Találatok a következő kifejezésre: Mire kell ha kánikulai (2 db)

Mire kell gondolnom, ha kánikulai időben a 21 hetes kisbabámmal horgászni szeretnénk menni? Egyáltalán szabad elmenni egy ilyen kisbabával ilyen időben horgászni?

Most mennénk el?ször hosszabb útra a kisbabámmal. Ahova megyünk, ott van árnyék, tudok szoptatni, viszek utazóágyat, folyadékot. A babámat 50-es faktoru krémmel fogom kenegetni, mert állítólag az UVB sugarak még árnyékban is érik az embert. Ugyanakkor aggaszt, hogy mégiscsak kánikula lesz. Szabad így elindulnunk, vagy nem tanácsos? Ha mégis megyünk van valami még, amire különösen oda kell figyelnünk? Egyébként a babám nagyon jó baba, néha van csak hiszti, de játékkal, odafigyeléssel, sok-sok szoptatással mindig helyreáll a rend.

Legjobb válasz: sok folyadék kell neki, még több árnyék, és amit montál krém. Ha a hõmérséklet az árnyékban is magas akkor nem tanácsos ilyen kicsit még ott sem szenvedtetni, mert gondolj bele, neki ez akkor nem öröm lesz, hanem kínlódás..vigyél egy hõmérõt és tartsd ott ahol a baba lesz, de nehogy elérje, ha sokat mutat indulj vele olyan helyre ahol be lehet menni házba vagy pihenõbe.., vagy ha ilyen nincs akkor haza.

sok folyadék kell neki, még több árnyék, és amit montál krém. Ha a hõmérséklet az árnyékban is magas akkor nem tanácsos ilyen kicsit még ott sem szenvedtetni, mert gondolj bele, neki ez akkor nem öröm lesz, hanem kínlódás..vigyél egy hõmérõt és tartsd ott ahol a baba lesz, de nehogy elérje, ha sokat mutat indulj vele olyan helyre ahol be lehet menni házba vagy pihenõbe.., vagy ha ilyen nincs akkor haza.
Szia!Az én családom is nagy horgászpárti.Én azt csináltam, hogy vittem bébi medencét, kannába elég jó meleg vízet és a kánikulában pancsoltunk.imádta és ahogy írtad sok folyadék árnyékos hely és még valami vegyél a gyógyszertárba pici babádnak kullancs, szúnyogírtót ez nagyon fontos.jó pihenést!
Én nem vinném, igaz már nem olyan pici baba, de a kánikula nem neki való. Ha nem tudtok elvonulni a legmelegebb órákban egy hûvösebb házikóba, akkor elég veszélyes vállalkozásnak tartom, mert árnyékban is lehet 30 fok. Ha mégis viszed, akkor figyelj a sok bogárra, szúnyogra, ami nyílt vizeknél elég gyakori, dokival lehet felíratni rázókeveréket, ha megcsípné valami.

Mit csinálok ebben a kánikulában, ha mennünk kell valahova? 4 hetesem utálja a teát és a vizet is, nem hajlandó cumisüvegből meginni.

Érdekes módon a lefejt anyatejet meg bírja inni bel?le... :)

Legjobb válasz: Mást nem nagyon tudsz csinálni, mint hogy útközben is megszoptatod, mert a lefejt tej ilyen melegben nem igazán szállítható.

Mást nem nagyon tudsz csinálni, mint hogy útközben is megszoptatod, mert a lefejt tej ilyen melegben nem igazán szállítható.
Én tavaly nyáron jártam ugyanebben a cipõben... Igazából 1, 5 óránál tovább nem tudtam tervezni. 4 hónapig 2 óránként szoptattam. Ha rokonhoz mentünk ott megoldható volt + kocsiban is, de nagyon szûk mezsgyén lépkedtem. Nehéz volt.
Megtanulsz bárhol, bármikor diszkréten szoptatni. :-)) Nálunk is ez volt, tökélyre fejlesztettük a nyilvános szoptatást, olyannyira, hogy senkinek soha fel nem tûnt, hogy épp eszik a drágám. Vannak erre a célra kendõk, jó ötlet a hordozókendõ, alatta szoptatós póló viselése.
Viszel magaddal egy tetra pelenkát és megszoptatod amikor kéri.
Bocsi, de off leszek. Gabka, megszületett már a babád?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!