Találatok a következő kifejezésre: Mire jó messenger discovery (2 db)

Mire jó a messenger discovery x2? és hogyan tudom hazsnálni?

Legjobb válasz: Meg tudod nézni, hogy ki törölt le a listájából (de ezt a sime messenger live-val is megteheted). Pár adatot láthatsz vele a partneredrõl (hanyas verziójú az msn amit használ, milyen a betütipusa, küldött ill. fogadott üzenetek száma) és fél perc alatt el tudod lopni a nevét,képét,és a személyes üzenetét :) De túl sok értelme nincs.

Meg tudod nézni, hogy ki törölt le a listájából (de ezt a sime messenger live-val is megteheted). Pár adatot láthatsz vele a partneredrõl (hanyas verziójú az msn amit használ, milyen a betütipusa, küldött ill. fogadott üzenetek száma) és fél perc alatt el tudod lopni a nevét, képét, és a személyes üzenetét :) De túl sok értelme nincs.
miért látnád?
A kérdező hozzászólása: hát 1 ismerõsöm mondta...
Sz*rt ér... Mindent jelezz az csak a valós igazságot nem.Nem ér semmit (:
Én a hivatalos weboldalról töltöttem le ( http://www.msgdiscovery.com/?lang=hu ) és nekem rendesen mûködik. Ha beállítod, akkor jelzi azt is ha valaki rejtve jön fel.
Meg azt is rejtve jelzi aki nem rejtve jön fel.Tényleg gagyi egy program, állíthatód te azt úgy ahogy akarod el szarni az msnt jó vele :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!