Találatok a következő kifejezésre: Mire kell a 2 (986 db)

Mi kell a 2 éves munkavállalási vizum-hoz Amerikába?

Legjobb válasz: Munka, vizum es angol tudas! hogy ezt elolvasd es felfogd :) http://travel.state.gov/visa/temp/types/types_1271.html

Munka, vizum es angol tudas! hogy ezt elolvasd es felfogd :) http://travel.state.gov/visa/temp/types/types_1271.html

Tippmixbe mi az a 2, 5 fölé 2, 5 alá vagy mi a fene? Meg mi az a 2, 5 over meg ezek a hülyeségek? Nem kell elmagyarázni, elég ha egy leírást linkeltek.

Legjobb válasz: Én értek a tippmixhez, ezt tudom mind, hogy mi. Csak a 2,5 fölé alát és fõlét nem értem. Meg mi azaz Over?

A kérdező hozzászólása: Én értek a tippmixhez, ezt tudom mind, hogy mi. Csak a 2, 5 fölé alát és fõlét nem értem. Meg mi azaz Over?
2.5 gól. itt nem csapatra fogadsz hanem gólokra ha 0-0 1-0 0-1 1-1 2-0 0-2 akkor 2.5 gól alatt, de 3 góltól már felette van függetlenül ki vagy kik rúgták.
A kérdező hozzászólása: Ahha érte, hát akkor ezt nem értem, hogy miért 2, 5 alá a neve. :) )) mi az a fél? :DD
fél gól nincs így egyszerûbb kiírni mint kettõ gólig az összes variációt, és kettõ góltól az összes variációt. Tehát leegyszerûsítik vagy alatta vagy felette.

Mi kell a nőnek? Értem ez alatt, hány centi minimum max. és idöben a sex 30min, 2-3 ora?

Legjobb válasz: Szerintem, ha egy nõ szeret valakit, akkor is jó lehet a szex, ha 10 cm-es. Azért az alatt már komoly szerelem kell, hogy legyen, úgyhogy azt mosdom, legyen az a 10 a minimum, azzal már lehet örömet okozni. Maximum is mindenkinek más, ki mit bír el, azért a túl nagy már kellemetlenségeket okoz, és szerintem rosszabb, mint ha inkább túl kicsi. Idõ? van, hogy kell egy óra, van, hogy nem kell 5 perc. Ez is egyén és az aktuális hangulat függõ dolog. Ha az érdekel, mi kell a nõnek, akkor ne a szexrõl kérdezz. Egy kedves egész testet érintõ cirógatás, simogatás, masszírozás, vagy általános kedvesség, és figyelmesség a mindennapokban hidd el többet ér, és attól jobban és többet kívánja a szexet is. A szex is lehet éppen vad, vagy nagyon lassú és érzelmes, csak figyelni kell a jelzésekre, és ha az nem megy, akkor kérdezni kell az aktuális partnertõl, hogy most épp mire vágyik.

Szerintem, ha egy nõ szeret valakit, akkor is jó lehet a szex, ha 10 cm-es. Azért az alatt már komoly szerelem kell, hogy legyen, úgyhogy azt mosdom, legyen az a 10 a minimum, azzal már lehet örömet okozni. Maximum is mindenkinek más, ki mit bír el, azért a túl nagy már kellemetlenségeket okoz, és szerintem rosszabb, mint ha inkább túl kicsi. Idõ? van, hogy kell egy óra, van, hogy nem kell 5 perc. Ez is egyén és az aktuális hangulat függõ dolog. Ha az érdekel, mi kell a nõnek, akkor ne a szexrõl kérdezz. Egy kedves egész testet érintõ cirógatás, simogatás, masszírozás, vagy általános kedvesség, és figyelmesség a mindennapokban hidd el többet ér, és attól jobban és többet kívánja a szexet is. A szex is lehet éppen vad, vagy nagyon lassú és érzelmes, csak figyelni kell a jelzésekre, és ha az nem megy, akkor kérdezni kell az aktuális partnertõl, hogy most épp mire vágyik.
Zsuzsi0000, teljes mértékben egyet értek veled! :) L/22
És az elõttem hozzászóló, az "ilyen nõ létezik még..." kezdetû beszólással szerintem garant pasi, mert csak õk nézik a nõket szexautomatának. Szerintem nagyon le van maradva a szerelem tudományával az, aki ilyen kérdést tesz fel, mert valószínûleg nem ismeri a gonoszkodó szólás-mondást: Egy férfi szexért egy kis gyengédségre is hajlandó, egy nõ egy kis gyengédségért szexre is hajladó... :D
Mikor tanuljátok más meg, ti férfiak, hogy nem a méret a lényeg, hanem az ügyesség?!?! Zsuzsi0000val egyetértek, de alaklomtól függõen különbözõ lehet a nõ igénye, tempót, idõt illetõen. És különbözõ nõ különbözõ méretet is igényelhet. Ahogy nem minden pasi igényli azt, hogy egy nõnek akkora mellei legyenek, hogy szinte belefulladjon a mell-tengerbe...
Erre nincs szabály. Minden nõ más, személyiségtõl, hangulattól, partnertõl, meg még sok mindentõl függ.
Inkább kisebb legyen mint nagy. 8 cm fölött már használható a "dolog", de azért az ilyen kicsi ritka. Maximum kb. 17 cm. De persze lehet több is, csak ne akarja tövig benyomni mert az csak fáj, és nem jó. Nem szeretem ha sokáig tart a szex. Szóval 15-40 perc ami elég elõjátékkal mindennel együtt. De persze ez csak rám vonatkozik, más nõnek nem tudom mi kell.
mindenkinek más- am neked mekkora? :D csak ha már itt járunk
"Egy kedves egész testet érintõ cirógatás, simogatás, masszírozás, vagy általános kedvesség, és figyelmesség a mindennapokban hidd el többet ér, " Ilyen nõ létezik még???
Ha valóban ilyen vagy Zsuzsi, akkor klassz nõ vagy, ahogy olvastam beleremegett a lelkem is!
Telyesen egyetértek Zsuzsi, de ha belegondolsz, hány ilyen nõ van mint te? Talán van az a 3-4% aki hasonlóképp gondolkodik. A többiek vagy ferdehajlamúak, vagy pedig igényt tartnak olyan dolgokra, ami igazából nem is sokat határoz a szexben. Ja és még valami, ha már van kapcsolat az úgy egyszerû, viszont egy új kapcsolatot elkezdeni már nem annyira. Ez most a fiataloknál, attól függ mid van, és hogy nézel ki. És minden egyes sexproblémás kapcsolat akkor kezdõdik, amiután kinyílik a nõ szeme. Egy nõ általában 30-as éveitõl érik be igazán, akkor kezd el ép ésszel gondolkodni, persze tisztelet a kivétel. Javíts ki Zsuzsi ha tévedek, de ezzel tapasztalt nõk véleményét cáfolod meg nem az enyémet:)
legyen
A csajok szeretik ha minimum 14-15, de a 17 az már elégedett kacsintásokra adhat okot. Persze ha nem tudod használni akkor akármekkora is lehet. Idõben van hogy csak 5 perc kell, van hogy két nap, de nem mindegy hogy mivel és milyen minõségben töltitek. A kérdésed túl általános és százszorta bonyolultabb, hogy meg lehessen válaszolni itt!
Zsuzsi0000 Na, azért kíváncsi lennék, hogy hogy örülnél egy 10 centisnek! :D Ha valakinek 10 centis akkor az nagyon kevéske, akármilyen jól is bánik vele. :)
Szerintem nem így van, mélyen magamba néztem, és biztos, hogy egy kedves, okos és törõdõ hapsit (mint általában az összes pasim volt fiatalon és amilyen a férjem most) soha nem cserélnék le egy akármilyen délceg hercegre, és ilyenekkel soha szóba sem álltam. Csak arról írtam, hogy ha van két ugyanolyan személyiségû (persze nincs, de tegyük fel) hapsi, és az egyik jól is néz ki és van pénze, a másik meg szegény, mint a templom egere és még randa is, akkor nyilván az elõbbit választja a nõ, és ebben sincs semmi csúnyaság, hisz az egészet a génjeinkben van; a nõ azt nézi, kire lehet alapoznia jövõt, ki a "jó vadász", aki el tudja majd látni a családod és nyugodt hátteret tud biztosítani a leendõ gyermekeknek, és a szépség is relatíve ezért fontos, nem véletlenül van jelen, mint fogalom a fejünkben, hisz a legmegfelelõbb genetikai hordozót keressük, a gyermekeink számára, és ki a jó?- Aki "szép"....néztem errõl egy mûsort a spektrum, vagy nacionalen nem rég, ott ez nagyon szépen le volt vezetve, én nem is tudok és nem is akarok ebbe ennél mélyebben belemenni. De a szépségnél és gazdagságnál számomra más értékek mindig többet értek, és szerintem bõõõõven nem vagyok egyedül. Egy üres fejû, bunkó gazdag elmehet a fenébe, ha van helyette csóró, de értékes, aki, ha egy fokkal szebb az ördögnél, már jó is. A férjemnél szegényebbet ritkán láttam, fiatalok voltunk, de benne láttam, az eszében a lehetõséget, hogy talpraesett és okos, és támaszkodhatok rá egész életemben, s lám, igazam lett, mára már szép, jó állása van, nem is keres olyan rosszul, bár ez csak viszonyítás kérdése, én elégedett vagyok. Aztán meg, ha arról van szó, nekem a masszázs és simogatás jobban kell, mint a szex, és, ha esetleg egy nap itthon van, és segít nekem a háztartásban, a gyerekekkel, és kedves, és este összebújunk, mikor már el vagyok telve iránta szeretettel és hálával, és úgy nézek rá, milyen fantasztikusan szerencsés vagyok, hogy õ van nekem, no és akkor esetleg el kezd simogatni, akkor az magával hozza a....szexet is---és ez nem elõre kigondolt prostitúció, hogy valamit valamiért, ha õ ilyen volt, hálából kedves leszek vele, nem. Egyszerûen jön, mert szeretem, mert ilyen.
Én, már a téma tárgyától eltért válasszhoz írtam a megjegyzést! Ha már odaírtad, hogy nem errõl volt szó:) De ha érted a célzást, legvégül oda jukadunk ki ahonnan kiindúltunk. Az, hogy mi kell neked, az egy dolog, az, amit tapasztalt egy pasi az már másik dolog:) Szerintem, realista válaszokat adjatok a kérdésre, mert mindaz amit éreztek, az telyesen eltér attól, amit akartok!
Nem is errõl szólt eddig a dolog. Ha van választás, mindenki a jobbat akarja magának, és egyéntõl függ, kinek-mi a fontos.
"Üzenem, hogy nemhogy létezik, hanem minden nõ ilyen. Ezt csak egy-két nagyon fiatalka, vagy nagyon buta pasas nem tudja." Valóban minden nõ ilyen, és valóban a nõ egy kis gyengédségért képes a szexre, de az egész hatalmas tévedés ott kezdõdik, hogy mindenki a legjobbra vágyik. A lányok képesek egy kedves, vicces, õszinte, jóképû srácot csak úgy hanyagolni, vagy nem venni számba azért, mert van egy másik lehetõség ami úgy szól: 180-198cm magas, izmos, van autója, van pénze (ezek az opciók akár külön-külön is, nem minden esetben az összes). A nõ igényének súlyosságától kezdõdik az egész. Valóban mindegyik gyengédségre vágyik, de mindegyik a saját-maga igényének emberétõl:) )
A válasz írója 58%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: 02-22 07:41 Üzenem, hogy nemhogy létezik, hanem minden nõ ilyen. Ezt csak egy-két nagyon fiatalka, vagy nagyon buta pasas nem tudja. Köszi az egyetértõ válaszokat, mi sem bizonyítja ezt jobban. (még az a nõ is ilyen, aki mondjuk pénzre hajt.)
A kérdező hozzászólása: Igen szerintem is egy egészséges max 1 ora mindenre elég , de igy van embere válogatja. Köszi
A kérdező hozzászólása: Kielégitett a válasz , köszönöm. föleg Zsuzsinak! F30
igen kicsike, de itt arról szólt a kérdés, mi a minimum. Ha minden tekintetben megfelel, mint ember, akkor nem a 10 centijén fog múlni, bár biztos van, akinek ez nagyon számít. Hozzáteszem, valaki teljes impotenciával is megleli a párját, aki elfogadja és szereti úgy is. Meg törpék átlag magasságúval. És rondák nagyon szépekkel. Ésatöbbi.
Egyszerûen jobban van optimalizálva 2.3.6-ra mint 4.1.2-re.Hardveresen nem birhatja a JB-t.Garanciában visszarakják a GB-ot.
A kérdező hozzászólása: Köszi.Visszarakatom, mit veszthetek vele? Csak idõt nem?

Playstation 2-t szeretnék ajándékba venni karácsonyra, mit kell tudnom róla, mire kell a boltban figyelnem?

Tulajdonképpen csak annyit tudok róla, hogy egy TV-hez köthet? játékgépr?l van szó. A TV-nek milyen csatlakozókkal kell rendelkeznie a PS2-höz? Mennyivel jobb ez, jobb-e egyáltalán, mint a PC-s játékok? Mivel nagyon minimálisat tudok ebben a témában, minden segítséget el?re is köszönök!

Legjobb válasz: Van most asszem a madia marktba nagyon jó árban.Szerintem van a dobozban minden hozzá amivel lehet a tv-hez csatlakoztatni.Majd kell mellé venni járékokat.

Van most asszem a madia marktba nagyon jó árban.Szerintem van a dobozban minden hozzá amivel lehet a tv-hez csatlakoztatni.Majd kell mellé venni járékokat.
Azt nézd meg (vagy kérdezd meg) hogy adnak e hozzá memóriakártyát!Mert ha nem akkor játék közben nem tudod elmenteni a játékok abbahagyott állását! És nem olyan memóriakártya kell bele amit a fényképezõkbe megy ilyenekbe raknak hanem külön van playstation 2-es memóriakártya!Memóriakártyából is érdemes Sony márkájút venni mert az utángyártottak szoktak "sza.akodi" !
Nem jobb mint a PC, mivel mar elavult tobb evvel (mar 2005 ben se szamitott egy csucs konzolnak). Uj jatekok mar nem is jelennek meg ra. Ha rendes konzolt akarsz akkor ps3 vagy xbox360. Egyebkent meg minden benne van a dobozban mely a mukodesehez szukseges. Es vegulis a jatekvalasztek nem rossz ra (van ra kb 20 nagyon jo jatek)

Hogyan kell számolni terhességnél a hónapokat? Mikor kezdődik a 2. , 3. , 4. , stb?

Legjobb válasz: 1. hónap 1-4 hét, 2. hónap 5-8 hét, 3. hónap 9-13 hét, 4.hónap 14-17 hét, 5.hónap 18-22 hét, 6.hónap 23-27 hét, 7.hónap 28-31 hét, 8. hónap 32-35 hét, 9.hónap 36-40 hét, Ezt találtam neked. :)

1. hónap 1-4 hét, 2. hónap 5-8 hét, 3. hónap 9-13 hét, 4.hónap 14-17 hét, 5.hónap 18-22 hét, 6.hónap 23-27 hét, 7.hónap 28-31 hét, 8. hónap 32-35 hét, 9.hónap 36-40 hét, Ezt találtam neked. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a segítséget!
szia 4 hét 1 hónap 8 hét 2 hónap 12 hét 3 hónap stb
A terhességben érdemesebb heteket számolnod, az orvosod is ezt teszi majd, hiszen a terhesség 40 hete, és a köztudatba ivódott 9 hónap sehogy nem jön össze :-) A heteket pedig az utolsó menses elsõ napjától számolhatod, tehát amikor középidõben megfogan, már 2 hetes terhes vagy, amikor meg elõször kimarad a vérzésed, már 4. Jó babavárást! 6 hetes kismami
Igen, hetekben érdemes számolni de valaki azt nem érti vagy nem akarja. Szóval én úgy csinálom, h. amikor betöltöttem pl. a 4. hónapot a naptár szerint (kb.16 hét) akkor azt mondtam, h. az 5.hónapban vagyok. Most 36 hetes vagyok tehát betöltöttem a 8. hónapot így már a 9.hónapban vagyok.
A 3. válaszoló vagyok, akit lepontoztak. Csak szeretném tudni, hogy nem jó, amit írtam? Nem így vannak a hetek? Én ezt találtam. Köszi a választ!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat. Azt hiszem, a 3. vlaszolóé a legnagyobb segítség, hiszen ha 4 hét lenne 1 hónap, akkor a 40 hét a 10. hónap végén járna le :) ) Tudtam, hogy valahol csúszik a dolog, de nem tudtam, melyik heteknél.
A kérdező hozzászólása: Általában én is a heteket nézem, de vannak könyvek, amik hónapokban számolnak néha.
Nem lehet a heteket ilyen pontosan hónapokká számolni, hiszen ha 30 napos egy hónap akkor az pontosan 4 hét 2 nap és ugyebár emiatt jön ki a végére a 40 hét 9 hónapnak. Tehát szerintem a legcélszerûbb ha hónapokban szeretnél számolni akkor az utolsó mensihez viszonyítani hiszen a terhességet is onnan számítják, azaz ha teszem azt föl neked az utolsó mensid október 12-én volt akkor november 12-ig 1. hónap, december 12-ig 2. hónap, január 12-ig 3. hónap és így tovább.

A portal 2-ben hogy hogy kell a portálokat láthatóvá tenni? (magyarul nem látom mi van a portál másik végén és úgy elég nehéz tájékozódni) aki tudja mondja el pls mit kell a beállításokban csinálni? (nekem angol nyelvű)

pls help

Legjobb válasz: Hát végsõ soron nem feltétlen szükséges hogy lásd mi van a túloldalán, mert kívülrõl is meg tudod nézni milyen irányban áll. Bár biztosan zavaró, de ilyet még sosem hallottam. Valószínûsítem hogy ez nem beállítás kérdése, hanem valami glitch lehet.

Hát végsõ soron nem feltétlen szükséges hogy lásd mi van a túloldalán, mert kívülrõl is meg tudod nézni milyen irányban áll. Bár biztosan zavaró, de ilyet még sosem hallottam. Valószínûsítem hogy ez nem beállítás kérdése, hanem valami glitch lehet.

Mi kell a Sims 2-höz, hogy megjelenjen az egyedi tartalom?

Töltöttem le 5 kiegészítőt a Sims-hez, kicsomagoltam őket a Downloads mappába, de az 5-ből csak egyet jelenít meg a játék, a többi nincs sehol. Betöltés után mindig felugrik egy ablak a "gondot okozó" fáljokról, meg hogy engedélyezem-e az egyedi tartalmat, de az eredmény ugyanaz. Mi lehet a gond? Már töltöttem le egy CEP nevű programot is, de azzal se vagyok előrébb. Köszönöm a válaszokat!

Mi kell a gyes igényléséhez? A gyedet a cégemmtől kaptam.17. -én tölti be a lányom a 2 évet, csak 17-e után tudom intézni?

Legjobb válasz: Már intézni kellett volna. Mivel 30 nap az elbírálási idõ. Így nem lesz folyamatos a juttatás. Tehát szeptemberben, nem kapod meg, csak a töredék gyedet. A gyest majd októberben kapod meg, az elmaradt aug. 18-tól. A Mák oldaláról le kell tölteni az igénylõ lapot és visszaküldeni.

Már intézni kellett volna. Mivel 30 nap az elbírálási idõ. Így nem lesz folyamatos a juttatás. Tehát szeptemberben, nem kapod meg, csak a töredék gyedet. A gyest majd októberben kapod meg, az elmaradt aug. 18-tól. A Mák oldaláról le kell tölteni az igénylõ lapot és visszaküldeni.
A kérdező hozzászólása: De a cégemtõl nem kell papír, vagy valami????
nem kell semmi. Csak kitöltöd és kész. A gyeshez úgymond már nincs köze a munkahelynek, mert az ugye mindenkinek jár. elsõ voltam
A kérdező hozzászólása: Oké, köszönöm szépen, csak azért kérdeztem, mert azt hallottam, hogy majd a cégem küld papírt ha lejár a gyed. Na ezek szerint jól meg szívtam, mert erre vártam :(( Nagyon köszönöm a segítséged! :)

FoxitReader3 miben különbözik a 2-től? Mire kell ügyelni?

Kissé bonyolultnak t?nt a 3-as, vissza tettem a 2-est emiatt.

Legjobb válasz: Nekem eddig az Adobe Reader volt fent de mivel valami kínja volt ezért letöröltem és a Foxit Reader 3-at tettem fel helyette. Nem tudom te mire használod mert én csak a PDF fájlok olvasására :D Én a menüjét sem használom nem tudom mi a bonyolult benne.

Nekem eddig az Adobe Reader volt fent de mivel valami kínja volt ezért letöröltem és a Foxit Reader 3-at tettem fel helyette. Nem tudom te mire használod mert én csak a PDF fájlok olvasására :D Én a menüjét sem használom nem tudom mi a bonyolult benne.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!