Találatok a következő kifejezésre: Mire jó meddig kell (21 db)

A kérdező hozzászólása: D nem fogyasztok tomegnoveloket csak a kaja az. Csirke rizs es ezek

38héten mi a jó, meddig kell felmennie (20-100) a ctg-nek a méhösszehúzódásoknál?

Legjobb válasz: nem kell,csak van akinek ilyenkor már vannak fájásai is.nekem 35 volt a legerõsebb, de ez semmi,szülésnél van 100.as.

nem kell, csak van akinek ilyenkor már vannak fájásai is.nekem 35 volt a legerõsebb, de ez semmi, szülésnél van 100.as.

LG Optimus G2 akarok venni! -Meddig kell fizetni forgalmi elõleget? -Megéri elõfizetésre megvenni? -Szerintetek jó telefon? -Mikkor jött ki?

Legjobb válasz: LG Optimus G2-rõl nem tudok véleményt mondani, mert olyan nem létezik, de LG G2-rõl tudok egy-két dolgot. Jó telefon, hardveresen a legjobb (holtversenyben 4-5 másik telefonnal), szóval mindent bírni fog évekig, kijelzõje nagyon szép, kamerája nagyon jó, aksija nagyon nagy, szinte lehetetlen lemeríteni, minden téren jó, kivéve szoftveresen. Oké, hogy Android 4.2.2 van rajta, és nagyon hamar lesz is rész 4.4, de az LG módosított felhasználói felülete nagyon ronda, túlcsicsázott, ronda. Persze ezen lehet módosítani, szóval nem akkora probléma, csak azért jobb egy Nexus 5 pl, amit megveszel és nem kell rajta módosítani, mert az úgy néz ki, ahogy kell.

LG Optimus G2-rõl nem tudok véleményt mondani, mert olyan nem létezik, de LG G2-rõl tudok egy-két dolgot. Jó telefon, hardveresen a legjobb (holtversenyben 4-5 másik telefonnal), szóval mindent bírni fog évekig, kijelzõje nagyon szép, kamerája nagyon jó, aksija nagyon nagy, szinte lehetetlen lemeríteni, minden téren jó, kivéve szoftveresen. Oké, hogy Android 4.2.2 van rajta, és nagyon hamar lesz is rész 4.4, de az LG módosított felhasználói felülete nagyon ronda, túlcsicsázott, ronda. Persze ezen lehet módosítani, szóval nem akkora probléma, csak azért jobb egy Nexus 5 pl, amit megveszel és nem kell rajta módosítani, mert az úgy néz ki, ahogy kell.
A kérdező hozzászólása: Kösz a választ, , de a többit is jó lenne, ha meg lenne válaszólva! ja és a forgalmi elõleges kérdést úgy értettem, hogy ha a telenornál vásárolom meg, mert ott akarom meg venni!

Hogy kell a cickafarkfű és a palástfű teát együtt használni? Mikortól kell az eggyiklet és meddig és mikortól a másikat és meddig? Hány napig? Melyik mire jó? Babát szeretnénk!

Legjobb válasz: En igy tudom: a cickafarkteat pé-ig(segiti a peteerest),a palastfuteat pedig pé-tol a nemvartig(segiti a beagyazodast)

En igy tudom: a cickafarkteat pé-ig(segiti a peteerest), a palastfuteat pedig pé-tol a nemvartig(segiti a beagyazodast)

Mik a jó és rossz hatásai a bimbó védőnek? Miért nem jó ha azzal szoptatok? A bimbó kiemelőt meddig kell használni hogy legyen hatása?

Legjobb válasz: Nekem a bimbókiemelõ sem használt. Bimbóvédõvel tudtam csak szoptatni, azt is csak két hónapig, de ez is kínszenvedés volt. A babám egyszerûen nem bírta megszokni, vagy én nem tudom miért nem volt hajlandó enni vele, de fejnem kellett neki, mert a végén már a szájába sem vette. A védõnõm azt mondta, hogy nagyon kevés baba tud rendesen enni bimbóvédõvel, de hátha valaki tud neked jó tapasztalatot is írni.

Nekem a bimbókiemelõ sem használt. Bimbóvédõvel tudtam csak szoptatni, azt is csak két hónapig, de ez is kínszenvedés volt. A babám egyszerûen nem bírta megszokni, vagy én nem tudom miért nem volt hajlandó enni vele, de fejnem kellett neki, mert a végén már a szájába sem vette. A védõnõm azt mondta, hogy nagyon kevés baba tud rendesen enni bimbóvédõvel, de hátha valaki tud neked jó tapasztalatot is írni.
Bimbóvédõ: rossz hatása, h a gyereknek nagyobb erõvel kell szívnia, macerás a használata kicsit. jó hatása, ha nem tudsz mással szoptatni, mert nem jó a bimbód (mint nekem), akkor kénytelen vagy használni. Ezért jó hatása az, h végre meg tudod szoptatni a babádat!!! Ezen kívül nem ázik fel a melled. A bimbókiemelõrõl nem tudok nyilatkozni.
Én elejétõl kezdve bimbóvédõvel szoptatok, most múlt 4 hónapos a kislányom. A kórházban azt mondták, hogy nem valószínû, hogy tudok szoptatni ilyen bimbóval (ellaposodó+ ödémás is volt a mellem), talán-talán bimbóvédõvel, de szerintük az sem biztos. Ehhez képest mint mondtam 4 hónapja csak anyatejes a bébim. Szóval hajrá! Egyébként én Avent Minit használok.
Szia! A bimbókiemelõrõl tudok nyilatkozni: nekem teljesen lapos volt a mellbimbóm, nem tudott mit bekapni a kisfiam. Kb. 1-2 óra alatt pont kiemelte annyira a mellbimbóm, hogy tudtam szoptatni. Néhány napig használtam csak, azóta nem kell. Most 3 hónapos a kisfiam, gond nélkül tud szopizni, segédeszközök nélkül.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!Nekem a védõnõ azt mondta hogy 2hét után biztos kiemeli a bimbómat!A bimbóvédõvel egyébként tökéletesen tudok szoptatni, ezért nem is értem hogy miért mondta a védõnõ hogy a bimbóvédõ nem annyira jó!
Szerintem tökéletesen lehet szoptatni a bimbóvédõvel. Én 3-4 hónapig csak azzal szoptattam, mert lapos volt a mellbimbóm. Aztán a sok szoptatás miatt megváltozott a mellbimbóm alakja és apránként átszoktunk a sima cicire. Azóta is szoptatok, már lassan 11 hónapja. Ha nem lett volna bimbóvédõ, lehet, hogy nem is ment volna a szoptatás.
A kérdező hozzászólása: köszi ez az utolsó válasz is megnyugtató mert a védõnõ azt mondta egy idõ után majd nem fogadja el a cicit a bimbóvédõvel és nem lesz elég tejem de ha te tudtál szoptatni 11hónapig akkor ez nem lehet igaz
A bimbóvédõt azért nem szokták javasolni, mert sokan azért használják, mert az elején fáj a szoptatás. Viszont valóban nem tud vele olyan hatékonyan szopni a baba, éhes marad, elapad a tej. (mi majdnem így jártunk a bimbóvédõ miatt.) Tehát ha valakinek nincs problémája a mellbimbóval, az ne használja, inkább kínlódja végig az elsõ 2 hetet, aztán megszokja a mell. De ha valaki a mellbimbó formája miatt nem tudna egyébként szoptatni, akkor mindenképpen kell, nem értem, hogy a védõnõ miért nem látja ezt be.

Most főzők virslit, és nem tudom meddig kell főzni vagy mikor jó, mit tegyek?

Legjobb válasz: virslit nem fõzni, csak melegíteni kell. Ahogy felforr a víz, készen van.

virslit nem fõzni, csak melegíteni kell. Ahogy felforr a víz, készen van.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszod
Nincs mit, jó étvágyat kívánok hozzá :)

Jó napot kívánok Doktor úr! Kérdésem, hogy 7 hónapja nem menstruálok, 48 éves vagyok, mikor biztos, hogy már nem esek teherbe meddig kell még védekeznem? Tisztelettel, egy változókorú hölgy

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Egy éves vérzéskimaradás esetén már nem kell teherbeeséstől tartania. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Egy éves vérzéskimaradás esetén már nem kell teherbeeséstől tartania. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Jó napot kívánok Doktor úr! Kérdésem, hogy 7 hónapja nem menstruálok, 48 éves vagyok, mikor biztos, hogy már nem esek teherbe meddig kell még védekeznem? Tisztelettel, egy változókorú hölgy

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Egy éves vérzéskimaradás esetén már nem kell teherbeeséstől tartania. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Egy éves vérzéskimaradás esetén már nem kell teherbeeséstől tartania. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!