Találatok a következő kifejezésre: Mire jó ha egy (897 db)

Mire jó ha egy telefon ki van rootolva?

Az lehetséges ,hogy eddig nem indult el a modern combat 4 xperia sp telefon és rootolás után elindul?

Legjobb válasz: Az kizárt. Vannak olyan programok, amelyek igényelik a rootot, de az egy egyszerû "rendszergazdai" hozzáférést ad, ha egy játék nem indul, annak valami alapvetõ hardver- vagy szoftverhiányosság az oka, egy root ezen nem segít.

Az kizárt. Vannak olyan programok, amelyek igényelik a rootot, de az egy egyszerû "rendszergazdai" hozzáférést ad, ha egy játék nem indul, annak valami alapvetõ hardver- vagy szoftverhiányosság az oka, egy root ezen nem segít.
A rootolás az arra jó hogy costum romokat tegyél fel a telefonra, és különbözõ programokat futtass amik egyébként nem indulnának el. Például képernyõ felvevõ programok, game killer stb.
Pontosan mi a kérés?
Jogos :D Remélem azóta már rendezõdött a dolog és vagy nem érdekel már annyira a srác, vagy mégis érdekled õt.
A kérdező hozzászólása: Na jó, ott a pont mindenkinél. Ez így igaz, ugyanúgy a lányok is megtehetik. Ez a kérdés hirtelen haragból született..
Hát pont arra jó, amiért a lányok is csinálják. Azt hiszem én is elkövettem már ilyet egyszer vagy kétszer. Nagyon sajnálom utólag. Nem jó érzés amikor veled történik meg és aztán gondolkozol rajta hogy most tényleg volt-e valami vagy csak a képzeleted szüleménye.
De nem értem amúgy teljesen a kérdést se:Most milyen érdeklõdlési jelt mutatott a fiú?
Ezt általában lányok szokták csinálni, fiúknál elég ritka. Ettõl függetlenül velem is elõfordult már és nincs rá jó magyarázatom.
Én is elkövettem ilyen hibát, legalább 10 év börtönt kérek! :P nyáron egy macának képes voltam megmondani hogy tetszik, de aztán hagytam a fenébe, jól leléptem, pedig nem vagyok épp kissulis korú. Egyszerûen nem akartam bevállalni, pedig tetszett , õrülten tetszett. Gyáva f asz voltam. Csak errõl van szó. aZ ilyeneket mint én, nagyívben kell leköpni, mert oxigént sem érdemelnek. Gyáva féreg...
A kérdező hozzászólása: 6.válaszoló ez igazán õszintére sikeredett.
én is csináltam már ilyet sajnos :S, másnap jött a gondolat ami elbizonytalanított, hogy biztos érdekel õ engem stb, én is sajnálom, bánom...
A kérdező hozzászólása: Akkor vhogy ez nem akar összejönni.
Azért, hogy ezen gondolkozz.
igazából, én is elkövettem ezt a hibát, és nagyon sajnálom... kicsit talán azért, hogy érezzük, hogy azért mégiscsak vagyunk valakik, akiket szeretnek a csajok stb... nagy hiba ez nálunk... bajtársaim nevében is elnézést kérek!
ezt csak a pisisek csinálják max...
A kérdező hozzászólása: Az, h a srác érdeklõdést mutat, erre a csaj is elkezd érdeklõdni... És az lesz, h a srác mrg lesz.rja, h egyáltalân a lány van. Ez...
Én nem vagyok ilyen. De miért érzi magát kellemetlenül a lány?
*kérdés
A kérdező hozzászólása: Nem, én ezzel úgy vagyok, hogy ami nem megy, azt nem kell erõlktetni. Az csak rossz mindenkinek.

Mire jó ha egy bak nyuszit ívartalanítanak?

Mi fog megváltozni a nyusziba nem lesz büdös meg szelidebb lesz ??

Legjobb válasz: Nem lesz annyira erõs szagú a vizelete, kevesebbet vagy szinte egyáltalán nem fog jelölgetni, nyugodtabb lesz

Nem lesz annyira erõs szagú a vizelete, kevesebbet vagy szinte egyáltalán nem fog jelölgetni, nyugodtabb lesz
90-rõl 100%-os lett a szobatisztaság, sokkal kevésbé agresszív, nem jelölget pisivel, és nem erõszakolja meg a lábunkat.
A kérdező hozzászólása: És mit értetek azon hogy 90-100% szobatiszta lesz a bogyók is a wc-be fognak menni ?? :) )
Igen, minden a wcbe megy.


Fiúk, nektek mi jó ha egy lányt megujjaztok? Milyen érzés nektek?

Legjobb válasz: az, ha látszik, hogy élvezi :-)

az, ha látszik, hogy élvezi :-)
Az örömszerzés miatt jó. Ugyanazért amiért ajándékot veszek neki és ugyanazért amiért elviszem étterembe: Látom hogy örül neki. Az ujjazás is ilyen bár az már kicsit intimebb és éppen ezért izgatóbb nekem is.
Nagyon kellemes érzés, amikor ott van a kezem, és simizem neki, játszom vele, és egyre nedvesebb lesz. óriási.
A kérdező hozzászólása: köszii
Kellemes és jó, és az érzés leírhatatlan.
Jó az a meleg és kellemesen csúszós barlang :) De a fõ, hogy örömet okozzak

Ha rágózunk és gömböket fújunk vagy csattogtatjuk, annak mi értelme? Mire jó, ha kifújjuk a szánkon a rágó gömböt, talán látjuk, hogy felfújtunk egy kis lufit, vagy ez mire jó, mert csak azért fújkáljuk fel mikor rágjuk, mert élvezzük vagy csak jó.

Én magam is rágózok szinte naponta többször és én is olyan vagyok,hogy csattogok,fújom meg minden,szeretem csinálni,mert tök jó,de vajon ti mit mondtok ,mire jó ez? Írjatok minél többen. Ja és írjatok már kort és nemet is légyszi. én: 29/F

Legjobb válasz: Szerintem csak mert ez az egyetlen dolog amivel látványosat tudsz alkotni egy rágóval. Meg lehet versenyezni hogy ki tud nagyobbat fújni. Vagy ha egyedül vagy akkor a saját rekordodat döntöd meg. Meg minél nagyobbat próbálsz vele csattintani. Mert ha pl kicsit gömböt fújsz ami még bennvan a szádba és ott durrantod ki úgy hogy kicsit nyitva van a szád akkor az jó hangosan szól, hangosabban mintha kifújsz egy nagy gömböt és az kidurran és az egész rámegy a képedre. :) Ha nagyon unatkozol jó ezzel szórakozni.

Szerintem csak mert ez az egyetlen dolog amivel látványosat tudsz alkotni egy rágóval. Meg lehet versenyezni hogy ki tud nagyobbat fújni. Vagy ha egyedül vagy akkor a saját rekordodat döntöd meg. Meg minél nagyobbat próbálsz vele csattintani. Mert ha pl kicsit gömböt fújsz ami még bennvan a szádba és ott durrantod ki úgy hogy kicsit nyitva van a szád akkor az jó hangosan szól, hangosabban mintha kifújsz egy nagy gömböt és az kidurran és az egész rámegy a képedre. :) Ha nagyon unatkozol jó ezzel szórakozni.

Mit gondoltok, ha egy rokon azert utalja a sajat testveret vagy testverenek hazastarsat, mert valojaban felti toluk a szuloi figyelmet, vagyont, az megvaltozhat valaha es lehet meg jo a kapcsolat?

Milyen aron? Ha a gyulolt rokon peldaul semmit nem fogad el a szuloktol es mindenben a kedvere tesz?

Legjobb válasz: Szia, valoban en vagyok a gyulolt teso. Miota megszulettem feltekeny ram, anyuek rosszul kezeltek, vertek. O meeg engem, mondvan, hogy mindig miattam vertémeg, ezert visszaadja nekem. Engem nem vertek a szulok, en szotfogadtam, en voltam a jotanulo, a szep, az okos, a jokislany, szerinte o meg nem es nem becsulik. Azota is anyueknak akar megfelelni. Kedvenc szava jarasa hogy "bezzeg xy (vagyis en)"....Anyagilag o kapott tobbet. Mindig o valaszthatott elsonek, mindig hozza kellett igazodni, ha kaptam barmit a szuloktol mar idegbeteg lett. Anyuek mindig mondtak hogy en engedjek, mert vele nem lehet birni. Most ferjhez mentem, o meg egyedulallo, kapott egy kocsit. Anyu szerint, mert kompenzalni kell ezzel, mert megviselte, hogy nekem mibden sikerul, neki meg kuszkodes minden. En nem haragszok ra, kiskorom ota igy neveltek, hogy a tesom tobbet fog kapni, mert o (szerintuk es nem szerintem)) kevesbe sikeres mindenben, mint en, de ha mar valamit is kapok, akkor mar jon az hogy kihasznalom a szuloket. ha epp joban vagyok anyuekkal, o utalja anyuekat es keruli oket. ha epp haragban vagyok a szulokkel es a szulok szidnak engem, o hirtelen egybol kibekul veluk es a vedelmukre kel. Ugy erzem a tesom fejeben csak egy dolog jar :"csak egy maradhat".sajnalom az egesz helyzetet, oszinten. De mar en sem szeretem ot azok utan amik tortentek, mikozben ugy erzi o az egYetlen aldozat ebben a tortenetben.

A kérdező hozzászólása: Szia, valoban en vagyok a gyulolt teso. Miota megszulettem feltekeny ram, anyuek rosszul kezeltek, vertek. O meeg engem, mondvan, hogy mindig miattam vertémeg, ezert visszaadja nekem. Engem nem vertek a szulok, en szotfogadtam, en voltam a jotanulo, a szep, az okos, a jokislany, szerinte o meg nem es nem becsulik. Azota is anyueknak akar megfelelni. Kedvenc szava jarasa hogy "bezzeg xy (vagyis en)"....Anyagilag o kapott tobbet. Mindig o valaszthatott elsonek, mindig hozza kellett igazodni, ha kaptam barmit a szuloktol mar idegbeteg lett. Anyuek mindig mondtak hogy en engedjek, mert vele nem lehet birni. Most ferjhez mentem, o meg egyedulallo, kapott egy kocsit. Anyu szerint, mert kompenzalni kell ezzel, mert megviselte, hogy nekem mibden sikerul, neki meg kuszkodes minden. En nem haragszok ra, kiskorom ota igy neveltek, hogy a tesom tobbet fog kapni, mert o (szerintuk es nem szerintem)) kevesbe sikeres mindenben, mint en, de ha mar valamit is kapok, akkor mar jon az hogy kihasznalom a szuloket. ha epp joban vagyok anyuekkal, o utalja anyuekat es keruli oket. ha epp haragban vagyok a szulokkel es a szulok szidnak engem, o hirtelen egybol kibekul veluk es a vedelmukre kel. Ugy erzem a tesom fejeben csak egy dolog jar :"csak egy maradhat".sajnalom az egesz helyzetet, oszinten. De mar en sem szeretem ot azok utan amik tortentek, mikozben ugy erzi o az egYetlen aldozat ebben a tortenetben.
Sajnálatra méltó eset. Te is, a tesód is áldozatok vagytok. A tesód a gyermekkori szeretethiány, te pedig a féltékenység áldozata. Nem tudom, lesz-e ebbõl valaha testvéri viszony. Sok esetben a gyermekkori szeretethiány kihat egy egész életre, és az érintett örökké az ellenséget látja a testvérében, aki "ellopta" tõle a szülei szeretetét.

Az jó ha egy testápoló Aloe Vera-t tartalmaz? Mi a hatása? Sokan irták hogy az jó ha vann benne de mi olyan jó benne? Hidratál vagy mi?

Legjobb válasz: Igen,az aloe tele van nedvességgel ami be is tud jutni a bõrbe.300 hatóanyag van benne,hidratál,nyugtat.Így sima,ápolt bõrt eredményez.

Igen, az aloe tele van nedvességgel ami be is tud jutni a bõrbe.300 hatóanyag van benne, hidratál, nyugtat.Így sima, ápolt bõrt eredményez.
Elsõnek. Baromságokat könnyebb írkálni, mint a tényeknek utána nézni. Szánalmas. A tények az aloeról: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/sites/gquery?term=aloe%20vera Javasolt a PubMed és a PubMed central találatok megtekintése. Vigyázat!! Csak azoknak akik a tényekre kíváncsiak és képesek elviselni az igazságot, akik hülyeségeket akarnak fröcsögni azok még véletlenül se nézzék meg.

Az mit jelent, ha egy jó csaj elhív sétálni?

Vajon akar valamit ,vagy nem?

Legjobb válasz: Nagy valószínûséggel ha egy jó csaj elhív sétálni, az ugyanazt jelenti, mintha egy nem jó csaj hívna el sétálni.

Nagy valószínûséggel ha egy jó csaj elhív sétálni, az ugyanazt jelenti, mintha egy nem jó csaj hívna el sétálni.
hát ha 1jó bnõdrõl van szó..akk nembiztos h akar vmit..:) pl énis elhívtam 1nagyon jó barátomat sétálni de mindenféle hátsószándék nélkül nekem nemtetszik a srác csak szeretek veel beszélgetni mert megért:) de lehet h õ pont akar vmit helyzettõl függ...:D lehet h akar vmit;) menj el vele és megtudod:D 16/L
megakar ismerni.. ha meg ismer akkor többet akar :D
attól függ, hogy ismered-e a nõt...:P
megakar ismerni és ha jó benyomást teszel nála akkor talán mást is akar majd tõled többet mint barátságot=) sok szerencsét!!!:')
ha nem is párkapcsolatot , de barátságot biztos.. vagy többet :D
te fiu vagy?akkor az ciki a õ hív meg!!ja, és bejössz neki!
Én is kételkednék a helyedben :) a jó csajok nem szoktak randit kérni :) Lehet csak információt akar gyûjteni valamelyik haverodról.
Út közben leköti a figyelmed valami elmés témával, aztán észre se veszed, és már a dinnyeföldjük végében állsz, kapával a kezedben, és rugdossa a s*gged, hogy kezdj neki a kapálásnak sürgõsen.:)
A kérdező hozzászólása: 20 éves tanyasi vagyok!
le akar húzni vagy 1 csókért megíratni veled a leckéjét
A kérdező hozzászólása: kikérem magamnak , én retardált vagyok nem tudtad?
sztem más nem akart elmenni ezért megkért téged... istenem ennyire gyökér nem lehetsz. ha egy csaj elhív sétálni akkor vagy sétálni akar, vagy dumálni vagy pedig veled lenni. gondolkozz már ember. vagy, ha nem megy akkor kérdezd meg tõle...
A kérdező hozzászólása: ááá dehogy a nénikém szerint görcsb.zi vagyok :S Amúgy köszönöm a jó tanácsokat!
Szerinte dagadt vagy és azt akarja h lefogyj xD Am lehet bejössz neki.
semmit nem jelent de ha már megcsokol akkor hajtani a csajra amúgy a lányok nõk sokszor nem tudni mit szeretnének ! Érezz bele és próbálj közelíteni hozzá ne legyél muja

Mit csinálnátok, ha egy jó nap végén megtudnátok, hogy akibe szerelmesek vagytok összejött mással?

Legjobb válasz: Szar nap lenne a jó napból. Nem tudnék mit csinálni. Elgondolkodnék azon, hogy én mit tettem annak érdekében, hogy velem jöjjön össze. Mert ha csak a sóvárgásomat tudom felmutatni akkor azt kaptam amit érdemeltem.

Szar nap lenne a jó napból. Nem tudnék mit csinálni. Elgondolkodnék azon, hogy én mit tettem annak érdekében, hogy velem jöjjön össze. Mert ha csak a sóvárgásomat tudom felmutatni akkor azt kaptam amit érdemeltem.
szerintem egyértelmû, hogy senkinek sem lenne jó...
A kérdező hozzászólása: Nem maradt más csak a tehetetlen düh és ez a legrosszabb. Igazából azt se tudom, hogy kire haragszom (magamra, a csajra vagy a pasijára) egyszerûen csak dühös vagyok.
Egy ilyen hír tovább rombolná az önbizalmam ami amúgy se nagy. Egyszer már történt velem ilyen. Olyat éreztem akkor mint még soha, mintha sziven szúrtak volna, de nem igazán tudom leírni. Aznap este nem is nagyon bírtam aludni. :S Ezt a lányt még most is szeretem és erröl nem is tud de nem is nagyon érdekli :S. Az akkori kapcsolatának vége de ez semmit se lendített a helyzetemen.
Sajnos vannak dolgok, amikbe csak beletörõdni tudsz, tenni ellene nem. Miért vagy magadra dühös?
Hát szerintem ha még mindig szereted akkor elõször sírd ki magad..aztán legyél a haverja és legyél kedves a csajával is..bánj vele ugyanúgy mint a többi fiúval viccelõdj vele, húzzátok(mármint a vicces beszólásokra értem) egymást és a többi fiúval is csináld ugyanezt..egy idõ után marhára idegesíteni fogja h nem tünteted ki különösebben a figyelmeddel és akkor próbálkozni fog valószínûleg, de te ne engedd magad inkább húzd az agyát pl. úgy h átkarolod a vállát és amikor õ is vissza karolna húzódj el és kezdj el valamin röhögni egy másik fiúval..szerintem ez be fog jönni :) aztán ha szakít miattad a barátnõjével és te még mindig szereted akkor a szakításuk után szentem várj még pár hetet és utána legyél csak a barátnõje..vagy ha szakít a barátnõjével miattad, de te már nem szereted (mer ilyen is van xDD) akk ejtsd pofára..az még egy fiúnak se ártott meg :P :D de ez csak egy tipp (kicsit hosszú :$)

Mire jó az egykét embernek hogy ha valakinek boldog párkapcsolata van és irigykedik és próbál keresztbe tenni?

Sok ilyet láttam és hallottam és én is tapasztaltam hogy sok olyan ember van akinek nem működik a házassága vagy a kapcsolata és próbál belepiszkítani más boldog kapcsolatába és keveri a sz.art és családokat tesz tönkre és kapcsolatokat.Az ilyen embereknek miért jó ez?

Legjobb válasz: régi exem barátja akart bekavarni. A srác elvitte a barátomat nõzni, persze neki azt mondta, hogy valamit segíteni kell neki és menyen már vele, erre egy bárban kötöttek ki. Ez a kedves kis barát aztán gyorsan elmondta nekem, hátha jó össze veszünk. Mivel ez nem sikerült tovább csinálta az ilyen kis húzásait csak mert az ökör állat szerelmes volt belém és nem bírta elviselni, hogy én nem vele vagyok.

régi exem barátja akart bekavarni. A srác elvitte a barátomat nõzni, persze neki azt mondta, hogy valamit segíteni kell neki és menyen már vele, erre egy bárban kötöttek ki. Ez a kedves kis barát aztán gyorsan elmondta nekem, hátha jó össze veszünk. Mivel ez nem sikerült tovább csinálta az ilyen kis húzásait csak mert az ökör állat szerelmes volt belém és nem bírta elviselni, hogy én nem vele vagyok.
Én nõ vagyok de akármerre jártam a nõk egy két nap után bebolondulnak, ha párkapcsolat ha munka vagy bármi más, a nõk nem képesek harmóniában élni más nõkkel és ez tény, én ezért dolgozom többnyire férfi csoportban vagy van több férfi barátom.
Mert ilyenek a nõk, marják egymást, irigylik egymás örömét.Végül is az egész emberiség ilyen, de a modern világ mindenképpen.
Naaaa, nem szégyenled magad elsõ hozzászóló? Mi az, h csak a nõk? Nekem csak irigy férfi ismerõseim vannak, bezzeg mi nõk!
Nekem pasi akart bekavarni! Párom lakótársa volt, ha felmentem hozzájuk, vagy elmentem vele valahová, hisztizett. Komolyan. Ilyeneket vágott be hogy: nem értek rá a suliban romantikázni?, hazaérsz vacsira? Egy idõ után úgy éresztem, hogy õk egy pár, és én vagyok a haver! Aztán nekiállta ANYÓSOMNAK mondogatni, hogy engem más fiúval is szokott látni. Ja, a bátyámmal! Vagy a haverokkal akikkel a párom is jóban volt, szóval tabu voltam nekik. Okosan csinálta, mert anyósom meg engem kezdett fúrni! Azóta is azon gondolkozom, hogy nem-e meleg a srác, mert olyan szintem ragaszkodott a páromhoz (már a férjem).
Igen, csak amit ti felhoztok pasikat, hogy bekavartak azok mind kötõdtek hozzátok és azt nem viselték el, viszont a kérdezõ olyanról beszél akinek a másikhoz semmi köze de irigykedik mert annak jól megy az élete.
Nekünk nõ is és pasi is be akart kavarni. De a pasi durvábban. Igen irigyek és azt hiszik elérnek valamit, nálunk csak annyit ért el, hogy azóta elkerüljük.
Nálam a legjobb barátnõm kavart be anno, de nem kicsit.Az a csaj egyszerûen GONOSZ volt.Régóta ismertem és anno is elõfordult ilyen, hogyha kaptam pl egy új gatyát és abban mentem át hozzá, akkor direkt leöntötte.Ezek apróságok.De ezt nagyban is játszotta, pl párkapcsolat.Meggyûlt a bajom azzal a p.csával. Amúgy van abban valami, hogy a nõk összeférhetetlenek, állandóan megy a verseny, hogy ki a jobb és akinek pl összejött valami jó dolog az életében, mondjuk talált párt, azt kicsinálják.Nem véletlenül mondják:ahogy öregszik, úgy hülyül. Bár a pasik se szentek.Sajnos a nyomorék fajtához is volt szerencsétlenségem.De a pasikban inkább az az idegesítõ, ahogy lenézik sokan a nõket.Vagy csak én látom így?Mindegy.Az emberek 90%-a idióta és kész.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!