Találatok a következő kifejezésre: Mire kell az első együttlétnél (3 db)

Mire kell figyelni az első együttlétnél?

Lehet gond ha a (fiu)partner 6évvel id?sebb, és én még sz?z vagyok?(én 16éves vagyok)

Legjobb válasz: A legfontosabb, a védekezést beszéljétel meg. Mivel szûz vagy, gondolom szép emléket szeretnél errõl, így termetsétek meg a kellõ feltételeket is. Szülõk ne legyenek otthon, egy kis romantika, zene, gyertyafény. A többi úgy is jön magától. 17 éves voltam az elsõnél, a barátom (aki már a férjem) akkor volt 21, és nagyon szép élmény volt. A szülõket elküldtük otthonról, készített nekem vacsorát, majd halk zene szólt, és romantikusan megtörtént az elsõ alkalom. :) Ami után gyorsan még 7-et összehoztunk. :))))

A legfontosabb, a védekezést beszéljétel meg. Mivel szûz vagy, gondolom szép emléket szeretnél errõl, így termetsétek meg a kellõ feltételeket is. Szülõk ne legyenek otthon, egy kis romantika, zene, gyertyafény. A többi úgy is jön magától. 17 éves voltam az elsõnél, a barátom (aki már a férjem) akkor volt 21, és nagyon szép élmény volt. A szülõket elküldtük otthonról, készített nekem vacsorát, majd halk zene szólt, és romantikusan megtörtént az elsõ alkalom. :) Ami után gyorsan még 7-et összehoztunk. :) )))
Mindez persze nem lehetetlen, de azért ritka. Általában úgysem úgy történik, ahogy az ember elképzeli. A szülõk sem gond, ha nem nyitnak rátok, nálunk is otthon voltak. fElkészülni lélekben kell, a kröítés már csak rajtatok múlik. EGy jó fürdõ, vagy vacsi segít ellazulni, meg hangulatot teremteni, de nem ettõl lesz igazán jó. A korkülönbség nem számít, védekezzetek és szeressétek egymást.-)

Mire kell odafigyelni az első együttlétnél?

A párommal már több éve vagyunk együtt. Mondta nekem, hogy gyakran megkíván és legszívesebben leteperne mert annyira vonzó vagyok. Nekem nincs ellenemre a dolog, elvégre már egy éve pettingelünk, de aktusra még nem terel?dött át ez a dolog.

Legjobb válasz: ezt nem lehet leirni ez ott történik ezt érezni kell átélni ilyet nem lehet leirni vagy elmodnanni

ezt nem lehet leirni ez ott történik ezt érezni kell átélni ilyet nem lehet leirni vagy elmodnanni
elsosorban legy biztos benne hogy nem fog megzavarni senki, legy nyugott ne stresszelj.aztan ha mar alul vagy probalj az o taktikaja utan vonzodni.mozogj a testevel, kapcsolodj ki a hatat is simogadhatod nyugottan csokolhatod a mellkasat is.sok sikert majd ha megtortent irj valaszt:) :) :)
ne variálj, és ne tervezz, majd jön minden magától. Az agyadon a gondolkodó és agyaló kapcsolót OFF-ra az élvezet kapcsolót ON állásba tekerd. Fontos.
Bölcsészlány vagy-e...?
Egymásra.
A védekezésre, és a hosszú elõjátékra.
Legyen gumi, síkosító, és minden egyéb amire gerjedtek. Nyugodt körülmény, ne zavarjon senki. Többi meg rajtatok múlik...
Az is jó ha mindketten ott vagytok agyilag is... ez gondolom nem nehézség ha érzitek amit kell.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!