Találatok a következő kifejezésre: Mire jó szoptatós párna (2 db)

Mire jó a szoptatós párna?

Érdemes-e ilyet venni,megéri befektetni?Minden tapasztalat érdekel.Köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: Szia.Van aki szereti,nekem nem vált be.Arra jó,hogy eggyik felét tudod a hátad mögé tenni,a másikat a baba alá,esetleg megtámasztod. nekem egy nagyobb párna van a hátam mögött,a lábamat magamalá húzom,e´s u´gy szoptatom a babámat.Èjjel pedig csak törökülésben a lábamra rakom a kezemet,e´s úgy.Szóval nem muszály megvenni a szopis párnát.

Szia.Van aki szereti, nekem nem vált be.Arra jó, hogy eggyik felét tudod a hátad mögé tenni, a másikat a baba alá, esetleg megtámasztod. nekem egy nagyobb párna van a hátam mögött, a lábamat magamalá húzom, e´s u´gy szoptatom a babámat.Èjjel pedig csak törökülésben a lábamra rakom a kezemet, e´s úgy.Szóval nem muszály megvenni a szopis párnát.
A kérdező hozzászólása: köszi:)
Szia! A szoptatós párna nem csak szoptatásra használható, hanem pl. hogy pihenj, aludj rajta. Meg tudod támasztani vele a hátad. Fel tudod polcolni vele a lábad. Ki tudod vele támaszatni magad alváskor hogy ne feküdj a hasadra, és ha a combjaid közé teszed alváskor akkor jobban tud áramlani a vér a vénákban. Ha érdekel még infó akkor szerintem a http://www.brendon.hu oldalon találsz róla még infót. Nekem nagyon bevált, már nem tudnék meglenni nélküle, ha utazok is viszem magammal. Párna helyett is használom. 6-12.000 Ft közti összegben lehet kapni. Üdv: 31 hetes kismami
Én csak láttam amikor barátnõm használlta, de valóban megteszi egy párna is a baba alá. Ha lenne pénzem megvenném, mert szerintem nagyon praktikus, valéamint a baba is tud rajta pihenni, és nem fordul le mondjuk az ágyról, mert két oldalról megtámasztja a párna. No meg asszem most jönnek a bababörzék, ha minden igaz, és ott tuti kapsz 1000 Ft alatt is. Sok szerencsét! ;)
Mi úgy varrtunk, nem nagy ügy, és kis golyócskákkal tömtük ki. Felesleges kiadni érte annyi pénzt, nem kell hozzá nagy ügyesség vagy szakértelem, hogy elkészítsd!

Volt itthon egy jó nagy darab anyagom. Kiszabtam szoptatós párnának, de mivel töltsem meg?

A nikecell gyöngy az mit?l olyan jó? Nem jó a szivacs töltelék? Nekem olyan bizarr, hogy m?anyag golyókat tegyek bele. Kényelmes? Azért választottam a párna varrását és nem vásárlását, mert 5-9 ezer forint körül mozog bolti áron ez a párna, és van egy jó kis kelengye listám, ami azt írja "szoptatós párna vagy jól kitömött párna". Így gondolom nem tudok nagyon mellé l?ni.

Legjobb válasz: Olyan anyag mint a vatta nem lenne jó? Nem tudom a pontos nevét, pedig az jó puha lenne tölteléknek a párnába.

Olyan anyag mint a vatta nem lenne jó? Nem tudom a pontos nevét, pedig az jó puha lenne tölteléknek a párnába.
Szia! Azért használnak ilyen kis gyöngyöket, mer felveszi a baba formáját, mégsem süpped bele, nem tud belefulladni. Nekem is bizarr a nikecell gyöngy..folyton attól rettegnék, hogy véletlenül kiszakad valahol nem veszem észre és már be is szipákolta a kisfiam :( de ez csak az én hülyeségem :)
Én vettem szoptatós párnát anno, az hungarocell gyöngyökkel volt megtöltve, nagyon jó volt, és kényelmes, míg pocakos voltam, szoptatáshoz nem vált be, ezért egy nagyobb méretû díszpárnát használtam, ami szivaccsal volt megtöltve, úgyhogy szerintem tökéletes a szivacs tölteléknek.
Lemaradt a lényeg, szerintem ha jól kitömöd szivaccsal ugyanolyan jó lesz :)
Én is magam varrtam a szoptatós párnát és én ezzel a hungarocel golyóval töltöttem meg. Vettünk egy nagy zsákkal, varrtam még egy babzsákfotelt is, olyan sok volt a töltelék. Azért jó ez az anyag, mert felveszi a baba formáját, a szivacs kevésbé. Viszont hátránya szerintem, hogy iszonyat hangos. Én nem tudtam terhesség alatt vele aludni, mert zörgött a fejem alatt.:)
A kérdező hozzászólása: Nekem is ez félelmem, hogy majd beszippantja a kis nikecell gyöngyöket, ha valahol kiszakad. Ezért is varrtam el a párnát mindenhol 2szer. Kritikusabb helyeken 3-szor is. :) De lehet a szivacsnál maradok, nekem az biztonságosabb.
10.14-es vagyok. Dupla huzatot kell varrni, akkor semmiképpen nem jön ki belõle a golyó. Legalább is nekem egyáltalán nem jött ki sehol, soha. Amúgy is dupla huzat kell, mert másképp nem tudod mosni, pedig elég hamar koszolódik.
Én is házilag készítettem.Kell egy belsõ huzatot varrni, és külön egy külsõt, mert így a külsõt csak leveszed, és ki tudod mosni. Lehet kapni hungarocell golyócskákat.Néhány méteráru boltban van.Nálunk Balatonfûzfõn gyártanak ilyent.Az egyik ismerõsöm onnan hozta.Cserébe én megvarrtam neki a huzatot.Ez jobb, mintha szivacs lenne benne.
én is jobban szerettem a golyócskás párnát, nagyon jól tartja a hõt is- nemhiába hõszigetlõ anyagnak is használják! :) de sztem a szivacs olcsóbb, az OBI-ban pl 350ft-ért vettem töltelékszivacsot egy nagy párnába. Ha már ilyen ügyes vagy - kb fél éves korára varrhatsz neki hengerpárnát, hogy tanuljon vele mászni, gurulni vele- abba tökéletes a szivacs is! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!