Találatok a következő kifejezésre: Mire lehet a kilépő (136 db)

Fifa 12 el indítom pár másodperc múlva kilép, mi lehet a gond?

Legjobb válasz: nekem is ez a gondom, be se tölt a játék és kilép

nekem is ez a gondom, be se tölt a játék és kilép


A peogram mukodese egy hiba miatt megszakadt tobb jateknal is ez van szepen elindul aztan kilep mi lehet a baj? -op rendszer win.7

Legjobb válasz: Valami nincs rendben az oprendszerrel v. a szoftverekkel. Ennyibõl nem lehet megmondani, hogy micsoda. Talán egy alapos átvizsgálással kiderülne, hogy mi hiányzik, de lehet hogy egyszerûbb újra rakni az egészet.

Valami nincs rendben az oprendszerrel v. a szoftverekkel. Ennyibõl nem lehet megmondani, hogy micsoda. Talán egy alapos átvizsgálással kiderülne, hogy mi hiányzik, de lehet hogy egyszerûbb újra rakni az egészet.
A kérdező hozzászólása: hat azt nem irja szerintem ha at telepitem ugyan ez lessz kell valami driver ha ujonan van felrakva a windows mik azok amit fel kellene rakni mert uyge a 7es tartalmaz sokmindent .. amugy acer notebookrol van szo
A gyártó oldaláról mindent fel kell tenni.
A kérdező hozzászólása: fol raktam minden drivert intel stb.. meg is melyik felel a a jatekok mukodeseert amugy acer extensa5235 notebook-rol van szo

Az mitol lehet, hogy mikor bejelentkezek a szamitogepen, belep, majd egybol kilep, es ki is kapcsol magatol? Mi lehet a gond?

Legjobb válasz: Lehet hogy túl melegszik, megy mindegyik ventilátor megnézted ?, vedd le a gép oldalát és úgy próbáld meg .

Lehet hogy túl melegszik, megy mindegyik ventilátor megnézted ?, vedd le a gép oldalát és úgy próbáld meg .
A kérdező hozzászólása: Nem tud tulmelegedni, mert mar egy hete nem kapcsol be rendesen. De azert holnap megnezem a ventilator. Koszi a valaszt.
Használatkor gondoltam.

Fifa 14 kezdõrúgásnál kilép. Mi lehet a baj?

Haveromtól elkértem az eredetit és az is kilép akár a tört verzió.
Semmi.
A kérdező hozzászólása: semmitõl messze lehet mert általában nem kijelentkezni akarok mikor kamerázni akarok..:D

A fifa 13 menedzer módban egy bizonyos időpontnál pl:2014 július 12 nem lehet továbbmenni a mecshez mert 5 másodpercig megáll az egész utánna kilép? Mi lehet a baja?

Legjobb válasz: Mindig u.a. az idõpontnál fagy meg? Nem tölti be az új idényt ? Nekem akkor fagyott le mikor 1 játékost felajánlottam 1 másikért de közben licitáltak érte más klubbok is ( több vasat tartottam a tûzbe :-) )Eredeti a játék vagy Torrent ? a crack-kelt Verziókra sokan panaszkodnak.hogy 2016-ig lehet játszani manager módban 1x meg azért nem ment tovább mert elválaltam Olaszorzság-ot (v-miért nem tetszett neki) vissza mentem a mentésben mikor felajánlotta megint nemet irtam.Utána ment simán !!

Mindig u.a. az idõpontnál fagy meg? Nem tölti be az új idényt ? Nekem akkor fagyott le mikor 1 játékost felajánlottam 1 másikért de közben licitáltak érte más klubbok is ( több vasat tartottam a tûzbe :-) )Eredeti a játék vagy Torrent ? a crack-kelt Verziókra sokan panaszkodnak.hogy 2016-ig lehet játszani manager módban 1x meg azért nem ment tovább mert elválaltam Olaszorzság-ot (v-miért nem tetszett neki) vissza mentem a mentésben mikor felajánlotta megint nemet irtam.Utána ment simán !!
A kérdező hozzászólása: Igen egy idõpontnál nem enged tovább menni 2016 július 8-tól nem enged tovább.
A kérdező hozzászólása: Lemondtam a szövetségi kapitány posztról és így már jó.Köszi a segítséget.:D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!