Találatok a következő kifejezésre: Mire jó meddig (102 db)

Egy jobb minôségû napszemüveg hány évig jó, meddig véd?

Polar Visionra gondoltam, de ha tudtok írhattok jobbat is 10 e alatt.

Legjobb válasz: Mi az hogy meddig véd? :) Nyilván amíg el nem hagyod, el nem töröd... Az UV védelem NEM kopik le róla!

Mi az hogy meddig véd? :) Nyilván amíg el nem hagyod, el nem töröd... Az UV védelem NEM kopik le róla!
A kérdező hozzászólása: Azert kerdem mert a pl dm-ben kaphatokra ra volt irva h 1 evig jo.
A dm-ben és hasonló helyeken kapható szemüvegeket nem szabad megvenni. Hiába van benne UV szûrõ, a lencséje torzít az összesnek, ami tönkreteszi a szemed. Menjél el egy optikai szaküzletbe (pl. ofotért, vision expressz) és ott vegyél napszemüveget. 15ezerért már kapsz nagyon jót. Az enyém 5 évig bírta és azért kellett csak újat vennem mert eltörtem a keretét.

Hogy kell a cickafarkfű és a palástfű teát együtt használni? Mikortól kell az eggyiklet és meddig és mikortól a másikat és meddig? Hány napig? Melyik mire jó? Babát szeretnénk!

Legjobb válasz: En igy tudom: a cickafarkteat pé-ig(segiti a peteerest),a palastfuteat pedig pé-tol a nemvartig(segiti a beagyazodast)

En igy tudom: a cickafarkteat pé-ig(segiti a peteerest), a palastfuteat pedig pé-tol a nemvartig(segiti a beagyazodast)


Mire jó a magne B6 a kismamáknak? Lehet bután hangzik de tényleg nem tudom? Elég hányingeres vagyok, mintha azt hallottam volna, hogy a Magne B6 jó rá, de nem vagyok benne biztos. Mikortól lehet szedni és meddig? Nem káros?

Legjobb válasz: nem káros, sõt. Bár nekem hányinger ellen nem segít, de elvileg arra is ajánlották. A másik, amire jó, ha görcsölsz akkor ellazítja az izomat. Késõbb pedig jó a keményedések ellen. Na, nekem arra tényleg jó volt. Én a 36. hétig szedtem. Utána azt mondják, hogy jöhet bármikor a baba.

nem káros, sõt. Bár nekem hányinger ellen nem segít, de elvileg arra is ajánlották. A másik, amire jó, ha görcsölsz akkor ellazítja az izomat. Késõbb pedig jó a keményedések ellen. Na, nekem arra tényleg jó volt. Én a 36. hétig szedtem. Utána azt mondják, hogy jöhet bármikor a baba.
A kérdező hozzászólása: Akkor ha nincs görcsöm, csak hányingeser vagyok, szedhetem? És napi hányat ajánlanak belõle?
hányingerre a sima B6 és én kettesével szedtem de elõször csak eggyel kezd! a magne B6 görcsökre való!
Hányingerre nekem nem használt, alapból meg nem szedtem, mert ha nincs semmi baj, akkor felesleges. Egyedül amnio elõtt és után szedtem pár napig, orvosi javaslatra. Nayon sokan szedik, de szerintem õk sem tudják, hogy miért, azért mert hallják, más is szedi...
A kérdező hozzászólása: Én hányingerre szedtem volna, a sima B6 nem volt jó, bár azt mindig csak akkor kaptam be, mikor hányingerem volt. Most megint az van, és már nem tudom mit csináljak, mert semmi nem jó rá sajna. :-S
Nekem magneb6-ot ajánlott a védõnõm hányingerre, de nem használt.Nekem semmi nem használt hányingerre vagy hányás ellen.Nekem a 10.héttõl a 16.hétig volt hányás napi 2-szer, én is azt hittem már soha nem múlik el. Egy 16hós baba anyukája.
A menthol kíváló hányingercsillapító, szopogass mentolos cukrot, igyál mentateát.
esetleg coca colából kikevered a szénsavat....nem tudom használ-e de egyik ismerõsöm ezt szokta csinálni.egy próbát megér:) mi hamarabbi jobbulást
Megakadályozza az idõ elõtti méhösszehúzódásokat, görcsöket a pocak bekeményedését, de hogy hányingerre jó lenne, azt nem tapasztaltam.Inkább homeós bogyókkal, jéghideg vízzel és gyömbéres teával/üdítõvel probálkozz hányinger ellen. Én kb. 8-10 hetesen kezdtem el a magnéziumot is, de szerintem teljesen felesleges a Magne B6ot venni, alig van benne magnézium és nagyon drága. Helyette Béres Magnézium B6, 250 mg van egy tabiban. Volt, hogy a DM-ben 2 doboz járt egy áráért :-) 33 hkm

Mire jó az mpg4? Ha az adások media boxon jőnek.

Mert a tv adások media boxon jön. Akkor mire jó az mpg4 ha rákötöm a digitális kábelt akkor telepíti az adásokat de nincs semmi.

Legjobb válasz: Ha kábelen jönnek a jelek, semmire sem jó a mpeg-4 tuner.... Ahhoz DBV-C kell. Az mpeg-4 a szabadon, pár ezer ft-os antennával fogott jeleket jeleníti meg digitálisan,kábelest nem.

Ha kábelen jönnek a jelek, semmire sem jó a mpeg-4 tuner.... Ahhoz DBV-C kell. Az mpeg-4 a szabadon, pár ezer ft-os antennával fogott jeleket jeleníti meg digitálisan, kábelest nem.
Ha a tv-dben van mpeg4 DVB-C tuner is, nem csak DVB-T akkor a media boxban található kártyához tudsz kérni a kábelszolgáltatódnál egy úgynevezett modult, ez egy tokszerûség amibe belecsúsztathatod a kártyát majd így beledughatod a tv oldalán található common interface nyílásba, ezáltal nem lkesz szükséged a media boxra mert a tv kikódolja a digitális csatornákat, de ennek a feltételeirõl a szolgáltató oldaláról is meg kell bizonyosodni (tud-e adni modult), vannak kókler szolgáltatók (ezek többnyire helyiek) akiknél kéne mûködnie a dolognak de mégsem.

86/92-es méret meddtől meddig jó a babára, s a 104-es mikor jó kb?

Legjobb válasz: Mi 1 évesek leszünk és 86/92-eseket hordunk.

Mi 1 évesek leszünk és 86/92-eseket hordunk.
Nálunk a 104-es ruhák 3 éves lányomra voltak jók.

Meddig akar még húzni? Mire jó ez?

Már a 10. randi volt egy lánnyal.De eddig semmi se történt!Csókkal a 3. randin próbálkoztam.Ott az ujját a számra tette,hogy "nana ezzel még várj"... Jól érezzük magunkat,tényleg látszik rajta.De ezt már nem bírom.Csak szájra puszi volt a 6. randi után.Egyszerűen az őrületbe kerget. Ismerem a barátnőjét és megkérdeztem mire véljem ezt a viselkedést.Õ azt mondta,hogy csúnyán átverte egy fiú,és most tesztel engem,hogy meddig bírom ki,tényleg komolyan gondolom a dolgot... Úgy érzem lassan feladom :(.Pedig aranyos kedves lány.De így áh. 18 éves a lány én 20.

Legjobb válasz: Hallod, még aztán jó kitartó vagy. Én már rég beleuntam volna. 22L

Hallod, még aztán jó kitartó vagy. Én már rég beleuntam volna. 22L
Ez viszont tök jó, hogy õ ölelt meg, van még remény :) A pasikba vetett bizalmát viszont nem lesz könnyû újra felépítened. Idõvel sikerülni fog úgyis, ha úgy viselkedsz vele, csak kérdés, hogy megéri-e neked annyit várni rá?!
A kérdező hozzászólása: Ma találkoztunk és megkérdeztem. Nehezen de elmesélte, hogy egy fiú aki szintén udvarolt neki nagyon erõszakos volt vele.Szerencse nem történt semmi komoly. Viszont azóta nem mer bízni a fiúkban.Kedvel engem, csak idõ kell neki a dolgokhoz. Átöleltem, megveregettem a hátát és haza kísértem szegényt.Közben beszélgettünk.Elköszönésnél már õ ölelt meg. Hát nem tudom.Kitartok tovább is.Remélem bízni fog bennem.Sok idõ még.Csak nehogy az legyen, hogy barátilag legyek több :/
Állítsd döntés elé! Egy kapcsolathoz 2 ember kell, mutassa meg, hogy õ is akarja!
22 L vagyok. Szerintem nem ronthatod el vele. Csak úgy kérdezz rá, hogy ne támadásnak vegye, hanem hogy lássa rajtad, hogy tényleg nem tudod hova tenni a dolgot. Én biztosan nem sértõdnék be ezen a kérdésen meg semmi, hiszen csak tudni szeretnéd, hogy miért csinálja... Sok szerencsét :) Majd írj, hogy mit reagált :)
Hát, remélem, bejön. Szerintem is kérdezz rá. Ne legyél túl agresszív, de ne is nagyon magyarázkodó. Egyenesen, tisztelettudóan kérdezz rá, hogy miért nem engedi, hogy megcsókold, mert te kezded azt hinni, nem is érdekled komolyabban. Ez lutri nyilván, hogy õ hogyan reagál, ha normális és értelmes, akkor ad egy normális magyarázatot és még megsértõdni sem fog.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget.Megpróbálom.De szerinted nem lesz ebbõl baj?Nem ronthatom el ezzel? Férfi vagyok, küzdök amíg kell ha van értelme.
Hát akkor tényleg nem tudom :S Én lehet, hogy megkérdezném tõle, hogy mit gondol a kettõtök kapcsolatáról, mert te úgy érzed, hogy õ csak szórakozik veled, és kezded feladni a dolgokat. Még akkor is, ha nem így van. Amúgy 22 L vagyok
A kérdező hozzászólása: Kérdeztem és azt mondta várni akar vele.Hát mondom jó.Nem erõltetem a témát mert elrontok valamit.Csak gyengéden próbálkozok. Mindig keresett.Az elején ritkábban.Aztán az 5. randi után kezdtem feladni.Nah akkor õ kezdeményezett, és újra a nyeregbe éreztem magam.DE lassan már feladom
Nem gondoltál még arra, hogy rákérdezel a lánynál, hogy miért nem engedi a csókot? Én a barátomnál már majd megõrültem, hogy végre megcsókoljon, bár én direkt kivártam, hogy mikor lép. Elsõ 1-2 randi után ha nem engedi az még oké, de a 10. után?! Amúgy szerinted szeret? Ha nem keresnéd, akkor keresne? Nem lehet, hogy csak egy jó barátot lát benned?
A kérdező hozzászólása: Épp ezért nem értem õt :( Már sétáltunk kézen fogva, fogtam a derekát.Táncoltunk egy bárban úgy, hogy a fejét a vállamra hajtotta. De egy normális csókot nem enged.Csak szájra.De hát az puszi és nem csók :(
Hát jó, ha nagyon tetszik, de azért 10 randi.... Most nyilván embertõl függ, pl nekem ha nagyon szimpi az illetõ, a szex sincs kizárva elsõ randin, más vár egy hónapot vagy valami, de egy rendes csók sem volt 10 találkozás után...? Nekem ez nagyon furi. Lehet, hogy csak húzza az agyad, az is lehet, hogy valóban nehezen bízik most meg másokban, de na... Azért, ha nekem valaki valóban tetszik, akkor ennyi idõ alatt már csak megcsókolom.
A kérdező hozzászólása: Érdemes érte küzdeni.Nagyon tetszik. De tegnap már egyszerûen kifakadtam a mekiben.A haverommal mentünk kajálni meló elõtt és szóba került.Úgy kicsúsztak a számból a mondtatok :/ ki is jöttünk gyorsan.
A kérdező hozzászólása: Megéri várni rá.Nagyon aranyos lány.Csak nagyon rosszul esne, ha nem lenne semmi köztünk, és egy másik sráccal jönne össze. Miután újra tudna bízni a pasikban.
A kérdező hozzászólása: D nem fogyasztok tomegnoveloket csak a kaja az. Csirke rizs es ezek

Ha úgy néz ki, fáj a két hetes babám hasa, mit csináljak? Meddig tarthat ez? Órák óta nyugtalan, nyöszörög, akármit csinálunk. Sokszor teszem mellre is, de csak addig jó, míg szopizik. Ölben fogom, akkor nyugodtabb, de látszik, hogy szenved.

Legjobb válasz: Ismerõs, mi 5 hetesek vagyunk, és ma kb. ha 45 percet akudt....Espumisan vagy Infacol cseppek, (Infacol nekünk jobban bevált, de kinek mi...), meg a DM-ben kaptam melegíthetõ cseresznyemagzsákot, azt a hasára. Sok sikert!

Ismerõs, mi 5 hetesek vagyunk, és ma kb. ha 45 percet akudt....Espumisan vagy Infacol cseppek, (Infacol nekünk jobban bevált, de kinek mi...), meg a DM-ben kaptam melegíthetõ cseresznyemagzsákot, azt a hasára. Sok sikert!
Az én babám hasfájós volt. Nekünk az espumisan cseppek nagyon beváltak. Amit még próbálhatsz, tedd hasra, vagy az alkarodon fektesd végig hason és úgy fogd.
"zötyögj" vele kicsit. bár szerintem, ha a hasa fájna, szoptatáskor is feszengene....
3 hónapos koráig ált.-ban minden baba kinövi ezt!nekünk nagyon bevállt a babamasszázs!ált.ban a védõnõk ismerik a fogásait, kérd meg a tiédet hogy mutassa meg!ja és tud kakilni?mert az enyém 3 hónapos koráig csak úgy tudott ha "kinyomtam"belõle, egyedül nem ment neki!
Általában 3 hónapos koráig tart! :( Nekünk az Infacol vált be, de úgy kell használni ahogy a leírásban van, 4 napig tartott a hasfájás! Büfiztesd sokat, minden nap tornáztasd, és masszírozd a pociját! Kitartás!
Nálunk is volt ez vagy 3 hónapos koráig, ilyenkor hasrafektettem, és a hátát masszíroztam, így távoztak neki a szelek, ez mindig megnyugtatta. A cicin megnyugszik, csak az a "baj", hogy a hasfájást tetézi, ha újra eszik. De én is ezt csináltam, mert csak a cicitõl nyugodott meg. Én nem adtam neki erre semmit külön. Még bevált az is, hogy hason hordoztam az alkaromon, picit lötyögve. De a hasrafektetés tényleg jó!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!