Találatok a következő kifejezésre: Mire jók pontok Mihez lehet (4 db)

A NeoBux ptc oldalon a Neo pontok mire jók? Mire lehet beváltani?

Legjobb válasz: Van magyar nyelvû fóruma, azon belül is van Segítségkérõ topic, leírva MINDEN hasznos infóval. Keresgélj ott!

Van magyar nyelvû fóruma, azon belül is van Segítségkérõ topic, leírva MINDEN hasznos infóval. Keresgélj ott!

Sims3 (pets) :1. kérdés: Hogyan lehet élettapasztalat pontokat (lifetime wish) szerezni? Milyen tevékenységgel lehet a legtöbbet? 2. kérdés: Mik azok a kihívás pontok? (challange points) Hogy lehet szerezni, és mire jók?

Angolul játszom,(xboxon), és ezt a két dolgot nem értem. A válaszokat előre is köszönöm!

Legjobb válasz: 1.Mikor megcsinálod a Simeket kilehet választani hogy mi legyen az "életének a kihívása"(nem tudom jobban kifejezni most)Tehát kiválasztottad és ha eléred azt akkor kapod.Legjobban a Szívtipróval(10 szerelmi kapcsolatod lesz)ez 35.000 pontot ad.Lehet még azt is csinálni szintén 35.000 pontért hogy elvállalsz egy munkát eléred az 5."ranglétrát" és felmondasz és ezt megcsinálod 4szer. 2.A kihívás pontok az nagy segítséget nyújt az egész játékban mert ha van kihívás pontod tudsz venni karmát stb.Azt sajnos nem tudom hogyan kell szerezni.:S Remélem segítettem.

1.Mikor megcsinálod a Simeket kilehet választani hogy mi legyen az "életének a kihívása"(nem tudom jobban kifejezni most)Tehát kiválasztottad és ha eléred azt akkor kapod.Legjobban a Szívtipróval(10 szerelmi kapcsolatod lesz)ez 35.000 pontot ad.Lehet még azt is csinálni szintén 35.000 pontért hogy elvállalsz egy munkát eléred az 5."ranglétrát" és felmondasz és ezt megcsinálod 4szer. 2.A kihívás pontok az nagy segítséget nyújt az egész játékban mert ha van kihívás pontod tudsz venni karmát stb.Azt sajnos nem tudom hogyan kell szerezni.:S Remélem segítettem.
A kérdező hozzászólása: köszike

Mire jók a pontok? Mihez lehet velük kezdeni?

Legjobb válasz: Az oldalon való aktivitást mutatják. A jó válaszért plusz pont, a rossz válaszért mínusz pont jár.

Az oldalon való aktivitást mutatják. A jó válaszért plusz pont, a rossz válaszért mínusz pont jár.


Mire jók a pampers pontok? Egyáltalán még lehet velük vmi promócióba részt venni vagy már nem?

Mert még a mostani pelusokon is rajt vannak a pontok,de hiába kerestem rá a google-ba semmi értelmeset nem ad ki...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!