Találatok a következő kifejezésre: Mire jó hasmasszázs (2 db)

Mire jó a hasmasszázs?

Legjobb válasz: Székrekedés, illetve hasfájás ellen kiváló. Én már sokszor tapasztaltam olyat hasfájás esetén, hogy ha körkörös mozdulatokkal simogatom a hasam, akkor az enyhülést hoz. A kisbabáknál mondják, hogy a megfelelõ irányú mozdulatokkal beindíthatjuk a bélmozgást, nyilvánvalóan így van ez a felnõtteknél is.

Székrekedés, illetve hasfájás ellen kiváló. Én már sokszor tapasztaltam olyat hasfájás esetén, hogy ha körkörös mozdulatokkal simogatom a hasam, akkor az enyhülést hoz. A kisbabáknál mondják, hogy a megfelelõ irányú mozdulatokkal beindíthatjuk a bélmozgást, nyilvánvalóan így van ez a felnõtteknél is.
A hasmasszázs serkenti a vérkeringést, javítja az anyagcserét, elõsegíti az emésztést, segít hogy megtisztuljon a vastagbeled a sok szennyezõdéstõl ami évek alatt összegyült. Mi használunk egy olyan masszázsövet amely nyolcféle mozgást biztosít ütögetõs, szakaszos, nyomásos, vibrációs, ciklikus, dörzsöléses, pontnyomásos, átfogó masszírozás. Ennek az övnek sok jó hatasa van az egészségre. Akit érdekel irjon privátba.
Hasfájásra!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!