bnõm ( egyben szülésznõm is volt ) , hogy ez mi... Azt mondta hogy a megduzzadt,megdagadt erek lehetnek,amiko a kitolásnál elpattantak,vagy azok az erek amit a gátmetszés "elvágott" ÉN azért megnézetném dokival,mert lehet hogy nem errõl van szó.ÍGy láttatlanba :-/ Nekem jóval hamarabb elmúlt..ajánlom hogy jelentkezz dokinál Aranyér nemlehet,az csak végbélnél lehet

Nekem is volt ott egy kis csomó-pukli...minek nevezzem ÉN felhívtam a bnõm ( egyben szülésznõm is volt ) , hogy ez mi... Azt mondta hogy a megduzzadt, megdagadt erek lehetnek, amiko a kitolásnál elpattantak, vagy azok az erek amit a gátmetszés "elvágott" ÉN azért megnézetném dokival, mert lehet hogy nem errõl van szó.ÍGy láttatlanba :-/ Nekem jóval hamarabb elmúlt..ajánlom hogy jelentkezz dokinál Aranyér nemlehet, az csak végbélnél lehet
Az lefog száradni.
nekem is volt, de elmúlt, szerintem valami a varrattal összefüggõ dolog. Ha nem múlik a 6 hetes kontrollig, akkor említsd meg neki, amikor vizsgál
A kérdező hozzászólása: 14 hónapja szültem....
Akkor mindenképp irány a doki...
A kérdező hozzászólása: Persze azt írtam is a kérdésnél, hogy kb 1 hónapra kaptam idõt dokihoz, csak azt akartam megtudni, hogy valaki másnak nem volt-e ilyen.:)

A PS 2-m néha nem olvassa be a cd-ket de van mikor még forgatni se kezdi el annak mi lehet az oka? Az olvasó hiba gondolom az olvasó fejtöl van de a pörgetés mi lehet? ! Kb mennyire számítsak pénz szempontjából? THX

Legjobb válasz: nekem is az volt a baja hogy nem forgott a cd de nem is csináltattam meg mert az alkatrész+szerelés nem érné meg. egy kis motor pörgeti meg a lemezt és ez gyakran elromlik a ps2-kben, a motor kb 3500Ft, az olvasófej 3500-5000Ft lehet + a szerelésdíj ami szervizenként változó

nekem is az volt a baja hogy nem forgott a cd de nem is csináltattam meg mert az alkatrész+szerelés nem érné meg. egy kis motor pörgeti meg a lemezt és ez gyakran elromlik a ps2-kben, a motor kb 3500Ft, az olvasófej 3500-5000Ft lehet + a szerelésdíj ami szervizenként változó
A CD lemez nem tesz jót a PS2-nek DVD lemezel használd!
A kérdező hozzászólása: Volt egy érzésem hogy drága dolog lesz...:S Csak eredeti játékaim vannak szal a cd-t csak képletesen irtam. Thx!
Amikor lecsukod a tetejét akkor nyomdle egy picit vagy tegyél rá egy nehezeb könyvet a úgy viszi akkor meg probálom érthetöen elmagyarázni mi lehet a gond ! szeted már szét ?
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen de holnap már jön haza haverom bevitte az apjáékhoz és helyrepofozták fa*zán mûködik mist már!

Száraz piros viszkető sebek vannak a testem különböző pontján! Mi lehet az?

Legjobb válasz: Hogy mi lehet azt nem tudom: de hogy mit csinálnék: szerezz aloe vera növényt (néha a lidlben is lehet kapni. Annak a levelében lévõ lével kenegesd. Vegyél grapefruit mag kivonatot. Naponta 3x 10 cseppet (langyos-hideg) teába tegyél bele (immunerõsítés).

Hogy mi lehet azt nem tudom: de hogy mit csinálnék: szerezz aloe vera növényt (néha a lidlben is lehet kapni. Annak a levelében lévõ lével kenegesd. Vegyél grapefruit mag kivonatot. Naponta 3x 10 cseppet (langyos-hideg) teába tegyél bele (immunerõsítés).
Egyéb tünet?
A kérdező hozzászólása: nincs

Mi lehet az oka, hogy 5 percig van netem, utána 5 percig hirtelen semmi, utána megint van és így tovább? Mi lehet a fő ok?

Minden a helyén van, a gépet is újratettem, vírusírtókat is beszereztem, felhívtam a központot, szerintük tökéletes a kapcsolat. Arra gondolok, hogy vagy nem mondanak igazat vagy esetleg a hardveremmel van a probléma. Ez így megy már két hete és nagyon bosszantó. Szerintetek mi lehet?

Legjobb válasz: Lehet tényleg kamuznak szolgáltatónál. Aztán lehet megtört UTP kábeltõl, hibás vagy haldokló hálózati kártyától, vagy a router adott csatlakozója döglõdik ... Illetve attól is lehet, ha pl. egy routeren több gép van és valamiért cseles módon ugyan az az IP címük. Ezért nem szokás fixre állítani ugye.

Lehet tényleg kamuznak szolgáltatónál. Aztán lehet megtört UTP kábeltõl, hibás vagy haldokló hálózati kártyától, vagy a router adott csatlakozója döglõdik ... Illetve attól is lehet, ha pl. egy routeren több gép van és valamiért cseles módon ugyan az az IP címük. Ezért nem szokás fixre állítani ugye.
Én köldöksérvre gondolok, de biztosat csak orvos tud mondani. Menj el hozzá! Minden elképzelhetõ jót kívánok Neked!!! :)
Valószínûleg fel vagy puffadva, Majd WC és megoldódik a gondod.

A klasszikus gitáromon a H húr folyamatosan rezonál. Kétszer leszedtem, visszaraktam, nem tudom mi lehet az oka. A legjobb eredmény eddig, hogy két pengetés erejéig tiszta volt, aztán kezdte elölről. Mi lehet a baj forrása, hol nézzem?

Legjobb válasz: Lehet, hogy nincs beállítva a nyakad, és valahol hozzáér egy bundhoz. Az is lehet, hogy a szemöldök kikopott, és ott rezonál. És a végén még az is lehet, hogy a húrlábnál lazult ki valami, és ott rezonál. A H húr egy huzal, szóval a húr maga nem szokott rezonálni.

Lehet, hogy nincs beállítva a nyakad, és valahol hozzáér egy bundhoz. Az is lehet, hogy a szemöldök kikopott, és ott rezonál. És a végén még az is lehet, hogy a húrlábnál lazult ki valami, és ott rezonál. A H húr egy huzal, szóval a húr maga nem szokott rezonálni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!