Találatok a következő kifejezésre: Mire jó divat És (7 db)

Mi a divat, hogy mondanád el és mi a jó benne?

persze tudom mi a divat, de szeretnék szép fogalmakat hallani, összehasonlitás, hogy te mit gondolsz?

Legjobb válasz: A divat az a követendõ példa magatartás, öltözködés, kiegészítõk stb terén, amivel mások szemében elismerést vívhatunk ki. Ha az elismerés megvan, akkor a céljaink könnyebben elérhetõnek tûnnek.

A divat az a követendõ példa magatartás, öltözködés, kiegészítõk stb terén, amivel mások szemében elismerést vívhatunk ki. Ha az elismerés megvan, akkor a céljaink könnyebben elérhetõnek tûnnek.
A divat nekem a stílussal egyenlõ. Több mint öltözködés. A divat ott van az egész életeben, a kandallóban pattogó tûzben, a szeméttel teli utcán, a kávéban, a cigi felszálló füstjében, egy mozdulatban, egy érzésben, egy véletlen elkapott pillanatban. A divat nekem az élet szeretete, a jelen kiélvezése.
emo vagy?
Inkább, mint Enrigue-é! :D
szerintem olyan legyen a frizkód mint davidé
David Villa haja nagyon jó:http://transfer.lapunk.hu/tarhely/transfer/kepek/david_villa.. :) Enrique Iglesias-é: http://www.dropthevibe.com/wp-content/uploads/2010/06/Enriqu.. :) Taylor Lautner:http://blogs.bet.com/entertainment/whattheflick/wp-content/u.. :) Szerintem ezek nagyon jól néznek ki. :D 15/L
A kérdező hozzászólása: régen évekig olyan volt kopasz :)
Zuhanj neki a nullással. Utána elõ a borotvát... dellfil
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok emo és nem kell divatkövetõnek lennie. Csak kíváncsi vagyok Nektek mi jön be. Gyûjtöm az ötleteket
hahhha:D
A kérdező hozzászólása: köszi szépen az ötleteket

Mire jó a divat? És miért akar majdnem mindenki megfelelni a "társadalomnak"?

(ill.miért nézik ki az emberek azt aki más mer lenni...)??

Legjobb válasz: Én szeretem a divatot. Na nem azt, amit minden második ember visel, hanem pont azt, amit kifutókon látni, egyedi, különleges. Nem akarok hasonlítani senkire, megvan a saját stílusom. Régebben punk voltam (lélekben a mai napig az vagyok), szóval tudom mi az társadalommal való szembefordulás.

Én szeretem a divatot. Na nem azt, amit minden második ember visel, hanem pont azt, amit kifutókon látni, egyedi, különleges. Nem akarok hasonlítani senkire, megvan a saját stílusom. Régebben punk voltam (lélekben a mai napig az vagyok), szóval tudom mi az társadalommal való szembefordulás.
Azért akar mindenki megfeleleni a társadalomnak, mert nem akarják, hogy kiközösítsék õket. Az emberek általában szeretik a társaságot, azt, ha emberek veszik õket körül. Követik a divatot, azt, amit a társadalom jónak tart. Miért lenne jó, ha valaki rombolja a közösséget?
azért a punkok se azok a nagy egyéniségek, mint amilyennek beállítják magukat, õk is ugyanazt az öltközködési és viselkedési stílust követik, ugyanolyanok mint a rokkeek emók gótok stb., és gyakran õk is lenézik azt, akik nem úgy öltözködnek mint õk azért akarnak megfelelni a társadalomnak, mert különben lenézik õket, ahogy te is írtad. szerintem ez nagyon helytelen, fõleg amikor olyan értelmes dolgokat várnak el pl. mint hogy minden nõ 40 kiló legyen. ne törõdj velük, csak légy aki vagy... csak azért néznek le mert nem tudnak veled mit kezdeni.
Az emberek többsége (igen nagy hányada) meg akar felelni a szûkebb/tágabb közösségnek. Lehet ez öltözködés, de lehet zene, italozás, vallás, akármi. A lényeg, hogy tartozzon valahova. Egy csoportba. (Persze a következõ lépés az, hogy - pont a csoport erejénél fogva - a másként gondolkodókat, más kinézetûeket kizárják, "rossznak" bélyegzik. Sokszor pedig az ilyen csoportok kezdenek egymás ellen harcolni.) Sõt, az is elõfordul, hogy valaki azt mondja magáról, hogy egyedi. Utána meg kiderül róla, hogy a többi "egyedi" csoporttársának felel csak meg ezzel. :) Ahogy mondani szoktam: az ember majom. És szerintem nem sokat tévedek ezzel. :)
Ja és nincs olyan, hogy "normális ember". És közel sem biztos, hogy az a jó és normális, amt a többség csinál.
Ja, még csak annyit a fentiekhez, hogy a lényeg számomra az lehet csak, hogy tiszta, ápolt legyen az illetõ, mert egy rossz szagú, ápolatlan ember az, aki igazából a társadalom terhére lehet a megjelenésével. Egyébként egy inteligens embert az extrém külsõ nem háboríthat igazán fel. SZERINTEM.
Mert az életben sajnos ennél sokkal, de sokkal nagyobb problémák is léteznek, melyek mellett ezek a gondok röhejesen kicsinyesek.
A kérdező hozzászólása: de miért nézik ki azt aki más ?
Én ezen a kérdésen ezeddig soha nem rágódtam, most negyven fölött vagyok, nekem a lényeg az öltözködésben az volt, hogy nekem tetszen, az a ruha, amit felvettem, divattól függetlenül. Igaz, soha nem akartam semmilyen módon kitûnni, feltûnni az öltözködésemmel, egyszerûen sportosan szerettem öltözni. Bárki mármit is mond, a rockerek, punkok és ki tudja magukat minek valló emberkék is bizonyos divatot követnek, mert ha csak az elveik lennének igazán fontosak, akkor a ruha náluk sem számítana igazán semmit. Ellenben képesek dögnehéz acélbetétes bakancsokban, feketében járni még nyáron a 40 fokban is, vagy fájdalmas tûszúrásokkal bökdöstetni magukat, színezni és hosszasan belõni a sérójukat. Ez mind csak a látszat kedvéért! Mi ez, ha nem divat? Engem mondjuk egyáltalán nem tud izgatni, ki mit aggat magára, max. jót nevetek MAGAMBAN rajta.

Nagyon irritáló ez az új "divat", hogy minél kurvásabban öltözködni és minél sügérebbnek látszani. Mi a jó ebben az új "divatban"?

Legjobb válasz: A te kérdésed elõtt van egy drogokról szóló kérdés: nos, kb. azt tudom válaszolni itt is, amit ott. Azt látják a haveroktól, hogy minél hülyébben viselkedsz, minél több mindenedet dobod ki, annál menõbb vagy. Ezeket az embereket nem érdekli, hogy a felnõttek mit gondolnak, egyszerûen mennek a bandavezér után, és azon versengenek, hogy ki tud minél nagyobb hülyeségeket csinálni. Semmi jó nincs ebben, és remélhetõleg ki is növik pár év múlva, aztán már csak röhögni fognak a 14-15 éves önmagukon pont úgy, ahogy immár felnõtt fejjel én is röhögök a 10 évvel ezelõtti önmagamon. :)

A te kérdésed elõtt van egy drogokról szóló kérdés: nos, kb. azt tudom válaszolni itt is, amit ott. Azt látják a haveroktól, hogy minél hülyébben viselkedsz, minél több mindenedet dobod ki, annál menõbb vagy. Ezeket az embereket nem érdekli, hogy a felnõttek mit gondolnak, egyszerûen mennek a bandavezér után, és azon versengenek, hogy ki tud minél nagyobb hülyeségeket csinálni. Semmi jó nincs ebben, és remélhetõleg ki is növik pár év múlva, aztán már csak röhögni fognak a 14-15 éves önmagukon pont úgy, ahogy immár felnõtt fejjel én is röhögök a 10 évvel ezelõtti önmagamon. :)
Szerintem a csajok egyszerûen visszafelé mennek az evolúcióban és nem képesek felfogni, hogy mi férfiak utáljuk azt, ha ribancnak öltöznek... azt hiszik ezzel imponálhatnak, pedig rohadtul nem.
én bírom a kurv ás csajokat:D szerintem jól néz ki egy rózsaszín ruhás szõke barbie:)
mit értesz kurvás alatt?
A kérdező hozzászólása: Teljesen átirták a kérdésemet... a kérdés eredetileg úgy van, hogy: Miért van ilyen sok kamaszkorú liba mostanában? és a kiegészítés pedig úgy van, hogy: Nagyon irritáló ez az új "divat", hogy minnél kurvásabban öltözködni és minnél sügérebbnek látszani, mi a jó ebben az új divatban? na szóval így volt az eredeti kérdésem és már nagyon elegem van, hogy folyton átirják a kérdésemet és az biztos, hogy ez volt az utolsó kérdésem ezen az oldalon...!!!!
fú, én is ismerek ilyen lányokat, akik 13-14 évesek és kilátszik szinte az egész seggük, annyira letolják magukról a farmert.
Én nem tudom, mert szeretem a meglepetéseket. Majd holnap este kiderül!
Inkább félnek a meglepetéstõl, hogy negatívan sül el. Az is fél, aki adja, az is aki kapja. de azért én mindig adok meglepit, olyat, amivel nem lõhetek túlságosan mellé, olcsóbb használati dolgok, kozmetikum, zokni stb.
28 éves vagyok és foggalmam sincs mit fogok kapni. a páromnak sincs. még novemberben közöltük mik azok amiket szeretnénk, ez jó sok dolog volt, így mindenkinek adtunk tippet. nálunk divat. egyedül anyukámék tudják mit kapnak mert elromlott a telefonjuk még összel és féltem hogy vesznek egy újat, így az én jézuskám hozza nekik, de mellé egy meglepetés is lesz.
egy részét tudom, mert direkt azokat kértem. viszont lesz meglepi is :)
én se tudom és "rettegek" hogy újabb gagyit sóznak rám. Ez van.
én is nagyrészét tudom SAJNOS, mert mamám anyumnak adja a pénzt hogy vegyen nekem valamit, anya meg nekem, szóval lényegében megveszem magamnak az ajándékot aztán majd meglepõdök.. de szerencsére nagy a család, lesz akitõl meglepetés lesz :) (szüleimtõl meg motorosgatyát kapok szóval ahhoz muszáj volt mennem méretet nézni :D)
Nálunk azért nincs meglepetés, mert azt vesszük és pont olyat amire szükségünk van, ha mindenünk meglenne, akkor szívesen vennék énis meglepiket, de sajna ez van, bár vmi apró meglepi mindig van:) ))
Csak én és párom tudjuk az ajándékokat, mert én szegény vagyok, és így is szeretne segíteni, hogy minél hasznosabb holmit kapjak, neki meg mindene megvan, és nem szeretnék haszontalan dolgot venni, azt szeretném, hogy örüljön. Mindenkinél másképp mûködik, szerintem ez nem baj. A szülök és rokonok, barátok nem tudják, hogy mit kapnak. Én tudom, hogy pároméktól mit kapok, mert anyja is segíteni akar, kaptam pénzt, és megvettem magamnak a dolgokat. Nadrág, melltartó, stb. Nem gyerekes dolog a meglepetés, de pl a az én helyzetemben sokkal jobb néhány dolgot megbeszélni.

Kaptam egy cipőt és nem tudom, hogy divat- e egyáltalán meg, hogy mivel állna jó? (folyt. Lent)

Kaptam egy ilyen cip?t:

Legjobb válasz: 38-as a labam ha neked esetleg nem kell...XD

38-as a labam ha neked esetleg nem kell...XD
nekem 37es xD addide nyugodtan:D
Ha jól áll, és tetszik, ne érdekeljen, hogy mi a divat 21/L
Fogalmam sincs mi a divat, azt vedd fel ami neked tetszik ne azt amit minden második ember is hord.
nekem is johet csak nem kekben
Oda van írva hogy kollekció: 2009 tavasz/nyár -> nyugodt szívvel hordhatod, de én is csak azt tudom mondani mint a többiek, hogyha neked tetszik, akkor viseld (:
divatos az tuti, és szerintem nagyon cuki, nekem nagyon tetszik :D én viszont inkább szoknyával hordanám. A nadrág amit linkeltél jó azzal is de akkor vmi sötétebb szinû legyen.
Divat! Nyugodtan vedd fel, szerintem vagány, sportos, fiatalos és remélem kényelmes is :-)
Nekem nagyon-nagyon tetszik, egész õsszel ezt hordanám, amíg az idõjárás engedné! Én is valami ilyesmi stílusút keresek most. És szerintem nagyon jól mutatna azzal a farmerrel, fiatalos, sportos, laza. Tetszik! 19/L
Figyelj csak, engem sose érdekelt, mi az aktuális cipõ-divat, mindig olyan cipõt hordok, amiben a lábam jól érzi magát, és ez az igazán fontos (van magas sarkúm és lapos sarkúm is, mondjuk nekem 35-ös a lábam, és mivel 24 éves vagyok, már nem fog változni). Szerintem te is eszerint dönts, ugyanis a lábad egész életedben kelleni fog, a jó, kényelmes cipõkben meghálálja a törõdést, de a rossz cipõkkel tönkreteheted már fiatalon, nem éri meg. Szóval ha úgy érzed, hogy ez a cipõ neked kényelmes, és tetszik is, akkor hordd nyugodtan. :-)
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek xD De ajándékot nem adhatok oda senkinek amúgy 38-as a lábam meg persze a cipõm is végül is nekem tetszik de kíváncsi voltam a véleményetekre.
NekemKell, nekemkell, nekemkell!!! Ha nem kell odaadhatod nekem is igaz h nekem 39-40es a lábam de ha kell belepréselem valahogy!Nagyon tetszik!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!