Találatok a következő kifejezésre: Mire kell ha (6256 db)

Mi kell, ha psychologiára akarok tovább menni tanulni?

Gimnazista 11.-ik osztályos tanuló vagyok. Év végén valószínűleg 4-es átlaggal fogok végezni. Ha ösztöndíjat szeretnék, hogy oda fel vegyenek, és 12.-ben kihoznám az átlagom 5-re, akkor lenne oda lehetőségem? Esetleg, mit kell még tudnom erről? Aki tud segítsen!

Legjobb válasz: kettõt kell választani: biológia v. magyar v. matematika v. történelem v. egy idegen nyelv(14) (legalább egyet emelt szinten kell teljesíteni) Legnagyobb mértékben az érettségi számít. Javaslom olvasgasd a felvi.hu-n a pontszámítás menetét.

kettõt kell választani: biológia v. magyar v. matematika v. történelem v. egy idegen nyelv(14) (legalább egyet emelt szinten kell teljesíteni) Legnagyobb mértékben az érettségi számít. Javaslom olvasgasd a felvi.hu-n a pontszámítás menetét.
A kérdező hozzászólása: Hittanból, médiából fogok érettségizni választottként. Ha a nyelvet és a magyart elvégzem, bár a matek nem megy, akkor is van rá esélyem? Ha a matekot nem is nézzük, mert az nagyon gyenge. Ha a többi jó?!
Most nem kezdeném el magyarázni, mert egy kicsit bonyolult ahhoz. Itt minden le van írva: http://www.felvi.hu/felveteli/jelentkezes/felveteli_tajekozt.. A lényeg, hogy van egy duplázós pontszámítás, aminél csak a fent említett tárgyak közül kettõnek nézik az érettségi eredményét. Szóval igen, lehetséges bejutni akkor is ha gyenge vagy matekból. De egy emelt kötelezõ a fent említettek közül mindenféleképpen, akármelyik módon számolod a pontodat.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a segítséget ! :)

Mit illik egy temetésre vinnem, vagy mit kell, ha az elhunytat már fél éve nem láttam, de volt barátom? 14/L

Virág, koszorú, mécses? Valami más? És ha számít..milyen színben?

Legjobb válasz: Virágcsokor és fehér vagy valamilyen halványszín.(Nem kell nagynak lennie.)

Virágcsokor és fehér vagy valamilyen halványszín.(Nem kell nagynak lennie.)
hát...mivel már rég nem láttad, és nem is túl közeli, nem szoktak túl nagy koszorúkat köttetni..mondjuk szerintem egy kis(tényleg pici!!) körkoszorú szebben mutat mint a virág..és tartósabb is lehet ilyen melegben..vagy nem tudom...ezek gyakran olyan árban vannak mint egy szebb csokor.szerintem is valamilyen halvány virágból
kis fehér virág, koszorú esetleg volt osztálytárs? biztos fiatal volt nagyon...ha szabad kérdeznem mi volt a baja, beteg volt, vagy baleset történt? részvétem ha barát, akkor gondolom közel állt hozzá(egy kommentezõnek írom)
szerintem egy száll fehér virág (pl rózsa- az nagyon szép) teljesen elég. Neked nem közeli hozzátartozód, mécsest koszorút mások szoktak hozni...
elõzõ válaszoló vagyok, a gyerekeknek fehéret szoktak, elég tartós virág a szekfû és a gerbera, ha igazi virágot szeretnél vinni, meg elõbbit szokás is temetõkbe vinni. a koszorú az persze mûvirágból szokás, elég egy ksiebb méret is. Nem rég hunyhatott el, ham ost lesz csak a temetés, hogyhogy nem láttad olyan régen? Azért halottak napján is illik megemlékezni rá, akkoris ha nem mész ki a temetõbe, de otthon is akár egy gyertyát gyújtasz az emlékéért. De persze tényleg ha közelállt hozzád csak akkor.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Autóbalesetben halt meg, még csak 15 éves volt:( Pár hónapja messzire költöztünk egymástól, ezért nem találkoztunk, de úgyahogy tartottuk a kapcsolatot.
Felvi.hu-n minden kérdésedre választ kapsz.


Mi kell ha halakat szeretnék az akváriumba?

Legjobb válasz: Víz és kaja. Ha sok halat szeretnél kis akváriumba, akkor levegõztetõ, szûrõ. Ha speciális igényû halakat szeretnél, akkor hõmérõ, fûtõszál, ph mérõ, stb. Ha szépre szeretnéd, akkor dekoráció. Ha látni is szeretnéd, akkor világítás.

Víz és kaja. Ha sok halat szeretnél kis akváriumba, akkor levegõztetõ, szûrõ. Ha speciális igényû halakat szeretnél, akkor hõmérõ, fûtõszál, ph mérõ, stb. Ha szépre szeretnéd, akkor dekoráció. Ha látni is szeretnéd, akkor világítás.
A kérdező hozzászólása: Hát igazábol nem sok halra gondoltam 30literes az akváriumom...Nincs még elképzelésem.Valami ötlet??
Szerintem vegyél ki a könyvtárból egy szakkönyvet, mert egy olyan akváriumhoz, amiben nem csak kínozni szeretnéd a halakat, komoly elõtanulmány kell, és persze anyagiak(na azért egy kis akváriumnál nem vészes). Igénytelen, nagy tûrõképességû halakat javaslok kezdetben, és csak akkor érdemes áttérni a "komolyabb" fajokra, ha hónapok múlva sem csökkent a lelkesedésed és odaadásod. A legtöbben hetek alatt ráunnak a dologra, akkor meg felesleges nagyon belemenni, a halaknak sem jó.
Mindenképpen kell az aljára kavics, lehetõleg kicsi és nagy is bármi, ahová "elbújhatnak" mikor alszanak - nem csak a dekoráció miatt fontos, hanem a halaknak!! vízszûrõ-forgató berendezés hõmérõ vízmelegítõ (az aranyhal sacper 24 fokos vízben él, azt rendszeresen ellenõrizni kell, hogy annyi legyen) halak étel - halfajtól függõen Ez mindig kell, nem csak akkor ha igényesebb halakat akarsz...vagy különben cserélheted állandóan a vizüket, hogy legyen benne elég oxigén- amit egyébként a szûrõk bizonyos fajtája biztosít. Jó haltartást! :)
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm a válaszokat!!!

Elmagyarázná nekem valaki érthetõen az egyetemi felvételihez mi kell ha a neten akarok jelentkezni?

Legjobb válasz: A felvi.hu-n minden teljesen részletesen, nagyon érthetõen le van írva. A netes jelentkezést nem tudod elrontani, mert ha valamit kihagysz, vagy nagyon mást írsz be, azt úgyis kiírja és jelzi! Ha annyira képtelen vagy, hogy magadtól megértsd ezeket a dolgokat, akkor felesleges a felsõoktatásba jelentkezned.

A felvi.hu-n minden teljesen részletesen, nagyon érthetõen le van írva. A netes jelentkezést nem tudod elrontani, mert ha valamit kihagysz, vagy nagyon mást írsz be, azt úgyis kiírja és jelzi! Ha annyira képtelen vagy, hogy magadtól megértsd ezeket a dolgokat, akkor felesleges a felsõoktatásba jelentkezned.

Mi kell ha a gépen 3d-s en akaork játszani? Van hozzá egy jo vidi kártya de azon kivül mikellene egy szemüveg és egy olyan monitor ami tud 3d-s vetiőő vagy mi?

Legjobb válasz: 3D-t tudó videó kártya, szemüveg ,3d-s monitor, elvileg ez a 3,de nem minden játék vagy film mûködik vele, Nvidia-nak van erre specializálódott pack-ja. De lehet bármilyen monitor jó hozzá.

3D-t tudó videó kártya, szemüveg , 3d-s monitor, elvileg ez a 3, de nem minden játék vagy film mûködik vele, Nvidia-nak van erre specializálódott pack-ja. De lehet bármilyen monitor jó hozzá.
A kérdező hozzászólása: nekme nvidia gtx 550ti vivikarim van és azzal jó cxsak nem tom mi kell hozzá?

Csecsemõnek lakcímkártya igényléshez mi kell, ha az elsõt elhagytuk?

Bárki kikérheti, vagy csak a szülõk?

Legjobb válasz: Szia! A lakcímbejelentõ-lap kitöltve (okmányirodában beszerezhetõ), születési anyakönyvi kivonat + Te lakcímkártyád és személyid.

Szia! A lakcímbejelentõ-lap kitöltve (okmányirodában beszerezhetõ), születési anyakönyvi kivonat + Te lakcímkártyád és személyid.

Youtube sikerhez mi kell ha nem az, hogy jók legyenek a videók?

Legjobb válasz: jó videó, ami megfogja a látogatót, cél irányos hirdetés, hogy látogatott legyen. És persze jogtiszta, mert különben besüllyesztik a zúzóba.

jó videó, ami megfogja a látogatót, cél irányos hirdetés, hogy látogatott legyen. És persze jogtiszta, mert különben besüllyesztik a zúzóba.

Ezek után mivan? Mi kell ha meg akarom változtatni jelszót? Egyáltalán így lehet?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: igazán köszi mindenkinek a segítséget.....

A kérdező hozzászólása: igazán köszi mindenkinek a segítséget.....

A that minek kell ha már ott a who és a which?

Legjobb válasz: A that nem csak aki/amit jelent, hanem hogy-ot is.

A that nem csak aki/amit jelent, hanem hogy-ot is.
Ha leírnád a mondatot, ahol láttad, akkor pontosabb választ tudnánk adni.
Valami oka csak van


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!