Találatok a következő kifejezésre: Mire jó messenger (8 db)

Mire jó a messenger discovery x2? és hogyan tudom hazsnálni?

Legjobb válasz: Meg tudod nézni, hogy ki törölt le a listájából (de ezt a sime messenger live-val is megteheted). Pár adatot láthatsz vele a partneredrõl (hanyas verziójú az msn amit használ, milyen a betütipusa, küldött ill. fogadott üzenetek száma) és fél perc alatt el tudod lopni a nevét,képét,és a személyes üzenetét :) De túl sok értelme nincs.

Meg tudod nézni, hogy ki törölt le a listájából (de ezt a sime messenger live-val is megteheted). Pár adatot láthatsz vele a partneredrõl (hanyas verziójú az msn amit használ, milyen a betütipusa, küldött ill. fogadott üzenetek száma) és fél perc alatt el tudod lopni a nevét, képét, és a személyes üzenetét :) De túl sok értelme nincs.

Mire jó a facebook messenger?

Legjobb válasz: Üzenetet küldeni.

Üzenetet küldeni.
miért látnád?
A kérdező hozzászólása: hát 1 ismerõsöm mondta...
Sz*rt ér... Mindent jelezz az csak a valós igazságot nem.Nem ér semmit (:
Én a hivatalos weboldalról töltöttem le ( http://www.msgdiscovery.com/?lang=hu ) és nekem rendesen mûködik. Ha beállítod, akkor jelzi azt is ha valaki rejtve jön fel.
Meg azt is rejtve jelzi aki nem rejtve jön fel.Tényleg gagyi egy program, állíthatód te azt úgy ahogy akarod el szarni az msnt jó vele :D


szedd le a plust a hivatalos oldalról, ott a legfrissebb van fenn.
http://msgplus.net/ Innen töltsd le.
A kérdező hozzászólása: köszi!!
semmit az úgy van elb*szva mint az állat. tanács töröld majd telepítsd újra 8.5-öt (higgy nekem 3napom cs*sztem el a 2011 es MSN-nel)
hagyd a francba... nem hiszem hogy ez neked megéri
Nem nyomulj a csajára.. elbaxtad, ez van.. lett volna lehetõséged szerintem...
Ha te tetszenél neki jobban, veled jött volna össze. Sztem hanyagold!
Felszólított? Rendõr vagy mi?
A kérdező hozzászólása: a srác az osztálytársa, én pedig egy másik osztályból vagyok, a lényeg az, hogy a miatt történt így szerintem, mert többet találkozhatott a csaj vele, mint Velem.

Nemrég kaptam egy uj tabletet és szeretném rátennni a facebook messenger-t de mindig a google play-hez visz. Honnnan tudnám még letölteni vagy mit csináljak hogy jo legyen? .

Ezzel az e-mail címmel még nem lépett be eszközén a Google Play Áruház alkalmazásba (a fehér bevásárlótáska ikon). Ezt irja ki mindig.... :\

Legjobb válasz: Gondolom onnan ingyen letölthetõ lenne. Készíts ott egy profilt. Vagy facebook.com :D

Gondolom onnan ingyen letölthetõ lenne. Készíts ott egy profilt. Vagy facebook.com :D
Készítened kell egy Gmail fiókot, és azzal már be tudsz lépni az áruházban és amit akarsz letölthetsz.
A kérdező hozzászólása: oké :) )

Miért jelentkezik ki az msn, amikor az e-maileket nézem? És mi az a NET Messenger Service? És miért nem jó az az internetkapcsolat az e-mailekhez, ami már alapból megvan? (mert kell egy másik is, mindig újra kell kapcsolódni)

Valahányszor elindítom az Outlook Express programot hogy megnézzem az e-maileket, mindig újra kapcsolódni kell a netre (de úgy hogy a netre már eleve kapcsolódva vagyok). Ezenkívül amikor ezt csinálom, az msn mindig kijelentkezik, és ilyesmit ír ki, h "Ön egy másik számítógépen bejelentkezett, ezért a .NET Messenger Service kijelentkezett/megszakadt a kapcsolat" (vagy valami ilyesmi)Ez csak azóta van, amióta kicserélték a winchastert és mindent újra kellett telepíteni. Mit kell ezzel csinálni?

Legjobb válasz: Az MSN és az e-mail címed nem ugyanaz véletlenül? Csak tipp, de lehet attól...

Az MSN és az e-mail címed nem ugyanaz véletlenül? Csak tipp, de lehet attól...
Furcsálnám ha az lenne a probléma, ráadásul ha msn-es e-mailod van azt figyeli az msn, és jelez ha kaptál mailt. Egyébként a .NET Messenger Service:nem más mint az msn kiszolgálórendszere. Azért szakadt meg mert az outlook lekapcsolja a netet és újrakapcsolódik. Nézd meg az ok beállításokat hogy azonos-e az internet kapcsolat mint amivel netezel. Valamint vezérlõpilt--> hálózati kapcsolatok és ott nézd meg hogy hány netkapcsolat van beállítva, elvileg csak egynek kéne lennie. Milyen neted van?
Erre a részére én is rákérdeztem itt, az oldalon, sajnos nem nagy sikerrel. Ha esetleg Neked sikerül kideríteni a hiba okát légyszíves értesíts! Kösz! "Valahányszor elindítom az Outlook Express programot hogy megnézzem az e-maileket, mindig újra kapcsolódni kell a netre (de úgy hogy a netre már eleve kapcsolódva vagyok)"
A kérdező hozzászólása: nekem valóban két külön nevû internetkapcsolatom volt beállítva a vezérlõpultnál. (mert a vinchaster-csere után összegabalyodtak a dolgok.) Tudtam hogy az msn bármelyikkel mûködik, viszont az Outlook Expressre csak az egyik volt beállítva, és én pont nem azt használtam. Szóval ezt letöröltem és a másik jól mûködik. Viszont az msn-t még mindig nem értem. Ha kapcsolódok a netre, de még hozzá se nyúltam az msn-hez, a partnereim akkor is látnak, és elkezdenek irogatni. :S Igen, anélkül hogy bejelentkeztem volna!! Ezt a NET Messenger Service csinálja? Hogy lehet ezt kikapcsolni? Azóta van mióta letöltöttem a Windows Live Messenger legújabb verzióját a winchaster cserélés után.
Az MSN csináhat olyanokat, hogy magától kijelentkeztet egy laptopnál, ha nem vagy gépnél?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!