Találatok a következő kifejezésre: Mire kell akkor (3301 db)

Mennyit kell "számolni" egy szülésre? Érdemes/kell szülésznőt is fogadni? Muszáj hogy legyen 'orvosom', vagy ha bemegyek mikor kell, akkor az ügyeletessel szülök?

még csak gondolkodunk a babán, de nem tudom, hogy mégis körülbelül mennyibe kerülne egy szülés...van különbség a császár és a rendes közt? A vizsgálatoknak meg van szabva az ára, vagy csak úgy adtok? Azt is lehet, hogy vizsgálatokon meg semmikor nem adok, csak szülés után egy nagyobb összeget (ha ugyan az lesz az orvos végig) A szülésznőnek mi a feladata? Mire jó? Érdemes fogadni? MIt csinál tulajdonképpen? Neki mennyi pénzt kell adni?? H pl. eljárok vizsgálatra egy dokihoz, de szülni csak bemegyek egy kórházba, akkor mondhatom, hogy nincs orvosom, és akkor jön az ügyeletes? Érdemes orvost fogadni?

Legjobb válasz: Nekem nincs fogadott orvosom se szülésznõm. Én úgy gondolom ez a dolguk és mivel fizetem a tb-t nem fizetek külön ilyenekre. Azt a majd 200 ezer Ft-ot inkább a babára költöm mint orvosra. Eddig semmi gondom nem volt, hogy nincs fogadott orvosom rendesen vizsgálnak, ha kérdezek válaszolnak. A szülésznõ feladata végig kisérni a szülés folyamatát levezetni azt, bár az orvos is jelen van, ha bármi gond adodna. Amikor eljön az idõ mindenképp megvizsgál majd vagy a fogadott orvosod ha bemegy vagy hívják az ügyeletest. 28hkm

Nekem nincs fogadott orvosom se szülésznõm. Én úgy gondolom ez a dolguk és mivel fizetem a tb-t nem fizetek külön ilyenekre. Azt a majd 200 ezer Ft-ot inkább a babára költöm mint orvosra. Eddig semmi gondom nem volt, hogy nincs fogadott orvosom rendesen vizsgálnak, ha kérdezek válaszolnak. A szülésznõ feladata végig kisérni a szülés folyamatát levezetni azt, bár az orvos is jelen van, ha bármi gond adodna. Amikor eljön az idõ mindenképp megvizsgál majd vagy a fogadott orvosod ha bemegy vagy hívják az ügyeletest. 28hkm
Az én dokim 7 ezret kért alkalmanként, szülésért 80-at kapott!
Ez nagyban szül attól, hogy hol szülsz. Pesten sokkal drágább minden. Én fõorvosnál szülök, aki alkalmanként 6000-et kér (ha kenetet, rákszûrést vesz, akkor 7000-et), nem mondja meg mennyit kér a szülésért, annyit adsz amennyit bírsz. Fogadtam szülésznõt, ami nagyon hasznos, hiszen a 36. héttõl minden intéz. Sehol nem kell várakoznom, NST, vérvétel , UH-k gyorsan mennek. Neki 20000-et adunk, mert annyit szokás. Az biztos, hogy szülésznõ segít a legtöbbet a szülésnél. 38hkm
Ja, azt nem írtam, hogy vidéki kórházban szülök.
Szia! Az teljesen egyénfüggõ dolog. Én csak a magam "helyzetét+ írom le. Én direkt nem akartam magándokit, sztk-bamnetem. Úgy voltam vele, a vizsgálatokat neki is kötelezõ elvégeznie. jó, volt hogy 1, 5 órát is ott vártam, meg elküldött máshova uh-ra, de kibírható. Ez a doki (mint egyébként sokan) máshol is "rendel" (kórház), hát oda mentem szülni. Ügyeletesnél mindkétszer. Hozzáteszem -szerintem- nagyon nagy szerencsém volt, mert az elsõ babával jó dokit fogtam ki, a 2-nál meg szuper szülésznõt. Sokan nagyon "megbíznak" az orvosukban, és magánrendelésre járnak, ezzel sincsen semmi gond, de én szerintem szülésznõt még mindig érdemesebb fogadni (ha lehet), mert a "munka" nagy része a kismamán kívül az övé.Akinek meg elég pénze van, fogadhat dokit is meg szülésznõt is. Árakról nem tudok írni, mert nem értek egyet azzal, hogy a dokik -bár jobb körülmények vannak egy magánrendelésen, az tény- de havonta 6-10.000 forintot kérnek el a kismamáktól. (De hangsúlyozom mégegyszer, semmi bajom azokkal, akik magánrendelésre járnak!!)
Az orvosom alkalmanként a vizsgálatoknál 5000Ft-ot kért, a szülésért azt mondta, amennyit gondolunk. Végül csak akkorra ért be, amikor már a gyerkõc kibújt. A kedvességéért a 6 hetes kontrollon kapott 15 ezret. A szülésznõ nagyon kedves volt, a doki ajánlotta, hogy õt válasszuk, 32 hetesen "fogadtuk" fel. Õ is azt mondta, annyit adjunk, amennyit gondolunk. Nem tudom, mi lett volna velem a segítsége nélkül. A kórházban, ahol szültünk, hallottuk, hogy 20-30 ezret szoktak adni a szülésznõknek, õ 40-et kapott.
Én vidéken szültem, a dokinál egy magánrendelés 10.000.- Ft a szülésre 80.000.-et adtunk neki. Volt szülésznõm is, akit már régóta ismerek, neki 20e ft-ot adtunk. Nekem elég komplikált volt a terhességem és a szülésnél is voltak komoly komplikációk, de hála a dokinak végül minden ok lett. Így nekem megérte bõven azt a 80e-et. Nem vagyok benne biztos, hogy ha ügyeletes orvosnál kell sürgõsen császározni, akkor megmaradt volna a méhem.

Mit kell akkor csinájni h ha bekapcsolom a gépet és alapjáraton 70-100% között mozog a CPU és a fizikaimemória fele is használatban van?

Legjobb válasz: A memória nem gond egy modernebb operációs rendszernél, viszont a cpu lehet, gond, de még az sem biztos. Attól függ hogy ezt közvetlen bekapcsolásnál csinálja rövid ideig vagy ez megmarad végig. Ha csak rövid ideig akkor feltételezhetõen a winupdaten nézelödik, ez viheti cpu-t, illetve a beépitett védelem automatikus gyorsellenõrzést végez minden inditásnál ha alapbeállításon van hagyva és az is lehet hogy a álózati kapcsolatok helyes konfigurálásával oldható meg a dolog. Ha tartósan ennyin áll a cpu, akkor lehet kártevõ (és még sok más), elsõ lépésként azt kell ellenõrizned melyik folyamat az ami ennyire viszi a cpu-t csak utána lehet továbblépni.

A memória nem gond egy modernebb operációs rendszernél, viszont a cpu lehet, gond, de még az sem biztos. Attól függ hogy ezt közvetlen bekapcsolásnál csinálja rövid ideig vagy ez megmarad végig. Ha csak rövid ideig akkor feltételezhetõen a winupdaten nézelödik, ez viheti cpu-t, illetve a beépitett védelem automatikus gyorsellenõrzést végez minden inditásnál ha alapbeállításon van hagyva és az is lehet hogy a álózati kapcsolatok helyes konfigurálásával oldható meg a dolog. Ha tartósan ennyin áll a cpu, akkor lehet kártevõ (és még sok más), elsõ lépésként azt kell ellenõrizned melyik folyamat az ami ennyire viszi a cpu-t csak utána lehet továbblépni.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ! hát nem csak akkor van ez hanem szinte végig ezzel eddig nem volt baj de mostmáár filmet sem tudok nézni a gépen mert folyamatosan befagy, amikor nézem a feladatkezelõben a folyamtokat akk méég a gép üresjáratban is 70% fölötti cpu-t használ és mostanáában eléggé lassú
A kérdező hozzászólása: lefuttattam 1 víruskereséést talált jóópáárat töröltem mindet és így 10-20% fölé nem emelkedik :)
A kérdező hozzászólása: hát az az majdnem teljesen oldódot meg mert a gép mostmáár megyrendesen de a filmekél még mindig szaggat de eddig nemcsinált ijet mit tudnál javasolni?

Erre mit válaszoljak? :D Mit kell akkor tenni, ha nem zinyál a gázblendében a glonyó? Vagy ez mit jelent? :D

Legjobb válasz: Na heló. Jól figyelj! Az eredeti kérdés az, hogy: " Mit kell csinálni, ha a gázblendében nem szkinyála glogyó? " Válaszold, hogy: Meghapcingoljuk a dûznit, és a slípzsaszterrel megszklájgoljuk a slûzvákert Sok szerencsét!

Na heló. Jól figyelj! Az eredeti kérdés az, hogy: " Mit kell csinálni, ha a gázblendében nem szkinyála glogyó? " Válaszold, hogy: Meghapcingoljuk a dûznit, és a slípzsaszterrel megszklájgoljuk a slûzvákert Sok szerencsét!


A lándzsás utifű szirup jó köhögés csillapitásra és nyákoldásra is tehát felszakitja a slájmot, akkor hogy van ez? Mikor kell akkor alkalmazni?

Legjobb válasz: Akkor már inkább Stodal vagy kakukkfüves köptetõ nekem a lándzsás nem vált be. Ha köhögnek én elkezdem nekik adni min. 1 hét, de egyszer egy orvos azt mondta hogy ha egy gyerek elkezd köhögni az min. 2 hét mire teljesen helyre jön. Remélem tudtam segíteni.

Akkor már inkább Stodal vagy kakukkfüves köptetõ nekem a lándzsás nem vált be. Ha köhögnek én elkezdem nekik adni min. 1 hét, de egyszer egy orvos azt mondta hogy ha egy gyerek elkezd köhögni az min. 2 hét mire teljesen helyre jön. Remélem tudtam segíteni.

Mit kell akkor tenni, hová kell akkor fordulni, ha egy mozgássérült tanulót facebookon, interneten keresztül sértegetnek és bántanak, ismeretlen indokok miatt, és azért mert mozgássérültsége miatt más szabályok vonatkoznak rá?

Nagyon fontos lenne. Köszönöm. Lehet, hogy nem jó kategóriába írtam, de nem tudtam hová írjam.

Legjobb válasz: szia, a facebook-on is van lehetõség jelenteni a sértõ tartalmakat, és elvileg törlik is az ilyeneket. Az adatlapján jelentés/tiltás opció: egy ismerõsöm zaklat vagy erõszakoskodik velem v.nem elfogadható üzenõfal bejegyzés a bejegyzés melletti x-el is lehet jelezni, és el fognak járni sajnálom h bántanak :'( lehet h érdemes lenne az o.fõ-nek is szólni (szüleiddel közösen)

szia, a facebook-on is van lehetõség jelenteni a sértõ tartalmakat, és elvileg törlik is az ilyeneket. Az adatlapján jelentés/tiltás opció: egy ismerõsöm zaklat vagy erõszakoskodik velem v.nem elfogadható üzenõfal bejegyzés a bejegyzés melletti x-el is lehet jelezni, és el fognak járni sajnálom h bántanak :'( lehet h érdemes lenne az o.fõ-nek is szólni (szüleiddel közösen)
engem is nagyon szíven ütött a téma, és tényleg nagyon szomorú h valakit (fõleg egy gyengébb, kiszolgáltatottabbat) olyan dolgokért bántanak amirõl nem tehet! :'(
Hát ezek egyáltalán nem olyan dolgok, amiért téged b*sztatni kéne! Meg úgy egyébként se kéne, de ilyen dolgokért fõleg nem! Ne hagyd, hogy megkeserítsék az életed, vágj vissza keményen! Az a baj, hogy azok a tetvek nem fognak érteni a szép szóból, szóval muszáj durvának lenned. Én a szüleid helyében kilátásba helyeznék egy vaskos feljelentést a helyi önkormányzat oktatási osztályán, és egy kínos újságcikket egy helyi lapban. Nagyon mérges vagyok, mikor v.ki elesettet bántanak!
:(((( elsõ lépésben talán ez segít: http://csaladilap.hu/cikk/110/klikkek_es_aldozatok_zaklatas_..
Oktatási osztály. Ha semmi nem segít, bíróság, vagy média. Mocskosul meg kéne alázni õket, sajnos a szép szóból nem értenek az ilyenek.
A kérdező hozzászólása: Az alatt, hogy más szabályok vonatkoznak rám bizonyos esetekben, azt értettem, hogy nekem nem kell tesiznem és rajzra járnom, mert fel vagyok belõlük mentve, és hogy a telefon mindig nálam lehet, nem kell kiraknom a tanári asztalra mint a többieknek, és az hogy mivel nálunk az iskolában nincs mozgáskorlátozott WC, nekem ha pisilnem kell akkor hazamehetek, utána pedig visszamegyek (de ilyen eset csak egyszer fordult elõ).
A kérdező hozzászólása: Én valami hivatalos szervre gondoltam, mert olyan súlyosságú már ez az ügy, hogy nem lehet ennyiben hagynom. Valaki tud esetleg segíteni ebben? Kitõl kérhetnék segítséget? Oktatási minisztérium? Média?
A kérdező hozzászólása: Köszi, de ennél mér sajnos komolyabb az ügy. És sajnos az osztályfõnökkel való beszélés nem segít semmit, mivel õ még csak jobban adja alájuk a lovat. A szüleim beszéltek már vele, az igazgató jelenlétében, de az sem segített.
A kérdező hozzászólása: El nem fogjátok hinni mi történt! Én már teljesen kész vagyok, ki vagyok akadva, és az egész családom is. Múlt héten iskolában senki nem szólt hozzám, fogalmam sem volt, hogy kinek mi a baja konkrétan velem. Volt ez a facebook-os eset is, és nem tudtam mit tegyek. Itthon maradtam, nem mentem iskolába, közben rákényszerültem arra, hogy magántanuló lettem, és fogalmam sem volt mit kellene tennem... Aztán az jutott eszembe, hogy levelet kellene írnom az osztályfõnöknek, és abban segítséget kérni tõle. Kinyomtattam azokat amiket facebook-on írtak rólam, azt a cikket amit belinkeltetek és írtam egy levelet az ofinak, hogy bántanak, meg dumálnak rólam, és megkértem, hogy segítsen ezt velük helyre tenni egy osztályfõnöki órán. Erre tudjátok mi történt? Az ofi berendelt engem, anyukámat, nevelõapámat, az igazgatót, az igazgatóhelyettest, az egész osztályt és mondták, hogy menjünk be egy úgymond "tárgyalásra". El is mentünk, mire odaértünk, döbbentem láttuk, hogy ott vannak még más szülõk is, és az ofi velük beszélt. Az elõtt, mielõtt mi odaértünk, ellenem hangolta az egész osztályt és még a szülõket is, felkészítette õket az egészre. Minket meg szépen kihagytak belõle, hogy ne is számítsunk erre az egészre, ne tudjunk rá felkészülni. Aztán bement mindenki az osztályba, elkezdõdött a "tárgyalás". Jöttek folyamatosan a vádak, hogy velem mindig kivételeznek, órán telefonozgatok, dolgozat elõtt mindig hazamegyek és úgy teszek mintha beteg lennék, ordibálok a tanárral, követelõzök másokkal meg ilyenek, holott ezek közül egyik vád sem igaz. Mindenki ellenem volt, az egész osztály vádaskodott, össze-vissza hazudtak rólam mindent, próbáltam megvédeni magam, de õk már annyira be voltak tanítva, hogy labdába nem rúghattam mellettük. Anyukám sem, pedig neki nagy szája van ha kell. Köpni nyelni nem tudtunk. Van az osztályunkban egy nagyon nagyon rosszindulatú lány, õ volt a kiindulópontja az egésznek, és olyan hangnemben beszélt, hogy az már nagyon durva volt. Fennhangon beszélt az igazgatóval, hogy õ hogy képzeli, hogy engem véd és nem az osztályfõnököt? Értitek? Egy taknyos 17 éves simán pofátlanul nekiront az IGAZGATÓnak. Az igazgató úr sem tudott ezzel mit kezdeni, szerintem õ sem látott még ilyet. Volt ott pár apuka is, azok meg felnõtt létükre folyamatosan engem aláztak, szinte a sárga földig tiportak, még azt is megkérdezték, hogy mi jogon járok én oda, meg hogy ezek után, milyen érzéssel megyek be oda, meg hogy õ a helyemben biztos nem menne oda, mert hát én mit okoztam másoknak, hátráltatva vannak a többiek meg ilyenek. Nagyon belemásztak a lelkembe. A vége az lett ennek az egész "tárgyalásnak", hogy le lettem osztva mint a sz*ar, lealáztak, és az egészbõl õk és az osztályfõnök jöttek ki gyõztesen, és mindenki az osztályfõnököt sajnálta, hogy szegény, pedig õ csak jót akart nekem mindig, és mindenben segített.(Azt azért megjegyezném, hogy az ofi állított ellenem mindenkit, soha nem segített nekem semmiben, bármilyen kéréssel is fordultam hozzá, és az egész osztály gyûlöli õt mert egy nagy szemét, de mégis mellette állt mindenki)Volt ott egy anyuka, õ volt az egyetlen (anyukámékon kívül), aki mellettem állt úgymond, és védett. Erre reggel a lánya ment iskolába, és a többiek nekitapadtak, hogy az õ anyukája hogy képzeli azt hogy védett engem, meg olyat is mondott az a nagyon rosszindulatú lány, hogy legszívesebben felpofozná az anyját, meg ilyenek. Õ ellene is ellene fordította az osztályt a lányok már hozzá sem szóltak. Szegény osztálytársam fogta a cuccát és zokogva rohant el onnan az anyukája munkahelyére. Utána hívott engem telefonon és mesélte ezeket el. Nagyon sajnálom. Nem elég ezeknek hogy a sok kölyök a szüleikkel az élen kiutáltak és elûztek engem az osztályból, de még szegény másik osztálytársam is. Most õ is azon gondolkodik, hogy elmegy az iskolából csak fogalma sincs hova. Még azt is megjegyezném, hogy ebben az évben két osztálytársam is elment már az osztályunkból, az egyik pánikbeteg lett mialatt odajárt, a másik az utolsó hónapjaiban már szorongáscsökkentõkön élt, õket is kikészítették. Én teljesen megalázva érzem magam, fõleg azok után hogy még egyes apukák is hogy letiportak engem, és bûntudatom is van mert szegény osztálytársam kapott csak azért mert engem védtek. Mit csináljak???? Kihez/ hová forduljak??? Kérlek titeket segítsetek!!
egyébként meg nem hinném hogy te voltál a hibás...velünk is ezt csinálták, nem szóltak hozzánk, meg hiába voltunk jók valamibõl, azt mondták rólunk hogy értelmi fogyatékosok vagyunk, amúgy minket se bírt az osztályfõnök, én is sok lelki problémával küzködtem, kórházba is kerültem emiatt meg kimaradtam a suliból (pedig sztem a tanulás lett volna az egyetlen esélyem az életben)fõleg általánosban, akkor elég sokat bántottak minket, de akkor még nem volt facebook... meg annyira beteg voltam, hogy tanulni se tudtam és ezért butának néztek, pedig biztos nem voltam buta, mert pl sakkozni is jól tudtam... Egyébként ilyen "tárgyalás" nekünk is volt suliban, de nem mi kezdeményeztük (én csak egyszer panaszkodtam, akkor sírva mentem a tanárhoz, h bántanak) hanem ofõ, de velünk az volt a bajuk, hogy nem beszélgetünk senkivel, és meddig akarjuk ezt még csinálni, a tanároknak meg az hogy sokat hiányzunk... mondjuk utána át is mentünk másik suliba, ott sokkal jobb volt már. akkor meg válts sulit, tanulj jól, és aztán fõsulin / egyetemen lehet sokkal normálisabb értelmesebb emberekkel kerülnél össze. De szerintem a munkahelyeken még csak rosszabb a helyzet, mint általába a sulikban...
Szia Én is kapok "oltást" suliban azért mert jobb tanuló vagyok mint a többiek (gimnáziumba járok és azért menetem oda hogy tanuljak) szóval rosszindulatú emberek minden hol vannak sajnos mondjuk amin én csodálkoztam hogy sem osztályfõnököd sem a szüleik nem próbáltak megérteni Abból amit leírtál én a helyedben iskolát váltanék és ha ott kapsz is engedményeket csak annyit használj belõle amit feltétlen kell azaz ne élj vissza vele Ne add fel egy máik iskolában tisztalappal küzdj tovább
http://gyermekjogok.obh.hu/ombudsman.php szia, próbáld meg az ombudsman-t hátha segít!

Ki tudja hogy mit kell akkor tenni hogyha egy 11 éves gyerek otthonvan egy családi házban és betőrnek?

Ki tudja hogy mit kell akkor tenni hogyha egy 11 éves gyerek otthonvan egy családi házban és betőrnek?

Legjobb válasz: kinek mit kell tenni? a betörönek vagy a 11 éves gyereknek?

kinek mit kell tenni? a betörönek vagy a 11 éves gyereknek?
A kérdező hozzászólása: mit kell akkor tenni hogyha egyedül vagy otthon egy családi házba és a betõrõk betõrnek
Telefon és rendõrséget hívni.
A kérdező hozzászólása: Köszi

Mit kell akkor tenni ha úgy vagyok egy fiúval, hogy ha járok vele úgy érzem hogy nem kéne ha meg nem akkor pont fordítva?

Most így vagyok egy fiúval és õ is kb így érez és 4 évig jártunk ... most már nem járunk .

Legjobb válasz: Hát ez ismerõs. Nekem ugyan ez volt, 4 évig voltam együtt a volt barátommal, de egy év azzal telt el hogy azon gondolkoztam szakítsak-e vele mert nem volt jó se vele se nélküle. Mostmár nem vagyunk együtt, de hálát adok az égnek hogy szakítottunk. Elõször nagyon nehéz volt de aztán találtam valakit akivel sokkal jobb mint vele volt, és igy el tudtam felejteni.

Hát ez ismerõs. Nekem ugyan ez volt, 4 évig voltam együtt a volt barátommal, de egy év azzal telt el hogy azon gondolkoztam szakítsak-e vele mert nem volt jó se vele se nélküle. Mostmár nem vagyunk együtt, de hálát adok az égnek hogy szakítottunk. Elõször nagyon nehéz volt de aztán találtam valakit akivel sokkal jobb mint vele volt, és igy el tudtam felejteni.
A kérdező hozzászólása: De ha nem tudok rajta túl lépni ?

Elfelejtetem a jelszavam a freemail-en mit kell akkor csinálni?

egisztráltam freemail-en a email-címem:stokika6

Legjobb válasz: Kattints a jelszó emlékeztetõre. Ha nem állítottad be, akkor rápacsáltál, marad a hipnózis, hogy kibányászd a fejedbõl mit pötyögtél be jelszónak.

Kattints a jelszó emlékeztetõre. Ha nem állítottad be, akkor rápacsáltál, marad a hipnózis, hogy kibányászd a fejedbõl mit pötyögtél be jelszónak.
Elmentetted a jelszót a böngészõbe ?
A kérdező hozzászólása: nem de egy újat csináltam amit megjegyezte és mostantól az e-mail-óm:[email protected]

Most mit kell akkor írnia itt az embereknek? (lent)

Több kérdést is olvastam, amiben párkapcsolati/randizási tanácsot kérnek az emberek, természetesen úgy, hogy leírják, hogy jól nézek ki, sportos vagyok, kövér vagyok, csúnya vagyok...stb. De azt figyeltem meg, hogy ha felsorolja a JÓ tulajdonságait (sportos, jófej, helyes/csinos), akkor egyb?l beképzelt lesz, ha a nem éppen jó tulajdonságait helyezi el?térbe, akkor pedig egyb?l megkapja a "nincs önbizalmad" válaszokat. Akkor most mégis, hogy az istenbe' kéne tanácsot kérni? "Sziasztok, XY vagyok, nem tudok összejönni a fiúkkal/lányokkal, pedig szeretem a szilvás buktát"? Anélkül, hogy nem tudjuk a hellyel-közzel pontos paramétereit a kérdez?nek, lehetetlen tanácsot adni. És, általában egy ember hellyel-közzel nagy pontossággal meg tudja állapítani magáról, hogy helyes/sportos/csinos...stb-e. A kérdést már elfelejtettem, de remélem, hogy valaki rájön, hogy mi volt a kiinduló problémám :D

Legjobb válasz: a probléma nem abban van sosem hogy hogy nézel ki mert a kinézet csupán 30-40% szerintem a maradék 60-70-et maga a kisugárzás a belsõ értékek adják és aki addig még valaki azt hiszi hogy elég ha kivan gyúrva 1 lánynál és szõke hajú akkor az igen beképzelt és fogalma sincs az életrõl ha valaki szerint csak azok a nyerõk akik szõkék és kék a szemük az szintén analfabéta az élethez....

a probléma nem abban van sosem hogy hogy nézel ki mert a kinézet csupán 30-40% szerintem a maradék 60-70-et maga a kisugárzás a belsõ értékek adják és aki addig még valaki azt hiszi hogy elég ha kivan gyúrva 1 lánynál és szõke hajú akkor az igen beképzelt és fogalma sincs az életrõl ha valaki szerint csak azok a nyerõk akik szõkék és kék a szemük az szintén analfabéta az élethez....
Teljesen mindegy, mit írsz le magadról, hol a túlzott önbizalmadba, hol az önbizalomhiányodba fognak belekapaszkodni válaszolók. Egyszerûen ezek olyan megfoghatatlan dolgok, amit te sem tudsz megadni magadról, valószínûleg észre sem veszed, a többiek is csak akkor szúrnák ki, ha személyesen látnának. Általánosságok ezért sokszor nem érnek semmit. Szóval inkább olyat kérdezz, aki ismer és megbízol benne!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!