Találatok a következő kifejezésre: Mire jó digitális zoom (1 db)

Mire jó a digitális zoom egy fényképezögépen?

Úgy értem hogy én csak optikai zoomot használok mert a digitális zoomtól pixeles a kép nagyon.

Legjobb válasz: rejtély megfejtve.

rejtély megfejtve.
"Parasztvakítás!" Ugyan azt meg lehet csinálni egy bármilyen képszerkesztõvel (ti. kivágni a kép közepét, és kinagyítani)
Az csak egy fotós trükk. Inkább ne hasznád
Fényképezés után ki lehet nagyítani a fotókat, mikor visszanézed a gépen. Fényképezés közben ne használd, mert csak ront a fotó minõségén.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hol lehet játék robotokat venni Magyarországon?

én egy interneten megrendelhetőre gondoltam.Azért legyen olcsó!!!

0

Lehet-e olyan kábelt készíteni aminek az egyik felén usb a másik felén mikrokapcsoló van? (+ kapcsolók logitech g25 re) Köszönöm előre a válaszokat.

0

Létezik erre valamilyen eszköz vagy bevált gyakorlat?

Egy egy mentes potméterrel szabályok egy áramkört és azt szeretném ha kitekerem az egyik irányba a potit akkor térjen vissza az eredeti állásába. nem megbízható rugós megoldásként megcsináltam, de azt szeretném kérdezni, hogy létezik e erre vmi kitalált szerkentyű vagy gyakorlat. Előre is köszi!

0

Tudtok olyan internetes oldalt ahol online lehet képes videot csinálni?

Kérlek segitesetek hogy hol lehet képes videot csinálni online! Linkeljetek lécci!

1

Hogyan kell rutolni a tablagepet?

1

SÜRGÕS! A szgépemet elindítom, zúg ahogy szokott, de a monitoron nem jön be kép?

A monitor kap áramot, mert világít és mikor bekapcsolom, kiírja, hogy LG. Tehát valami nem csatlakozik normálisan? HELP!!!

3

Ha van egy hálózatra visszatápláló napelemes rendszerem, mi történik akkor, ha elmegy az áram és süt a nap?

Továbbra is lesz áram a házban vagy nem? Mi van ha nagyobb a terhelés mint amennyi áramot termel a napelem? (feltételezve, hogy megmarad az áram a házban áramszünet esetén is) Én ezt úgy tartom logikusnak, hogy akkor nincs áram itt sem, mert tudtommal a szolgáltatói hálózathoz szinkroniázálja magát a rendszer. Viszont akkor adódik a következő kérdés: lehetséges-e hibrid rendszert építeni? Az akkumulátoros rész akkor lép életbe amikor megszűnik a hálózati tápellátás és az akkukat tölti a napelem elsődlegesen, amikor azok feltöltődtek akkor megy a hálózatba a visszatáplálás.

Elég kusza lehet a kérdés, de remélem azért érthetően leírtam.

4

Photoshoppal hogyan lehet eltüntetni egy képen lévő árnyat/árnyékot?

A fejnél mindig megjelenik egy árnyék, ha belső térben fotózunk, így olyan mintha mindenkinek nagyobb feje lenne a valósnál..:/ Azt hogyan lehet photoshoppal eltüntetni?

2

Gameranger nevű programmal szeretnék multizni, de amikor hostolni akarok vagy csak fellépni egy szeróra azt írja h a tűzfal vagy a router blokkol engem a játéktól/játszástól? A tűzfalat már kikapcsoltam, de a routerrel mit lehet kezdeni?

outer, gameranger, tűzfal, host, program

2

Lehet dinnyével tölteni?

Láttam nem is egy videóban , hogy egy dinnyét beleraktak sós-jeges vízbe és elkezdett tölteni (Iphone voltak azok a telefonok)
Előre is köszi ;)

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!