Találatok a következő kifejezésre: Mire jó ha (2827 db)

Ha rágózunk és gömböket fújunk vagy csattogtatjuk, annak mi értelme? Mire jó, ha kifújjuk a szánkon a rágó gömböt, talán látjuk, hogy felfújtunk egy kis lufit, vagy ez mire jó, mert csak azért fújkáljuk fel mikor rágjuk, mert élvezzük vagy csak jó.

Én magam is rágózok szinte naponta többször és én is olyan vagyok,hogy csattogok,fújom meg minden,szeretem csinálni,mert tök jó,de vajon ti mit mondtok ,mire jó ez? Írjatok minél többen. Ja és írjatok már kort és nemet is légyszi. én: 29/F

Legjobb válasz: Szerintem csak mert ez az egyetlen dolog amivel látványosat tudsz alkotni egy rágóval. Meg lehet versenyezni hogy ki tud nagyobbat fújni. Vagy ha egyedül vagy akkor a saját rekordodat döntöd meg. Meg minél nagyobbat próbálsz vele csattintani. Mert ha pl kicsit gömböt fújsz ami még bennvan a szádba és ott durrantod ki úgy hogy kicsit nyitva van a szád akkor az jó hangosan szól, hangosabban mintha kifújsz egy nagy gömböt és az kidurran és az egész rámegy a képedre. :) Ha nagyon unatkozol jó ezzel szórakozni.

Szerintem csak mert ez az egyetlen dolog amivel látványosat tudsz alkotni egy rágóval. Meg lehet versenyezni hogy ki tud nagyobbat fújni. Vagy ha egyedül vagy akkor a saját rekordodat döntöd meg. Meg minél nagyobbat próbálsz vele csattintani. Mert ha pl kicsit gömböt fújsz ami még bennvan a szádba és ott durrantod ki úgy hogy kicsit nyitva van a szád akkor az jó hangosan szól, hangosabban mintha kifújsz egy nagy gömböt és az kidurran és az egész rámegy a képedre. :) Ha nagyon unatkozol jó ezzel szórakozni.

Mikor jó ha van barátnőm?

Sztetek hány éves korban jó ha van barátnm... 11 évesen sztetek jó ha volt vkinek 11évesen barátn?je az írjon nekem

Legjobb válasz: Minden korban jó, ha az életkorotoknak megfelelõen viselkedtek. Szerintem semmi rossz nincs abban, ha két 5 éves óvodás a bokorban kipróbálják, mi az a "csók", és apró szájrapuszit adnak, és megígérik egymásnak, hogy majd összeházasodnak. Így 11 éves korban sem "rossz" szerintem, ha van egy veled egykorú kislány, akivel többet játszol, mint másokkal, esetleg jobban szekálod, vitatkoztok, miközben tudjátok mindketten, hogy azért nagyon bírjátok egymást... :) Vagy hazakíséred, ha a közelben lakik. Szerintem 11 évesen kb ennyi fér bele, ez nem lehet ártalmas.

Minden korban jó, ha az életkorotoknak megfelelõen viselkedtek. Szerintem semmi rossz nincs abban, ha két 5 éves óvodás a bokorban kipróbálják, mi az a "csók", és apró szájrapuszit adnak, és megígérik egymásnak, hogy majd összeházasodnak. Így 11 éves korban sem "rossz" szerintem, ha van egy veled egykorú kislány, akivel többet játszol, mint másokkal, esetleg jobban szekálod, vitatkoztok, miközben tudjátok mindketten, hogy azért nagyon bírjátok egymást... :) Vagy hazakíséred, ha a közelben lakik. Szerintem 11 évesen kb ennyi fér bele, ez nem lehet ártalmas.
a bátyám 10 évesen hozott haza elõször egy kislányt és bemutatta mint a "barátnõjét" egyértelmû, hogy azt még nem nevezném annak és te is várj még pár évet
szerintetek* 11 évesen igazán várhatnál még.Semmivel sem leszel kevesebb/több ha lesz barátnõd.Ahogy a gondolkodásodból látom még korai.Nem jó ha 11 évesen volt barátnõd.Kérdésedre válaszolva ez nincs megszabva hogy "mikor jó ha van" de legalább várjál 14 éves korodig.
Másodiknak van igaza, nem kell egyböl inni meg kefélni, de ennyi idösen nekem is volt "szerelmem", és mégse állt fejre a világ!
F/13 én nem ajánlom, szerintem borzalmas volt.

Nyomtatóknál mire jó ha valaki vesz reseter-t? Chip reseter a teljes neve. Kérdés még lennt patronról.

Epson sx115 nyomtatóba jó ha utángyártottat veszek? Eredeti 2000lenne darabja. Csak fekete van kifogyva az jó ha a három eredeti mellé most teszek bele egy fekete utángyártottat? Vagy inkább vagy négy eredeti vagy négy u.t? Tesco-s patron?:D Kicsit gyanus az ilyen 500ft/db meg láttam olyat hogy a négy szin 1600ért. Eredetibe ez kb 10ezer lenne a négy

Legjobb válasz: http://www.nyomtassonolcson.hu A gyári nyomtatópatronokra szoktak chipet tenni amit érzékel a nyomtató. Ez azért van, hogy csak eredeti patront használj -jó drágán.A reseter arra jó, hogy a gépet "becsapd", azt higgye, hogy gyári patront kapott. Nem minden típushoz jó! Olyan ez mint a mobilnál a kártyafüggetlenítés. Én a fönt linkeltnél vásárolok utángyártottat, /CANON-hoz/, de eddig nem volt gondom vele. Az üzletben minden hasznos tanáccsal ellátnak. Azért a Tescóst utángyártottat nem merném beletenni.

http://www.nyomtassonolcson.hu A gyári nyomtatópatronokra szoktak chipet tenni amit érzékel a nyomtató. Ez azért van, hogy csak eredeti patront használj -jó drágán.A reseter arra jó, hogy a gépet "becsapd", azt higgye, hogy gyári patront kapott. Nem minden típushoz jó! Olyan ez mint a mobilnál a kártyafüggetlenítés. Én a fönt linkeltnél vásárolok utángyártottat, /CANON-hoz/, de eddig nem volt gondom vele. Az üzletben minden hasznos tanáccsal ellátnak. Azért a Tescóst utángyártottat nem merném beletenni.
A fenti válasz az téves. Az utángyártotton is van chip, meg az eredetin is, nem kell becsapni a nyomtatót. A chip-en keresztül beleírja a nyomtató a patronba a becsült tintaszintet és amikor úgy látja, hogy kifogyott akkor nem enged nyomtatni, de ilyenkor tinta általában van még a patronban bõséggel. A chip reseter visszaírja a kijelzett tintaszintet telire és tovább lehet használni a patront, amíg tényleg kifogy. Illetve ha valaki tölti az sx115 patronjait, akkor resetelés nélkül üresnek látja a patront és nem fog nyomtatni a nyomtató, csak chip resetelés után.
"A fenti válasz az téves... Az utángyártotton is van chip..." Engedd meg nekem -aki az elsõt írtam-, hogy jobban tudjam hogyan történt. Képzeld el, chip nélküli utángyártott patront kaptam, a gyáriról levett chipet kellett az utángyártottra feltenni, és a nyomtatót resetelni! A patronokhoz -a reseteléshez- részletes, képes tájékoztatót is adtak.

Az mire jó, ha a tubákot felszívom az orromon?

Meghülyülök töle vagy Mi? xd

Legjobb válasz: az én társaságomba volt egy idõ amikor sokan rendszeresen használták..néha én is de túl nagy értelmét nem láttam ugyanis az egyetlen hatása, az az hogy zsibbad a fejed,de ez néha elég vicces tud lenni ,ugyanis ,ha csak az jobb orrlyukadba szívsz csak a fejed hátuljának csak a jobb része zsibbad le:D attól hogy tönkre teszi az orrnyálkahártyád nem kell rettegni ugyanis az 30naponta teljesen megújul.ellenben a tüdõddel(az is megújul csak emberi léptékekbe nézve az egyenlõ a 0-val)ami még ellene szól az az hogy utána egy jó ideig vakarhatod,fújhatod ki az orrodból a nyálas-tubákos trutyit:D Viszont amikor megvagy fázva kifejezetten jó ugyanis kidugítja az orrot..de ha túlzásba viszed akkor bõr irritációt okozhat. Úgyhogy én azt javasolom hogy

az én társaságomba volt egy idõ amikor sokan rendszeresen használták..néha én is de túl nagy értelmét nem láttam ugyanis az egyetlen hatása, az az hogy zsibbad a fejed, de ez néha elég vicces tud lenni , ugyanis , ha csak az jobb orrlyukadba szívsz csak a fejed hátuljának csak a jobb része zsibbad le:D attól hogy tönkre teszi az orrnyálkahártyád nem kell rettegni ugyanis az 30naponta teljesen megújul.ellenben a tüdõddel(az is megújul csak emberi léptékekbe nézve az egyenlõ a 0-val)ami még ellene szól az az hogy utána egy jó ideig vakarhatod, fújhatod ki az orrodból a nyálas-tubákos trutyit:D Viszont amikor megvagy fázva kifejezetten jó ugyanis kidugítja az orrot..de ha túlzásba viszed akkor bõr irritációt okozhat. Úgyhogy én azt javasolom hogy
Szerintem csak köhögni fogsz tõle, egyébként meg semmire.
Semmire nem jó, a nikotinfogyasztás egyik módszere, a tüdõdet nem károsítja, viszont az orrnyálkahártyát igen. Nekem baromira csípett.
nemtom, én is szippantottam, egyszer. de maradok a ciginél
tüsszentesz tõle.
néha-néha szívhatsz egy keveset;)
Ha valami nagyon büdös szagtól akarsz megszabadulni...xD Különben ha nem szívsz túl sokat semmi bajod nem lesz, de nagyon finom illatot fogsz érezni.(Elsõnek legyen nálad papírzsepi)

Mi a fene az a betűzés? Amerikai filmekben látom, még versenyeket is rendeznek belőle. Mire jó? Ha jó valamire, nálunk miért nincs?

Legjobb válasz: A magyarban minden betûhöz egy hang társul, vagyis úgy ejtjük a szavakat, ahogy le vannak írva. Az angolban viszont teljesen logikátlan a kiejtés, ezért õk képesek még versenyeket is rendezni, mert nagy dolognak számít, ha le tudják írni a saját anyanyelvük szavait helyesen.

A magyarban minden betûhöz egy hang társul, vagyis úgy ejtjük a szavakat, ahogy le vannak írva. Az angolban viszont teljesen logikátlan a kiejtés, ezért õk képesek még versenyeket is rendezni, mert nagy dolognak számít, ha le tudják írni a saját anyanyelvük szavait helyesen.
A kérdező hozzászólása: Hasonlóan gondoltam én is, de köszönöm.
Elso jol irta. Peldaul itt egy angol szo: caught, amit kb. ugy ejtesz, hogy "kot" (hosszu o hanggal) Ezt a gyerekeknek meg kell tanulniuk suliban, mert ebben semmi logika nincs es sajnos nagyon sokan meg felnott fejjel sem tudnak rendesen irni. Persze ma mar ritkan irnak kezzel, illetve a szamitogepeknek koszonhetoen az emaileket mar automatikusan javitja a gep, de ez iskolas korokben meg mindig nagy dolognak szamit es jo indok egy kis versengesre :)

Felpontozlak! A 2 éve vásárolt gépemhez kaptam egy "kártyát", amit nem tudok, hogy mire jó. Ha tudnátok segíteni, hogy mire jó, akk leccisves?

http://kepfeltoltes.hu/view/130201/IMG_3530_www.kepfeltoltes..

Legjobb válasz: Videókártya (VGA)...

Videókártya (VGA)...
Ez nem fokozza a teljesítményt, csak így ezt a csatlakozót megsprólod: http://hardverapro.hu/dl/upc/2010-09/6921_dvi-vga.jpg
A kérdező hozzászólása: ha az apám gépén integrált videókártya van, akk ha ezt beleteszem, kéne menni a játékoknak ott??
Nem kell kidobni, hátha valakinek még kelleni fog, de nem fogsz bankot robbantani, csak egy kimenet.
A kérdező hozzászólása: akkor ki is dobhatom ezt a valamit, ??
Semmi az értéke, alaplapi vga kimenetet tud dvi ra alakítani. Ne beszélj már [email protected]ágokat... videókártya... az...
A kérdező hozzászólása: köszi a választ. kb ennek mennyi az értéke??és mire jó ez nekem??
"Support Information: Device Type: Graphics / Video Adapter Manufacturer: Orion Model: orion add2-n dual pad x16 card Interface: Other Operating System: Windows XP Home" Szerintük meg az...
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat. és akkor ez nekem mire jó??
Nem videókártya. Integrált VGA-hoz adtak régen PCI-E 1x foglalatba illeszthetõ DVI kimenetet pár alaplaphoz.
Ez egy dvi kimenet
A kérdező hozzászólása: oké. nagyon köszi a segítséget :)

Mire jó ha megisszuk a tojást?

énekesek

Legjobb válasz: Ezt egy oldalon találtam: " Meleg tej, bele egy tojás sárgája mézzel elkeverve. Finom is és nagyon jó a toroknak. Én egy énekes ismerõsömtõl hallottam elõször." Torokfájásra szokták alkalmazni, viszont fennáll a szalmonella-fertõzés veszélye, mivel nyers tojásról beszélünk.

Ezt egy oldalon találtam: " Meleg tej, bele egy tojás sárgája mézzel elkeverve. Finom is és nagyon jó a toroknak. Én egy énekes ismerõsömtõl hallottam elõször." Torokfájásra szokták alkalmazni, viszont fennáll a szalmonella-fertõzés veszélye, mivel nyers tojásról beszélünk.
Szebb lesz a hangod. Az ének tanárom mindig azt mondta, hogy "attól fog csillogni az ének hangzása". Véleményem szerint a tojással is ugyanolyan repedtfazék hangom van! :)

Miért fontos, vagy mikor jó, ha van spontaneitás abban, ahogy viselkedésünk?

Legjobb válasz: Vannak pillanatok, amikor az ember spontán megnyilvánulásain keresztül sokkan jobban tud érvényesülni. Szerintem ilyen helyzetekben jobban megmutatkozik a személyisége, és az, hogy mennyire talpraesett, hozzáértõ, stb. Persze ez nem vonatkozik azokra a helyzetekre, amikor elõzetes felkészülés szükséges (gondolok például egy prezentációra, amit õ tart). Például ha valaki prezentációt tart egy bizonyos témáról, és közben felmerülnek "váratlan" kérdések, jó, ha tud válaszolni. Ebbõl is látszik az improvizációs készsége. Vagy néha turisták megkérdeznek egy útvonalról, és te annyira nem is tudsz angolul, de mégis sikerül megértetned magad velük. Szerintem ilyenkor az ember sikerélményt él meg ("Csudába is, mégis tudok valamit!")

Vannak pillanatok, amikor az ember spontán megnyilvánulásain keresztül sokkan jobban tud érvényesülni. Szerintem ilyen helyzetekben jobban megmutatkozik a személyisége, és az, hogy mennyire talpraesett, hozzáértõ, stb. Persze ez nem vonatkozik azokra a helyzetekre, amikor elõzetes felkészülés szükséges (gondolok például egy prezentációra, amit õ tart). Például ha valaki prezentációt tart egy bizonyos témáról, és közben felmerülnek "váratlan" kérdések, jó, ha tud válaszolni. Ebbõl is látszik az improvizációs készsége. Vagy néha turisták megkérdeznek egy útvonalról, és te annyira nem is tudsz angolul, de mégis sikerül megértetned magad velük. Szerintem ilyenkor az ember sikerélményt él meg ("Csudába is, mégis tudok valamit!")
A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy rosszul tettem fel a kérdést, kinek mit jelent a spontaneitás? Leht, hogy bonyolult...

Mire jó, ha az ember hajában tetű van?

Itt ül mellettem az anyám és nagyon tudni szeretné...

Legjobb válasz: Nem jó semmire!

Nem jó semmire!
A kérdező hozzászólása: Anyám üzeni: Arra jó, h a gyerekemmel több órát csacsoghatok anélkül, h rohannom kellene bárhova.
Te kis tetves.

Mire jó ha az xBox ki van flash-eltetve? Az igaz ha ki van akkor valamit a controllerekkel is csinálni kell?

Legjobb válasz: Arra jó, hogy többet a géppel ne tudj multizni. Igen igaz, a kontrollereket nyomkodni kell, különben elég unalmasak a játékok.

Arra jó, hogy többet a géppel ne tudj multizni. Igen igaz, a kontrollereket nyomkodni kell, különben elég unalmasak a játékok.
arra jó a flash hogy a másolt játékkal is tudjál játszani, nem kell akkor megvedd a játékokat több ezerért !
De a flashelés nem éri meg. RGH-zni kell.
A kérdező hozzászólása: mi a külömbség?
Rghnál ki se kell irni a játékot csak felmásolod a boxra.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!