Találatok a következő kifejezésre: Mire jó kutyasíp (1 db)

Mire jó a kutyasíp?

Legjobb válasz: Ha belefújsz olyan frekvenciájú hangot ad ki, amit a kutya meghall, de az emberek nem. Ha megszokja ezt a fajta hívó jelzést, akkor mindig odamegy hozzád, ha hívod a síppal.

Ha belefújsz olyan frekvenciájú hangot ad ki, amit a kutya meghall, de az emberek nem. Ha megszokja ezt a fajta hívó jelzést, akkor mindig odamegy hozzád, ha hívod a síppal.
Tutira mûködik, de én a szomszédkutyát szivatom vele. :)
Lárifári!!:D Igenis avn hangja, síp hangja van, és a mi kutyánk le sem sz..ta.Mintha mi sem történt volna...de komolyan
Arra jó hogy a vadászkutyákat azzal tudták magukhoz csalogatni a vadészok! A nagypapámnak volt és volt agy vizslája és õ vadászott vele!!!
A második válaszolónak írnám.Megkell tanítani a kutyát arra.. jutalomfalat stb.És utánna jönni fog az.Én papám is vadász és neki is van és hallgat a kutya a sípra.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miért csinálja ezt a kutyám?

Tegnap vihettem le először, és néha fogja magát és leül. Nem akar mozdulni, csak sokadik szólásra vagy pórázhúzásra.

9

Van tippetek? Mi történhetet a kutyámmal?

"Örömkört" szaladott az udvaron, egyszercsak hangos nyüszítés fel a lépcsön és be a szobába. Párom volt kint, beszélgetett valakivel én meg bent fekszem törött-műtött begipszelt lábbal. Most itt fekszik az ágy mellett, átnéztük az egész testét, végig tapogattuk-nyomogattuk mindenét, de semmi nyüszítés, semmi reakció, hogy esetleg fájhat valamije. Adtam neki egy algopirint, néha kicsit beremegett, de most már itt dögönyözteti magát . . .

16

Szobatisztaságra nevelés ötletek?

13 hetes a kutyám, tegnap lehetett először levinni, de nem kakál meg pisil az utcán. Most is 10 perce értünk haza, és itthon rögtön pisilt miután ivott egy kicsit. Előtte pelenka ki volt téve, de nem nagyon erőltettük, mégis sokszor oda pisilt.

8

Hány hónapos kortól érdemes elvinnem a kutyámat futni?

Van egy Rottweilerem aki 3 hónapos és a kérdésem, h kb milyen kortól érdemes elkezdeni vele futni 1-2 max 3 kilómétert?

2

Ez mennyire igaz?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

9

Most hallottam a Canicross nevezetű kutyás sportról. Mesélnétek a tapasztalataitokról?

Kell hozzá bármiféle előismeret kutya és/vagy gazda számára? Fiatal border szukám van, aki bár tökéletesen kezelhető, néha előfordul az, hogy izgatottságában elkezd húzni. Elképzelhető, hogy elhúz, ha túlságosan belelendül vagy ugyanúgy kontrollálható, mint póráznál? Köszi a válaszokat.

3

Hova tegyem, vagy mit tennétek a helyemben?

Sziasztok!

6

Kutyám szeretkezett egy macskával! Ez normális?

Láttam nem hazugság! Kutyám nincs ivartalanítva... Mit tegyek?

10

Taste of the Wild nevezetű száraztápról vélemények?

Eddig Acana volt de szeretnék váltani róla.

10

Szerintetek ezt megint össze kellesz varrni?

egy nagyobb kutya megtámadta, szétharapta a hasát, meg lett műtve. hétfőn kellene vinni varratszedésre, de itt egy helyen elpattant a damil és nem tudom, mit kell majd vele kezdeni? szerintetek újra össze kellesz varrni?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!