Találatok a következő kifejezésre: Mire jo g-pont (4 db)

Mire jó a Games for Windows Live vagy mi, archivment-ekért kapott pont (G)?

Pl.: Dirt3-nál már van 100pontom, azzal mit tudok csinálni? mire jó?

Legjobb válasz: Arcade játékokat tudsz belõle vásárolni ezen a webhelyen:http://www.gamesforwindows.com/en-US/ Asszem live-nál így van.

Arcade játékokat tudsz belõle vásárolni ezen a webhelyen:http://www.gamesforwindows.com/en-US/ Asszem live-nál így van.

Mire jo a g-pont?

Legjobb válasz: Orgazmusra :D

Orgazmusra :D
A misztikus G betû, valójában Grafenberg, egy ausztrál tudós nevének rövidítése, aki 1950-ben publikálta felfedezését. A G-pont létezését azonban sokan - mivel nem sikerült megtalálniuk - ezután is kétségbe vonták. Pedig érdemes odafigyelni arra az apró kis pontra, mely a szexuális gyönyör kiapadhatatlan forrásává válhat. Megtalálni persze nem is olyan egyszerû ezt a vagina mellsõ falán található, kb. 1-1.5 cm átmérõjû területet, melynek izgatása sokszor mind a klitorális mind a hüvelyi orgazmusnál erõsebb kéjérzetet okoz. Alakja személyenként változó, hasonlíthat babszemre vagy lehet egy szimpla dudor. Vannak nõk, akik érzik a vécén ülve, kitapintják egy vibrátorral vagy egyéb eszközzel, másoknak azonban partnerre van szükségük a felfedezéséhez. Stimulációja eleinte a vizeléshez hasonlatos ingert okoz, majd szexuális élvezetté vált át, végül kielégüléshez vezet. Bár a szexológus szakember is elismeri, hogy a G-pont felfedezése számos, addig nem ismert élvezethez juttathatja a nõt - és így partnerét is - óva int attól, hogy mostantól kezdve kifejezetten "erre hajtsunk". Ha ugyanis célorientáltan keresgélünk, s mégsem járunk sikerrel, ez az egész aktust frusztráló élménnyé változtathatja. Sajnos tény, hogy vannak nõk, akik sikertelenül próbálnak rábukkanni Grafenberg-pontjukra. Nem elképzelhetetlen, hogy nincs nekik, de az is lehet, hogy lévén a hüvely túl hosszú, nem képesek elérni. Ez sem tragédia, a kielégülésnek számos más módja létezik ezen kívül is. Ha azonban megtaláltuk, használjuk ki a lehetõséget, mely a kéj érzetének addig ismeretlen spektrumát vetíti elénk. http://www.noi-praktikak.com/index.php?kat=Orgazmus&cikk=G-p..
HA nõ vagy, remélem megtapasztalod, h miért jó :)
no nem olvaszam el mit írt az leõzõ hozzászoló de bizti sok okosságot :D cal én nem írom le végig egész egyszerüen csak egy olyan 3-7 cm mélyen lévõ pont (alakjam érete stb érzékenysége... változó helye is ) a 3-7 cm mélységen belül az egyátlag :D röviden ha a gpontot stimulálják akk a csajszikánk ....:D gondolom érted :D + mit gondoltál mikor bele hatol a pasi a csajba akkor mit stimulál anyira? el tekintve a 25cmes nigger drongtol me az a méh szájat is XD 1 a hüvely falát ésa g pontot izgatja a himvesszõ is tuti nem azért megy el a csaj mert légmentesen zárt lessz:D
Mire jó? Pl. kenyérre kenni...
17:26-os! Minek írtad ki? Elég lett volna a link...

Mit jelent, hogy egy készülékben a WLAN n/g/b? Egy tesztben olvastam, hogy ez jó pont a gyártónak, hogy ilyen a wifi.

Legjobb válasz: Azt, hogy a 'b', a 'g' és az 'n' szabványt is támogatja, ezek a szabványok pedig elsõsorban az átviteli sebességben térnek el egymástól: b: max. 11 Mbitps g: max. 54 Mbitps n: max. 600 Mbitps (általában azonban inkább 150-et szoktak megadni) Emellett az 'n' szabvány, a másik kettõvel ellentétben az 5 GHz-es tartományt is támogatja, a másik kettõ csak a 2,4 GHz-es frekvenciasávot.

Azt, hogy a 'b', a 'g' és az 'n' szabványt is támogatja, ezek a szabványok pedig elsõsorban az átviteli sebességben térnek el egymástól: b: max. 11 Mbitps g: max. 54 Mbitps n: max. 600 Mbitps (általában azonban inkább 150-et szoktak megadni) Emellett az 'n' szabvány, a másik kettõvel ellentétben az 5 GHz-es tartományt is támogatja, a másik kettõ csak a 2, 4 GHz-es frekvenciasávot.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!