Találatok a következő kifejezésre: Mire jó hőmérőzés (6 db)

milyen ovu tesztet használtál?
az ovu teszt bisztosabb mint a hömérõzés. de minden reggel kell mérni és mindig egyidöben felkelés elõtt.hány naposak a ciklusaid?
Az elõzõ válaszoló válaszában van némi igazság, de tényleg jobb ha nem is figyelsz semmire, mert akkor tuti nem jön össze, nálam is ez volt a baj. Most viszont, szerintem összejött, mert nem görcsöltem rá a témára sem, és nem is figyeltem semmit magamon, max a hasamat.
Nem értem, egyáltalán miért kell ilyeneket használni... Ja, hogy jobb legyen a forgalom a gyógyszertárakban. Anélkül is teherbe lehet esni, és még lehet, hogy hamarabb sikerül. Nem kell görcsölni rajta, hanem csak szexelni, amikor kedved tartja, és annyi. Én azt gondolom, hogy ha valaki a hõje alapján azt hiszi, hogy na, most van peteérése, akkor tuti, hogy elkezd görcsölni a dolgon, és ilyenkor általában nem szokott összejönni a baba.
A kérdező hozzászólása: Wondfo tesztet használok.most vagyok a 8.cn-en és már elkezdett ovu fájdalmam lenni, de félek ha nem tesztelgetek, akkor még több az esély hogy nem jön össze, mert nem tudom követni hogy mikor van peteérésem teszt nélkül mert az ovufájdalmat érzek 5-6 napig is. Köszönöm a válaszokat! aranyosak vagytok!

Mire jó a hőmérőzés? MIt mutat meg?

Ha már meg kellet volna jönnie egy vagy két nappal ezel?tt akkor magas a h?,ha valaki erhes vagy alacsony?Ezeket én nem tudom.Valaki elmondaná.Köszönöm.

Legjobb válasz: A hõmérõzés arra jó,hogy megmutassa a termékeny napokat.Peteérésnél fél fokot megemelkedik a hõ,majd menstruációnál leesik.De ha terhes vagy,akkor nem esik le a hõ! A hõmérõs módszer csak akkor biztos,ha hónapokon keresztül méred és mindig feljegyzed!

A hõmérõzés arra jó, hogy megmutassa a termékeny napokat.Peteérésnél fél fokot megemelkedik a hõ, majd menstruációnál leesik.De ha terhes vagy, akkor nem esik le a hõ! A hõmérõs módszer csak akkor biztos, ha hónapokon keresztül méred és mindig feljegyzed!

Hogy is van ez a hőmérőzés? Légyszi ne linkeket küldjetek, hanem írjátok le egyszerűen, érthetően. Mikor esik le a hő, mikor megy fel, mikor jó. Stb.

Legjobb válasz: Minden reggel, közvetlenül ébredés után mérd, ugyanabban az idõpontban. Peteéréskor lesik a hõ, majd tüszõrepedéskor felugrik, az azt követõ 24 óra alatt termékenyíthetõ a petesejt. Ciklus vége felé megint felmegy, és mensikor leesik. Ha baba van, akkor fentmarad.

Minden reggel, közvetlenül ébredés után mérd, ugyanabban az idõpontban. Peteéréskor lesik a hõ, majd tüszõrepedéskor felugrik, az azt követõ 24 óra alatt termékenyíthetõ a petesejt. Ciklus vége felé megint felmegy, és mensikor leesik. Ha baba van, akkor fentmarad.
A kérdező hozzászólása: naggyon szépen köszönöm, értem
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm
09:43-as vagyok És még annyit, hogy ha babát szeretnél, akkor figyeld a nyákodat is, ha észreveszed, hogy nyúlós toj.fehérjeszerû akkor kell együtt lennetek! Az ovuláció elõtti napok valamint az ovuláció napja, amikor esik a hõ a legtermékenyebb napok meg még utána amikor emelkedik a hõd, egy-két nap lehet esély a babára.

Mikor jó kezdeni a hőmérőzést?

Addig nem néztem a h?met. Mikor kezdjem el? A mensi els? napján? De ha ezt közvetlenül ébredés után kell csinálni, és nem vagyok biztos, hogy aznap megjön, akkor mikor kezdjem? Bocs, ha kissé érthetelen a kérdés, de még kezd? vagyok ebben a témába.

Legjobb válasz: A ciklus elsö napján kell kezdeni, ami az elsö piros eröteljes vérzésü nap.Barnázás vagy pecsételés még nem az elsö nap. Mindig reggel azonos idöben kell mérni. Ajánlott ugyanazzal a higanyos hömérövel.

A ciklus elsö napján kell kezdeni, ami az elsö piros eröteljes vérzésü nap.Barnázás vagy pecsételés még nem az elsö nap. Mindig reggel azonos idöben kell mérni. Ajánlott ugyanazzal a higanyos hömérövel.
Ha a mensi második napján kezded, akkor sincs semmi gond. A lényeget látni fogod a ciklus végén.

Tegnap este megjött, igaz csak egy kicsit. Ma reggel kezdtem el a hőmérőzést.36, 8 az jó? Még sose csináltam és nem tudom mi az átlag normál érték.

Legjobb válasz: Nincs àtlag normàl érték, mindenkinek màs az alaphöje! Méregesd, jegyezbe minden nap, azt majd meglàtjuk mi lesz! Ha középtàjt leesik a hö, akkor van ovud, s màsnap felmegy! Ja s még mielött babàs högörbékre lennél kivàncsi :) akkor babàs a görbe ha nem jön meg, fent van a hö /ez is vàltozo/ és pozitiv a teszt! :)

Nincs àtlag normàl érték, mindenkinek màs az alaphöje! Méregesd, jegyezbe minden nap, azt majd meglàtjuk mi lesz! Ha középtàjt leesik a hö, akkor van ovud, s màsnap felmegy! Ja s még mielött babàs högörbékre lennél kivàncsi :) akkor babàs a görbe ha nem jön meg, fent van a hö /ez is vàltozo/ és pozitiv a teszt! :)
babatervezok.otthona.net -- itt sok mindent olvashatsz a hõmérõzésrõl, sok sikert!

Mi mindenre jó a hőmérőzés? Tudom, van már sok ilyesmi kérdés, de mégis érdekelne olyanok tapasztalata, akik orvossal konzultáltak ezügyben?

Pl. jelzi, hogy meg fog jönni, hiszen leesik a h?, jelzi ha van peteérés, hiszen akkor szintén változik... Azt is jelzi, hogy megrepedt a tüsz?, vagy arra nincs garancia?

Legjobb válasz: Nem, mert PCO-s vagyok és nekem lehet álpozitív lenne.

A kérdező hozzászólása: Nem, mert PCO-s vagyok és nekem lehet álpozitív lenne.
Szia! Bár én nem beszéltem orvossal róla, de nagyon sok mindent tanultam itt a neten. Lelkesen el is kezdtem ez év februrájában a hõmérõs módszert, egész hónapban tiszta ideg voltam hogy na hogy változik a hõm reggelre, aztán minden hétvégén fel kellett korán kelni (azonos idõben kell mérni a hõt) és azért meg mindig fáradt voltam. A végén azt mutatta hogy nincs peteérésem... Következõ hónapban abba is hagytam, vettem inkább ovu teszetet, és ebben a hónapban összehoztuk a babát. lehet hogy csak én vagyok ilyen szerencsétlen hogy nem jött be a hõmérõzés, de nagyon sok tapasztalat és idõ kell hozzá. Nemtudom hogy segítettem-e neked a válaszadásban, de nekem ez a tapasztalatom vele. Sok sikert!!! 12. hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Gratulálok a kismanóhoz odabent. :) Nekem ez most nem egy elsõ, hanem a sokadik próbálkozás. Volt inszem, nem sikerült, és most megyünk nyaralni és a hõmérõzés a legkézenfekvõbb. Regiztem a ciklus.hu-ra, hátha segít valamit...
elsõ vagyok. ovu tesztet próbáltad?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!