Találatok a következő kifejezésre: Mire jó divat (20 db)

Mi a divat, hogy mondanád el és mi a jó benne?

persze tudom mi a divat, de szeretnék szép fogalmakat hallani, összehasonlitás, hogy te mit gondolsz?

Legjobb válasz: A divat az a követendõ példa magatartás, öltözködés, kiegészítõk stb terén, amivel mások szemében elismerést vívhatunk ki. Ha az elismerés megvan, akkor a céljaink könnyebben elérhetõnek tûnnek.

A divat az a követendõ példa magatartás, öltözködés, kiegészítõk stb terén, amivel mások szemében elismerést vívhatunk ki. Ha az elismerés megvan, akkor a céljaink könnyebben elérhetõnek tûnnek.
A divat nekem a stílussal egyenlõ. Több mint öltözködés. A divat ott van az egész életeben, a kandallóban pattogó tûzben, a szeméttel teli utcán, a kávéban, a cigi felszálló füstjében, egy mozdulatban, egy érzésben, egy véletlen elkapott pillanatban. A divat nekem az élet szeretete, a jelen kiélvezése.

Mire jó, vagyis mire lehet használni a < DIV > elemt?

Azt tudom hogy blokk szint? elemeket csoportosít egybe, de nem tudom hogy ez miért jó, vagy mire lehet használni. Most tanulom a webprogramozást, és már elég szép oldalakat megcsináltam, de ezt az elemet még nem használtam.

Legjobb válasz: Itt van egy szép leírás oldalfelépítés kialakításáról amelyben bemutatják a táblázatos rendszert és a Div es rendszert is. Pontosabban összehasonlítják. http://www.standardsmode.hu/html-css/oldalfelepites/ Természetesen a táblázatot lehet használni, de oldalfelépítésre kerülendõ. Adatok megjelenítésére nevek, lakhelyek telefonszámok, a táblázatban a legjobb.

Itt van egy szép leírás oldalfelépítés kialakításáról amelyben bemutatják a táblázatos rendszert és a Div es rendszert is. Pontosabban összehasonlítják. http://www.standardsmode.hu/html-css/oldalfelepites/ Természetesen a táblázatot lehet használni, de oldalfelépítésre kerülendõ. Adatok megjelenítésére nevek, lakhelyek telefonszámok, a táblázatban a legjobb.
"blokk szintû elemeket csoportosít egybe" Ha én ezt kezdõként olvasom el akkor biztos, hogy nem értem meg mit akart mondani. Lényegében tartalmi dobozokat tudsz vele létrehozni. <div> IDE a tartalom. </div > Amit aztán CSS el nagyon szépen tudsz kedvedre formázni. Elhelyezni a weboldalon akár absolút pozícióban továbbá méret, szín, keret, benne margók, szövegszínek, stb stb.
A kérdező hozzászólása: És hogyha hasábokban szeretnék írni, akkor melyik a jó a table, vagy a div?
Mi azt tanultuk informatika órán, hogy ezzel könnyebb a formázás, pl. nem kell minden bekezdést külön formázni, hanem egy blokkosított tömböt egyszerre lehet formázni.

Hogy van németúl? (témafeldolgozáshoz kell! ) jólöltözött=gut..... Az én életemben van divat=....... Én egyáltalán nem tartom helyesnek a divatot=.... Minek tartasz engem? =... Miért jó ez? =... Mire jó ez? =......

Legjobb válasz: Ha azt kerdezed , hogy hogy vannak ezek nemetul akk tok segiteni egy kicsit ;) miert jo ez = Warum ist es gut .. a tobbibe nem vok biztos igy azt inkabb nm irom le. remelem kicsit tudtam segiteni :)

Ha azt kerdezed , hogy hogy vannak ezek nemetul akk tok segiteni egy kicsit ;) miert jo ez = Warum ist es gut .. a tobbibe nem vok biztos igy azt inkabb nm irom le. remelem kicsit tudtam segiteni :)
Jólöltözött gut angezogen
Nem tartom helyesnek a divatot Ich halte Mode für nicht richtig
Minek tartasz engem Für was hältst du mich?
Két mondatot, ill. szót írnék. 1.Jól öltözött=topmodisch (így egyszóban!) Ellentéte a rosszulöltözött= altmodisch. 2.Én egyáltalán nem tartom helyesnek a divatot: Ich halte die Mode eigentlich nicht für richtig. A többi le van írva, szedd össze!


Ezüst karikagyûrû jó/illik eljegyzésre, házassági gyûrûnek? Mi a divat?

Nézegettem az árakat és körülbelül 100 ezertõl kezdõdnek az arany karikagyûrûk párban és annyit még összegyûjteni sem tudok jelen pillanatban és szerintem a közeljövõben sem, viszont eljegyzést hamarosan szeretnénk a barátnõmmel. Mi a véleményetek?

Legjobb válasz: Nekünk ezüst lesz, egyrészt nem telik másra, másrészt nekem mindig is ezüst ékszereim voltak, én nagyon szeretem. Anyósomnak is ezüst karikagyûrûje van, már 30 éve, semmi baja sincs, nagyon szép. Remélem mi is ilyen szerencsések leszünk.

Aranyat akartunk de aztan megbeszeltuk az arkulombsegbol inkabb elutazunk. A hazassag tartossaga nem a kulsosegektol fugg. Engem akar fugyuruvel is eljegyezhetett volna mert tole kaptam ertekesnek tartottam.
Engem nem érdekel a divat. Én kizárólag az ezüst ékszert szeretem, és csak azt viselek. Szerencsére a párom is szereti, ezért nekünk ezüst karikagyûrûnk van. Nagyon szép és imádjuk!
Nekünk ezüst lesz, egyrészt nem telik másra, másrészt nekem mindig is ezüst ékszereim voltak, én nagyon szeretem. Anyósomnak is ezüst karikagyûrûje van, már 30 éve, semmi baja sincs, nagyon szép. Remélem mi is ilyen szerencsések leszünk.
Ezüstöt szerintem nem érdemes venni. Nõ vagyok, van több vékony, csinos ezüstgyûrûm is, de sajnos 10-15-20 éves távlatban kopnak, törnek, deformálódnak. Manapság azt mondanám nagy divat a nemesfémek (wolfram, stb.) az áruk miatt, valamint a 2 szín használata is, akiknek többre is telik, ott inkább a fehérarany. Ha leírod milyen árkategóriában gondolkodsz külön-külön, esetleg tudunk linkelni igényes gyûrûket eljegyzésre + karikagyûrût a megfelelõ áron. Esetleg még azt is megírhatnád, a fehér-vagy sárga aranyat kedvelitek-e illetve milyen stílust.
Engem ezüstgyûrûvel jegyzett el a párom, számomra tökéletes. Folyamatosan rajtam van, eddig se feformálódást, elszínezõdést nem tapasztaltam rajta, igaz "csak" 3 éve hordom. A karikagyûrûm arany.
Nekünk titánium karikagyûrûnk van, netrõl rendeltük a karikagyuruk.com oldalról, nem azért, mert olcsó volt, hanem mert ez tetszett :)
Ezüst gyûrûvel kérte mega férjem a kezem. Nem divatból, hanem azért, mert egyetemistaként arra futotta és az esküvõre spóroltunk. Nem hiszem, hogy az ezüstgyûrûn múlna, hogy lesz e esküvõ. Nekünk volt 75 fõs lakodalommal, tökéletes volt. Azóta a saját (igaz picike) lakásunkba élünk, ami a mienk és nem a banké. Nemsokára érkezik a kislányunk és minden tökéletes, így is, hogy a te véleményed szerint "csak" ezüst volt a jeggyûrû
Inkább fehéraranyat választanék eljegyzési gyûrûnek. Vannak egész alacsony áron is és azért tartósabb, mint az ezüst.
Nekünk fehér és sárga arany van. Nem szeretjük az ezüstöt. Mi a divat? Az különösebben nem érdekel! Ez a baj sok fiatallal akik divatból csinálnak mindent, mint pl az eljegyzést is és nem meglepõ, hogy el sem jutnak az esküvõig. Reméljük ti kibírjátok!!
Ismerõsömék is ezüsttel esküdtek, mert már útban volt a gyerek kellett másra a pénz, épp ezért a lagzi is elmaradt. Azt mondják, amint lesz pénz pótolják a lagzit is, a gyûrût is aranyra cserélik, de nem igazán tûnnek kétségbeesettnek emiatt... :D

Szerintetek mi jó van abban, ha a 16 év körüli fiúkon, a fenekük partján lóg a gatya? Ez milyen divat? Nektek bejön?

Legjobb válasz: Nem, egyáltalán nem jön be. Múltkor barátnõmmel különös felfedezést tettünk.. a városban voltunk, péntek este, sétálóutcán, nem messze pár szórakozóhelytõl. Éjszaka volt, és már szállingóztak a fiúk a discoból, a legtöbb pasin ilyen "lógós" gatya volt, és a legtöbb részeg volt..mikor elmentek elõttünk, csak néztük õket, hogy jesszusom de készen vannak, aztán amikor már a feneküket láttuk csak, megfigyeltük, hogy részegen abba a gatyába úgy néznek ki, mint a B-zik.. nagyon durva volt, de az összes így nézett ki. Igaz, nekünk nagyon-nagyon szórakoztató volt, de nekik elég ciki. Ha lehetne ilyen felvételeket készíteni, amit másnap megmutatunk nekik, tuti felgyújtanák az összes ilyen gatyájukat:D:D:D

Nem, egyáltalán nem jön be. Múltkor barátnõmmel különös felfedezést tettünk.. a városban voltunk, péntek este, sétálóutcán, nem messze pár szórakozóhelytõl. Éjszaka volt, és már szállingóztak a fiúk a discoból, a legtöbb pasin ilyen "lógós" gatya volt, és a legtöbb részeg volt..mikor elmentek elõttünk, csak néztük õket, hogy jesszusom de készen vannak, aztán amikor már a feneküket láttuk csak, megfigyeltük, hogy részegen abba a gatyába úgy néznek ki, mint a B-zik.. nagyon durva volt, de az összes így nézett ki. Igaz, nekünk nagyon-nagyon szórakoztató volt, de nekik elég ciki. Ha lehetne ilyen felvételeket készíteni, amit másnap megmutatunk nekik, tuti felgyújtanák az összes ilyen gatyájukat:D:D:D
Szerintem rettenet. Mint a csajokon a lógós fenekû nadrág. Mármint ami direkt így van szabva. Szörnyû.
na az még hagyján, én a múltkor olyat láttam... igazi gettós volt a gyerek szerintem, nemtom honnan szalajtották, de a gatya korca a feneke alatt volt, övvel, és olyan furán ment széttett lábakkal, nehogy leessen. :D Hát azért ebben már sok praktikum nincs... xD
A kérdező hozzászólása: Meg nyugodtam nem vagyok egyedül a nagy világban! szerintem ezeknek a fiataloknak nem a gatyának kéne takarósnak lenni , hanem a sapkának, de még a fejük sem rendes, ez a szerkó tehénre lehet , hogy illene , de ezekre a gebékre?!
Nekem is van lógós fenekû térdnadrágom és nagyon szeretem, mert kényelmes és jól áll. :) Pedig nem vagyok se tini se divatõrült. 25N
Nagyon nem jön be és nevetséges. Nap mint nap látok ilyet, és jókat röhögök magamban ezeken. :) Ha nincs formás feneke valakinek, attól még felvehet egy normális nadrágot!
emo vagy?
Inkább, mint Enrigue-é! :D
szerintem olyan legyen a frizkód mint davidé
David Villa haja nagyon jó:http://transfer.lapunk.hu/tarhely/transfer/kepek/david_villa.. :) Enrique Iglesias-é: http://www.dropthevibe.com/wp-content/uploads/2010/06/Enriqu.. :) Taylor Lautner:http://blogs.bet.com/entertainment/whattheflick/wp-content/u.. :) Szerintem ezek nagyon jól néznek ki. :D 15/L
A kérdező hozzászólása: régen évekig olyan volt kopasz :)
Zuhanj neki a nullással. Utána elõ a borotvát... dellfil
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok emo és nem kell divatkövetõnek lennie. Csak kíváncsi vagyok Nektek mi jön be. Gyûjtöm az ötleteket
hahhha:D
A kérdező hozzászólása: köszi szépen az ötleteket

Mire jó a divat? És miért akar majdnem mindenki megfelelni a "társadalomnak"?

(ill.miért nézik ki az emberek azt aki más mer lenni...)??

Legjobb válasz: Én szeretem a divatot. Na nem azt, amit minden második ember visel, hanem pont azt, amit kifutókon látni, egyedi, különleges. Nem akarok hasonlítani senkire, megvan a saját stílusom. Régebben punk voltam (lélekben a mai napig az vagyok), szóval tudom mi az társadalommal való szembefordulás.

Én szeretem a divatot. Na nem azt, amit minden második ember visel, hanem pont azt, amit kifutókon látni, egyedi, különleges. Nem akarok hasonlítani senkire, megvan a saját stílusom. Régebben punk voltam (lélekben a mai napig az vagyok), szóval tudom mi az társadalommal való szembefordulás.
Azért akar mindenki megfeleleni a társadalomnak, mert nem akarják, hogy kiközösítsék õket. Az emberek általában szeretik a társaságot, azt, ha emberek veszik õket körül. Követik a divatot, azt, amit a társadalom jónak tart. Miért lenne jó, ha valaki rombolja a közösséget?
azért a punkok se azok a nagy egyéniségek, mint amilyennek beállítják magukat, õk is ugyanazt az öltközködési és viselkedési stílust követik, ugyanolyanok mint a rokkeek emók gótok stb., és gyakran õk is lenézik azt, akik nem úgy öltözködnek mint õk azért akarnak megfelelni a társadalomnak, mert különben lenézik õket, ahogy te is írtad. szerintem ez nagyon helytelen, fõleg amikor olyan értelmes dolgokat várnak el pl. mint hogy minden nõ 40 kiló legyen. ne törõdj velük, csak légy aki vagy... csak azért néznek le mert nem tudnak veled mit kezdeni.
Az emberek többsége (igen nagy hányada) meg akar felelni a szûkebb/tágabb közösségnek. Lehet ez öltözködés, de lehet zene, italozás, vallás, akármi. A lényeg, hogy tartozzon valahova. Egy csoportba. (Persze a következõ lépés az, hogy - pont a csoport erejénél fogva - a másként gondolkodókat, más kinézetûeket kizárják, "rossznak" bélyegzik. Sokszor pedig az ilyen csoportok kezdenek egymás ellen harcolni.) Sõt, az is elõfordul, hogy valaki azt mondja magáról, hogy egyedi. Utána meg kiderül róla, hogy a többi "egyedi" csoporttársának felel csak meg ezzel. :) Ahogy mondani szoktam: az ember majom. És szerintem nem sokat tévedek ezzel. :)
Ja és nincs olyan, hogy "normális ember". És közel sem biztos, hogy az a jó és normális, amt a többség csinál.
Ja, még csak annyit a fentiekhez, hogy a lényeg számomra az lehet csak, hogy tiszta, ápolt legyen az illetõ, mert egy rossz szagú, ápolatlan ember az, aki igazából a társadalom terhére lehet a megjelenésével. Egyébként egy inteligens embert az extrém külsõ nem háboríthat igazán fel. SZERINTEM.
Mert az életben sajnos ennél sokkal, de sokkal nagyobb problémák is léteznek, melyek mellett ezek a gondok röhejesen kicsinyesek.
A kérdező hozzászólása: de miért nézik ki azt aki más ?
Én ezen a kérdésen ezeddig soha nem rágódtam, most negyven fölött vagyok, nekem a lényeg az öltözködésben az volt, hogy nekem tetszen, az a ruha, amit felvettem, divattól függetlenül. Igaz, soha nem akartam semmilyen módon kitûnni, feltûnni az öltözködésemmel, egyszerûen sportosan szerettem öltözni. Bárki mármit is mond, a rockerek, punkok és ki tudja magukat minek valló emberkék is bizonyos divatot követnek, mert ha csak az elveik lennének igazán fontosak, akkor a ruha náluk sem számítana igazán semmit. Ellenben képesek dögnehéz acélbetétes bakancsokban, feketében járni még nyáron a 40 fokban is, vagy fájdalmas tûszúrásokkal bökdöstetni magukat, színezni és hosszasan belõni a sérójukat. Ez mind csak a látszat kedvéért! Mi ez, ha nem divat? Engem mondjuk egyáltalán nem tud izgatni, ki mit aggat magára, max. jót nevetek MAGAMBAN rajta.

Mire jó a div display block?

Legjobb válasz: Köszi!

A kérdező hozzászólása: Köszi!
hát hogy blokkban diszpléjölje meg a divet.
A kérdező hozzászólása: No és az mit takar? (gombnál jött elõ)
A DIV alapjáraton diplay block, tehát ha nem adunk meg neki display-t, akkor alapértelmezetten block az értéke. Egy blokk annyit tesz, hogy elkülönül a többi elemtõl, vagyis olyan hatás érhetõ el vele, mintha sortörést tennél elé, és utána. Ha float-ot os használunk vele, akkor merõben más a felállás, de erre nem térnék ki, elvégre nem ez a kérdés :)

Mire jó az ha így írtok? Manapság divat butának lenni?

Míért men? az, ha wkí így ír? míért nem jár inkább helyette ískolába hogy megtanúljon normálísan írní, híggyétek el hogy az egy t?k szúpcsih dolog ha wki rendeshen használjah az anyanyelvét. ABBA KÉNE EZT HAGYNI EZZEL CSAK MAGATOKAT SZÉGYENÍTITEK!!! KOMOLYAN MONDOM NEM TUDOM MI JÖHET MÉG?! TIZENÉVES OKOSTOJÁSOK ATTÓL ÉRZIK MAGUKAT MENÕNEK, HA EZT CSINÁLJÁK? SZÓVAL AKKOR MANAPSÁG DIVAT BUTÁNAK LENNI???

Legjobb válasz: Egy újabb elégedett vásárló.

Egy újabb elégedett vásárló.
Igen.
Nem mindegy hogy hogy ír más?
Így írtok ti! :-)
A kérdező hozzászólása: Akinek tetszik az írjon csak nyugodtan úgy, ahogy akar. Attól úgysem változik meg a helyzet, hogy én feltettem ezt a kérdést. Én csak nem értem, hogy mire jó, meg hogy miért van divatban a butaság?! Szerintem szégyen, dehát ízlések és pofonok.. ugyebár :S


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!