Találatok a következő kifejezésre: Mire kell akkor amikor (399 db)

Az internet csak akkor müködik a telomon ha van fiwi, de tegnap kaptam 150mb. - ingyen internetet, és nem tudok netezni. Mit kell beállitanom? Am a telom Samsung galaxy 3

Legjobb válasz: a vezeték nélküli hálózatok beállításaiban engedélyezned kell a mobilnet kapcsolatot de biztos kaptál?? Mer ha nem akkor nagy számlát fog csinálni.

a vezeték nélküli hálózatok beállításaiban engedélyezned kell a mobilnet kapcsolatot de biztos kaptál?? Mer ha nem akkor nagy számlát fog csinálni.

Mit kell akkor csinálni, amikor nem tudok megnézni egy videót, mert nem jeleníti meg?

Csak egy pici kis kép, egy kocka jelenik meg a bal fels? sarokban. És ez egyre gyakoribb :'( Kérlek adjatok tanácsot, most már semmilyen videót nem tudok megnézni emiatt :(

Legjobb válasz: több infó kéne...Internet Explorerben? tölltsd le a legújabb flashplayert, vagy rakj fel google chrome-ot az a legjobb böngészõ, nem kell szarakodni vele, h ilyen meg olyan lassú...

több infó kéne...Internet Explorerben? tölltsd le a legújabb flashplayert, vagy rakj fel google chrome-ot az a legjobb böngészõ, nem kell szarakodni vele, h ilyen meg olyan lassú...
http://www.free-codecs.com/download_soft.php?d=5600&s=42 egy nagy codec csomag.csak next -elgess!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a segítségeket, sikerült megoldani a problémát. Telepítettem a Flash Player 10-et :) Most mûködik.


A kérdező hozzászólása: [link]
Szinte az összes kocsin meg tudod csinálni. Nagy gázzal, hirtelen kell elindulni, és akkor csikorogni fognak a gumik. De nem tudom hogy páran mit élveznek ebben. Persze volt már nekem is, hogy véletlenül túl nagy gázzal indultam, és akkor csikorgott a kerék. Semmit nem kell csinálni, pár pillanaton belül "megtapad" a gumi.

Apple tulajdonosok! Mit gondoltok akkor, amikor egy PC-ről Mac-re váltó embernek az az első kérdése, hogy a Mac-re hogyan kell feltelepíteni a Win 7-et, meg fut-e alatta a Dúúúm 28?

:)

Legjobb válasz: Hogy csak villogni akar az Apple gépével, de azért titokban egy használható gépre vágyik? Dúúúm 28 nevû program nem létezik.

Hogy csak villogni akar az Apple gépével, de azért titokban egy használható gépre vágyik? Dúúúm 28 nevû program nem létezik.
Arra hogy nem normális! És tényleg csak villogni akar. Meg titokban egy használhatatlan szarra vágyik!

Van a GTA SanAndreasban egy olyan küldi ahol egy vonatot kell kovetni motorral de elotte kapsz 1 tävcsoves puskat. Valami riporter ül rajta. Amikor kiszall a vonatból akkor lelovom. De mikor lelovom akkor kiirja hogy MISSION FAILED. Mit csinaljak?

Legjobb válasz: A küldetés leírja mit kell csinálni, a menüben is visszaolvasható ha nem figyeltél, de ha magyarítást használsz még egyértelmûbb: Távol kell maradni tõle, amit egy jelzõcsík is segít. Nem szabad hogy elérje a 100%-ot, azaz végig távolságot kell tartanod addig amíg nem kapsz másik utasítást. Amikor a belvárosban kiszáll a vonatból, még mindig mögötte kell maradni, és tovább követni. Egészen a strandon lévõ körhintáig megy el, és csak ott lõheted le.

A küldetés leírja mit kell csinálni, a menüben is visszaolvasható ha nem figyeltél, de ha magyarítást használsz még egyértelmûbb: Távol kell maradni tõle, amit egy jelzõcsík is segít. Nem szabad hogy elérje a 100%-ot, azaz végig távolságot kell tartanod addig amíg nem kapsz másik utasítást. Amikor a belvárosban kiszáll a vonatból, még mindig mögötte kell maradni, és tovább követni. Egészen a strandon lévõ körhintáig megy el, és csak ott lõheted le.

Van egy haverom (nincs nete ezért én kérdem) akit "megáldott az ég" bőrgombával. Amit orvos írt fel az nem hat, sem a Canesten. Hallottam, hogy a vizelet (saját) egy megoldás. Ez igaz és ha igen mit kell tenni?

Legjobb válasz: Nem kellene vizelettel mégjobban befertõzni, mert ilyen gombás fertõzéskor a saját vizelet sem tiszta...a pisi az a szemölcsöt, fökényt tudja gyógyítani..a gombás fertõzést sterilen kell kezelni. A canesten egy kamu enyhe kezdõdõ esetekre jó lehet, de ahová már orvosi kenõcs kell ott nem hat. A gombás fertõzések nagyobb része (az enyhébb esetek) a gyógyszertárakban vény nélkül kapható gombaellenes szerekkel (krémekkel, spray-kel, ecsetelõ szerekkel, hintõporral) általában hatékonyan gyógyítható. Ezeket a tisztálkodás után gondosan szárazra törölt bõrfelületen naponta kétszer kell alkalmazni. A gyógyulást gyorsítja, ha a lábujjakat gézcsíkokkal elválasztják egymástól. A kezelés idõtartama a fertõzés súlyosságától függ, de fontos tudnivaló, hogy a tünetek elmúlta után is legalább 8-10 napig alkalmazni kell a gombaellenes szereket, mivel, ha túl korán hagyják abba, a fertõzés könnyen kiújulhat. Súlyosabb esetben, ha a beteg állapota egy-két héten belül nem javul, bõrgyógyászhoz kell fordulni, aki radikálisabb gombaellenes szereket ír fel, és általában a külsõleg alkalmazott és a szájon át szedhetõ gombaellenes szerek kombinációját rendeli. Ha a panaszok hosszabb ideig fennállnak (pl. cukorbetegség esetén), célszerû a lábbelik rendszeres fertõtlenítése: erre a célra a formalin 10-20 százalékos oldatát ajánlják. Ebbõl kéthetenként egy kis vattadarabra öntve kell a cipõbe tenni, és lehetõleg egy napon át benne hagyni. Fontos: a cipõket a formalinos fertõtlenítés után legalább 2 napig szabad levegõn szellõztetni kell! Ha a fertõzés már a körömre is kiterjed, nem várható gyors gyógyulás: a megbetegedett köröm csak az új növekedésének ütemében tehetõ gombamentessé, akár 7-8 hónapig is eltarthat, míg "kicserélõdik". A szájon át szedhetõ gyógyszerek egy részét nem kell addig szedni, amíg a teljes lenövés meg nem történik, mert a megfelelõ dózis bevétele után még hosszabb ideig hatnak. Egyéb hatásos szerek lehetnek: Allga San lábbalzsm, hintõpor CitrocseppCitroplus -ezek biotermékek így herbáriákban kaphatók, esetleg rossmann, dm. gyártó: naturprodukt. Ha 2-3 hét alatt nincs enyhülés vissza kell menni a dokihoz,mert lehet félre diagnosztizálták a dolgot és egyéb dologról van szó.

Nem kellene vizelettel mégjobban befertõzni, mert ilyen gombás fertõzéskor a saját vizelet sem tiszta...a pisi az a szemölcsöt, fökényt tudja gyógyítani..a gombás fertõzést sterilen kell kezelni. A canesten egy kamu enyhe kezdõdõ esetekre jó lehet, de ahová már orvosi kenõcs kell ott nem hat. A gombás fertõzések nagyobb része (az enyhébb esetek) a gyógyszertárakban vény nélkül kapható gombaellenes szerekkel (krémekkel, spray-kel, ecsetelõ szerekkel, hintõporral) általában hatékonyan gyógyítható. Ezeket a tisztálkodás után gondosan szárazra törölt bõrfelületen naponta kétszer kell alkalmazni. A gyógyulást gyorsítja, ha a lábujjakat gézcsíkokkal elválasztják egymástól. A kezelés idõtartama a fertõzés súlyosságától függ, de fontos tudnivaló, hogy a tünetek elmúlta után is legalább 8-10 napig alkalmazni kell a gombaellenes szereket, mivel, ha túl korán hagyják abba, a fertõzés könnyen kiújulhat. Súlyosabb esetben, ha a beteg állapota egy-két héten belül nem javul, bõrgyógyászhoz kell fordulni, aki radikálisabb gombaellenes szereket ír fel, és általában a külsõleg alkalmazott és a szájon át szedhetõ gombaellenes szerek kombinációját rendeli. Ha a panaszok hosszabb ideig fennállnak (pl. cukorbetegség esetén), célszerû a lábbelik rendszeres fertõtlenítése: erre a célra a formalin 10-20 százalékos oldatát ajánlják. Ebbõl kéthetenként egy kis vattadarabra öntve kell a cipõbe tenni, és lehetõleg egy napon át benne hagyni. Fontos: a cipõket a formalinos fertõtlenítés után legalább 2 napig szabad levegõn szellõztetni kell! Ha a fertõzés már a körömre is kiterjed, nem várható gyors gyógyulás: a megbetegedett köröm csak az új növekedésének ütemében tehetõ gombamentessé, akár 7-8 hónapig is eltarthat, míg "kicserélõdik". A szájon át szedhetõ gyógyszerek egy részét nem kell addig szedni, amíg a teljes lenövés meg nem történik, mert a megfelelõ dózis bevétele után még hosszabb ideig hatnak. Egyéb hatásos szerek lehetnek: Allga San lábbalzsm, hintõpor CitrocseppCitroplus -ezek biotermékek így herbáriákban kaphatók, esetleg rossmann, dm. gyártó: naturprodukt. Ha 2-3 hét alatt nincs enyhülés vissza kell menni a dokihoz, mert lehet félre diagnosztizálták a dolgot és egyéb dologról van szó.
Nem tudom mennyire hatásos, de kisuvegbe elteszed a saját vizeleted (reggeli elsõ!!! ez nagyon fontos!!), utana fulpiszkaloval peldaul felecseteled.

Pár napja kezdtem el Tippmixelni, Normál fogadással játszottam eddig, de a kombinált fogadást egyáltalán nem megy, amikor ma fogadtam 3/4-et tettem meg de nem igazán értem hogy akkor mit mivel kell szorozni és ha 4-et találok akkor csak 3-at fizet?

Megtettem ma 3/4-be 4x-es 300Ft-al azaz 300*4=1200 Ft-tal

Legjobb válasz: Elõre hogy lehet kiszámolni? Vegyünk egy példát, hátha így könnyebben megérted: 3/4 kombináltban fogadsz 100ft alaptéttel, ilyenkor ugye a szelvényért 100*4=400Ft-ot fizetsz. A négy meccs oddsa legyen 1.3, 1.4, 1.5, 1.6 Ezek szerint, ha bejön az elsõ 3 márkõzés, de a 4. elmegy, akkor 100*1.3*1.4*1.5 Ft-ot kapsz nyereményként. Ha mindegyik bejön a 3. kivételével, akkor 100*1.3*1.4*1.6 Ft-ot kapsz kézhez. Így világos? Amit a srác leírt, az teljesen jól hangzik meg minden, de õ 1.6-2.1 odds közötti meccsekkel számolt. Hogy ilyen meccsekbõl eltalálj 7-bõl 7-et, ahhogy piszok nagy mázli kell, és nagyon ritkán jön be(különben csõdbe menne a Szj Zrt.). Ennyi erõvel nem kombinált fogadásban, megraksz 200Ft-tal kötésben 3 meccset úgy, hogy mindegyiknek 10-es az oddsa. Ekkor ha bejön mind a 3 meccs, akkor 10*10*10=1000 az eredõ oddsod, és máris nyertél 200*1000=200000Ft-ot. Jól hangzik ugyan, de kb pazarlás ilyen meccsekre pénzt kiadni. Jó tanács: Ne ebbõl akarj meggazdagodni, játsz kis téttel(fõleg amíg meg nem ismered a szabályokat), inkább zsebpénz-kiegészítés legyen!

Elõre hogy lehet kiszámolni? Vegyünk egy példát, hátha így könnyebben megérted: 3/4 kombináltban fogadsz 100ft alaptéttel, ilyenkor ugye a szelvényért 100*4=400Ft-ot fizetsz. A négy meccs oddsa legyen 1.3, 1.4, 1.5, 1.6 Ezek szerint, ha bejön az elsõ 3 márkõzés, de a 4. elmegy, akkor 100*1.3*1.4*1.5 Ft-ot kapsz nyereményként. Ha mindegyik bejön a 3. kivételével, akkor 100*1.3*1.4*1.6 Ft-ot kapsz kézhez. Így világos? Amit a srác leírt, az teljesen jól hangzik meg minden, de õ 1.6-2.1 odds közötti meccsekkel számolt. Hogy ilyen meccsekbõl eltalálj 7-bõl 7-et, ahhogy piszok nagy mázli kell, és nagyon ritkán jön be(különben csõdbe menne a Szj Zrt.). Ennyi erõvel nem kombinált fogadásban, megraksz 200Ft-tal kötésben 3 meccset úgy, hogy mindegyiknek 10-es az oddsa. Ekkor ha bejön mind a 3 meccs, akkor 10*10*10=1000 az eredõ oddsod, és máris nyertél 200*1000=200000Ft-ot. Jól hangzik ugyan, de kb pazarlás ilyen meccsekre pénzt kiadni. Jó tanács: Ne ebbõl akarj meggazdagodni, játsz kis téttel(fõleg amíg meg nem ismered a szabályokat), inkább zsebpénz-kiegészítés legyen!
Szia! Ez nem így van, nagyon nem. Kombinált fogadás esetén az alaptétet kell megszorozni az oddsal, ami a Te esetedben 300Ft. Tehát NEM az 1200-zal kell számolnod, hanem 300-zal. Értelemszerûen a szelvényen fel vannak tüntetve az esetek, hogy mikor nyersz, és melyikekre mekkora az odds. Ha eltalálod mindegyik mérkõzés végkimenetelét, akkor simán összeszorzod az (jelen esetben 4) oddsokat, és ennyi, ennek a végeredményét láthatod a "várható nyeremény" résznél. Hogy mi a jelentõsége kombinál a "kockák melletti szorzónak"? Pont ez, amivel kezdtem, ez a buktató a kombinált fogadásokban, tehát hogy szimplán az alaptéttel kell megszoroznod a nyereményt, nem pedig azzal az összeggel, amelyért feladtad a szelvényt. Érdemes tehát kombináltaknál olyan meccseket választani, amelyek rizikósak, és az össz eredõ odds legalább akkora legyen, mint a "kocka melletti szorzó". A Te esetedben a 4 meccs oddsa bõven 4 alatt van, tehát ha be is jön mind a 4 meccs, akkor is mínuszban fogsz zárni.
A kérdező hozzászólása: Így akartam: 300*2, 00772=602 300*2, 26512=679 300*2, 03861=611 300*2, 00772=602 =2495 300*1, 32=396 300*1, 17=351 300*1, 30=390 300*1, 32=396 =1533 FT :) ))
Azaz 3-at fizeti ki a 4-bõl hiába találom el mind a négy mérkõzést? Hát most írtam le, hogy hogyan jön ki a max nyeremény.. Mi jelentõsége van a kombinált fogadásnál a kockák mellett a szorzóknak? (pl. 6/7-esnél 7x-es van) Az alaptétet szorozva a szorzóval megkapod, hogy mennyibe kerül feladnod a szelvényt. Ennek ellenére az oddsokat az alaptéttel kell szorozni. Ha 4/4 bejön akkor mit mivel szorozzak? Igen, ez még mindig leírtam. Ha 4-bõl 3-om jön be akkor hogy kapom meg a nyereményem értékét mit mivel kell szorozni? Megnézed, hogy melyik 3 meccsed jött be, és abban a sorban lévõ oddsot megszorzod az alaptéteddel. Valaki leírná nekem értelmesen hogy akkor hogy is vannak ezek a dolgok? Le! Van még kérdés? :)
A kérdező hozzászólása: Valaki aki tudja is pontosan olyan írjon már legyen szíves az én kérdésemre amit a legelején feltettem.Köszönöm! :)
Na megvan, elolvastam a hivatalos játékszabályzatot. Úgy lenne logikus, hogy ha bejön mind a 4, akkor a 4 meccs általi odds-ot kellene megszorozni az alaptéttel, mint alapesetben is. Viszont, most ahogy olvasom úgy jön ki a max nyeremény, hogy ezt a 4 oddsot külön-külön összeszorzod az alaptéttel(300Ft), majd összeadod.
A kérdező hozzászólása: rendben van hogy nem tudok tippmixelni, de olvasni viszont igen, Max nyeremény: 2490 Ft Megjátszott tét: 4* 300 Ft Játék ára: 1200 Ft Odds 1. 2, 00772 2. 2, 26512 3. 2, 03861 4. 2, 00772
Esetleg egy képet fel tudsz róla tölteni? Ha igen, akkor vigyázz, a szelvény száma nehogy rajta legyen, mert úgy más is lenyúlhatja a nyereményed.
Akkor vagy elírtál itt valamit, vagy a szelvényeden van más, de ha ezekkel az adatokkal nézzük, amiket leírtál, ez bizony ajándékpénz a Szerencsejáték Zrt-nek.
A kérdező hozzászólása: "A Te esetedben a 4 meccs oddsa bõven 4 alatt van, tehát ha be is jön mind a 4 meccs, akkor is mínuszban fogsz zárni." hogy zárnék mínuszba ha a várható max nyeremény 2490 én meg 1200-at tettem fel rá...
komibnál vigyázni kell, mert ha nem jön az összes meccs, akkor zárhatod mínuszba is...
Elmész elõtte pisilni és akkor biztosan tudni fogod, hogy nem pisi lesz az petting közben.
Velem elengedhetnéd magad!:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!