Találatok a következő kifejezésre: Mire jó szoptatós (6 db)

Mire jó a szoptatós párna?

Érdemes-e ilyet venni,megéri befektetni?Minden tapasztalat érdekel.Köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: Szia.Van aki szereti,nekem nem vált be.Arra jó,hogy eggyik felét tudod a hátad mögé tenni,a másikat a baba alá,esetleg megtámasztod. nekem egy nagyobb párna van a hátam mögött,a lábamat magamalá húzom,e´s u´gy szoptatom a babámat.Èjjel pedig csak törökülésben a lábamra rakom a kezemet,e´s úgy.Szóval nem muszály megvenni a szopis párnát.

Szia.Van aki szereti, nekem nem vált be.Arra jó, hogy eggyik felét tudod a hátad mögé tenni, a másikat a baba alá, esetleg megtámasztod. nekem egy nagyobb párna van a hátam mögött, a lábamat magamalá húzom, e´s u´gy szoptatom a babámat.Èjjel pedig csak törökülésben a lábamra rakom a kezemet, e´s úgy.Szóval nem muszály megvenni a szopis párnát.
A kérdező hozzászólása: köszi:)
Szia! A szoptatós párna nem csak szoptatásra használható, hanem pl. hogy pihenj, aludj rajta. Meg tudod támasztani vele a hátad. Fel tudod polcolni vele a lábad. Ki tudod vele támaszatni magad alváskor hogy ne feküdj a hasadra, és ha a combjaid közé teszed alváskor akkor jobban tud áramlani a vér a vénákban. Ha érdekel még infó akkor szerintem a http://www.brendon.hu oldalon találsz róla még infót. Nekem nagyon bevált, már nem tudnék meglenni nélküle, ha utazok is viszem magammal. Párna helyett is használom. 6-12.000 Ft közti összegben lehet kapni. Üdv: 31 hetes kismami
Én csak láttam amikor barátnõm használlta, de valóban megteszi egy párna is a baba alá. Ha lenne pénzem megvenném, mert szerintem nagyon praktikus, valéamint a baba is tud rajta pihenni, és nem fordul le mondjuk az ágyról, mert két oldalról megtámasztja a párna. No meg asszem most jönnek a bababörzék, ha minden igaz, és ott tuti kapsz 1000 Ft alatt is. Sok szerencsét! ;)
Mi úgy varrtunk, nem nagy ügy, és kis golyócskákkal tömtük ki. Felesleges kiadni érte annyi pénzt, nem kell hozzá nagy ügyesség vagy szakértelem, hogy elkészítsd!

Az anyukák miért szeretnek szoptatós képet felrakni facebookra? Mire jó ez?

Legjobb válasz: Jézusom!!! Mi van??? Nekem 2 gyerekem van.SOHA nem raktam fel ilyet.Ismerõseim sem..pedig nem egynek van gyereke!! Milyen ismijeid vannak neked??

Jézusom!!! Mi van??? Nekem 2 gyerekem van.SOHA nem raktam fel ilyet.Ismerõseim sem..pedig nem egynek van gyereke!! Milyen ismijeid vannak neked??
Akit zavar, az ne nézze! Álszent, prûd népség!
Õ aki nemrég szült, és úgy érzi ezt az egész világgal meg kell osztania az örömhírt, miután végigposztolta az elsõ hányástól – jobb esetben a fogantatás kimaradt – a szülésig az összes orvosi vizsgálat eredményét, és úgy érzi, olyan dolgot hozott létre, amire még soha senki nem volt képes, mert rajta kívül még soha, senki nem szült..
Utolsó egyetértek! :D
Legális magamutogatás, semmi más. "Kirakom a cicimet, de nem kázhatnak le, mert a bimbit eltakarja a gyerek szája. Nézzétek, milyen szexi vagyok, folyassátok a nyálatokat" kb. ennyit gondolhatnak, ha egyáltalán gondolkodnak ezek a véglények.
"Mi bajotok van a szoptatos képekkel?????? Beteg kanok modjára feláll a fa-zotok, vagy mi van? " Nem, épp ellenkezõleg. Frusztrál, ha kéretlenül bárkinek a mellét kell nézegetnem, mert a hírfolyamomban az orrom alá tolja.
Szoptassa, mert az a dolga, de basszus, azért képet ne rakjon már fel róla!Ha annyira tárolni akarja az intim képeit, akkor tárolja a gépen, vagy pendrive-n, de ne az interneten!Ez nem normális.Én még nem láttam ilyet, szerencsére!Láttam már nõi mellet, meg nekem is van, meg természetes dolog a szoptatás, de NEM kell róla képet csinálni és felrakni az internetre!Ez nem normális! El nem tudnám képzelni, hogy intim képeket rakjak fel az internetre, és NEM a prûdség miatt! Nem természetes, hogy ilyet rak fel valaki a netre. A FACEBOOKNAK SZÜLTE A GYEREKÉT AZ ILYEN?Mark Zuckerbergnek akkor már több gyereke van, mint gondolná!Hamarosan követelik tõle a gyerektartást!:)
Mert ma már mindent fel KELL rakni facebookra. Az elsõ UH képet, a szülés folyamatát végig kell posztolni, a legelsõ képet a gyerekrõl szintén meg kell osztani az egész világgal, és minden egyéb létezõ dolgot vagy cselekvést is. Ricsike 1 hónapos... Ricsike 3 hónapos... Ricsike játszik... Ricsike fürdik... Ricsike szopizik... azért, amiért a gyermektelenek azt hiszik, hogy mindenki kíváncsi rájuk és életük minden pillanatára, az anyukák meg azt hiszik, hogy az õ gyerekükre kíváncsi mindenki. Pedig nem. Én áldom az eget, hogy még az elõzõ generációban születtem, és nincs tele a világháló a nyilvánosan megosztott babaképeimmel.
az én ismeretségi köröm nagy részét Budapest értelmiségi és egyetemet végzett lényei adják, mégis sokat találkozom ilyennel. Egyébként az én problémáim közt szerepel az is, hogy kirak cuki képet a gyerekrõl, amint az ül a bilin/nyakig maszatos, ami tényleg nagyon aranyos, de az a gyerek 7-8 év múlva iszonyatosan fogja szégyellni. Az anyák többsége pedig ezt nem érti meg. Emlékszem, hogy égett a pofám, mikor anyukám az új pasinak (akire évek óta meresztettem a szememet) jól megmutogatta a babakori Annuskabilizik, Annuskahamizik és Annuskavörösfejjeltoporzékol címû képeket. Nem éreztem jól magam. Õ viszont, mint anyuka végtelen büszke, hogy milyen édes gyereke van, az milyen ügyesen szopizik, és fel se tûnik neki, hogy a világ normális része nem kíváncsi a mellére.
Amin õk szopnak?
Milyen szopatós képet?
Én is láttam nem is olyan régen, hogy az egyik ismerõsöm szoptatós képet rakott ki. Majd kirakta azokat is ahol a fia éppen megszületik sima szüléssel, de többen írtak neki, hogy tegye már meg, hogy azokat leveszi..Meg is sértõdött..Nekem mesélte milyen rosszul esett neki, hogy páran letámadták a képei miatt. Nem volt szívem azt mondani, hogy én kis híján elhánytam magam a képei láttán, pedig szültem én is..de azért van egy határ szerintem, hogy milyen képeket osztunk meg másokkal.
Ha nem látszik rajta a melle, mert éppen szoptat, nem tudom miért zavaróbb, mint bármilyen másik kép. :D
Cici-selfie :D
Engem nem a szoptatás zavar, tényleg természetes dolog, még azon se hördülök fel, ha valaki a parkban elvonulva szoptat, DE szánt szándékkal megosztani a neten, az nem a természetességet sugározza, hanem az arcunkba tol egy csecset. Ez nem prûdség, ezt felejtsétek el. De aki a szoptatásáról képet posztol ki, az feltûnési viszketegségben szenved. Sok embert zavarba hoz a nõi mell, legyen akár nõ, vagy férfi. Azzal meg ne gyertek, hogy bezzeg régen. bezzegrégen nem volt net, de tuti ha lett volna nem ezzel tapétázzák ki az üzenõfalat. Akit nem érdekel ne nézze??? Hogy? Az most miért jobb ha emiatt 200 ismerõsbõl 150 letiltja anyukát? Vagy hogy ne nézze, ha csak megnyitja és görget hármat az ember és ott van teljes méretben a kép. Ez nem facebookra való, és általában nem túl mûvészi képek. Egy fotómûvész képei más tészták, láttam már gyönyörû, mûvészi képeket szoptatásról, de az a különbség, hogy ezeket az nézi meg akit érdekel, nem boldog-boldogtalan orra alá van dugva.

Mikor érdemes szoptatós melltartót venni? A méret miatt kérdezem, hogy hányadik terhességi hét a legmegfelelőbb? Tudtok jó áron ilyet Bp-en? Kb mennyi?

Vagy csak szülés utána vegyem meg?

Legjobb válasz: Szerintem a terhesség legvégén vagy a szülés után,ugyanis a tejci miatt megnõ a mell,és lehet hogy kicsi lesz a korán megvásárolt melltartó.Én is mostanában vettem piacon. Tudom még ajánlani a teszveszt. 38 hetes km.

Szerintem a terhesség legvégén vagy a szülés után, ugyanis a tejci miatt megnõ a mell, és lehet hogy kicsi lesz a korán megvásárolt melltartó.Én is mostanában vettem piacon. Tudom még ajánlani a teszveszt. 38 hetes km.
Szia!Én nagyon szupit vettem , szinte már lefoszlott rólam olyan kényelmes volt és 1200 ft volt.Margit körúton vettem, ha mész a Moszkva felé a Margit hídtól, jobb oldalon van. Ha mész arra írj privit, elõkeresem a címet.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen, még csak a 30. hétben járok, de azt hiszem megjegyzem ezt az ajánlatot! ;)


Mikor vettétek meg a szoptatós melltartót? Rászámoltatok, vagy ami akkor jó volt azt vettétek meg?

Legjobb válasz: Szia , épp nemrég rendeltem vateráról 750 ft-ért,vadi újat, 35.hetes vagyok, nem találtam üzletben rám valót , de már nem is bánom mert fantasztikus minõségû, tiszta pamut cuccot kaptam , villámgyorsan:) Nem számoltam rá, csak eggyel nagyobb méretet rendeltem mint az eredeti méretem, tökéletes lett, nem jó ha túl nagy a kosara a szoptatósnak mert akkor nem tartja rendesen a tejgyûjtõ kagylót, vagy a mellbetétet.

Szia , épp nemrég rendeltem vateráról 750 ft-ért, vadi újat, 35.hetes vagyok, nem találtam üzletben rám valót , de már nem is bánom mert fantasztikus minõségû, tiszta pamut cuccot kaptam , villámgyorsan:) Nem számoltam rá, csak eggyel nagyobb méretet rendeltem mint az eredeti méretem, tökéletes lett, nem jó ha túl nagy a kosara a szoptatósnak mert akkor nem tartja rendesen a tejgyûjtõ kagylót, vagy a mellbetétet.
Jah, itt a link ha esetleg érdekel téged is, menj rá a kép alatt az eladó további termékei szövegre és ott látod a választékot, színeket stb. http://www.vatera.hu/szoptatos_melltarto_uj_75_80_85_90_95_1..
Én a héten vettem kettõt.33hetes vagyok szerintem már nem fog túl sokat nõni.75b az eredeti méretem és 80c-set vettem.Asszem az volt a legkisebb:) Jó lett.Én direkt vártam a 30. hétig ezzel.
Terhesség végefelé vettem meg, de nekem igazából mindegy is lett volna mikor, mert szoptatás alatt, elõtt sem nõtt a mellem. (ezt már észrevettem az elõzõ babámnál.)
36. hét után ajánlják megvenni. Én tegnap vettem meg, 39 hetes vagyok.

Volt itthon egy jó nagy darab anyagom. Kiszabtam szoptatós párnának, de mivel töltsem meg?

A nikecell gyöngy az mit?l olyan jó? Nem jó a szivacs töltelék? Nekem olyan bizarr, hogy m?anyag golyókat tegyek bele. Kényelmes? Azért választottam a párna varrását és nem vásárlását, mert 5-9 ezer forint körül mozog bolti áron ez a párna, és van egy jó kis kelengye listám, ami azt írja "szoptatós párna vagy jól kitömött párna". Így gondolom nem tudok nagyon mellé l?ni.

Legjobb válasz: Olyan anyag mint a vatta nem lenne jó? Nem tudom a pontos nevét, pedig az jó puha lenne tölteléknek a párnába.

Olyan anyag mint a vatta nem lenne jó? Nem tudom a pontos nevét, pedig az jó puha lenne tölteléknek a párnába.
Szia! Azért használnak ilyen kis gyöngyöket, mer felveszi a baba formáját, mégsem süpped bele, nem tud belefulladni. Nekem is bizarr a nikecell gyöngy..folyton attól rettegnék, hogy véletlenül kiszakad valahol nem veszem észre és már be is szipákolta a kisfiam :( de ez csak az én hülyeségem :)
Én vettem szoptatós párnát anno, az hungarocell gyöngyökkel volt megtöltve, nagyon jó volt, és kényelmes, míg pocakos voltam, szoptatáshoz nem vált be, ezért egy nagyobb méretû díszpárnát használtam, ami szivaccsal volt megtöltve, úgyhogy szerintem tökéletes a szivacs tölteléknek.
Lemaradt a lényeg, szerintem ha jól kitömöd szivaccsal ugyanolyan jó lesz :)
Én is magam varrtam a szoptatós párnát és én ezzel a hungarocel golyóval töltöttem meg. Vettünk egy nagy zsákkal, varrtam még egy babzsákfotelt is, olyan sok volt a töltelék. Azért jó ez az anyag, mert felveszi a baba formáját, a szivacs kevésbé. Viszont hátránya szerintem, hogy iszonyat hangos. Én nem tudtam terhesség alatt vele aludni, mert zörgött a fejem alatt.:)
A kérdező hozzászólása: Nekem is ez félelmem, hogy majd beszippantja a kis nikecell gyöngyöket, ha valahol kiszakad. Ezért is varrtam el a párnát mindenhol 2szer. Kritikusabb helyeken 3-szor is. :) De lehet a szivacsnál maradok, nekem az biztonságosabb.
10.14-es vagyok. Dupla huzatot kell varrni, akkor semmiképpen nem jön ki belõle a golyó. Legalább is nekem egyáltalán nem jött ki sehol, soha. Amúgy is dupla huzat kell, mert másképp nem tudod mosni, pedig elég hamar koszolódik.
Én is házilag készítettem.Kell egy belsõ huzatot varrni, és külön egy külsõt, mert így a külsõt csak leveszed, és ki tudod mosni. Lehet kapni hungarocell golyócskákat.Néhány méteráru boltban van.Nálunk Balatonfûzfõn gyártanak ilyent.Az egyik ismerõsöm onnan hozta.Cserébe én megvarrtam neki a huzatot.Ez jobb, mintha szivacs lenne benne.
én is jobban szerettem a golyócskás párnát, nagyon jól tartja a hõt is- nemhiába hõszigetlõ anyagnak is használják! :) de sztem a szivacs olcsóbb, az OBI-ban pl 350ft-ért vettem töltelékszivacsot egy nagy párnába. Ha már ilyen ügyes vagy - kb fél éves korára varrhatsz neki hengerpárnát, hogy tanuljon vele mászni, gurulni vele- abba tökéletes a szivacs is! :)

Kika Relax kismama fotel másra is jó? Egyáltalán egy ilyen szoptatós fotel miben más, mint egy sima fotel?

Olvasósarokba keresek valami kényelmes alkalmatosságot, és a fent nevezett fotelen akadt meg a szemem. Bevált más célokra is nektek, ha már nem szoptattatok, vagy ez kizárólag szoptatáshoz jó fotel? Mennyire magas a háttámlája? A fejet is tartja?

Legjobb válasz: Szia, nekem van ilyen fotelem és nagyon szeretem. Ez egy hintaszék, és én ebbe etetem a babámat és közbe hintázunk, ebbe alszik el este cicizés közbe. Így nem kézben ringatom, hanem ebben . Nekem a fejem is tartja,mert volt már hogy elaludtam benne éjjel :D (Párom meccsnézéshez is szereti) :D

Szia, nekem van ilyen fotelem és nagyon szeretem. Ez egy hintaszék, és én ebbe etetem a babámat és közbe hintázunk, ebbe alszik el este cicizés közbe. Így nem kézben ringatom, hanem ebben . Nekem a fejem is tartja, mert volt már hogy elaludtam benne éjjel :D (Párom meccsnézéshez is szereti) :D
A kérdező hozzászólása: Legalább most már azt is tudom, mi az a fura szerkezet az alján. :) Lehet rögzíteni, vagy mindenképpen hintázik?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!