Találatok a következő kifejezésre: Mire kell szobakerékpár vásárlásánál (2 db)

A kérdező hozzászólása: Ez az a bicikli [link]
Csak az a gond, hogy az az eliptikus tréner, ami valamit is ér, az több 100 ezrekbe kerül, nem 10-20 ezer Ft-okba. Sajnos ez van. Egyszer én is vettem eliptikus trénert a Tescoban, vissza is vittem, mert közel nem értem el vele azt a hatást, mint egy konditermi géppel. A szobabiciklit meg max. egy extrém túlsúlyos valakinek ajánlanám, mert egy idõ után semmit nem érsz vele. Amúgy is a normál bicikli fényévekkel jobb. Össze sem lehet hasonlítani a kettõ hatásosságát és azzal legalább eljut az ember valahova.
Ha már otthoni gép, akkor az elliptikus tréner sokkal többet ér. Azon megemeled a popódat is és ha használod a karokat, akkor az egész testedet átmozgatja.
Nekem van szobabiciklim én nagyon szeretem. És használom is. Ha veszel mindenképp mágnesfékeset. De látom olyat is néztél ki. A napokba volt szó a szobabiciklirõl sokan írták hogy segített nekik olvasgass vissza a kérésekbe.
Legyen rajta csengõ!! Ez nagyon fontos!!
Nos! 1: Ne szégyelld magad! 2: Rendes bicaj ha meg teheted! Melóba eltekersz vele és haza 3: otthon tornázol 4: figyelsz az étkezésre, nincs nasi és csoki :) Fogadd el magad olyannak amilyen vagy! Kezd el szeretni a sportot és ne lefogyni próbálj hidd el sodor majd az ár!
Szerintem is sokkal többet érsz a futással. + Figyelj az étkezésre, de ez ugye alapvetõ. Tél van már este 5 kor sötét van ha szégyenlõs vagy akkor elmész sötétben kocogni és kész. Még ki is kapcsol egy kicsit.
Ne szégyelld magad, ez hülyeség. Oda azért járnak emberek, hogy lefogyjanak és/ vagy változtassanak magukon, senki nem tökéletes formában került oda. De ha ennyire félsz, akár a szabadban is mozoghatsz és mellette tornázz otthon. Péntek Enikõ dvd-i nagyon hatásosak. Na meg persze a kajára nagyon fontos figyelni! Az mindennek az alapja.
A kérdező hozzászólása: Szégelem magam a konditeremben.159cm vagyok kb 76 kg nõ.Félek, ha elkezdetk futni kicsufolnak.
Minek akarsz venni? Tapasztalatból mondom, hogy a szobabicajok 90%-a "ruhafogasként" funkcionál pár hónap után. Nekem is volt, egy olcsóbb fajta. Nem sokat lehet ezekkel kezdeni. Kiállni nem lehet rajta, a nagyon gyors tekeréseket szintén nem bírják, szóval csodákat nem mûvelsz rajta. Inkább vegyél egy kondibérletet vagy egy jó minõségû futócipõt és kezdj el kocogni. Milliószor többre mész vele.
Nem 10-20, valóban, de nem is több százezer. A Kettler gépek például határozottan jók, tartósak. Újonnan 120 körül már lehet kapni, használtan 60 körül is meg lehet csípni.

Mire kell figyelni szobakerékpár vásárlásánál?

Legjobb válasz: Arra például, hogy legyen elég pénz a számládon ;-) A jó gépek ugyanis drágák, az olcsók viszont használhatatlanok, és csak a helyet foglalják. Alapvetõ, hogy elektromágneses elven mûködjön, ami nem egyenlõ a mágnesfékes tescós megoldásokkal. Inkább jó minõségû használt gépet vegyél, mint újonnan olyat, amin útálni fogod az edzést, és pár használat után ruhafogas lesz belõle. Ráadásul ezeket eladni sem lehet, tele van velük a Vatera.

Arra például, hogy legyen elég pénz a számládon ;-) A jó gépek ugyanis drágák, az olcsók viszont használhatatlanok, és csak a helyet foglalják. Alapvetõ, hogy elektromágneses elven mûködjön, ami nem egyenlõ a mágnesfékes tescós megoldásokkal. Inkább jó minõségû használt gépet vegyél, mint újonnan olyat, amin útálni fogod az edzést, és pár használat után ruhafogas lesz belõle. Ráadásul ezeket eladni sem lehet, tele van velük a Vatera.
Csak egyet tudok érteni! A mechanikus fékes példányok abban a pillanatban leállnak, ahogy abbahagyod a tekerést! Gyakorlatilag úgy mûködnek, mint egy lépegetõgép - és nem úgy, mint egy kerékpár! Az elektromágneses pedig még valami energiát is tud termelni: már pozitív dolog, hogy az eredményt is látod. Bár nem tudom, van-e olyan, ahol értelmes dolgot lehet vele kezdeni...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!