Találatok a következő kifejezésre: Mire jó fürjtojás (1 db)

Mire jó a fürjtojás?

Legjobb válasz: Azt olvastam a neten, hogy tápláló és finom, emberi fogyasztásra alkalmas. A tyúktojáshoz képest magasabb a vitaminértéke és alacsonyabb a koleszterin szintje. Valamint olyan ínyencségek alapanyagaként használják fel, mint pl. a tojáslikõr, majonéz.

Azt olvastam a neten, hogy tápláló és finom, emberi fogyasztásra alkalmas. A tyúktojáshoz képest magasabb a vitaminértéke és alacsonyabb a koleszterin szintje. Valamint olyan ínyencségek alapanyagaként használják fel, mint pl. a tojáslikõr, majonéz.
A fürjtojás nem csak a különleges, ínyenc étkek, hanem az egészséges táplálkozás alapanyaga is. Hatszor több ásványi anyagot (foszfor, vas, réz, cink) és vitamint (B vitamin), kevesebb zsírt, több aminosavat tartalmaz, mint a tyúktojás
pl.: arcpakolás de ételekbe is jó.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

2 hónapja kaptam egy hullámos papagájt. Pár hete csipkedős hangulata van. Ha a kalitkához teszem a kezem, bármilyen messze van, odajön és elkezd csípkedni. Mit tegyek?

1

1 fiú hullámos papagáj mellé 2 lányt vagy 1 fiú 1 lányt érdemes beszerezni?

A fiú hullámos papagáj társa most halt meg, mit javasoltok ha 2 másik hullámost akarok venni, azok milyen neműek legyenek? És miért jobb egyik illetve másik felállás, miért lehetnek rosszak a különböző variációk?

7

Tyúktetű lehet sima szénában?

1

A seregélyek megeszik a cseresznyémet, mit csináljak?

6

Milyen diszmaarat vegyek?

HEllo.. szeretnék diszmadarakat vásárolni az udvaromra nem keveset olyasmiket hogy páva.. fácán egyebek a kérdésem az lenne hogy milyeneket és hol és mennyiért szerezzek be?

11

Mivel tudnám megakadályozni, hogy a patkányok ne menjenek a galamb ketrec közelébe?

3

A papagáj megtud fázni?

Mondjuk ha hűvösebb időben fürdetem...?

4

Székesfehérváron lehet valahol kapni a Kaytee Exact nevű nevelő tápot?

1

A hím papagájt nem viseli meg a párja elvesztése?

Sziasztok!

Elsősorban olyan emberek válaszára lennék kíváncsi, akik személyesen jártasak a témában.

Vasárnap hajnalban hosszan tartó betegség után meghalt a tojó papagájunk. 3 éves volt.
Azonkívül, hogy minket nagyon megviselt, aggódni kezdtünk a hím miatt is, hogy hogyan fogja viselni.
Mindenki azt mondta, hogy bánatos lesz, s sok esetben a párjuk után halnak. S minél hamarabb érdemes új párt mellé venni, úgy talán jobban lesz.
S képzeljétek el eddig -1,5 nap telt el- semmi baja nincs. Dalol, fütyül, eszik....mint, amit eddig csinált, nyoma sincs annak, hogy hiányozna neki a párja.
Mi ennek persze örülünk, viszont nem tudjuk, hogy később kijöhet-e ez a gyász nála?
Mindenképp akarunk mellé párt így is, mert csak jobb neki is.

Ti tapasztaltatok már hasonlót?

12

Hogy tarthatom meg a páratartalmat a keltetőgépben?

Vettem egy keltetőgépet PL Maschine, digitális hőfokszabályzóval. Az interneten ahány oldal annyiféle hőmérsékletet és páratartalmat írnak napokra lebontva. Feltöltöttem a keltetőgép alját vízzel, de mégse tudok 50-60-70 % körüli páratartalmat tartani benne, ahogy írják hiába permetezem a tojásokat vízzel a keltetőgép tetején levő lyukakon elpárolog, mit csináljak? Tömjem be a lyukakat, de valami szerepük csak van nekik nem? Köszönöm a segítséget előre is!

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!