Találatok a következő kifejezésre: Mire kell és mit (9665 db)

Mi ez? És mire való? És mi kell még hozzá? Mouse Remote Control!

http://209.167.114.38/support/TechSupport/productcontents/pr.. ______

Legjobb válasz: Vezeték nélküli egérhez. Remote = távoli. Az a izé az fogja az egérbõl érkezõ jeleket, illetve a Telepítõ driver hozzá.

Vezeték nélküli egérhez. Remote = távoli. Az a izé az fogja az egérbõl érkezõ jeleket, illetve a Telepítõ driver hozzá.

Mit lehet tenni, ha a terhesség 7. hetében egyik-másik lábujjam megdagadt, bevörösödött, és zsibbad és viszket? Tapasztalatokat kérek! Mivel kell kenni? Mit kell fogyasztani? Mi használ, hogy elmúljanak ezek a tünetek?

Legjobb válasz: szerintem keresd fel a háziorvosodat! Ez a kérdés itt annyira nem jó mert terhesen senki sem fogja Neked hogy teszem azt ezzel vagy azzal kenegesd magad. Még a végén baj lesz. Lásson szakember!! Péntek lévén javallom keresd fel az ügyeletet!

szerintem keresd fel a háziorvosodat! Ez a kérdés itt annyira nem jó mert terhesen senki sem fogja Neked hogy teszem azt ezzel vagy azzal kenegesd magad. Még a végén baj lesz. Lásson szakember!! Péntek lévén javallom keresd fel az ügyeletet!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Igaziból az érdekelt, hogy valakinek volt e már ilyen problémája, és talált-e orvos nélküli megoldást, mert ahogy tudod ez csak ödéma, ami elmúlik....de természetesen holnap megnéz a doki is.
ne felejsd el hogy nem vagyunk egyformák akinek bejött valami nem biztos hogy neked jó lesz! 7 hetesen inkább ne itt keresd az "ötleteket":-) Ja és számtalan sok oka lehet a dagadásnak. de csak nyugi:-) minden oké lesz!
Nem, nem fér bele:( Kérdés, látta-e valaki, vagy csak a gyerekek és letagadja.
A gyereket bizonyítva (látlelettel) megverte , más nem hiszem.
Ha szakmai hibákat vét, jelezni kell az óvoda vezetõjének. Ha indokolt, de a vezetõ óvónõ mégsem teszi meg a szükséges lépéseket, akkor jelezni lehet a jegyzõ, vagy az oktatási osztály felé. Mi a gond az óvónõvel? Ha csak "szimplán" nem kedves, akkor elég nehéz elmozdítani a csoport mellõl. Szülõként ez nagyon rossz, de ahhoz, hogy valakit elküldjenek, tényleg nyomós ok kell.
A kérdező hozzászólása: ha az, hogy lekever egy pofont egy kislánynak, megrángatja a gyerekeket még belefér a "szimplán nem kedves" kategóriába, akkor igen, nem kedves.

Mi kell és mit kell intézkedni egy kiadó megalapításához?

Legjobb válasz: Szerintem ugyanazt, mint minden más céghez. Plusz a jogi háttér, tehát a megfelelõ szerzõdések az elõadókkal, stúdiókkal, egyéb beszállítókkal (lemeznyomás), terjesztõkkel, stb. Három dolog nagyon kell: pénz, jogászok, kapcsolatok.

Szerintem ugyanazt, mint minden más céghez. Plusz a jogi háttér, tehát a megfelelõ szerzõdések az elõadókkal, stúdiókkal, egyéb beszállítókkal (lemeznyomás), terjesztõkkel, stb. Három dolog nagyon kell: pénz, jogászok, kapcsolatok.
Voga Vikit kéne megkérdezni, állítólag õ gyakorlatilag egyedül adta ki a saját CD-jét. A stúdióbérléstõl a CD vonalkódjáig mindent õ intézett. :)
3 dolog: pénz pénz pénz

Elszeretném adni az autómat, de még ilyen helyzetben nem voltam. Hol és mit kell átíratni, mire kell odafigyelni?

Legjobb válasz: Használt autó kereskedéshez vidd, de ne számíts arra hogy sokat kapsz érte!!! Ha teheted hírdesd meg otthon vagy www.hasznaltauto.hu oldalon.

Használt autó kereskedéshez vidd, de ne számíts arra hogy sokat kapsz érte!!! Ha teheted hírdesd meg otthon vagy http://www.hasznaltauto.hu oldalon.
Ha magán úton adod el, tájékozódj! http://www.autotanya.hu/fontos-dokumentumok/adasveteli-szerz..
Neked nem kell semmit átíratni, az adás-vételivel kell lejelentened az okmányirodában.
Milyen autóról van szó? Lehet hogy engem érdekelne a dolog és persze azonnali kp-re! írj privát üzenetet és többit megbeszéljük!
Kereskedésbe autóneppernek soha de soha a büdös életbe nem adnám az autóm, hugyér szarér odaadod neki õ meg a kétszereséért eladja undorító féreg mindegyik.

Spontán vetélésem volt, és utána megműtöttek. Mire kell figyelnem, mit szabad és mit nem? Kádban fürdés, nemi élet, stb?

Legjobb válasz: Nekem is volt 7 hetesen, bár mûtét nem volt a végén, én a kádban fürdést kerültem. Nekem úgy zajlott le, mint egy sima mensi, úgyhogy utána minden ugyanúgy volt, mint elõtte. A szexet abszolút nem kívántam, de ez csak a lelki állapotom miatt volt, amúgy lehetett volna. Nem tudom mûtéti befejezés esetén miként van a nemi élet korlátozva.

Nekem is volt 7 hetesen, bár mûtét nem volt a végén, én a kádban fürdést kerültem. Nekem úgy zajlott le, mint egy sima mensi, úgyhogy utána minden ugyanúgy volt, mint elõtte. A szexet abszolút nem kívántam, de ez csak a lelki állapotom miatt volt, amúgy lehetett volna. Nem tudom mûtéti befejezés esetén miként van a nemi élet korlátozva.
Nekem 3 hét után már lehetett fürödni és szexelni is.
3 hétig se szex, se fürdés a fertõzések miatt, mert még nyitva a méhszáj. (nekem kettõ volt, így tudom)
nekem is 3 hetet mondtak, amíg vigyázni kell a fertõzéssel. 3 hónap múlva pedig már megfoganhat a pici (úgy mondták, hogy ha elõbb foganna, az sem probléma, ki lehet hordani, csak jobb, ha pihen a szervezet. neünk épp 3 hónapra fogant a babánk, azóta már 1, 5 éves.) vigyázz magadra! sok sikert!
Nekem is 3 hetet javasolt az orvos, bár én amúgy is mindig zuhanyzom, nem szoktam beülni a kádba. Amit még én javasolnék (bár nem tudom, hogy mikor volt a mûtéted), kerüld a porszívózást, emelgetést legalább 2 hétig.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Nekem senki nem mondott semmit... :( Bár én voltam a buta, mert nem is kérdeztem semmit. Kedves utolsó! Hát hétfõn volt a mûtétem, és ma már porszívóztam is, és van egy 9 hónapos nagylányom, õt muszáj emelgetnem...

A MOME egyetem animáció alapszakán pontosan mik az alkalmassági és gyakorlati vizsga feltételei? Mire kell számítani? Mit kell majd csinálni? Azt hallottam, hogy nagyon nehéz bejutni és nagyon fel kell rá készülni.

Legjobb válasz: Valaki? nagyon fontos lenne:( már alig van idõm felkészülni és fogalmam sincs hogy mit kell csinálni mivel a honlapon alig van valami:(

A kérdező hozzászólása: Valaki? nagyon fontos lenne:( már alig van idõm felkészülni és fogalmam sincs hogy mit kell csinálni mivel a honlapon alig van valami:(
Én most vagyok elsõs, textilen. Elég kemény volt a felkészülés. Azt mondom, hogy külön rajziskola nélkül kb 1% az esély arra, hogy felvegyék az embert sajnos. A rajzsulikban tudják igazán azt a stílust, hangulatot tanítani ami oda kell. Pl.:Corvin, Kopek Rita... és a Felszabtér Rajziskola-ide jártam, csak ajánlani tudom, a legjobb! 3 fordulós mindig a felvételi, rohadt sok feladattal, amiket a rajzsulikban tudnak, hogy mifélék

Egyetemista leszek, ezért bankszámlászámot és bankkártyát kell csináltatnom. Mikre figyeljek oda? / Mire kell mindenféleképp rákérdeznem?

Több bank számlacsomagjait nézem, de mindig az el?nyeit írják le, semmi többet. Személyesen szeretnék bemenni minden bankba kérdez?sködni, de nem tudom mikre kérdezzek rá? Gondolom a számlavezetési díj, kártyadíj....

Legjobb válasz: Hogy megtudd, mi az, ami nem ingyenes, nem kell bemenned a bankba, elég elolvasnod a honlapjukon kirakott Hirdetményt, abban benne van minden. (( Na persze, szó szerint minden, szóval válogatni is kell eléggé az adatokból.)) Elsõ nem tudom mirõl beszél, a diákszámláknak általában 0-50 ft a havidíja, és tudtommal nem forgalomhoz kötött egyik helyen sem. A papíralapú számlakivonat is a legtöbb helyen ingyen van. Amiken tudnak a bankok variálni ( amire rá kell kérdezned): havidíj, kártya díja, ingyenes kp. felvételek száma, átutalás díja. Egyébként jól teszed, hogy tájékozódsz. De ha rám hallgatsz, az ERSTE ajánlatát mindenképpen nézd meg, nekem az jött be legjobban.

Hogy megtudd, mi az, ami nem ingyenes, nem kell bemenned a bankba, elég elolvasnod a honlapjukon kirakott Hirdetményt, abban benne van minden. (( Na persze, szó szerint minden, szóval válogatni is kell eléggé az adatokból.)) Elsõ nem tudom mirõl beszél, a diákszámláknak általában 0-50 ft a havidíja, és tudtommal nem forgalomhoz kötött egyik helyen sem. A papíralapú számlakivonat is a legtöbb helyen ingyen van. Amiken tudnak a bankok variálni ( amire rá kell kérdezned): havidíj, kártya díja, ingyenes kp. felvételek száma, átutalás díja. Egyébként jól teszed, hogy tájékozódsz. De ha rám hallgatsz, az ERSTE ajánlatát mindenképpen nézd meg, nekem az jött be legjobban.
Attól függ elsõsorban mire fogod használni, és mennyi pénzforgalom lesz rajta, mert a számladíjak is általában forgalomhoz kötöttek. Ha lehet papír alapú havi számlakivonatot ne kérj, mert az pénzbe kerül. Internetes elérést kérj, ez általában ingyenes. Kérdezd havi hány kp felvétel van ingyen, és persze próbálj ezen belül maradni.
Én az Erste diákszámláját ajánlom jó szívvel. Annál jobbat szerintem nem találsz.
Ha csányibácsiékhoz mész, ott még az internetes hozzáféréshez is fizetsz, nem hogy a papíralapúért! Na õket messzirõl kerüld el!
az ótépérõl beszélsz? A többi már újtépének tûnik mellette, a berendezésébõl ítélve legalábbis a szülõvárosomban. Egyébként szerintem bankban érdemesebb tájékozódni, mert pl. láttam már olyan biztosítási szöveget, ahol le volt írva, de úgy, hogy azt még én, egy 145+ IQ-val rendelkezõ embver is csak nehezen bogozott ki.
Bankban is simán átvernek. ( Tapasztalat.)

Hogy lehet a Fővátosi Állat és Növénykertben diák munkát vállalni? Mikor kell jelntkezni? Mik a feltételek? Mit a tapasztalaitok?

jöv?re szeretnék jelentkezni igazából mi a feladat?

Legjobb válasz: Na már most, biztos infók: - diákmunkára már legalább áprilisban jelentkezni kell, és akkor sem biztos, hogy lesz helyed, mert nagyon sokan jelentkeznek. - ha kapsz is, ilyen lepkeházas cuccot kapnál (ajtó csukogatás nyolc órában), ugyanis a komolyabb melókra bejáratott emberek vannak, akiknek már nem kell magyarázni és nem kell õket felügyelni - ezért egy-két (három-négy) év diákönkéntesség nem árt. - mivel az állatkert helyzete sokat romlott, nem is biztos, hogy lesz egyáltalán diákmunka (nem tudnak fizetni lassan már a dolgozóknak sem). De a diákönkénteseket szívesen látják, lehet érdeklõdni személyesen a gazdasági bejáratnál, vagy lehet nekik írni e-mailt is :)

Na már most, biztos infók: - diákmunkára már legalább áprilisban jelentkezni kell, és akkor sem biztos, hogy lesz helyed, mert nagyon sokan jelentkeznek. - ha kapsz is, ilyen lepkeházas cuccot kapnál (ajtó csukogatás nyolc órában), ugyanis a komolyabb melókra bejáratott emberek vannak, akiknek már nem kell magyarázni és nem kell õket felügyelni - ezért egy-két (három-négy) év diákönkéntesség nem árt. - mivel az állatkert helyzete sokat romlott, nem is biztos, hogy lesz egyáltalán diákmunka (nem tudnak fizetni lassan már a dolgozóknak sem). De a diákönkénteseket szívesen látják, lehet érdeklõdni személyesen a gazdasági bejáratnál, vagy lehet nekik írni e-mailt is :)
Ez engem is érdekelne
A feltételei meg ilyenek le vannak írva a honlapjukon. Azt nem tudom, mit kell konkrétan csinálniuk. De mi most voltunk, a lepkeház bejáratánál két csaj engedte be kis csoportonként a népet, elég fiatalok voltak, szerintem õk is diákok voltak.
A kérdező hozzászólása: azaz az esti érettségizõknek is lesz öszi szünet?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!