Találatok a következő kifejezésre: Mire jó ezüstkolloid (2 db)

Mire jó az ezüstkolloid?

Legjobb válasz: Miért, meddig lehet ezt szedni???? A vírusos eredetû hörgõgyulladásra is jó? Asztmás vagyok régóta és szeretnék erre pontos választ találni. Emiatt enyhébõl közepesbe romlott az asztma, a rohadt influenzavírus miatt amibe majdnem belehaltam karácsonykor. Édesanyámmal együtt kaptuk el, a nagyobbacska unokahúgomtól :(

Miért, meddig lehet ezt szedni???? A vírusos eredetû hörgõgyulladásra is jó? Asztmás vagyok régóta és szeretnék erre pontos választ találni. Emiatt enyhébõl közepesbe romlott az asztma, a rohadt influenzavírus miatt amibe majdnem belehaltam karácsonykor. Édesanyámmal együtt kaptuk el, a nagyobbacska unokahúgomtól :(
az ezüst alapvetõen fertõtlenít. régen a kisgyereknek ezüstkanalat adtak, s azt szopogatta, vagy ezüstpénzt dobtak a tejbe, hogy ne savanyodjon meg. az oldat kolloid formában tartalmaz ezüstöt, így szokták javasolni immunerõsítõként, gombás-, vírusos-, bakteriális fertõzésekre egyaránt, de alkalmazzák rákos betegségek ellen, de még külsõleg is, sebek, pattanások ellen. :g)
Kicsit régi a kérdés, de talán új infó lehet, hogy azért az eszüt kolloid sem olyan jó, mint amilyennek feltüntetik. Sajnos van egy mellékhatása, ami tartós használat után elõjöhet. Lerakódik az ezüst a bõrödben és szürke leszel. Se smink, se plasztikai sebész nem tünteti el!!! Vigyázz az ilyen szerekkel!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!