Találatok a következő kifejezésre: Mire jó genetikai tanácsadás (1 db)

Mire jó a genetikai tanácsadás? Van valami értelme elmenni vagy csak jól megijesztik az embert?

Epilepsziás vagyok, ezért javasolta az orvosom.

Legjobb válasz: Én is voltam 10 hetesen,nekem ez egy uh-ot jelentett,ami tök jó volt,mert elég aggódós vagyok,és alig bírom kivárni az uh-ok közti idõt!Szerintem menj el,engem a dokim le is szúrt volna ha nem megyek,egy cseppet se ijesztgettek...

Én is voltam 10 hetesen, nekem ez egy uh-ot jelentett, ami tök jó volt, mert elég aggódós vagyok, és alig bírom kivárni az uh-ok közti idõt!Szerintem menj el, engem a dokim le is szúrt volna ha nem megyek, egy cseppet se ijesztgettek...
szia.én is voltam, mert a dokim a korom miatt ajánlotta.én a SOTE-n voltam, és ott nagyon aranyosak voltak.nem ijezgetnek, csak elmondják, õk mit ajánlanak, mik az esélyek, ilyen olyan szûréseket ajánlanak.és a végén eldöntheted, hogy ezek tudatában te milyen vizsgálatokat választasz.Mivel epilepsziás vagy ezért szerintem menj csak el, fõleg ha az orvosod is igy gondolja.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mekkora volt a babátok 36 hetes terhesen?

5

Aki 32-34. héten volt 4D-n mesélne?

Mennyit sikerült látni a babából?Nem bántátok meg,hogy később mentetek és nem mondjuk 20-25.hét környékén?Minden tapasztalat érdekelne:)
Köszönöm:)

4

Mi van azzal a kismamával, akinek tnap szivárgott a vize?

Nem találom azt a kérdést :( Irta, h volt dokinál is, és azt mondta, h még az éjjel vagy a mai nap folyamàn találkoznak a szülőszobán.

1

Ilyenkor a baba sem kap levegőt?

Felfújtam egy matracot és utána gondolkoztam hogy lehet ez most nem volt jó ötlet. Ugye ilyentől nem lehet oxigénhiányos a babám?
27hkm

10

Gyereket szeretnénk a Párommal de kicsit be vagyok parázva. Olyanok járnak a fejembe, hogy jó anya lennék-e, egészséges lesz-e, megtudunk e birkózni a feladattal? Normális hogy ilyenek járnak a fejembe?

3

Méhen kívüli terhes vagyok?

Tegnap voltam uh-n és ez van a papíromra írva:
j.o.ov.-ban 30x29mm egyrekeszű, echoszegény bennékű cystikus rezistencia, kóros áramlás nem detectlátható.

dg:
korai grav?
grav.extraut?

18

Miért van az, hogy egyik nap szinte megállás nélkül mozog a baba, másnap meg talán 1-2szer érzem egész nap?

6

Túl sok magzatmozgás 34 hetesen létezik?

Néha attól félek, hogy túl sokat mozog a babám. Ma délután pl. kb. 16.00-tól folyamatosan mozog, talán egy órára ha megállt. Épp voltunk dokinál is, mindent rendben talált, de nekem akkor is olyan fura, hogy mindenhol azt olvasom, hogy az idő 90-95%-ban alszik, ehhez képest nekem folyamatosan péppé rugdossa a gyomromat. Örülök persze, hogy érzem, de nem jelent rosszat, ha túl sok a mocorgás? Az OK, hogy kajálás után fél-egy órával beindul, de hogy még 2 óra múlva sem hagyja abba? Más is volt így?

6

Ez jel? Természetes ez vagy tudat alatt így készül a szervezetem? Ha megszülök nem fognak fájni?

Holnap programozott császárom lesz,ma reggelre bedurrantak a melleim..Előtejem régebb óta volt.Egyéb más jelem a szülés megindulásra nincsen.Nagyon fájnak,égnek.Ez lehet jel vagy terhesség vége felé előfordulhat,ha elkezd szopizni a kisfiam,akkor már nem fog fájni?

5

Teljesen problémamentes terhességnél miért állhat le a baba szíve 3. trimeszterben? Nem volt a köldökzsinór sem a nyakán.

16

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!