Találatok a következő kifejezésre: Mire jó teherbeesés (7 db)

Mire jó a hüvely kúp? Segít a teherbeéséshez és mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Rengeteg féle hüvely kúp van, arra jó amire éppen való. Van ami sperma ölõ hatású, van ami gombás fertõzésre jó, van ami hormont tartalmaz stb.

Rengeteg féle hüvely kúp van, arra jó amire éppen való. Van ami sperma ölõ hatású, van ami gombás fertõzésre jó, van ami hormont tartalmaz stb.
A kérdező hozzászólása: és melyik a hormon tartalmazó????
Azt akkor írják fel ha többszöri vetélés után sem marad meg a magzat, és ebbõl is több féle van. mint pl. fájdalom csillapítóból is több féle van.

Mire jó pontosan teherbeesés szempontjából a cickafarkfű-palástfű teakeverék?

Homeopata javaslata nélkül is elkezdhetem inni? Mire hat pontosan?

Legjobb válasz: Én úgy tudom, hogy rendbeteszi a ciklust, és erõsíti a méhet. A nõi bajokra is jó a benne lévõ cickafark miatt. Én megkérdeztem a nõgyógyászomat, hogy ihatom-e, és azt mondta igen. Úgy tudom, hogy kúraszerûen kell inni. Nem tudom hogy ez segített-e, de az biztos hogy ártani nem ártott, mert állapotos lettem.

Én úgy tudom, hogy rendbeteszi a ciklust, és erõsíti a méhet. A nõi bajokra is jó a benne lévõ cickafark miatt. Én megkérdeztem a nõgyógyászomat, hogy ihatom-e, és azt mondta igen. Úgy tudom, hogy kúraszerûen kell inni. Nem tudom hogy ez segített-e, de az biztos hogy ártani nem ártott, mert állapotos lettem.

Hogyan tudom megnövelni a teherbeesés esélyét? Mire jó a palástfű? És hogyan reagálja le a beágyazódást a szervezet? Mikor érezhetem legkorábban a terhességet?

Legjobb válasz: Itt találtam egy érdekes cikket: http://anyaleszek.hu/termeszetes-modszerek-a-termekenyseg-no..

néhány tipp: - Figyeld mikor van peteérésed, s a termékeny idõszakban próbálkozzatok. Vannak ovulációs tesztek, különfélék. Itt egy: http://www.babatervezo.hu/minimikroszkop.html(Ez meglehetõsen nem a legolcsóbb, de jónak tûnik.) - Lehet a hüvelyinyálkából is következtetni: http://babatervezok.otthona.net/nyalka.shtml Az, hogy ki mikor érzi változó. A palástfû gyógynövény nõgyógyászati zavaroknál alkalmazzák többnyire. Ahogy a cickafarkat is és terhesség esetén a málnalevelet is ajánlott fogyasztani. Persze egyiket sem össze-vissza bármikor. (pl. A málnalevél a terhesség elején vetélést kockázatát növeli, késöbb kifejezetten hasznos.) http://www.vitaminsziget.com/ecikk.php?id=160
A kérdező hozzászólása: PALÁSTFÛT AKARTAM IRNI
A ciklus második felétõl kell elkezdeni inni, azaz peteérés után! ( 28 napos ciklus esetén a 14.napig, 29 napos ciklusnál 15.napig, stb. ) A tea a terhesség megtartásában tud segíteni, erõsíti a méhet! Kiegészítheted cickafark teával, amit a ciklus elsõ felében kell inni, ha már nem vérzel, ugyanis vérbõséget okoz! Ezt a peteérésig tedd...

Folsav napi 3 mg szedni elég Elevit kapszula mellett? Folsav a teherbeesés elött mire jo?

Legjobb válasz: Szia! Nem muszály elevit mellé plusz folsavat szedni,abban elég mennyiség van.A folsav megakadályozhatja bizonyos fejlõdési rendellenességek kialakulását-pl.nyitott gerinc.A folsav raktáraidat kell feltölteni terhesség elõtt,de ha csak a pozitív teszt után szeded,az sem tragédia!

Szia! Nem muszály elevit mellé plusz folsavat szedni, abban elég mennyiség van.A folsav megakadályozhatja bizonyos fejlõdési rendellenességek kialakulását-pl.nyitott gerinc.A folsav raktáraidat kell feltölteni terhesség elõtt, de ha csak a pozitív teszt után szeded, az sem tragédia!

Mi a jó TSH érték a teherbeeséshez?

Nekem 1,95 lett az eredményem

Legjobb válasz: 1-1,5 körüli a legideálisabb, de a te értéked is jó, azzal is teherbe lehet esni probléma nélkül. Dokid mit mondott?

1-1, 5 körüli a legideálisabb, de a te értéked is jó, azzal is teherbe lehet esni probléma nélkül. Dokid mit mondott?
A kérdező hozzászólása: Õ azt mondta, ez a eredmény teljesen jó, középérték.
Nekem is azt mondta az endokrinológusom, hogy 1-1.5 öt szeret kismamáknál látni tehát teherbeeséskor is már. Ahhoz képest nekem 3.5 lett/volt és terhes lettem simán elsõ próbálkozásra..
Nekem is 3körüli volt, talán egy kicsit több, amikor teherbe estem. :) 1.voltam
A kérdező hozzászólása: Remélem sikerülni fog, azért nézettem meg, hogy ez is rendben van-e.

Milyen tünetei vannak a szoptatás melletti teherbeesésnek? Igaz, hogy a terhességi tesztek ilyenkor jóval később mutatják ki a terhességet? Mi ez, ha nem baba?

Még nem menstruáltam, így ez nem mérvadós sajnos, a lányom 1 éves ,isz szoptatom, éjjelente is elég aktívan, így az elvileg a termékenység visszatértéhez szükséges 6 óra szopi nélkül még nincs meg. Viszont lassan 2 hete ég a mellem szopi közben is, görcsöl a hasam, hányingerem van és szédülök, a melegtől leesik a vérnyomásom stb. A tesztem kb értékelhetetlen, kétszer mintha lett volna második csík, de az is időn túl. Hallottam, hogy ilyenkor nem mindig jelez a teszt előre... Járt valaki így?

Legjobb válasz: Én is szopi mellett lettem terhes (mondjuk én mensiztem és akartuk)De nemekm nemvárt elõtt 5 nappal kezdõdteka tünetek,és nemvárt elõtt 4 nappal délutáni pisibõl már ki is mutatta,pedig 13. napon volt pém! Szóval nálunk nem igaz,hogy késõbb mutatta ki! Én sima olcsó x-epillelteszteltem!Az is pozi lett!

Én is szopi mellett lettem terhes (mondjuk én mensiztem és akartuk)De nemekm nemvárt elõtt 5 nappal kezdõdteka tünetek, és nemvárt elõtt 4 nappal délutáni pisibõl már ki is mutatta, pedig 13. napon volt pém! Szóval nálunk nem igaz, hogy késõbb mutatta ki! Én sima olcsó x-epillelteszteltem!Az is pozi lett!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. nekem vaterás teszetm volt, de nem tudtam eldönteni, h van-e csík rajta...
Megint én vagyok! Szerintem ha nemtudtad eldönteni, akkor az ott lesz...NEM???? De próbáld meg késõbb is! És örülnél neki? ek pont ugyanazokb voltak, mint elõször, csak a szopi miatt a mellem már nem nõtt nagyobbra :) és nem is feszült a legelején úgy mint az elsõ ányomnál! Szóval gyakori pisilés (ilyen felfázós tünetekkel) hasszurka... Nekem azóta is szopik a nagy! Amúgy nálam a tünet
Ja a nagy két éves a pocak meg 26 hetes
A kérdező hozzászólása: Nagyon örülnék :D csak olyan bizonytalan vagyok abban a csíkban, meg már annyira nem is ég a mellem, meg tegnap barnáztam kicsit, meg ma is egyszer. szóval vagy mensi vagy baba vagy nem tudom :(
Szia! Ne éld bele magad, hogy terhes vagy! Én is szoptattam, amikor nem jött meg és csináltam tesztet. Azt mutatta hogy terhes vagyok, de nem volt olyan nagyon erõs a csík, de túl halvány sem. Nagyon örültünk, bele éltem magam, még egy baba lesz, már akartuk. Másnap is teszt, ugyan ilyen volt. Görcsölt a hasam sajnos néhány napig, aztán véreztem. Beküldtek kórházba, nézzék meg, mi a helyzet. ott azt mondták, nem látszik hogy egyáltalán terhes lettem volna. Ez inkább csak egy olyan nagyon korai vetélés volt, ami igazából még nem is volt terhesség és abban nyilvánult meg, hogy egy héttel késõbb jött meg. Én nagyon kikészültem, azért tanácsolom, ne éld bele magad. Üdv!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!